Selam kızlar uzuuun zamandır girmiyordum yeni doğumlar olmuş hayırlı ömürlü olsun hepinizin, benim kızlar 7.5aylık oldular şükür ek gıdaya 5aylıkken tadımlarla başladım şimdi çorba, meyve, yoğurt, hatta biz ne yiyorsak parmağımı batırıp taddırıyorum kurbanda kavurma ciğer Falanda yalattım :)) tuz, şeker, hazır ürünler, salça, çilek, kivi dışında herşeyi taddılar hemen hemen :) emeklememiz yok ama döne döne geziyorlar odayı :) destekli oturmaya başladılar :) hatta 5dk desteksizde oturuyorlar, yürüteç kullanıyorum doktorumuz günde toplam 1saati geçmeyecek şekilde kullanabilirsin dedi biz kahvaltı yaparken ve yemek yerken mutfakta yanımızda yürüteçde duruyorlar rahat oluyor, kızların biri emmeyi bıraktı 1.5 ay önce ona sağıp veriyorum şükür diğeri emiyorda sütüm oluyor. Yardımcı konusuna gelirsek imkanınız varsa kesinlikle yardımcı tutun ben şimdiye kadar babamla baktım annemde geldi ama belinden ameliyat olduğu için hiçbirşey yapamıyordu bütün evin işi artı çocukların bakımı bendeydi babam sadece oynatıyordu bende o arada evin işini yapıyordum ütüyü falanda akşamları çocuklar uyuyunca yapıyordum ama çok vakit geçiremiyordum çocuklarla 1hafta önce eve yardımcı kadın aldım o evin işlerini yapıyor ben çocuklarla ilgileniyorum ohhh dünya varmış dedim insan kılığından çıkmıştım resmen :) çocuklarımla bol bol vakit geçirebiliyorum artık imkanınız varsa hiç tek bakıcam cengaverliğine girmeyin derim :)) her gününüzün tadını çıkarın çabuk büyüyorlar