- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Aynen bende hep götürdüm geri dönüşü olur mu acaba :))) gerçi ben geç giderim herkese mutlaka kırk çıkmasını beklerim acaba onunda geri dönüşü olur mu :)))Valla ben doğum yapan herkese 2-3 çeşit yapıp götürdm. Kapıdan hem tebrik ederim hemde yiyecek bişey götürürm. Bunuda kendime adet edindim:)
Olur inşaAllah:))))Aynen bende hep götürdüm geri dönüşü olur mu acaba :))) gerçi ben geç giderim herkese mutlaka kırk çıkmasını beklerim acaba onunda geri dönüşü olur mu :)))
Çözüm için krem var ama ben olmasını anlayamıyrm. İki aydır mama yok. Ki mamayı da pişiğine göre ayarlamştı dr. O zamn şu ara domates asitli yiyeckler yapıyr olablr. Resmen 5 aydır çekiyorz. Tam geçiyo tekrar. Ama hiç bir gıdayı kesmedim tabi. İşte bi tek patlıcan mantar bambya tarzı 2 yaş öncesi şeyleri vermyrm. 1 yaş dolunca yumrta domates çilek yedi hep. Bide sezonu olunca tabi şap şup yedi:) domatesi kesiyrm ciddi ciddi bakalım
Annem falan gelmiyor gelse zaten incir dut oo bisürü gelcek şey var ne güzel olurdu:)))) kızım içinde iyi olurdu ama artık biz gelnce yer:)
Dişte şimdye kadar 2 alt çıktı sadece o da 4 ay önce:)) nette okumuştm yapablr diye. Ama uzun vadede olan bişey olmalı diye düşünyrm.
Bide herşeyi ağza götürmeler yada elleri oraya buraya sürüp ağza götürmeler buda büyük etkenmiş. Ama bunu engelleyemem:)) bağlamam şazım o zamn:)))
Kızlar merhaba bişi sorucam doğum çantasına depend külot bez mi almak lazım? İnternette herkes bundan bahsediyor. Ben hasta bezi aldım large ve medium. Birde 4 adet battal boy külot koydum çantaya. Kötümü ettim acep?
Evet hem arkadaş hem kardeşlik bağları çok kuvvetli olsun inş.
Ya ben mecburen unutyordum bazen hamileleği ama artık imkansız:)) anında karnmdaki belli ediyor. Banyo işini falan da eşime kitledim. Eğilemyrm. Onun dışında tezgaha koyup acil işleri öyle yapyrm. Gerisini eşimle zaten çok şükür ki o yardımcı. Yemek yiyebildk mi gerisi cok sikinti degil bizde:)))
Kizlar iyi aksamlar nasilsiniz yazilari okudum ama yazamadim bi kac gündür neyseki yarin son is günüm izne ayrılıyorum
Gelenlere ikram icin buzluga biseyler hazirladiniz mi gündüz birarkadas yazmisti sanirim
Ben bu hafta bebisin çantasını hazirlayacam
Bide annemlerle evi hazirlariz artik
Kiz erkek mevzusu kadar sacma bisey yok allah saglik versin bir oglum olucak ama hep bir kizim olsun istemistim adi bile hazirdi. Kizi olanlar daha sansli bence yaşlaninca hangi gelin bakicak sanki bize 2. Çocuğu da düşünmüyoruz
Iyiki varlar o zaman:) o kadar rahat oluyorki kafam ailemin evine giderken bile iki kez dusunuyrm:)) ki orda da rahat olmama ragmen.Benimde esim cok yardimci sagolsun.O gelince icim rahatliyor.Bazi seyleri elletmiyor dedigin gb.
Bende iyice agirlastim istesemde olmuyor artik.
30 günüm kaldı Allah izin verirseKizlar kac haftaniz kaldi heyecan varmi ne durumdasiniz
Oh masallah bisey kalmamis30 günüm kaldı Allah izin verirse
Takvime gore 37:))Kizlar kac haftaniz kaldi heyecan varmi ne durumdasiniz
Dua etmekten baska bir çare yok elim kolum baglı . Mucizesine ihtiyacım var rabbimin . Biliyorum o ona açılan elleri geri çevirmez inanıyorum düzelecek oğlum , atlatacak bu süreci hayırlsıı ile . Rabbim bütün bebeklere şifa versin . Öyle zor ki bu hastanelrde yoğun bakım kapısı önünde doktordan gelecek iyi bir haberi beklemek . Çaresizliğe çare veren de rabbim .
Cnm ben geçen hafta muayeneden sonra yazmıştım. 36. Haftada coraspin bırak dedi. Bir hafta daha kullanacağım. iğneyi de doğumdan bir iki gün önce bırak dedi. Pıhtılaşma riskini göze alamam dedi ve o yüzden 37-38 arası sezeryan için önümüzdeki hafta gittiğimizde gün verecek ve ayrıntıları konuşacağız. İlaçları planlı biraktiracagim o yüzden sezeryan dedi bana. Senin Dr ne soyledi
Huuu huuuuu tatlislarrrr güzel haberlerim var size. Bugün kanguru bakımı için çağırdılar hastaneden. Minnak kizimi kucagima aldim. Agladim sevinçten . Sizlerle de paylasmak istedim
Kızlar merhaba
Artık benlm de 4 boyutlu resimlerim var :) Farklı bir hastaneye gittim resim için.miniğim önce eliyle yüzünü kapatmıştı bikaç saniye içinde açtı :) üzmedi anneyi maşallah34+5 ım 2800 dedi iri bebek dedi ilk kez iri bebek denildi kimse yorum yapmıyordu bu konuda.Miniğim size merhaba diyor
Rabbim hepimizinkileri korusun saplıkla kavuşalım inşallah
Hiç hazırlığım yok daha evim boya badana olacakzaten ne hazırlayacağımıda bilmiyorum gelenler bize ikram etse :)) şimdiye kadar biz ettik doğum hatrına sıra bizde olsun :)))
Buzluk icin bisyler hazirlamak istiyrm ama gunluk seyleri bile zor yapiyrm. Enerjiii enerjiiii bana gel bana:))
İşte bunları dediğimizde karşıda bunları anlayacak beyin var mı bakalım. Varsa zaten bir söylemeye kafaya dank eder. Ömrü boyunca da böyle şeyler yapmaz. Ama beyin yoksa devamlı mücadele halinde olacaksın. Zaten küçük çocuk değil ya bu sigara içenler koca insanlar. O yaşlarına kadar hiç duymadılar mı bebeğin yanında sigara içilmemesi gerektiğini. Leş sigara kokusuyla bebeği öpmemeleri gerektiğini, hatta aile dışında hiç öpmemeleri gerektiğini, dışarıdan gelince ellerini yıkamaları gerektiğini. Hepsini duydular biliyorlar ama yapmıyorlar çünkü beyin yok. Sonra bize mücadele yolları...Arkadaşlar bu sigara ve çocuk öpme işini şimdiden düşünüp strese girmeyin evimde sigara içirtmiyorum sigara içen kişininde çocuğuma temasını istemiyorum diyin olun bitsin elinizi yüzünüzü yıkayın lütfen o daha bebek bağışıklık sistemi yeni güçlenecek hasta olmasını istemezsiniz dimi diyin ne bileyim bir sürü yolu var darılan darılsın yani kendileri anlayışlı değilse yapacak bir şey yok .. ben şimdiye kadar kucağıma verilen bebeği bile almadım dışardan geldim diye biraz dikkatli olsunlar ..
Babanı takdir ettim doğrusuBen sürekli sigara muhabbeti geçse ıyy derim iğrenç derim:) eşime şmdiden alttan alta mesaj hep bunlar. Babam da eve sokmazdı. Ve kin olursa olsun evden balkon bile değil evden dışarıda içmesini söylerdi:))) en güzeli bu sabit kuralı koymak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?