• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Ne güzel bol bol sagip götürebilmissin ben sağiyorum çıkmıyor . Mama takviyesi yapılıyor . Zoruma giden goguslerimin çok sis olması süt dolu gibi olmasi ama süt gelmemesi . Sut verememek beni strese sokuyor ister istemez . Her gittiğimde süt getirmenz lazım deniyor . Çare arıyorum...
Geçmiş olsun vE geçecek emin ol benim ikizlerim 45gün kaldılar küvezde şimdi 6.5aylık oldular canıma okuyorlar :) çok zor zamanlar ama geçecek emin ol. Sütsağma makinan hangi marka belki o iyi çekmiyordur? Göğüslerin sertse kesin süt doludur tam boşaltmadığın için kanallar tıkanmış olabilir enaz 20dk sağ bir göğsü birde lahana yaprağını haşlayıp yakmayacak sıcaklıktayken göğsüne koy sonra sağ

Benim tecrübe ettiğim en önemli detay bebişleri aynı anda besleyip aynı anda uyutmak.. En başından itibaren buna alıştırınca rahat ediyor insan :)
Aynen bende oyle yaptim baskalarida birini uyut digerini sonra oyle olurmu ikisi uyusunki rahat edeyim :)

İyi akşamlar kızlar ikizlerim iki gündür hiç uyumuyolar besliyorum gazlarını çıkarıyorum yatağa bırakıyorum bağırarak uyanıyor memede sakinleşiyolar anca memede sakinleşiyolar napıcam bilmiyorum Bi akıl verin nolur

İyi akşamlar kızlar ikizlerim iki gündür hiç uyumuyolar besliyorum gazlarını çıkarıyorum yatağa bırakıyorum bağırarak uyanıyor memede sakinleşiyolar anca memede sakinleşiyolar napıcam bilmiyorum Bi akıl verin nolur
Kac haftalik minisler

Merhaba güzel anneler kizlarim 1.5 aylık ve kolikler herşeyi deniyorum sıcak havlu acı elma yağı kimyon SAb simblex kaleidon masaj banyo sütüm kesildi mama veriyorum başka yapabileceğim birşey varmı lütfen bilen varsa yardımcı olsun biliyorum kesin çözüm yok ama hafifletici birşey varsa bildiğiniz lütfen benimle paylasirmisiniz:KK200:
Canim neden kesildi,benimkide ilk zamanlara oranla baya azaldi stres ve yorgunluga bagliyorum ama tekrar artirmanin bir yolu yokmu acaba:KK43:

Yeni dogum yapmisiniz bunlar normal cnm gaz olabilir uykusunu almamis olabilir 6 aya kadar bizde oyleydik biri sakin bebekti biri surekli aglayan bebek biz buyuduk 22 ayligiz rabbim sabir versin saglikla buyusunler tekmi bakiyorsunuz ben tek baktim uykusuz kaldim uykusuzluktan bas donmesi yasadim 1 yasindan sonra birazcik rahatliyoruz yurumeye basladiklarinda kendi istedikleri oyunlari oynuyorlar geziyorlar iyi gunler

Yeni dogum yapmisiniz bunlar normal cnm gaz olabilir uykusunu almamis olabilir 6 aya kadar bizde oyleydik biri sakin bebekti biri surekli aglayan bebek biz buyuduk 22 ayligiz rabbim sabir versin saglikla buyusunler tekmi bakiyorsunuz ben tek baktim uykusuz kaldim uykusuzluktan bas donmesi yasadim 1 yasindan sonra birazcik rahatliyoruz yurumeye basladiklarinda kendi istedikleri oyunlari oynuyorlar geziyorlar iyi gunler
Evet gaz sancısı hep çekiyorlar biri reflü ztn ama birazda olsa uyuyolar dı böle hiç uyumayınca çok fena oluyo kayınvalidem yardım ediyor ama ağlama krizi tutunca kimse susuturamıyo memede sakinleşiyolar anca çekince yine aynı geçer inş dediğin gibi canım

Arkadaslar d vitamini icin ne kullaniyorsunuz? Biz devit3 kullaniyoruz ama pek iyi seyler duymuyorum. Bıngıldağın erken kapanmasına falan neden oluyor diyorlar. Ama bize doktor verdi. Duyan var mi boyle bir sey?

Back
X