Bende böyle değişmesinden korkuyorum oyuzden cinsiyetini ögrenince kimseye hemen demicem cok kötü bir durum böyle olunca insan hevesleniyoKızlar 13.haftada kesin kız dedi bgün 16+4deyim hastnye gttm erkek dediben şokkkkkkkk o yüzdn 16.haftadn önce blli dgil değişeblıoms
Gozunaydın canım kac haftalıksınKızlar selamm. Benim kızım oluyormuş :) zaten geçen ay da kız tahmin etmişti bu ay kesin kız dedi :) sağlıkla gelsin inşallah
Yarın 17 haftaya gircem canimGozunaydın canım kac haftalıksın
Bnde bırdaha gırıcem canım sabırla beklıorm 18. Haftada sızınkılerı duyunca cunkı o kadar cok hazırlık yapıorz kı hepsı bosuna gdıcek dıye korkuorm gercı doktr yuzdeyuz dedı ama aklımda soru ısarerı varBenim bebeğimde bu arkadaşlar doktor 12. Haftada kız dedi ama ben şiddetli bir şekilde niye bilmiyorm erkek hissettim rüyalarım hep erkeğe işaretti.16. Hafta pipisini gösterdi cok sasırdık bizde erken tahmin almak çokta mantıklı değil bence.erkek hissettiğim halde hayal kırıklıgı yaşadım:) hepimiz saglıcakla kavusalım insallah
Canım senle konuşuyorduk benim bebeğin cinsiyeti belli oldu erkek mış kız bekliyorduk doktor da kız demişti.seninde belli olunca yazarsın burayaBenimkinin belli degil ki dahaa
Benımkıne de kız dedı ama sızı duyunca bnde acab demeye başladım bırsru elbseler aldık suan 17.haftaya gırdım 18. Haftamda birdaha giricem o zaman daha da netlesır en son 13. Hafta sonu 14.haftabasında gırmıstım endıse etmeye basldım bendeCanım senle konuşuyorduk benim bebeğin cinsiyeti belli oldu erkek mış kız bekliyorduk doktor da kız demişti.seninde belli olunca yazarsın buraya
Aaa keşke beklese idiniz ben değişiklik oldu yine olurmu diye bekleyeceğim 20. Haftayı netleşşsin diye herşey olabiliyor pipiyi gördük ama olsun yinedeBenımkıne de kız dedı ama sızı duyunca bnde acab demeye başladım bırsru elbseler aldık suan 17.haftaya gırdım 18. Haftamda birdaha giricem o zaman daha da netlesır en son 13. Hafta sonu 14.haftabasında gırmıstım endıse etmeye basldım bende
Cok acele ettım vallaAaa keşke beklese idiniz ben değişiklik oldu yine olurmu diye bekleyeceğim 20. Haftayı netleşşsin diye herşey olabiliyor pipiyi gördük ama olsun yinede
Gostermedi ki teyzesi. 14+3te gitmistim sanirim. Bagdas kurdu. 8 mayista kontrolüm var gosterirse yazarimmm :))Canım senle konuşuyorduk benim bebeğin cinsiyeti belli oldu erkek mış kız bekliyorduk doktor da kız demişti.seninde belli olunca yazarsın buraya
Canım çikolata pekmez tavsiye ederim bizimki fazla enerjiden takla atıyordu bacak fora tabi açıktı:))Gostermedi ki teyzesi. 14+3te gitmistim sanirim. Bagdas kurdu. 8 mayista kontrolüm var gosterirse yazarimmm :))
bana doktor 11 haftada kesin erkek dedi 13 de kesin kiz dedi hangisine inanacagimi sasirdim doktor ayninkisi artik hafta ici baska doktora gidecem uclu test icin ne kadar cok oluyor bu yanilma isleri sasiriyorumAaa keşke beklese idiniz ben değişiklik oldu yine olurmu diye bekleyeceğim 20. Haftayı netleşşsin diye herşey olabiliyor pipiyi gördük ama olsun yinede
11.hafta erkek baya tahmin için 13. Hafta daha inandırıcı ama yine de tam belli olmuyor 16 dan sonra daha inandırıcı tahmin almakbana doktor 11 haftada kesin erkek dedi 13 de kesin kiz dedi hangisine inanacagimi sasirdim doktor ayninkisi artik hafta ici baska doktora gidecem uclu test icin ne kadar cok oluyor bu yanilma isleri sasiriyorum
dvlet hastahanesi doktoru galiba tecrubeiz biraz ben cinsiyet sormadi bile kendisi soyledi 13 haftada da siskinlik var bacak arasinda dedi kendide ne dedigini bilmiyor galiba11.hafta erkek baya tahmin için 13. Hafta daha inandırıcı ama yine de tam belli olmuyor 16 dan sonra daha inandırıcı tahmin almak
Siz gördünüz mü bacak arasını erkek olunca bacak arasında piramit gibi bişey oluyor bana 16. Hafta da gösterdidvlet hastahanesi doktoru galiba tecrubeiz biraz ben cinsiyet sormadi bile kendisi soyledi 13 haftada da siskinlik var bacak arasinda dedi kendide ne dedigini bilmiyor galiba
evet aslinda ben ogrenmek ister misin dediginde erkek mi dedim nereden bildin dedi gordum orada bisey var dedim evet erkek dedi kiz dediginde bakamadim kanamam vardi o telasla aklima bile gelmediSiz gördünüz mü bacak arasını erkek olunca bacak arasında piramit gibi bişey oluyor bana 16. Hafta da gösterdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?