• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Çok mutsuz,uykusuz virvir etmeye hazir şekilde girdim foruma ama önce @phuket79 in postunu sonra E Emotionn35 in kini en son da seninkini okuyunca gulunseme geldi yuzume. Gerçi ben hala bu işi beceremediigmi düşünüyorum ama sukru haturlatman iyi geldi. Geceler çok bölük porcuk sürekli uyaniyor oğlan. Alerjileri var demiştim artık kakalari da iyice mukuslandi ve karın agrisi çekmeye basladilar. Bende diyete başladım. Çok mutsuzum oatates,pirinc ,yesillik dışında bir sey yemiyorum. Tek eglencem yemekti o da gitti. Ama kusmaları azaldı diyetle beraber sukur. Biz boyleyiz.
Biz ona mutsuzluk demeyelim de yorgunluk diyelim canım uykusuzluktandır o :) beceremiyorum diyenden de korkacaksın über süper yapıyorsundur bence. Beslenme sorununuza üzüldüm çok, mama da da aynı sıkıntı oluyor mu? Herhalde seneye bu hallerimizi hatırlayıp hem özleyecek hem güleceğiz ne çektim be diye :) inşallah bu şekilde azalır sorunları yani diyetle kolaylıklar diliyorum canım ♥️

Kızlar suttum az bunun için ne yapmalıyım erken doğum yaptım şimdi 5 gundeyim yardımcı olursanız sevinirim

kalbinde sıkıntı yoksa mottilium tablet kullan. bana kadın doğumcunun onayıyla bebeklerin doktoru yazmıştı. bir de solgarın bira mayası çok iyi.
tabii sık sağmak ya da emzirmek önemli. ilk ay 3 saati geçirmeyin sağdıkça artıyor süt.

ayrıca az şekerli komposto çok iyi geliyor. ama günde 1 litre falan içmek gerek.

Ayyyy maşallah subhanallah nazar değmesin kuzulara, ay nasıl hoşuma gitti mest oldum ve çok heyecanlandım :) Allah hepimize güç kuvvet versin evlatlarımıza da sağlık versin korusun esirgesin rabbim ♥️
Amin canım Rabbim daha güzel günler getirsin inşallah. Şu zor günleri bi atlatalım süper olacak.özellikle uykuuuuu n

Amin canım Rabbim daha güzel günler getirsin inşallah. Şu zor günleri bi atlatalım süper olacak.özellikle uykuuuuu n
Yaa evet uyku istiyorum şöyle 5 saat falan kesintisiz ah ah nerdeeee??? bu aralar gece uykularına zor geçiyorlar kızım aslanlar gibi uyuyorda oğluş sıkıntılı gece de mama vermiyorum emmeye mutlaka kalkıyorlar, gündüz uykuları da kısaldı. Çooookkk uykum vaaaaarrrr

Biz ona mutsuzluk demeyelim de yorgunluk diyelim canım uykusuzluktandır o :) beceremiyorum diyenden de korkacaksın über süper yapıyorsundur bence. Beslenme sorununuza üzüldüm çok, mama da da aynı sıkıntı oluyor mu? Herhalde seneye bu hallerimizi hatırlayıp hem özleyecek hem güleceğiz ne çektim be diye :) inşallah bu şekilde azalır sorunları yani diyetle kolaylıklar diliyorum canım ♥️
Pozitif mesajın için tekrar teşekkürler ❤️ kusmaları baya azaldı sukur,o bile bana gaz verdi. Mama olarak da alerji için olan hipoalerjrnik mama kullanıyoruz. Normal mama tuketemiyorlar. İnşallah seneye dediğin gibi zorluklar anılarda kalir

Çok mutsuz,uykusuz virvir etmeye hazir şekilde girdim foruma ama önce @phuket79 in postunu sonra E Emotionn35 in kini en son da seninkini okuyunca gulunseme geldi yuzume. Gerçi ben hala bu işi beceremediigmi düşünüyorum ama sukru haturlatman iyi geldi. Geceler çok bölük porcuk sürekli uyaniyor oğlan. Alerjileri var demiştim artık kakalari da iyice mukuslandi ve karın agrisi çekmeye basladilar. Bende diyete başladım. Çok mutsuzum oatates,pirinc ,yesillik dışında bir sey yemiyorum. Tek eglencem yemekti o da gitti. Ama kusmaları azaldı diyetle beraber sukur. Biz boyleyiz.
Eminim çok zor bir süreçtir..bende birinde bir süre reflü çektim ama çok şükür geçti..İnan geçiyor gidiyor @Dta82 dediği gibi her sene geçmiş seneyi gülerek yad edeceğiz inşallah bol sağlıklı mutlu günler

Yaa evet uyku istiyorum şöyle 5 saat falan kesintisiz ah ah nerdeeee??? bu aralar gece uykularına zor geçiyorlar kızım aslanlar gibi uyuyorda oğluş sıkıntılı gece de mama vermiyorum emmeye mutlaka kalkıyorlar, gündüz uykuları da kısaldı. Çooookkk uykum vaaaaarrrr
O günlerde gelecek inşallah. Benim oğluşta gece bi kalkıyor 1,5. 2 saat oyun oynuyor iyice uykusu geliyor öyle

Hanımlar merhaba, başlığınıza sızdım ama:)) ben 24 haftalık ikizlere hamileyim, ufaktan hazırlıklara başlıyorum ...deneyimlerinize ihtiyacım var, özellikle alınması gereken beşik, ana kucağı, göğüs pompası,araba gibi eşyalarda:)) Halam hediye olarak Kraft’ın park yatağını aldı :)

Bebegini sagarak doyuranlar .. suan bebeklerim 3 ay 8 gunluk ve sadece anne sutuyle besleniyorlar . Fakat içtikleri en son 90 ml . Ben cok merqk ediyorum onlarin ictigi ml arttikca sutun yetmeme durumunu Kacibci aydan sonra 90 ml yetmez. Ortalama 2 saatte bir besleniyorlar . Bazen 70 - 80 bile ictikleri oluyor . Bazense 1.5 saat sonra acikiyorlar suan

Bebegini sagarak doyuranlar .. suan bebeklerim 3 ay 8 gunluk ve sadece anne sutuyle besleniyorlar . Fakat içtikleri en son 90 ml . Ben cok merqk ediyorum onlarin ictigi ml arttikca sutun yetmeme durumunu Kacibci aydan sonra 90 ml yetmez. Ortalama 2 saatte bir besleniyorlar . Bazen 70 - 80 bile ictikleri oluyor . Bazense 1.5 saat sonra acikiyorlar suan
Maşallah canım, Ben sağarak vermiyorum ama yavaş yavaş süre uzayacak 3 saatten 4 saate gibi ve onlar sana ipuçları verecek Zaten örn; 90ml bitecek sonunda daha içecek potansiyeli olup olmadığını anlarsın zaten ve attırırsın anlamaman mümkün değil.

canım merak etme onların emmesi arttıkça sütün de artıyor allahın izniyle.
ben de öyle çok panik yapmıştım ama olmadı çok şükür.
4. aya kadar hiç mama vermedim. 4. aydan 6. aya kadar da sadece bir kez formül süt 5 kez anne sütü verdim. bu ay da ek gıdaya geçeceğiz inşallah. süt artsın diye bana mottilüum tablet verdi doktor. bir de solgarın bira mayası haplarından kullanıyorum.
ayrıca 2 saati yavaş yavaş arttırmanı öneririm. 3 aylık bebek 3 saatte bir beslense yeter. 4. aydan sonra benimkiler 3 saatte bir yemek istemediler 4 saatte çıkardı doktor.

canım merak etme onların emmesi arttıkça sütün de artıyor allahın izniyle.
ben de öyle çok panik yapmıştım ama olmadı çok şükür.
4. aya kadar hiç mama vermedim. 4. aydan 6. aya kadar da sadece bir kez formül süt 5 kez anne sütü verdim. bu ay da ek gıdaya geçeceğiz inşallah. süt artsın diye bana mottilüum tablet verdi doktor. bir de solgarın bira mayası haplarından kullanıyorum.
ayrıca 2 saati yavaş yavaş arttırmanı öneririm. 3 aylık bebek 3 saatte bir beslense yeter. 4. aydan sonra benimkiler 3 saatte bir yemek istemediler 4 saatte çıkardı doktor.

Ben artik cok az emziriyorum canim . Biberondan bile 20 dk da iciyorlar sutu . Memede doymak bilmiyorlar . Emzirmedigim icin merak ediyorum sut hep bu seviyede mi gidecek acaba diye canim . 3 saat bekleyeceklerini inan hic sanmiyorum .2 saat zor duruyorlar . Cok gaz problemleri var ..aclikla gazi karistirdigimizda oluyor . Cunku 90 ml yerine kivrana kivrana 60-70 ictikleri cok oluyor . Ve maalesef kac kere sutumu dokmek zorunda kaldim . Dolaptan cikarip isitilan sut 1.5 saat dayaniyormus cunku disarda

Maşallah canım, Ben sağarak vermiyorum ama yavaş yavaş süre uzayacak 3 saatten 4 saate gibi ve onlar sana ipuçları verecek Zaten örn; 90ml bitecek sonunda daha içecek potansiyeli olup olmadığını anlarsın zaten ve attırırsın anlamaman mümkün değil.

Sagdigim sutu saat ve ml olarak yaziyorum . Gunde oortalama 1700-1900 ml arasi arasi sut cikiyor . 4. Aydan sonra muhtemelen 2 lt uzeri gerekecek . Motillium ilaci denerim olmazsa artik . Bu ilaci merak ediyorum umarim yan etkisi yoktur

Merhaba ben henüz dogurnafim ama aklıma takılan bir soruydu, bir tane park yatakta ikisi birlikte yatabilir mi diye yani birbirlerini rahatsız ederler mi. 4-5 ay yeter mi acaba ne dersiniz
Canım yeni okuyorum forumu uzun zamandır girmemiştim yazını görünce cevaplamak istedim benim ikizler 6 ay aynı beşikte yattı 6 aydan sonra dönmeye başladılar ayirdim şimdi iki ayrı park yatakta yatıyorlar

Merhaba arkadaşlar,ikiz bebek arabasi almak istiyoruz.Yanyana olanlar her kapıdan geçmez,arka arkaya olan da öndeki geriye yatmiyor.Küçücük bebek yatmadan nasıl duracak.Araba alanlar siz hangi model ve markadan aldınız? Önerdiğiniz satış yapan site var mı?
Prego monart aldım canim her yerden geciyo bi tek bizim asansöre sığmadı o da bizim asansöre tek bebek arabası bile sığmiyo:) her yere kullanıyorum alışveriş merkezi park bahçe evde bile kullanıyorum iş yaparken içine koyup yanıma alıyorum baya işimi gördü bu araba

Back
X