2018 Ekim Anneleri

Bana da cinsiyetini soruyorlardı, kız deyince, "OLLLSUUNNNN!" Böyle ses tellerinde bir hayal kırıklığıyla düşün bu olsun lafını İşte öyle bir tepkiyle karşılaştım. Daha hiç aaaa ne güzel kız çocuğu diyene rastlamadım. Hep OLLLSUUUUNNN!

Niyeyse herkes şartlamıştı kendini erkek olacak erkek olacak. Cinsiyetini öğrendikten sonra herkes aradı kız deyince OLLLSUUUUNN! O kadar şaşırdım ki. En modern takılan aileler bile erkek olmadığını duyunca hayal kırıklığına uğradılar. Nedir bu kadınların çektiği Bizim topluma göre kadın doğmak sanki 10-0 geriden maça başlamak gibi çok ilginç ve komik. Herkesin mükemmel genleri var ve o genleri erkek yoluyla aktarmak istiyorlar mantık bu. O mükemmel genler kadından geçemiyor çünkü. Ah o herkesin sahip olduğu sözde mükemmel tırt genleriniz paralasın sizleri

Test yapılıyor. Ben minicikken Türkiye'de bana yapılmıştı hele sen kesin yaptırırsın yurtdışında.
Benim domatese, polene, arılara, küfe, ev tozuna, çileğe daha bir sürü şeye alerjim çıkmıştı testte.

Ben lohusa kilodu aldım 5 tane oluyor bir pakette.

Cidden kilon çok iyi. Çok az kilo almışsın maşallah diyelim nazar değmesin

Yok canim nerdee bizde öyle getiren olmaz beklerler ikramlikta evininduzeni temizligi herseyebakarlar sevmiyorum bu yüzden ama iste mecburen adet olmus artik
Koltuk altına örgü ipi düşürüp koltuk halı altı temiz mi, kapıların en üstlerine parmak sürüp toz var mı diye de bakarlarsa hemen cebinden çıkarıp madalyalarını takarsın

Çok çok geçmiş olsun.

Evet yokluğunu farkettim :) canım çok Sağol güzel dileklerin için inşallah.Rabbime şükür kendine uzanan elleri geri çevirmiyor.Sağlıkla kavuşmayı büyütmeyi de nasip etsin sen nasılsın Bebeğin nasıl ?

Daha doğmadan eziliyor bu kız çocukları ahhh ahhh.

malesef bu devirde hala boyle bakiliyo kiz erkek mevzu.halbuki kiz cocugu ailesine daha duskun olur.yasliliklarinda daha iyi ilgilenir.cevrede gordugum hep boyle.erkek cocugunun sagi solu belli olmaz.bi aksi gelinin oldu mu ne oglunu ne torununu goremezsin.hic mi bunlari gormuyo bu insanlar.benim de oglum olacak ama hic de gururlanilacak bisey degil.hayirli erkek evlatlar da var.yok degil.ama genele baktiginda kiz evlat anne icin bence daha makbul :) kiz mi ollsssuuun diyenler kadar oglan mi oooo masallah diye bi tebrik edenlere de kizasim var :) biz cocuklarimizi guzel yetistirelim de bari onlarin donemine kalmasin bu muhabbetler :)

Biz de durum tam tersi oldu canım.İlk çocuğum erkek,ikinci de Rabbim nasip ederse erkek olacak.İlkinde aaa sen de mi beceremedin bi kız doğurmayı sesi görümcem (ki kendisinin o zamana iki şimdi üç oğlu var :)).İkincide de olsun kuzum olsun sağlıklı olsun yapmak bişey yok dendi :)))

Günaydın annişler..BiraZdan Seminerin ilk haftasını bitirmeye okula kaçıyorum gelince temizlikçi gelcek rutin temizlik yapacak.Artık süpürgeyi hiç taşıyamıyorum.Daha doğrusu taşıyorum ama sonrası ağrım oluyor.wc yıkarsam da deterjandan burnum kanıyor Artık ben de o varken yemeğimi yapıp eğer sıcaktan cesaret edersem biraz daha ütü yapacağım.Hadi hepimiz için güzel bir gün olsun inş

cnm bende depant aldım hangi beden aldın? ben orta seçtim ama umarım hata aetmemişimdir. şu an 72 kg yum doğumdan sonra 67 falan olurum dedim... bide baktığımda orta boyu 80 kg kadar giyinebiliyor yazıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…