2018 Ekim Anneleri

1900 gram 42 cm olmuş
Ama ben 32.haftaya daha dün girdim. Aşağıda hamilelik takviminde 33.hafta yazıyor. Çözemedim bu hamilelik takvimini. 1 hafta önden gidiyor nedense.
Gunaydin. Siz 32. Haftayi tamamlayip 33'ten gun almaya basliyorsunuz. O yuzden hamilelik takvimi oyle oyle gosteriyor. Mesela su su ben 34+3'um ama 35 gosteriyor. Dolu dolu 34'um ama 35'den gun aldigim icin 35 gosteriyor. Tipki yaşimiz gibi :) bu arada benimde 31. Haftada 1900 grdi. Erkek mi sizin ?

Benim surekli bir agri değilde birsey giyerken ya da bacagimi kaldirirken falan agriyor. Tam vajina ordaki kemik di mi?

günaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok
bende 2 gündür sabahları uyanınca kasığıma çok feci ağrı giriyor

Günaydın. Anladım şimdi. Ben yaşımı da böyle söylemiyorum ondan demek ki saçma geldi bana. Yaşım ...+12 olana kadar o ...' dayım Gün almak benim için önemli değil Küçük olmak her zaman daha iyi. Bizim bebek kız

Gunaydin, ayak sismesi bende 5.aydan itibaren basladi. Masa basi calistigim icin hem asagi sallanmaktan hemde tum gun ayakkabi icinde olmaktan. Ellerim son ay sismeye basladi.
Gunaydin size de, aslinda evet benim de 5. Aydan itibaren vardi ama sadece bilekler sisiyordu. Simdi komple ayagim buyudu sanki. :)

E tabi canim ben de aldigim yasi soylemiyorum ki oyle de soylenmez zaten Ama hamilelik takvimi boyle hesaplaniyor demekki :) Allah bagislasin, benimki erkek olduğu icin mi acaba iri diyordum ki alakasi yokmus demekki:)

E tabi canim ben de aldigim yasi soylemiyorum ki oyle de soylenmez zaten Ama hamilelik takvimi boyle hesaplaniyor demekki :) Allah bagislasin, benimki erkek olduğu icin mi acaba iri diyordum ki alakasi yokmus demekki:)
Şimdi hatırladım bir akrabamız vardı kadın yaşını hep küçük söylerdi. Bizimkiler de onu sinir etmek için yaşını gün aldığı şekliyle söyler deli ederlerdi kadını İşin garibi kadın normal yaşından bir sene eksik söylemeye çalışırken 2 sene birden yaşlı olduğu söylenince kıyameti koparıyordu. Sonra 40 yaşına geldiğinde yaşı orada kalakaldı. Aradan kaç sene geçti şimdi bile gidip sorsan yaşım 40 der

Benim surekli bir agri değilde birsey giyerken ya da bacagimi kaldirirken falan agriyor. Tam vajina ordaki kemik di mi?

Evet, o kemikler. Benim de sürekli değil, sağa sola dönerken, yataktan kalkarken fln ağrıyor. Çatı kemiği denilen yerler oralar sanırım.

Bu sabah Bebeklerde ve Çocuklarda Sağlıklı Ruhsal Gelişim kitabını okurken kafama taktım. Daha önce de çok konusunu açmıştım bu mevzunun ama halledemiyorum kafamda. Çekirdek aile ve en yakın akrabalar dışında (anneanne dede dayı gibi) diğer akraba, konu komşudan bebeklerimizi nasıl sakınacağız. Öpmeye kalkışan birini bazen sezebiliyorsun da bazen de hiç anlamadan bir anda yapışıyorlar çocukların yüzüne vakumluyorlar tükürüklü tükürüklü. Özellikle kız çocukların özel alan mahremiyet duygusunu bu yaşlarda şekillendirin diyor kitaplar. Eee nasıl yapacağız. Bazen hiç tanımadığın yoldan geçen biri, cafede otururken çalışan gelip bebeği mıncırmaya öpmeye başlıyor. Daha yeni arkadaşımla cafede otururken başımıza geldi. Arkadaşın bebeğini gelen geçen herkes sevmeye çalışıyor. Annesi barut gibi. Yarısını engelleyebiliyorsa yarısını engelleyemiyor. Keşke bir farkındalık yaratılsa bebekleri çocukları uzaktan sevin onlar oyuncak ayı değiller diye

Kızlar merhaba . Bebiş kubezde büyüyor iyi çok şükür önümüzdeki hafta içi ne zaman çıkabilir kuvezde diye konuşacakmışız dru ile... daha kuvezde kalacak yani
Ben çok kötü sistim ellerim ayaklarım. Hamilelikte sismeyen ben şimdi berbat haldeyim. Sezeryan sisigi denen bişey varmış ondan olmuşum ayakkabılar olmuyor ayağıma.
Sütum çok az geliyor makina ile sağıyorum. Sağmadan önce sıcak kompres sagdiktan sonra soğuk kompres uyguluyorum. Ama çok az geliyor normalmiş.

Ben herşeyi okuyamıyrm cnm okusam sormazdım.zorunluluk varsa yapcak bişi yok cnm.bnm de ilkinde suni sancı verilmesine rağmen açılma olmadı ,acil sezeryan ile aldılar geçti gitti şükür

Canım gecmiş olsun allah saglıkla hayırlısı ile bebeğini kucagına almayı nasip etsin .

Kanın kaç çıktı
Benim de ilaç kullanmama rağmen 9
Geçen ay 10 du
Bu ay da günde 2 sefer içmeye basladim
İnsallah faydası olur
Ve Şafak 17 gün kaldı

8 cikti canim.Hep duserek devam etti.
Ben en son 5 unite kan almistim 6ydi o zaman.Gebe kaldigimda 10du iste o sebeple iyiydi.
Ilacim gunde 2ydi bnm hep ama hic farketmedi.
Simdi kalan 3 serum var simdi haftaya bakilacak degerlere.
Ne az kaldi sana da insallah fayda eder ilaclarin :)

Merhaba, sizin kan degerleriniz neden düşük ve yukselmiyordu? Serum olarak da demir serumu mu taktılar acaba?

Ferinject ilac canim eczaneden aldim raporla.Acilde seruma hazirlayip takiliyor.
Kansizligim hep var gebelikten degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…