• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Kizlat merhaba benimde sutle ilgili problem demiyeyim de merak ettigim bisey var. Sutunuzun yettigini nasil anliyosunuz? Birde illaki uyumam mi lazim her arada uyuyamiyorum ki evde isler oluyo ne bileyim yemek yiyorum arada kayniyo uyuyamiyorum. Benim az geliyor sutum nasil cogaltabilirim?

Kızlar doğum yaptım 36+4de açılmamla sandım cıktı bize dua edin kuvozdeler bebekler antibiyotik tedavisi göreceklermiş diğerleri de gelişmemiş 1 dozyaptilar bugün ama duacinizim iyi biseyler soyleyin bana cok uzgunum

maşallah 36+4 cok guzel bi hafta uzulme ya bak benım arkadasım 31 haftada ıkızlerı dogurdu 1500-1600 kg hemen toparlamıslar bıze bıle geldıler kotu dusunme haftan cok iyi umarımkı erken toparlarlar

maşallah 36+4 cok guzel bi hafta uzulme ya bak benım arkadasım 31 haftada ıkızlerı dogurdu 1500-1600 kg hemen toparlamıslar bıze bıle geldıler kotu dusunme haftan cok iyi umarımkı erken toparlarlar
Antibiyotik tedavisi falan demişler eşime anneden geçen bi şey falan diğerleri de gelişmemiş inşallah toplanırlar canım kiloları 2235 2560 oldu canım sürümü sağacaklar mama veriyolar simdilik

Kizlat merhaba benimde sutle ilgili problem demiyeyim de merak ettigim bisey var. Sutunuzun yettigini nasil anliyosunuz? Birde illaki uyumam mi lazim her arada uyuyamiyorum ki evde isler oluyo ne bileyim yemek yiyorum arada kayniyo uyuyamiyorum. Benim az geliyor sutum nasil cogaltabilirim?

sen sütünün yetmedıgını nasıl anladın pekı? uyku stres sutun dusmanıdır uyuyabıldıgın kadar her fırsatı degerlendır ki verımlıde olamazsın gun ıcınde. benımkıler mesela sabah erken saatte yemeyı sevmıyolar muhakkak emmek ıstıyolar emıyolar uyuyolar tekrar mutlu da oluyorlar demekkı yetıyor sutum dıye dusunuyorum. ek gıdadan oncede acaba yetmıyormu sutum dıye suphelenıp mama vermek ıstedıgımde iştahla emmedıler mamayı hıc bızaman . böyle böyle anlıyosun zaten yetıyomu yetmıyomu. bol su hoşaf ve bulgur benim memeleri dombik yapıyo dene sende :)

Antibiyotik tedavisi falan demişler eşime anneden geçen bi şey falan diğerleri de gelişmemiş inşallah toplanırlar canım kiloları 2235 2560 oldu canım sürümü sağacaklar mama veriyolar simdilik

antıbıyotık konusunda bı fıkrım yok ama cidden haftalarıda kilolarıda cok guzel sen boyle kendını uzersen o sütün gerı cekılebılır. guclu ol bak onlar senın sutunu ıctıkce daha hızlı toparlayacaklar asıl antıbıyotik memelerınde :anne: bol bol sağ Allahın ıznıyle erken cıkarlar

antıbıyotık konusunda bı fıkrım yok ama cidden haftalarıda kilolarıda cok guzel sen boyle kendını uzersen o sütün gerı cekılebılır. guclu ol bak onlar senın sutunu ıctıkce daha hızlı toparlayacaklar asıl antıbıyotik memelerınde :anne: bol bol sağ Allahın ıznıyle erken cıkarlar
Inşallah canım alalh razı olsun duygusallık yaşıyorum canım 1er kere optum çıktıklarında sag olsun anestezicim cok iyiydi doktorumda ona keza hemen getirdi

Inşallah canım alalh razı olsun duygusallık yaşıyorum canım 1er kere optum çıktıklarında sag olsun anestezicim cok iyiydi doktorumda ona keza hemen getirdi
sen sımdı guzel seyler dusun eve onlarla gırıceksınız ıkı tane minnak bebe:)) bak benımde esım bes aylık hamıleyken goreve gıttı. tek basıma dogurdum hamılelık tekti dogurdum tektim lohusaydım tektım :) eşim bebeklerı 4. ayında görebıldı. bakma smıle koyduguma burdakıler az cok bılır ne cektıgımı. ama geldi ve gectı cok sukur eşim sağ evımızdeyız. Allahın ıznıyle sende 4 kısı evıne gırersın

sen sımdı guzel seyler dusun eve onlarla gırıceksınız ıkı tane minnak bebe:)) bak benımde esım bes aylık hamıleyken goreve gıttı. tek basıma dogurdum hamılelık tekti dogurdum tektim lohusaydım tektım :) eşim bebeklerı 4. ayında görebıldı. bakma smıle koyduguma burdakıler az cok bılır ne cektıgımı. ama geldi ve gectı cok sukur eşim sağ evımızdeyız. Allahın ıznıyle sende 4 kısı evıne gırersın
Okumuştum canım mesajlarını ikiz olduklarını öğrenince allah verir kolaylığını inşallah napalim inşallah bi an önce iyilesirler

eşim gelmedıgı icin annem yanımda kalıyor hala ama bebeklerın kontrolu bakımı tamamen bende suan. annem ben yokmusum gıbı yaşa dedı. hani alışmam icin. valla beslenme sürekli emzirme halındeyım yatarak emzırıyorum cok rahat oluyor hem bebekler keyıflı oluyor hem ben yorulmuyorum. gece alt degısmemiz azaldı okonuda rahatladım buyudukce azalıyor ya hani. uykuları maşallah dıyım gece cok ıyı 5-6 gbı kalkıyorlar emıyolar altlarını degısıyorum yatıyorlar. sadece sabaha karsı boyle mız mız oluyorlar. okadarda olsun dıyorum:) öyle aglayıp sabahlara kadar susmayan bebekler degıller bin şükür. senınkıler nasıl canım uyku beslenme yoruluyomusun ?
Yatarak nasil emziriyosunuz keske bende oule emzirebilsem
sen sütünün yetmedıgını nasıl anladın pekı? uyku stres sutun dusmanıdır uyuyabıldıgın kadar her fırsatı degerlendır ki verımlıde olamazsın gun ıcınde. benımkıler mesela sabah erken saatte yemeyı sevmıyolar muhakkak emmek ıstıyolar emıyolar uyuyolar tekrar mutlu da oluyorlar demekkı yetıyor sutum dıye dusunuyorum. ek gıdadan oncede acaba yetmıyormu sutum dıye suphelenıp mama vermek ıstedıgımde iştahla emmedıler mamayı hıc bızaman . böyle böyle anlıyosun zaten yetıyomu yetmıyomu. bol su hoşaf ve bulgur benim memeleri dombik yapıyo dene sende :)
sarilik gecirdikleri icin mecburen mamaya basladik. Sutumu swgdigimda 55-65 cc gelmesi gerekirken 35-40 cc geliyor kilo almalari icin bu civarda olmasi gerek dr.un soyledigiyle

Slm bayanlar süt artırıcı galactago damla varmış doktorlar veriyormuş kullandınız ı. Alıp doğum çantasına koysam mı diyorum. Stil tea alıcam zaten de. Merak ettim.

kızlar nasılsınız napıyosunuz bebekler nasıl :) biz 8-30 9:00 gıbı uyudugumuz ıcın bu saatler de bana kalıyor cayımı demledım fılm ızlıyorum :)
Tombiş bunun bir formülü var mı?Kızım için erkenci evet ama oğlum oturuyor ya resmen bizimle erken uyutsam da uyanıyor napacam ben

Slm bayanlar süt artırıcı galactago damla varmış doktorlar veriyormuş kullandınız ı. Alıp doğum çantasına koysam mı diyorum. Stil tea alıcam zaten de. Merak ettim.

Ben onu cok arastirdim etki etmediginj soyleyen cok kisi oldugundan hic bulasmadim . Ama hala daha aklimda :) bende merak ediyorum burada kullanan arkadaslar varsa aydinlatsin bizi :)

Merhaba arkadaşlar, bende 4 eylülde 37+1 de ikizlerime dopım yaptım kız 2260 oğlan 2970 doğdu . 6 günümüzde sarılıl nedeniylr hastanede kakdık 2 gece. Kızım çene kaskarı çok gelşşmedşğş için ilk başlarda silikon meme ucuyla emdi şimdş bıraktı çok şükür ama oğlan gibi çekemiyor hala. Drumuz mamada ver dedi ama kadehle 25 gün dayanabildik ancak de browns un gaz engelleyicş biberınuyla veriyorım şimdi günde 4-5 kere 30 veya 45 cc. Sizler ne kadae mama verşyorsunuz biberonu verdim inş anne sütünü bırakmazlar

Merhaba arkadaşlar, bende 4 eylülde 37+1 de ikizlerime dopım yaptım kız 2260 oğlan 2970 doğdu . 6 günümüzde sarılıl nedeniylr hastanede kakdık 2 gece. Kızım çene kaskarı çok gelşşmedşğş için ilk başlarda silikon meme ucuyla emdi şimdş bıraktı çok şükür ama oğlan gibi çekemiyor hala. Drumuz mamada ver dedi ama kadehle 25 gün dayanabildik ancak de browns un gaz engelleyicş biberınuyla veriyorım şimdi günde 4-5 kere 30 veya 45 cc. Sizler ne kadae mama verşyorsunuz biberonu verdim inş anne sütünü bırakmazlar

Merhaba . Bende 34+6 da dogum yaptım 12 gun kuvezde kaldilar . Sadece emzirebilmek icin cok cabaladim her yontemi denedim ama memeyi tam bosaltamadilar ac olarak agladilar sut cok oldugunda bile . Bende sagarak veriyorum simdi . Biberon vermek mecburi oluyor maalesef . Ama ne kadar biberon o kadar aliskanlik oluyor . Yani benim basima gelen bu . Brbekler biberon emer gibi emiyorlar memeyi . İlk memeye aldigimda ilk sut akiskan oldugundan onu emiyorlar ama sonra sut akimi yavasladiginda ememeyip ( daha dogrusu emmeyip ) basliyorlar aglamaya . Bir tanesi iyi digerine gore onu geceleri sadece emziriyorum gun icinde arada mama veriyorum 60 ile 90 arasi . 120 de denedim ama cogu zaman kaldi artik zorlamiyorum . Bugun 2 aylik olduk . Sunu da ekleyeyim bi ara sut sagmayi biraktim sadece emzireyim dedimn. Ama mubarekler memede cokta dursalar guclu emmemisler ki sutum azalmis . Bi sagdim sut cok azalmis . Simdi pompayla geciriyorum günlerimi wallahi . Surekli her firsatta sagiyorum gunduZleri . Eski haline geldi sutum . Ama gece sagmiyorum emziriyorum . Gece sagsam cok iyi olacak ama yapamiyorum . Bende durumlar boyle . Birgun guclu emerler umuduyla yasiyorum

Kızlar çok fenayım aniden makatta şişlik ve agrı basaldı. Kan toplamış gıbı dedi esim 2 yanda şişlik var ağlamaktan mahvoldum agrı dan. Hamilelikte yasayan oldumu ne yaptınız ilaç bitkisel şimdi eşimi nöbetçi eczaneye yollıcam da fikri olan varmı.

Kızlar çok fenayım aniden makatta şişlik ve agrı basaldı. Kan toplamış gıbı dedi esim 2 yanda şişlik var ağlamaktan mahvoldum agrı dan. Hamilelikte yasayan oldumu ne yaptınız ilaç bitkisel şimdi eşimi nöbetçi eczaneye yollıcam da fikri olan varmı.

Merhabalar yeni üye oldum ama ilk gebeligimde benimde başıma geldi 1 hafta popo üstü oturamamistim. Ben Kantarcı yağı kullandım canım ceviz büyüklüğünde pamuğu bu yağa batırıp makata şişlik olan yere surup orada tutuyorsun. Her iki saatte birde degistiriyorsyn biraz zahmetli ama kesinlikle iyi geliyo bendeki öyle geçti 3 günde. Kırmızı Kantaron yağı dersen aktarlar biliyo

Merhaba arkadaşlar burasi cok güzel bi topik :) benimde 56 günlük ikiz erkek bebeklerim var. Mama ne yazikki kullaniyoruz hipp memnunum fakat kakalarini yapmaya calisirken kizariyolar zorlaniyolar acaba mamadanmi dedim aptamil aldim verdim ondada ayni bide benimkilerin uyku düzeni gittikce zorluk cikarmaya basladi bazen uykusuzluktan bayilicak gibi oluyorum bide kucakta uyumaya alistilar yerine koydugumda uyaniyolar hemen napicagimi sasirdim bu huylarini terk ederlermi acaba

Back
X