Gunaydin. Siz 32. Haftayi tamamlayip 33'ten gun almaya basliyorsunuz. O yuzden hamilelik takvimi oyle oyle gosteriyor. Mesela su su ben 34+3'um ama 35 gosteriyor. Dolu dolu 34'um ama 35'den gun aldigim icin 35 gosteriyor. Tipki yaşimiz gibi :) bu arada benimde 31. Haftada 1900 grdi. Erkek mi sizin ?1900 gram 42 cm olmuş
Ama ben 32.haftaya daha dün girdim. Aşağıda hamilelik takviminde 33.hafta yazıyor. Çözemedim bu hamilelik takvimini. 1 hafta önden gidiyor nedense.
Benim surekli bir agri değilde birsey giyerken ya da bacagimi kaldirirken falan agriyor. Tam vajina ordaki kemik di mi?Baya rahatmış gerçektensonuçta karnımızda her türlü besleniyorlar ters düz durmaları ne farkettirecek.
Benim o kemiklerim yaklaşık bir aydır ara ara ağrıyor ama son iki üç gündür geceleri daha çok ağrımaya başladı sanki. Gün içinde ayakta yorulup, sürekli oturduğum için herhalde akşam yattığımda bacaklarımın arası ağrıyor. Doktora soracağım ben de gittiğimde ama daha 2 haftam var.
Günaydın. Anladım şimdi. Ben yaşımı da böyle söylemiyorum ondan demek ki saçma geldi bana. Yaşım ...+12 olana kadar o ...' dayımGunaydin. Siz 32. Haftayi tamamlayip 33'ten gun almaya basliyorsunuz. O yuzden hamilelik takvimi oyle oyle gosteriyor. Mesela su su ben 34+3'um ama 35 gosteriyor. Dolu dolu 34'um ama 35'den gun aldigim icin 35 gosteriyor. Tipki yaşimiz gibi :) bu arada benimde 31. Haftada 1900 grdi. Erkek mi sizin ?
Gunaydin size de, aslinda evet benim de 5. Aydan itibaren vardi ama sadece bilekler sisiyordu. Simdi komple ayagim buyudu sanki. :)Gunaydin, ayak sismesi bende 5.aydan itibaren basladi. Masa basi calistigim icin hem asagi sallanmaktan hemde tum gun ayakkabi icinde olmaktan. Ellerim son ay sismeye basladi.
E tabi canim ben de aldigim yasi soylemiyorum ki oyle de soylenmez zatenGünaydın. Anladım şimdi. Ben yaşımı da böyle söylemiyorum ondan demek ki saçma geldi bana. Yaşım ...+12 olana kadar o ...' dayımGün almak benim için önemli değil Küçük olmak her zaman daha iyi. Bizim bebek kız
Şimdi hatırladım bir akrabamız vardı kadın yaşını hep küçük söylerdi. Bizimkiler de onu sinir etmek için yaşını gün aldığı şekliyle söyler deli ederlerdi kadınıE tabi canim ben de aldigim yasi soylemiyorum ki oyle de soylenmez zatenAma hamilelik takvimi boyle hesaplaniyor demekki :) Allah bagislasin, benimki erkek olduğu icin mi acaba iri diyordum ki alakasi yokmus demekki:)
Benim surekli bir agri değilde birsey giyerken ya da bacagimi kaldirirken falan agriyor. Tam vajina ordaki kemik di mi?
Gunaydin size de, aslinda evet benim de 5. Aydan itibaren vardi ama sadece bilekler sisiyordu. Simdi komple ayagim buyudu sanki. :)
6 ay evvelden sigorta filan yapınca uygun oluyor da evvelden başlamak gerek.ama cnm odan saçın muamele,arkadaşım orda yaptı,devlette doktor,her anne ve bebek hak ediyor da işte maddiyat haklısın cnm.Acibademe de güc cok yeter ya :)
Ben herşeyi okuyamıyrm cnm okusam sormazdım.zorunluluk varsa yapcak bişi yok cnm.bnm de ilkinde suni sancı verilmesine rağmen açılma olmadı ,acil sezeryan ile aldılar geçti gitti şükürDun de yazdim ben bisey tercih etmedim. Normal doğumun daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum ama rahimden ameliyat oldum önceden çocuğum da 7 yıl sonra oldu önceden de kaybim var yaşımda büyük riske atmamak için sezeryan dedi doktor zaten çocuğun ayağı da aşağıda
Canım gecmiş olsun allah saglıkla hayırlısı ile bebeğini kucagına almayı nasip etsin .Kızlar merhaba . Bebiş kubezde büyüyor iyi çok şükür önümüzdeki hafta içi ne zaman çıkabilir kuvezde diye konuşacakmışız dru ile... daha kuvezde kalacak yani
Ben çok kötü sistim ellerim ayaklarım. Hamilelikte sismeyen ben şimdi berbat haldeyim. Sezeryan sisigi denen bişey varmış ondan olmuşum ayakkabılar olmuyor ayağıma.
Sütum çok az geliyor makina ile sağıyorum. Sağmadan önce sıcak kompres sagdiktan sonra soğuk kompres uyguluyorum. Ama çok az geliyor normalmiş.
Kanın kaç çıktı
Benim de ilaç kullanmama rağmen 9
Geçen ay 10 du
Bu ay da günde 2 sefer içmeye basladim
İnsallah faydası olur
Ve Şafak 17 gün kaldı
Merhaba, sizin kan degerleriniz neden düşük ve yukselmiyordu? Serum olarak da demir serumu mu taktılar acaba?
Ben dün sordum anesteziye gideyimmi diye gerek yok sabah 7.30 da ac gek dedi
Evet cnm bugün eğitimdeki ebelere de sordum bol temasta bulun dediler. Benim ilaçları birakmayla ilgili galiba doğum haftası. Sen spinal mi olacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?