2018 Ekim Anneleri

Cnm enfeksiyon yüZünden yasak zaten,mens döneminde ilişkide bu yğzden yasak.önce sağlığımızı dğşğncez elbet:))

Valla çok zor bu yaşadıklarınız.. burası benim evim ve ben böyle istiyorum diye daha sert mi tepki vermek gerekiyor acaba. Bugün nevresim seremiyorsanız yarın başka bir şey olacak..

Okurken hıçkıra hıçkıra ağladım.gozun aydın. O kadar mutlu oldum ki anlatamam.dualarim sizinle. Allahım komiklerimizi sağ sağlim bize bagislasin

Allah korkusu olan şnsanların;bu şekşlde davranmasına ben hiiiiiç
Bir anlam veremşyorum!gerçekten yazık ya,herkrsşn durumu görecepi farklıdır,resmen cezalalansıröak bu.

Aman ne dert ediyorsunuz. Bebek olunca herşey çok pahalı. Bebeğin zaten umrunda değil bunlar.. kullanışlı olsun yeter. 2 3 yıl sonra bütçe ölçüsünde değişir hem ne modeller gelir. Ben hali tül vs hiç birşey almadım. 2 3 yıl sonra o zamanın zevkine göre alırım.esya olarak Bi beşik aldım..

Biberon değil de kaşıkla niye vermiyorlar acaba.Emme refleksini gelişmesini engellememesi için biberon ve emzik kullanmak önerilmiyor da
Yapmayacağım dediğim herseyibyaptim zaten bu dönemde emzik almamıştım mesela istediklerinicin gittim aldım verdim. Biberonla beslemeyi de düşünmüyordum.ama oda oldu. Napalim. Yoğun bakım ünitesinde bir sürü bebiş var. Veriyorlar ağlayınca emziği mamada biberonla daha kolay tabi...

İşte bende almadım, ne bebek arabası ne beşik, ne büyük şeyler, sadece kıyafet aldım vs aldık, bende vazgeçtim zaten doğunca da yatamayacak hemen, bni üzen herşeye para bulmamız da kızımıza gelince istediğim gibi olmaması, ilk bebeğimiz olacak 6. Yılın sonunda sağlıkla geldin de önemli olan o, biraz da hamilelikten sanırım ağladım ettim

Ben tesettürlğ depilim ,namaz kılarım,çocuklupunçmdan beri herkes hanım hanımcık giyindipimi söyler:giyinirim cnm ,gebelikte de bol uzun gebelikler giydim,kolsuz değil ama yarım kol dirsek kol,kot keten dizin hemen altı etek giyerim,keşke herkes ne giyeceğine kendi karar verse,kimse kimsenn,yol göstericşsş olmasa,isteyen uzun isteyen kısa,mini neyse,gebelikler çok rahat,ne giysende göbek görünüo bir zahmet millette bakmasın artık iyice süzmesin...bana da eşim bazan bir iki sçylendi de gebelikte tayt giyom diye de tavrımı koydum,evde ,markette uzuntunik tayt çok gşydşm çok rahat çünkü,bakmasınlar bşr zahmet baş çevşrsşbler,aynada nasıl beğenşrsem öyle yapıyrım:))sanki eleştirenler piri pak dört dörtlğk müslğman:))orasını rabbim bilir

cnm dolar kuru yüzünden malesef ev eşyasından tut yemek içmek elektirk vs hepsi zamlandıama darlama kendşni taksitle alsanız eşin ona damı razı gelmez,bebek arabası mecbur cnm ,bşrde şifınyer ve beşik ,kuzucuk nerede yatacak ailen ya da onun ailesi az da olsa destek olsa uzun taksitlerle alsanız olmazmı?800 tekzene vereceğine beğendiğin gruptan bşr kaç parça alsan olmazmı?bnm de evim daracık,ona sıkkınım,bende yatağı dolabı şifonyeri aldım,sıkış sıkış oldı,herşey para imkan cidden ...bşrde bizim diğeri de var,onun da masrafları ,ihtiyaçları var,bazı aylar iyice daralıyorz.mont bot eşıfman zamanı bu sene hepsi yenilenecek,erkek kardeşim alacak onları misal bekar henüz.allah yardımfımız olsın

Ben 3 hafta da calisacagim. 5 ekim'de ayrilacagim icin 25 ocak'ta bitiyor iznim. 5 ekim'e kadar bir aksilik cikmazsa tabi. 1 hafta da benden oluyor hatta devlete.

İnsan bunu başlarda çok takıyor canım ben de kızıma sadece park yatak almıştım doğacağı zaman önceleri takım istiyordum tabi oda yapıp süsleyenleyenlere özeniyordum falan sonra gördüm ki önemli oln işlevsellik kızımın doğduğu sene eşim çok uzun süreli görevlere gitti şehir dışına ben ailemin yanına ve en kullanışlısı o oldu çamaşırlarını bile bir dolaba koyamadım o dönem annemler kayınvalidemler git gel derken. Kızım böyle de büyüdü hayal ettiğim de tabi ki de bu değildi beklenöedik durumlar da olabiliyor böyle. Şimdi de kızıma oda yapacağım ama takım almayacağım çünkü şimdi beğendiğini 3-4 yıl sonra beğenmeyecek okula başlayacak o zamana kadar erteleyelim dedik çalışma masası kitaplık ihtiyaç durumuna göre bakar alırız diye zaten gelen kardeş de erkek kızsı bir şeyler alamayacağım. Of off bir de sürekli tayin gören insanlarız eve özenememek nasıl bir şey benden iyi bileni yoktur hiçbir şey istediğin gibi olmaz eşyalarını taşınma durumuna göre alırsın falan filan... demem o ki hiç üzülme canım bebeğine odaklan dünyanın en güzel şeyi o gerisi sadece teferruat bir şekilde oluyor

Cevap veren herkese tesekkur ederim kizlar

Kizlar sarbon hastaligi sebebiyle et yiyemiyorum supheleniyorum siz ne yapiyorsunux bunun yerine? Ozellikle ankarada olanlar icin yazdim bunu cunku bi kac bolge katantinaya alindi

Ben 3 hafta da calisacagim. 5 ekim'de ayrilacagim icin 25 ocak'ta bitiyor iznim. 5 ekim'e kadar bir aksilik cikmazsa tabi. 1 hafta da benden oluyor hatta devlete.
Ay yazdigim seyi duzenleyemedim. Yani ben 3 hafta da derse girecegim diyecektim. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah. Hepimiz kavusalim bebeklerimize saglik ve sihhatle.

IKEA da uygun oluyormuş vaktinizi mi oraya ?

Benim de doğum 21 ekim görünüyor inşallah, biz de hesapladık son hafta rapor alınca dönemi kapatırsın dedi mdr yrd.. biraz karısık işler ama seminerden sonra bırakırım büyük ihtimal, hem dinlenmek hem alışveriş için..

Cnm enfeksiyon yüZünden yasak zaten,mens döneminde ilişkide bu yğzden yasak.önce sağlığımızı dğşğncez elbet:))
Haklısınız kızlar.40 gün beklenmeli e sonra da bebek uyandı ağlıyo olur.O günler gelsin de hayırlısıyla Önceliğimiz sağlık ve bebişler.

Vardır bir bildikleri mutlaka.Şu an öncelik karınlarının doyması.kuzucukla çabucak evinize dönersiniz inş canım :)

Ben yurtdşndaym zaten gelemezler:) trde olsam zaten ben demedn kvde de annemde gelir:) gelmeleri sıkıntı olmazdı da orda olsam zaten:) yaparlar ederlerde. Burdan haber vermemem başka tabi.

Allah yardımcın olsun. Biraz sakinsiniz karı koca anladığım kadarı ile. Sinir çiçizmek için saygıyı koruyarak kendi kararlarını verdiğini söylemek lazım kesin vr net bir dille ama yapamayınca zorla da olmuyor malesef. Insallah çok üzülmezsin doğumdan sonra

Benimde hayalimdeki gibi olmadı en başta bizim yılbaşında taşınma ihtimalimiz var bu yüzden oda yapamadım. Sonra ateş pahasi herşey oda yapamıyorum madem gerek yok dedik anne yanı beşik ile dolabını aldık sadece. Istediğim dolaplarda çok pahalı geldi daha uyununu aldık şimdilik. Ama içimde kaldı odası bi düzenimiz otursun çalışmaya da başlayınca paraya acımadan istediğim gibi yapacağım inşallah.

Sende sabret nasılsa şimdi yapsan bile kullanamayacak odasını, zamanı gelince daha içine sindigi şekilde alır yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…