2018 Ekim Anneleri

Kızlar merhaba bişi sorucam doğum çantasına depend külot bez mi almak lazım? İnternette herkes bundan bahsediyor. Ben hasta bezi aldım large ve medium. Birde 4 adet battal boy külot koydum çantaya. Kötümü ettim acep?

Evet hem arkadaş hem kardeşlik bağları çok kuvvetli olsun inş.
Ya ben mecburen unutyordum bazen hamileleği ama artık imkansız:)) anında karnmdaki belli ediyor. Banyo işini falan da eşime kitledim. Eğilemyrm. Onun dışında tezgaha koyup acil işleri öyle yapyrm. Gerisini eşimle zaten çok şükür ki o yardımcı. Yemek yiyebildk mi gerisi cok sikinti degil bizde:)))

Daha kullanisli kullan at oldugu icin. Istersen yine ondan da al. Kanama falan olunca direk cope atarsin. Gercktn uretenler iyi akil etmis bence:) bana gore fazlasyla elzem ilk gunler. Zaten onun icine ayri bezde kullaniyosun. Kulotlarida eve gelnce kullanrsn

Bebeklerde alerji testleri dogru sonuc vermiyor diye hatirliyorum ama. Deneme yanilma yoluyla bulacaksin artik.

Benim çokta umrumda olmadi bi kız kaybettim bi kız doğuracağım Allah nasip ederse

Karnın büyümüş ikiz mi
Amann kocaman olmuşsun
Aaa SaskinAnne senin buŕnun büyümüş...vb

8.5 kilo almışım bu sabah tartıldım ve 4 haftam var. Kilo almadım aslinda insanların laflarına kafayı takacak olsaydım bu zamana gelemezdim

Dahası öz akrabalarım saçma sapan mevzudan benle kavga edip kardeşimi arayıp yapmadigim birseyi yapmış gibi anlattılar. Hemde çocuğu geç bulmuşken moralimi bile isteye bozdular

Yeterki sağlıklı doğsun Zeynep hanım hic biri umrumda degil

Bende depend aldım canım açtım bi tane giyip baktım nasıl bir şey rahat mı diye iyi yani ben rahat ettim :) sen onları aldıysan onları kullan canım neden kötü olsun ki kullanacak olan sensin nasıl rahat edeceksen onu al

tinimini_hnm cnm bn sezeryanda pedlerden koymuşlar hatta ped büyük ve kabarık olduğu için altımda çamaşır olmadan da durmuş ped. Sonra narkozun etkisi ile giyinerken yine ped koymuşlar çamaşırımın içine hemşireler. Bn depend olmasına rağmen çantamda kullanmadım. Çünkü ped rahat geldi. Birde sürekli hemşireler değiştirdi pedi. Yanıma bu şekilde ped almamıştım da hastahane verdi rahat ettim ama... neyle rahat edersen o.

Kızlar bende bebek arabasını ve lohusa setini soracaktım bir tane gecelikli set aldım şık bir şey daha almayı düşünüyorum bulamadım düZgün birşey siz ne yaptınız

Kizlar iyi aksamlar nasilsiniz yazilari okudum ama yazamadim bi kac gündür neyseki yarin son is günüm izne ayrılıyorum
Gelenlere ikram icin buzluga biseyler hazirladiniz mi gündüz bir arkadas yazmisti sanirim
Ben bu hafta bebisin çantasını hazirlayacam
Bide annemlerle evi hazirlariz artik

Buzluk icin bisyler hazirlamak istiyrm ama gunluk seyleri bile zor yapiyrm. Enerjiii enerjiiii bana gel bana:))

Hiç hazırlığım yok daha evim boya badana olacak zaten ne hazırlayacağımıda bilmiyorum gelenler bize ikram etse :)) şimdiye kadar biz ettik doğum hatrına sıra bizde olsun :)))

Ben eylül sonunu bekliyorum.Kendim yapamam ama yapacak birilerini ayarlayıp dip köşe temizletmek istiyorum inş.Tabi tüm hakı ve perdeler de temizliğe gidecek inş

Hiç hazırlığım yok daha evim boya badana olacak zaten ne hazırlayacağımıda bilmiyorum gelenler bize ikram etse :)) şimdiye kadar biz ettik doğum hatrına sıra bizde olsun :)))
Valla ben doğum yapan herkese 2-3 çeşit yapıp götürdm. Kapıdan hem tebrik ederim hemde yiyecek bişey götürürm. Bunuda kendime adet edindim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…