- 21 Ocak 2018
- 600
- 440
- 53
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #1.841
Yaşadığımız yerde bulamıyorum onu ya malesefBalkabaklı yedirebililirsin hem tadı hafif tatlı oluyor hem çok faydalı. Belkide yediriyorsun ama aklıma geldi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşadığımız yerde bulamıyorum onu ya malesefBalkabaklı yedirebililirsin hem tadı hafif tatlı oluyor hem çok faydalı. Belkide yediriyorsun ama aklıma geldi.
Bizimkilerde meyve yemiyorlar delireceğimİkiside sebze sevmiyor benimkilerin, bende içine cici bebe ya da devam sütü katarak yediriyorum o zaman yiyorlar.Tatli şeylerde sorun yok gayet güzel yiyorlar.insallah hep böyle gitmez,severek yerler ya.
Biraz sebzeye yoğunlaşsan iyi olur kabakla havuç yapıyoruz az bi pirinç unu yada irmikle.yada bugün avakado ve muz denedim bugün sevdilerİkiside sebze sevmiyor benimkilerin, bende içine cici bebe ya da devam sütü katarak yediriyorum o zaman yiyorlar.Tatli şeylerde sorun yok gayet güzel yiyorlar.insallah hep böyle gitmez,severek yerler ya.
Benimkilerde çok seviyor balkabağınıBalkabaklı yedirebililirsin hem tadı hafif tatlı oluyor hem çok faydalı. Belkide yediriyorsun ama aklıma geldi.
Doktorumuz dokuzuncu ayda geçin blw yontemine dediKızlar blw yöntemini duymuşsunuzdur bi araştırın bence 3 gün kuralıyla tek tek mevsim meyve ve sebzeleriyle baslaniyor
Pirinç ununu nasıl kullanıyorsun tarif verir misin kırk takla atıyorum resmen yesinler diye yaİyi geceler kızlar @pembe helvamla
Biraz sebzeye yoğunlaşsan iyi olur kabakla havuç yapıyoruz az bi pirinç unu yada irmikle.yada bugün avakado ve muz denedim bugün sevdiler
Herkesin derdi bir cesit:)))Bizimkilerde meyve yemiyorlar delireceğimYedirmek için bin şekle giriyorum tatlı şeyleri hiç istemiyorlar
Ben de devit veriyorum doktor ver hepsinde karisimlar var dedi. Gaz icin zinko diye bir damla vardi galiba ben arada kullanmistim iyi gelmistu. Bir arastir istersen.Kizlar gunaydin
Kizim cok fazla kusuyor sutu yada mamayi direk geri cikariyor yani su seklinde
Onerebileceginiz bir sey var mi?
Birde oglumda cok gaz var
Bio gaia verdi dr onu verdim ama 3 gun oldu
Bende kimyonla anason kaynatip iciyorum
Baska onerisi olan var mi?
Son olarakta devit.i kullanmayin demissiniz ama kanitlanmis bir sey yok paraben konusunda ben hala veriyorum dr.da ver dedi yanlis mi yapiyorum acaba
1 çay bardağı su 1 ymk pirinç ununu pişiriyorum içine muz armut elma ne denk gelirse 1 çay kaşığı pekmez veriyorum.Pirinç ununu nasıl kullanıyorsun tarif verir misin kırk takla atıyorum resmen yesinler diye ya
Kac aylik bebeklerin tatlim? Bir de ek gidaya düzeltilmiş aya gore mi geçtiniz?1 çay bardağı su 1 ymk pirinç ununu pişiriyorum içine muz armut elma ne denk gelirse 1 çay kaşığı pekmez veriyorum.
Kaç aylıklarKizlar gunaydin
Son olarakta devit.i kullanmayin demissiniz ama kanitlanmis bir sey yok paraben konusunda ben hala veriyorum dr.da ver dedi yanlis mi yapiyorum acaba
tesekkur ederim bana da ver deviti dedi dr bende marivit almistim ama onu sonra kullanacagim. Gaz icinde zinko degilde biogaia diye bi probiyotik verdi dr bakalim.Ben de devit veriyorum doktor ver hepsinde karisimlar var dedi. Gaz icin zinko diye bir damla vardi galiba ben arada kullanmistim iyi gelmistu. Bir arastir istersen.
35+4te dogdular premature olarak duzeltilmis sadece 2 gunlukler teyzesi. Nasil anlarim onuKaç aylıklar
Canım miğdesini üşütüyor olabilir.
Canimm benim değere yakın ikiz olma ihtimali yüksekMerhaba arkadaşlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim adetim 3 gün gecikmişti beta Hcg 733.45 çıktı çok mu yüksek korkuyorum dış gebelik olma ihtimali v.s var mıdır yardımcı olur musunuz kimiside ikiz gebelik olabilir diyor ananemin ikizi var kayınvalideminde ikizi var yardım edin
Ben iki tane aldim arkadasim biri ahsap. biri park yatak. Suan bebeklerim 3.5 aylik ve sadece park yatakta yatiriyorum. Biraz genis almistim Hala ayirmadim. Sanirim 1 aya ayiririm.Kızlar ben bisey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim ben 30 haftamdayim yakında beşik almayı düşünüyorum ama sizler bi tane mi aldınız yoksa 2 tane mj
Canim bebegini yedirdikten sonra muhakkak gazini cikar. Eger cikarmazsan su seklinde kusuyor. Mide asidinimi atiyor nedir bilmiyorum artik. Benimkilerde ne zaman ugrasip gazini cikaramadiysam su olarak kusuyorlar. O yuzden gaz cikarana kadar yatirmiyorum bebeklerimiKizlar gunaydin