- 28 Ocak 2018
- 35
- 24
- 3
- 32
Iyi maşallah :)Amin bitanem 13haftalık olduk
Bende yaptırmadım. Ense kalınlığı falan iyi cıktı o yüzden gerek duymadım. Ne gelirse Allahtan artik2li tarama testnde yatrmadm
Ayy canım gozunaydın hayrlı ugurlu olsun:)Kızlarr bgün doktor a gittim bi prensesim olcak inş:))))))
Hayırlısı olsun canım bana da doktoru kız bebek müjdesi verdi inşallah öyledir. sanırım kiz ayı olucak ekim.Kızlarr bgün doktor a gittim bi prensesim olcak inş:))))))
Ayy ağzınız bal yesin insallah öyledirAynen ekim ayı kız ayı :)) içim rahatladı şükürler olsn raabbime
Olur canım kendını kaptmazsa:)Hanımlar merhaba
Doktorumuz 11. Haftada Kıza benziyor dedi ama kesin konuşmadı şimdi 13. Haftamız da kontrole gideceğiz cinsiyeti belli olur mu ???
Hadi inşallahh :)Olur canım kendını kaptmazsa:)
Benımde aynı canım 11 nisan dogum gunum o gune randevu aldım annesıne hedıye verıp kendnsnı net gosterse barı unutamaycgm bı dogumgunu olsa:)Benimkinin belli degil ki dahaa
Hadi hayirlisi. Yaz buraya mutlakaaBenımde aynı canım 11 nisan dogum gunum o gune randevu aldım annesıne hedıye verıp kendnsnı net gosterse barı unutamaycgm bı dogumgunu olsa:)
Belli oldu mu cinsiyetiniz ?Hanımlar merhaba
Doktorumuz 11. Haftada Kıza benziyor dedi ama kesin konuşmadı şimdi 13. Haftamız da kontrole gideceğiz cinsiyeti belli olur mu ???
14 canım net gorduk bacak arasını saglıkla gelsın ınsallah:)senın kacKaç haftalık canm snin:) bnmd kızım olcak inş:)
Hadi hayırlısı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahKIzlar benım kzıım oluomus:)
Daha göstermedi:))Kızlar artık cok az kaldı cınsıyetlermızı ogrenmeye o zaman bı anket yapalım basta evlatlarımız saglıklı olsun sıhhatlı olsun hayırlı olsun cınsıyet ne olursa olsun farketmez ama ısın en meraklı en eglencelı yanıda bu:)ogrendıkce hepmız yazalım bakalım ne sonuclar cıkıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?