Ay onu ben bile yemiyrum:))))) hatta dün tarif baktm yapsamda azcık eve girde diye:) hiç bulaşmıyım o zamncanım kereviz benım kuzenlerın cocuguna yapmıstı yedırıyosan o da olabilir
Evet hem arkadaş hem kardeşlik bağları çok kuvvetli olsun inş.Mecbur ilgileniyorum canim kaynanam bakamaz cok yasli.Kardesim fln yok abim var bekar.Bikac kisi var da onlarda hal hatir bile sormuyor bende kimseye minnet etmem hele evladim icin.Allah guc kuvvet veriyor,zorlaniyorum ama dayaniyorum bugunume sukur.
Annem tek yardimcim sagolsun.Ona gidiyorum cok kotu olunca.O da abime dukkana fln kosturuyor bazen.Hepimize yetismeye calisiyor kiyamiyorum cogunlukla.Evde de 3 erkek var onun isi zor :)
2.kizim oldugu icin seviniyorim bu yuzden bazen daha cok :) Birbirlerine yetsinler diye dua ediyorum.
Daha kullanisli kullan at oldugu icin. Istersen yine ondan da al. Kanama falan olunca direk cope atarsin. Gercktn uretenler iyi akil etmis bence:) bana gore fazlasyla elzem ilk gunler. Zaten onun icine ayri bezde kullaniyosun. Kulotlarida eve gelnce kullanrsnKızlar merhaba bişi sorucam doğum çantasına depend külot bez mi almak lazım? İnternette herkes bundan bahsediyor. Ben hasta bezi aldım large ve medium. Birde 4 adet battal boy külot koydum çantaya. Kötümü ettim acep?
Bebeklerde alerji testleri dogru sonuc vermiyor diye hatirliyorum ama. Deneme yanilma yoluyla bulacaksin artik.Bizde dün keselim dedik:)) şmdi üstüne geldi. Ama görünce alıp kemiriyo:)))
1 yasndan önce vermemştm ama o zamnda vardı. Yani pişiğin ilk üç ayı domates yoktu. Ya kesin bişeylere alerjisi var ama neylere. Domates tarzı ürünlere olablr mı acaba? Test falan da yapmıyo ki anlayalım. Yapılır mı onuda bilmyrm.
Ama tamamen kesiyrm domatesi bakalım işe yarar belki.
üzgün surat koyayım çnkü en sevdiği şey. Çorbada bile favorisi domates çorbası
Benim çokta umrumda olmadi bi kız kaybettim bi kız doğuracağım Allah nasip edersekiz-erkek ayrımı yapanların cidden Allahtan korkusu mu yok nedir? Allahin nasip edeceği bi bebek uzerinden bi ustunluk veya kiz diye bi asagi görme nedir yahu, bu kafaların calışma sekli cidden bir garip bazı insanların...
Daha kullanisli kullan at oldugu icin. Istersen yine ondan da al. Kanama falan olunca direk cope atarsin. Gercktn uretenler iyi akil etmis bence:) bana gore fazlasyla elzem ilk gunler. Zaten onun icine ayri bezde kullaniyosun. Kulotlarida eve gelnce kullanrsn
Benm kullandgm degldi. Hatta cikarirken elimle indiriyodum yerden esim aliyodu. Giymemde de galiba yardim etmsti.Peki o külot cırtcırtlımı. Yani giyerken eğilmek gerekiyormu?
Anladım tesekkür ederim.Benm kullandgm degldi. Hatta cikarirken elimle indiriyodum yerden esim aliyodu. Giymemde de galiba yardim etmsti.
Bende depend aldım canım açtım bi tane giyip baktım nasıl bir şey rahat mı diye iyi yani ben rahat ettim :) sen onları aldıysan onları kullan canım neden kötü olsun ki kullanacak olan sensin nasıl rahat edeceksen onu alKızlar merhaba bişi sorucam doğum çantasına depend külot bez mi almak lazım? İnternette herkes bundan bahsediyor. Ben hasta bezi aldım large ve medium. Birde 4 adet battal boy külot koydum çantaya. Kötümü ettim acep?
Bende e bebekte satılan lohusa pedinden aldım normal pede göre biraz daha uzun ve kalınPeki o külot cırtcırtlımı. Yani giyerken eğilmek gerekiyormu?
Bende e bebekte satılan lohusa pedinden aldım normal pede göre biraz daha uzun ve kalın
Buzluk icin bisyler hazirlamak istiyrm ama gunluk seyleri bile zor yapiyrm. Enerjiii enerjiiii bana gel bana:))Kizlar iyi aksamlar nasilsiniz yazilari okudum ama yazamadim bi kac gündür neyseki yarin son is günüm izne ayrılıyorum
Gelenlere ikram icin buzluga biseyler hazirladiniz mi gündüz birarkadas yazmisti sanirim
Ben bu hafta bebisin çantasını hazirlayacam
Bide annemlerle evi hazirlariz artik
Hiç hazırlığım yok daha evim boya badana olacakKizlar iyi aksamlar nasilsiniz yazilari okudum ama yazamadim bi kac gündür neyseki yarin son is günüm izne ayrılıyorum
Gelenlere ikram icin buzluga biseyler hazirladiniz mi gündüz birarkadas yazmisti sanirim
Ben bu hafta bebisin çantasını hazirlayacam
Bide annemlerle evi hazirlariz artik
Ben eylül sonunu bekliyorum.Kendim yapamam ama yapacak birilerini ayarlayıp dip köşe temizletmek istiyorum inş.Tabi tüm hakı ve perdeler de temizliğe gidecek inşEvle ilgili islerinizi tamamladiniz mi? Halilar temizlemeye, genel ev temizligi gibi? Bu sekilde bir hazirlik yapiyorum dogumdan sonra vaktim olmayabilir olsada kizimla ilgilenmek daha tatli gelecektir :) ilk gebeligimiz aklimiza gelmeyen bir sey kalmamistir herhalde unuttugumuz
Valla ben doğum yapan herkese 2-3 çeşit yapıp götürdm. Kapıdan hem tebrik ederim hemde yiyecek bişey götürürm. Bunuda kendime adet edindim:)Hiç hazırlığım yok daha evim boya badana olacakzaten ne hazırlayacağımıda bilmiyorum gelenler bize ikram etse :)) şimdiye kadar biz ettik doğum hatrına sıra bizde olsun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?