2018 Ekim Anneleri

Valla ben doğum yapan herkese 2-3 çeşit yapıp götürdm. Kapıdan hem tebrik ederim hemde yiyecek bişey götürürm. Bunuda kendime adet edindim:)
Aynen bende hep götürdüm geri dönüşü olur mu acaba :))) gerçi ben geç giderim herkese mutlaka kırk çıkmasını beklerim acaba onunda geri dönüşü olur mu :)))

O zor engellenmiyor malesef.Cunku o da ilk ogrenme sekillerinden biri aslinda :)
Aklina takilan yiyecekleri denemen iyi olir canim.Onu da ayri yorar bu kadar uzun surmesi.
Yesinler onun 2 disiniii❤:) minnak ablaaa
Cok baskalar ya!

Ben almadim canim.
Lazim olursa alirim.
Ilkinde hastanede takilan ilk hasta bezinden sonra baska takmamistik,normal pede gecmistim tek kullanimlik camasirla.
Bunlar bi standart degil hic oyle dusunme.

Benimde esim cok yardimci sagolsun.O gelince icim rahatliyor.Bazi seyleri elletmiyor dedigin gb.
Bende iyice agirlastim istesemde olmuyor artik.

Benim kendi kisliklarim hazir sadece.
Buzluga pek bisy atmam sevmiyoruz.Meyve tarzi sadece kaynatilabilecek olur.
Balkonumda sandiklarim var koltuk orda kavanozlarda kisliklar var.
O sekilde agirlamayida dusunmuyorum acikcasi gelenleri :)
Lohusaya getirende olur bizde bazen.

Kiz erkek mevzusu kadar sacma bisey yok allah saglik versin bir oglum olucak ama hep bir kizim olsun istemistim adi bile hazirdi. Kizi olanlar daha sansli bence yaşlaninca hangi gelin bakicak sanki bize 2. Çocuğu da düşünmüyoruz

Nasip bu isler bence.Yani genelleme ya da yasananlar cok tabii ama insallah gonlunuze gore olur o zamanlarda.Allah iyi insanlarla karsilastirsin evlatlarimizi.

Benimde esim cok yardimci sagolsun.O gelince icim rahatliyor.Bazi seyleri elletmiyor dedigin gb.
Bende iyice agirlastim istesemde olmuyor artik.
Iyiki varlar o zaman:) o kadar rahat oluyorki kafam ailemin evine giderken bile iki kez dusunuyrm:)) ki orda da rahat olmama ragmen.
Cok sukur ve MasaAllah diyelimm

Selam canim Allah yar ve yardimcin olsun insallah ..Derdi veren Allah dermanini da sana tez vakitte verip kurtarsin evladini kucaklayip evine evinize goturecegin gunu erkenden nasip eylesin Allah 'im..

Selam canim bende 36. Hafta muayinesinde aspirini biraktim.dr tavsiyesi uzerine igneye vitamine devam .. insallah hayirlisiyla evlatlarimiza kavusup buyutmeyi nasip eyler Allah..

Huuu huuuuu tatlislarrrr güzel haberlerim var size. Bugün kanguru bakımı için çağırdılar hastaneden. Minnak kizimi kucagima aldim. Agladim sevinçten . Sizlerle de paylasmak istedim

Cok sukur evladini sana bagislayan derdine derman olan sifasini esirgemeyen Rabbime darisi tum sifa bekleyen yuregi avucunda her bir anneye olsun insallah..Gözun aydin canim evinize gectiniz haberinide verirsin insallah bizlere burdan..

Selam canim ..uzun zamandir yazamiyorum ama mutlu olmana bebeginin saglikli olmasina cok sevindim cok zor gunleri geride biraktin sukurler olsun ki meyvesini topluyorsun evladinda masallah senin kadar guclu.. kucagina alip doya doya koklar buyutursun insallah kuzunu ..

A Atape

Canim oncelikle gecmis olsun sonrasinda gozun aydin sende zorlu donemlerden gecen annelerdensin bak 41 kere masallah nasil olursa olsun evladinin dogumu nasip oldu evet senden biraz uzak ama olsun sukur ki ordada guzel bakiliyor cektigin aciya deyecek insallah Allah yavrunu saglicakla sana bagislasin.. kuzum artik insallah hersey gonlune gore olsun..

Bi ucuzlerimiz vardi ilk goz agrilarimiz ilk bebislerimiz annesi insallah Allah oglunun sagligi icin sifasini verip seni bu uzuntuden kurtarir kizlarin tez zamanda toparlanip kokulariyla sana bayrami yasatir .. hepimizden daha guclu ol canim senin sinavin cok buyuk evet ama.mukafatinda cok buyuk olcak insallah dualarimiz minik yavrularin icin Allah yar ve yardimcin olsun....

Selammm sezaryan g7nleri belli olan anne adaylarimizda var 41 kere masallah ..heycan ve sevinc mutluluk sizlerle.olsun Allah goz acip kapayinca evlatlarinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah ... daha dun gibi 12 hafta 18 hafta muhabbetleri masallah zaman su gibi akiyor her birimiz bu hamileligimizi guzel saglikli bitirip yavrularimiza kavusuruz insallahhhhhh

Hiç hazırlığım yok daha evim boya badana olacak zaten ne hazırlayacağımıda bilmiyorum gelenler bize ikram etse :)) şimdiye kadar biz ettik doğum hatrına sıra bizde olsun :)))

Yok canim nerdee bizde öyle getiren olmaz beklerler ikramlikta evininduzeni temizligi herseyebakarlar sevmiyorum bu yüzden ama iste mecburen adet olmus artik

Buzluk icin bisyler hazirlamak istiyrm ama gunluk seyleri bile zor yapiyrm. Enerjiii enerjiiii bana gel bana:))

Enerji bende de yok canim hic ise devam ettigim icjnmi bilmiyorum ama eve gelince direkt soyunup dus alip kendimi tv nin onune atmak istiyorum
Annem hastaydı kac gündür tifo olmustu
Cok halsizdi babaannem var annemlerle yasiyor cok yaşlı onun bakima ihiyaci var babam desen adamcagiz seker hastası düzgün beslenmesi lazim vs. Zor günler yaşadık su son 1haftada
Günlük islerde dahil hicbir sey yapamadım

İşte bunları dediğimizde karşıda bunları anlayacak beyin var mı bakalım. Varsa zaten bir söylemeye kafaya dank eder. Ömrü boyunca da böyle şeyler yapmaz. Ama beyin yoksa devamlı mücadele halinde olacaksın. Zaten küçük çocuk değil ya bu sigara içenler koca insanlar. O yaşlarına kadar hiç duymadılar mı bebeğin yanında sigara içilmemesi gerektiğini. Leş sigara kokusuyla bebeği öpmemeleri gerektiğini, hatta aile dışında hiç öpmemeleri gerektiğini, dışarıdan gelince ellerini yıkamaları gerektiğini. Hepsini duydular biliyorlar ama yapmıyorlar çünkü beyin yok. Sonra bize mücadele yolları...

Babanı takdir ettim doğrusu Anne babalarımızın nesli hiç bu açıdan yaklaşmazlar. Vallahi bravo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…