- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
Zaten hep tok gitmeye ozen gosteriyorum. O gunde karnim toktu cikolata yemistim. Bi ton döndü durdu. Ellerini kollarini salladi ama bacaklarini acmadi.Canım çikolata pekmez tavsiye ederim bizimki fazla enerjiden takla atıyordu bacak fora tabi açıktı:))
Dr benim bebegin de kız olduğunu söyledi kesin konusu insallah yanılmaz 15haftalık görünyobultrasonda. Kilosuna 124gr mısın.Kızumda 11+4 te öğrenmiştim cinsiyeti oğlumda da 11+5 te öğrendim çok şükür yanılmada olmadı :)
15 haftalik yanilma payi cok cok azdir :))Dr benim bebegin de kız olduğunu söyledi kesin konusu insallah yanılmaz 15haftalık görünyobultrasonda. Kilosuna 124gr mısın.
İnsallah öyledir canım ne olur ne olmaz diye yarın için Baska hastaneden randevu aldım kızımın olmasını cok istiyorum bazen kız denilen bebeklere sonra erkek diyorlar Umarım ole olmaz15 haftalik yanilma payi cok cok azdir :))
doktora gittiniz mi cinsiyet kesinlesti miİnsallah öyledir canım ne olur ne olmaz diye yarın için Baska hastaneden randevu aldım kızımın olmasını cok istiyorum bazen kız denilen bebeklere sonra erkek diyorlar Umarım ole olmaz
Ay seninle aynı gidiyoruz sanırımbugün doktor kontrolüm vardı 12 haftalık iken gittiğimde doktor çok belli birşey göremedim büyük ihtimalle kız dedi. bugün 16 haftalık olduk doktor net gördüm erkek dedi.daha değişmez umarım
AYNEN :) SAT 16 OCAK SAĞLIKLA GELİRLER İNŞALLAH.Ay seninle aynı gidiyoruz sanırımsat 16 ocak mi doğum tarihimiz aynı görünüyo .
Gittim ama yeni ultrasona girdiğim için bakmadı aydan aya muayene için cagrıyolarmıs zararlı dedi Bosuna gittim . 16-20.haftada ayrıntılı ultrason oluyomus ona gitcemdoktora gittiniz mi cinsiyet kesinlesti mi
Ben kardeşimin adını koycam Hatice :)cinsiyetleri belli olan arkadaşlar bebişinize isim olarak ne düşündünüz?
Ben Poyraz begeniyorum esim kaan. Poyraz kaan olcak galiba. Cooook dusuncez dahaaacinsiyetleri belli olan arkadaşlar bebişinize isim olarak ne düşündünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?