- Konu Sahibi PembeHelvam
- #1.781
Canım bende anlamıyordum ama baktım ki damakları yarılmaya başlamış o zaman fark ettim :))Bizim de diş sıkıntımız çok ama ben anlayamıyorum çıkmak üzere mi çıkacak mı nasıl anlıyorsunuz bunu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende anlamıyordum ama baktım ki damakları yarılmaya başlamış o zaman fark ettim :))Bizim de diş sıkıntımız çok ama ben anlayamıyorum çıkmak üzere mi çıkacak mı nasıl anlıyorsunuz bunu?
Gece uyanmamalari için özel bir duzeniniz oldu mu? Biberonla mi meme ile mi besleniyorlar? Benimkiler alerjik ikisi de full kusmacali. Doymadiklari için mi kalkiyorlar acaba? Artık ikisini birden emzirmek çok zor 4 aylık oldular.birbirlerini uyandiriyorlar vs. Ne tavsiye edersiniz?canım ben doğduklarından beri tek bakıyorum ve şuanda 8.ayımızı doldurduk zor zamanları tabi oluyor ama kendi başına kurduğun düzeni işletirsen yapılmayacak birşey değil bende gündüz çok yoruluyorm ama erken uyuyorlar akşam ve gece 1-2 kez uyanıyorlar bazen hiç uyanmıyorlar çok güzel dinleniyorum akşamları o yüzden ertesigüne iyi başlıyorum sende başarabilirsin kendini sıkma hiç
Canım ben 2ay emzirebildim sadece sonrada emmediler mama yediler şuanda ek gıda-mama ikisi birlikte gidiyor şimdilik ama eğerki bebeğin bir sıkıntısı yoksa aç olduğu için uyanıyor çoğunlukla uyku düzeni içinde 2-3aylıkken başladım her gece aynı saatte besleyip yıkayıp yatırdım pişpişleyerek uyutmaya çalıştım o şekilde düzen oluştu eğer instagram kullanıyorsan baldananne diye bir sayfa var uyku eğitimi için çok güzel bilgiler paylaşıyor istersen bakabilirsin bende ordaki bir çok tavsiyeye uydumGece uyanmamalari için özel bir duzeniniz oldu mu? Biberonla mi meme ile mi besleniyorlar? Benimkiler alerjik ikisi de full kusmacali. Doymadiklari için mi kalkiyorlar acaba? Artık ikisini birden emzirmek çok zor 4 aylık oldular.birbirlerini uyandiriyorlar vs. Ne tavsiye edersiniz?
Sanırım bende o zaman anlayacağım:)Canım bende anlamıyordum ama baktım ki damakları yarılmaya başlamış o zaman fark ettim :))
Ama şöyle birşey var altta olan ortadaki iki dişin olduğu yer bayağı bir şişmişti ne zamandan beri öyleydi yani yakında çıkar diyordum ama birgün bi baktım yarılmaya başlamış öyle ateş sıkıntı falanda yapmadığından pek anlamadım sanırım :)Sanırım bende o zaman anlayacağım:)
ne guzel anlatmissin tesekkur ederim bende mama doktugum oluyo hatta bizimkiler az verelim diyorlar ben her defasinda cok yapiyorukCanım ben doğduklarından beri hem emziriyorum hem biberonluyorum. Ayrıca doğru yapıyorsun her ağladıklarında ver memeyi saatler bazen şaşar zaten 3 saati çok nadir geçirirler biraz yorucu ama memeden sonra mama ver meme ne kadar uyarılırsa o kadar süt artar zaten zamanla anlayacaksın doydular mı biraz daha mı? Ben çok mama ziyan ettim kiminde aldılar kiminde yarım bıraktılar kiminde hiç almadılar emzşrdikten sonra. Ay 20 günlük halimiz geldi gözüme bi onu alıp bi onu bırakıyordum bunlar saniyede bile oluyordu :))) hep aynı doyuyorlar mı sorusu.. 1 aylık olduğunda tartıldıklarında ne kadar aldıkları sana en büyük rehber olacak. Şu en rahatlatıcı gerçek aç bebek durmaz kolay gelsin![]()
tesekkur ederim. O nasil bir sey ilk defa duydumAynen Bi alıştınmı zor geri döndürmek kaşık biberonla var onları kullanabilirsin ztn şimdi az mama yiyolardır sütünde sağ emzirdikten sonra onuda kaşık biberonla ver hem sütün artar
Bizde çok huzursuzluk var iştahları da eskisi gibi değil,sürekli bir şeylere saldırmak istiyorlar her tarafimiz tükürük içinde zaten ama ortada dis yok:)Ama şöyle birşey var altta olan ortadaki iki dişin olduğu yer bayağı bir şişmişti ne zamandan beri öyleydi yani yakında çıkar diyordum ama birgün bi baktım yarılmaya başlamış öyle ateş sıkıntı falanda yapmadığından pek anlamadım sanırım :)
canım ben doğduklarından beri tek bakıyorum ve şuanda 8.ayımızı doldurduk zor zamanları tabi oluyor ama kendi başına kurduğun düzeni işletirsen yapılmayacak birşey değil bende gündüz çok yoruluyorm ama erken uyuyorlar akşam ve gece 1-2 kez uyanıyorlar bazen hiç uyanmıyorlar çok güzel dinleniyorum akşamları o yüzden ertesigüne iyi başlıyorum sende başarabilirsin kendini sıkma hiç
Oyy severim onları ya sanırım şu zamanları en güzel zamanlarıBizde çok huzursuzluk var iştahları da eskisi gibi değil,sürekli bir şeylere saldırmak istiyorlar her tarafimiz tükürük içinde zaten ama ortada dis yok:)
Birtanesi emekliyor tüm evi geziyor hatta tutunup kalkma çabalarında denk gelirse kalkıyorda diğer daha tam emeklemiyor sürünüyor ama ve bizimde birisi çok güzel yiyorda diğeri yemek yedirmek ölüm gibi resmen kırk takla atıyorum yutmuyor ağzında tutuyor sürekli ama canım emmek istiyorsa bırak emsin yavaş yavaş yedirmeye çalış çok ağlarsa zorlama emsin yada mama hangisini kullanıyorsan tiksinmesin tamamen yemeklerden8 aylık demıssın emeklıyolarmı tek baslarına oturabılıyorlarmı dusmeden ? benımkılerde 8 aylık. bırı guzel yıyor dıgerı dişini cıkardıktan sonra cok ıstahsızlastı asla yemıyor napsam yedıremıyorumsürekli benı emmek ıstıyor
![]()
Her gün birkaç posta yiyorum çok güzeller çok şükür verene.Oyy severim onları ya sanırım şu zamanları en güzel zamanları
En rahat gece sağıyorum uyuyolar çünkü :) gündüz çok aktif oldukları için bazen 2 saati geçiyor ama ztn artık sağmazsam canım çok acıyor evet çok zor iş ama bebişlerimiz için dayanıyorum işte napalm onlar iyi olsunda
Kızlar günaydın biz 2.5 aylık olduk ama hala 2 saatde bir beslenmek istiyo kuzularım 2 saatde bir 90 cc mama veya 100 ml anne sütü alıyorlar bu süreyi nasıl uzatabilirim Bi tavsiyeniz varmı enazından 3 saat olsana bende geceleri biraz rahat etsem artık![]()
15 dakika kadar sağıyorum canım ikisinden 120 çıkıyor bazen 150 çıkıyor beslenmeye göre değişiyor bazen eşim gelene kadar hiç bişe yiyemiyorum ozaman az geliyoCiddi misin. Ben uykusuzluktan gece cok üşeniyorum sabaha toparlayamiyorum . Her sagmada 20 dk sagilmaliymis sende öyle mi yapiyorsun. Birde kac ml cikiyor 2 saatte sagdiginda. Benim 2 saatte sagarsam 70-80 anca . Sutum azalmaya basladi sanki![]()
15 dakika kadar sağıyorum canım ikisinden 120 çıkıyor bazen 150 çıkıyor beslenmeye göre değişiyor bazen eşim gelene kadar hiç bişe yiyemiyorum ozaman az geliyo