- Konu Sahibi PembeHelvam
- #1.941
Milk tea naturpy diye geciyo canım bana baya faydası oldusut cayi dediginiz sey nedir acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Milk tea naturpy diye geciyo canım bana baya faydası oldusut cayi dediginiz sey nedir acaba?
Ben çok emzirmiyorum genelde sağıyorum arada sırayla emziriyorum. Ona pek cevap veremem ama uyku konusunda yanyana birbirlerine değemeyecek uzaklıkta yatırıyorum derin uykudaysa diğeri bitarafınıda yırtsa uyanmıyor alıştılar birbirlerine. Gelen gidenden sallamaya alışmışlardı unutturdum kucağımda iki pışpışlıyorum uykusu geldiyse hemen uyuyor uyumazsa geri yere bırakıyorum. Saatlerce kucağımda tutmuyorum. Birini atıp tutup oynuyorum sonra onu koyup diğerine aynı yapıyorum. Kısa süreki olunca ağlamıyorlar. Ve birbirlerini acayip kıskanıyorlar uyurken diğeriyle ilgilendiğimde uyuyan uykusunda bile dudak büzüyor çok değişikler ya ^^Merhabalar sevgili anneler.Benim sürpriz yumurtalar 4.5 aylik oldular şükür. Oğlan mama almio kız da günde iki kez 90 CC içiyor. Cok kustuklari için emzirmeye korkuyorum uyumaya yakın emziriyorum. Uyandiktan sonra emzirince 1 saat içinde tüm sutu kusmus oluyorlar hep aclarmis gibi düşünüyorum. Benim sorum uyku konusu. Uykuya geçme olayını nasıl sagliyorsunuz? Biri saatlerce memede durmak istiyor doğal olarak diğeri de emmek istiyor ama anda emmeyi kabul etmiyor kizce. Biraz erkeği biraz kızı aglayinca tekrar erkek- kız diye 2 saati buluyor uyutmak .
Bir de en önemli sorun ikisini aynı odada mi yatiriyorsunz? Birbirlerini uyandirmasinlar diye ayri yatiriyorum ama kız dönmediği için ayri odada yatiriyorum vicdanım sizliyor. Ayni odada uyandiriyorlar diye ayrı yatiriyorum ama içim rahat değil. Uygulayıp memnun kaldığınız deneyimleri öğrenmeyi isterim
Canım emekleme yönünden diyorsan benimkiler emeklemiyor,ama hiç yalnız birakamiyorum done done her yere gidiyorlar, örümceğe koyarsam yanıma geliyorlar,örümcek baya hareket yeteneği kazandırdı,bağımsız hareket etmek onların da çok hoşuna gidiyor,desteksiz oturamiyorlar daha,seninkiler nasıl oturuyor mu?Twinss6380 canım senin çocuklarla benimkiler arasında fazla birşey yok seninkiler de çok hareketli mi ben çok yoruluyorum odadan çıktığımla arkamda. Bitiyorlar gecede uykusuzluk bitiriyor
Ben yenidogan olarak aldim arkadadim ilkleriBana yardımcı olursanız çok sevinirim
Canım peki emziriyor musun?bende emzirme mama ve sagma şeklinde gidiyorum.çok az emiyorlar.sen nasıl yapıyorsun?Kizlar bu arada ben sütümü sağa sağa cogalttim . Makineyle yasiyorum adeta . Sık sık sagdim . 2-3 saatte bir. Hatta bazen 1 saat sonra bile . Cok saginca kisa surede artti . Ve kesiblikle cok sut olsun istiyorsaniz surekli bireeyler atistirmak sart bence . Ac kaldigimda sut daha az cikiyor. Cok mecbur kalmadikca mama vermiyorum. Mecburiyetimin sebebi de gece taze sagmadan bebekler acikirsa dolaptan sut cikarip isitmak cok zaman aliyor . O yuzden gece mama yapiverdigim oluyor . Her ne kadar anne sutu oda isisinda 3 saat dayanir densede ben mikrop toplayacak diye pimpirikleniyorum dolaba koyuyorum
Yani sutunuzu cogaltmak icin elektrikli pompayla sık sık sagın ve yemeyi ihmal etmeyin . Allah bol sut versin hepimize![]()
Tm çok sağol bende öyle alayim bari bende acayip küçük dusunuyordum kus gibiBen yenidogan olarak aldim arkadadim ilkleri
Cok cabuk buyuyorlar istersen bir iki tane kucuk al yineTm çok sağol bende öyle alayim bari bende acayip küçük dusunuyordum kus gibi
Ben premature kıyafeti bitiriyorum onlar bile büyük geliyo canım 0 3 leri galiba 2 aydan sonra giyeriz bide kurarsa kıyafet yetismiyo benim biri kusuyoTm çok sağol bende öyle alayim bari bende acayip küçük dusunuyordum kus gibi
Canim orumcek erkek bebek icin iyi degil diyorlar ama ne dusunuyorsun bende almak isterimde kafam karistiCanım emekleme yönünden diyorsan benimkiler emeklemiyor,ama hiç yalnız birakamiyorum done done her yere gidiyorlar, örümceğe koyarsam yanıma geliyorlar,örümcek baya hareket yeteneği kazandırdı,bağımsız hareket etmek onların da çok hoşuna gidiyor,desteksiz oturamiyorlar daha,seninkiler nasıl oturuyor mu?
Canım emekleme yönünden diyorsan benimkiler emeklemiyor,ama hiç yalnız birakamiyorum done done her yere gidiyorlar, örümceğe koyarsam yanıma geliyorlar,örümcek baya hareket yeteneği kazandırdı,bağımsız hareket etmek onların da çok hoşuna gidiyor,desteksiz oturamiyorlar daha,seninkiler nasıl oturuyor mu?
Yurutec sanirimörümcek dediğin nasıl bir şey canım?
Yurutecin diğer adi canim:)örümcek dediğin nasıl bir şey canım?
Annem hepimizi büyütmüş canım ya herhangi bir sorun yok hiçbirimizde.Saatlerce koymamak lazım,mama hazirlarken,corbalarini yaparken vs koyuyorum,çok da hoşlarına gidiyor,yarım saati gecirtmiyorum,çok memnunum ben.Canim orumcek erkek bebek icin iyi degil diyorlar ama ne dusunuyorsun bende almak isterimde kafam karisti
Benimde yardımcım var. Başlarda bir yabancıyla olmak, çocuğunu kucağına vermek zor ve garip geliyor. Ama alıştıktan sonra çok rahat ettim açıkçası. İmkanın varsa neden istememezlik edesin ki. Anne kv gibi de olmuyor senin kuralların neyse ona uymak durumunda.Yok ben ikisiyle de ilgilenmeye calisiyorum
Ama bir hafta sonra gidecekler bakicim baslayacak
Onu da istemiyorum tek bakmak istiyorum ama cok zor
Ikisi bir aglayjnca ne yapacagimi sasiriyorum
Canim bizim gibi ikiz annelerine cok sart dedigin gibi atarsin icine en azindan biri oyalanirken oburunu doyurursun. Yada ikisini at icine isini gucunu yap. Ama dedimki eger sakinca varsa kizada almam cunki oglum ona bakip uzulur. Tsk ederim bilgi icinAnnem hepimizi büyütmüş canım ya herhangi bir sorun yok hiçbirimizde.Saatlerce koymamak lazım,mama hazirlarken,corbalarini yaparken vs koyuyorum,çok da hoşlarına gidiyor,yarım saati gecirtmiyorum,çok memnunum ben.