2018 ekim anneleri cinsiyet

Bebiş cinsiyeti

• Ikızı gebelık kız

OY: 0 0,0%
  • Ikız gebelık erkek

• Ikız gebelık bır erkek bır kız

• Ankete Katılan
    56
Kızlar bugün kontrolüm var 14+4 olduk insallah cinsiyetle ilgili bise söyler dr. Cok heyecanlıyım rüyamda erkek görüyorum Tersi cıkıyo yazıyor İnternete bakmıştım kız bebek cok istiyoruz Bi oğlumz var hayırlısı olsun bakalım

bugün doktor kontrolüm vardı 12 haftalık iken gittiğimde doktor çok belli birşey göremedim büyük ihtimalle kız dedi. bugün 16 haftalık olduk doktor net gördüm erkek dedi. daha değişmez umarım

Bende doktora gittim bugün. Bagdas kurmustu yineee. Ama erkeğe benziyo dedi doktor. Bende gördüm sanırım pipi Galiba oğlum oluyooo

Kızlar bir şey soracağım. Bu hamilelikte oluşabilecek çatlaklara ne zaman önlem alınmaya başlanmalı? Baştan beri hiç kilo almadım ama göğüs derisinde kaşıntı olmaya başladı son zamanlarda. Sanki çatlayacak gibi hissediyorum belirginleşen şeyler çatlak mi damar mi bilemedim. Normal nemlendiriyorum ama

bugün doktor kontrolüm vardı 12 haftalık iken gittiğimde doktor çok belli birşey göremedim büyük ihtimalle kız dedi. bugün 16 haftalık olduk doktor net gördüm erkek dedi. daha değişmez umarım
Ay seninle aynı gidiyoruz sanırım sat 16 ocak mi doğum tarihimiz aynı görünüyo .

Ay seninle aynı gidiyoruz sanırım sat 16 ocak mi doğum tarihimiz aynı görünüyo .
AYNEN :) SAT 16 OCAK SAĞLIKLA GELİRLER İNŞALLAH. BEN İKİNCİ AYDAN İTİBAREN DÜZENLİ NEMLENDİRİCİ YAĞLARDAN SÜRÜYORUM ÇATLAKLARI ÖNLER UMARIM

Kızlar merhaba 14.haftada doktr bana yuzdeyuz kız dedı bacak arası bostu bugun gıttım bı cıkıntı var yanılmıs olablırım dedı 18. Haftamdaym

merhaba kızlar bende ekim annesiyim inşallah cinsiyetimiz erkek
siz bebeğinizin hareketini hissediyomusunuz ben henüz bişey hissetmedim çok aklıma takıldı bu normal mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…