Ya benim eşim ilk kez böyle oldu... nerdeyse eli elime degmiyor sezeryan oldum diye ödü kopuyor. Sinir oluyorum bazen. Her şey mekanik bir anahtar kilit birlesimi degil ki afedersiniz . Sarilmaktan opmekten ne zarar gelecek sezeryana.. beni begenmiyor mu ki artik ... töbee ... neyse belki de psikolojisi bozuldu yavrumuz küvezde. Ben kadınım agliyorum söylüyorum rahatliyorum. O içine atiyor... sabir küpü mübarek
Bizim sizinle beklenen doğum tarihimiz aynı da ondan sordum =)Ay yazdigim seyi duzenleyemedim. Yani ben 3 hafta da derse girecegim diyecektim. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah. Hepimiz kavusalim bebeklerimize saglik ve sihhatle.
Güvenilir kasaplardan alıyorduk. Kurban sonrası kurban eti var dolapta biraz. Onu yiyorum. Balık da Balgat migrostan alıyorum.Cevap veren herkese tesekkur ederim kizlar
Kizlar sarbon hastaligi sebebiyle et yiyemiyorum supheleniyorum siz ne yapiyorsunux bunun yerine? Ozellikle ankarada olanlar icin yazdim bunu cunku bi kac bolge katantinaya alindi
Çok sevindim bir an yanlış hesap mı yaptık acaba diye düşündüm teşekkürler, inşallah sağlıkla gelir miniklerimizBenim de doğum 21 ekim görünüyor inşallah, biz de hesapladık son hafta rapor alınca dönemi kapatırsın dedi mdr yrd.. biraz karısık işler ama seminerden sonra bırakırım büyük ihtimal, hem dinlenmek hem alışveriş için..
Müdürüm beni de programa dahil etmemişti ama ben Doğum sonrasına aktarabilmek için çalışacağımı söyledim ve düzenledi.Hatta bir değişiklik olmazda 16 saat ders verecek bana seçmeli,onu da 3 güne toplayacak inşallah.Bizim sizinle beklenen doğum tarihimiz aynı da ondan sordum =)
3 hafta kendi istediğinizle mi çalışıyorsunuz idareniz mi istedi , benim okul idarem hem öğrencilerde öğretmen değişikliği olmasın hem de tekrar program yapmayalım diye seminerden sonra izne ayrılmamin daha iyi olacağını söyledi benim de ağrılarm artmaya başladı bu durum işime geldi açıkçası tamam dedim
Sizin doğum kasımdaymis ondan çalışmanız gerekiyor sanırım dönemi kapatmak için ben tam sınırdayım bir hafta raporla kurtarıyorum , idare ders yerine idari görev de verebilirdi size aslında müdürün öyle bir inisiyatifi var bir iki hafta için. Benim ağrılarım o kadar arttı ki taş gibi oluyor karnımMüdürüm beni de programa dahil etmemişti ama ben Doğum sonrasına aktarabilmek için çalışacağımı söyledim ve düzenledi.Hatta bir değişiklik olmazda 16 saat ders verecek bana seçmeli,onu da 3 güne toplayacak inşallah.
Doktorum muayenehanede, rapor icin capa'ya gonderiyor. Hem onunla ugrasmak istemedim. Hem de zumrede 12 kisiyiz ve herkes sabahciligin ustune atladigi icin hakkimi yedirmemek adina basliyorum acikcasi. Mudurumuz senede bir kere program yapiyor ve sonra asla degistirmiyor. Hepimizin 22 saat civari dersi var. Simdi baslamazsam derslerimi diger arkadaslara dagitir. 2. Donem dondugumde program degismesin diye bana sadece secmelileri verir. O zaman da 2 gun sabahci 2 gun oglenci gunde 6 saat kesintisiz derse girerim. Yani bayagi organize isler. Ben yokken arkamdan is cevrilmesin diye basliyorum biraz. Simdi yerime ucretli gelecek.Bizim sizinle beklenen doğum tarihimiz aynı da ondan sordum =)
3 hafta kendi istediğinizle mi çalışıyorsunuz idareniz mi istedi , benim okul idarem hem öğrencilerde öğretmen değişikliği olmasın hem de tekrar program yapmayalım diye seminerden sonra izne ayrılmamin daha iyi olacağını söyledi benim de ağrılarm artmaya başladı bu durum işime geldi açıkçası tamam dedim
Anladım cnm şimdi oldu:))Ben yurtdşndaym zaten gelemezler:) trde olsam zaten ben demedn kvde de annemde gelir:) gelmeleri sıkıntı olmazdı da orda olsam zaten:) yaparlar ederlerde. Burdan haber vermemem başka tabi.
Evet bende odasını ramazanda almıştım ama eve yeni getirttim iyikide almışım o zaman kampanya vardı zaten şimdi hem kampanya bitmiş hemde dövizden fiyat iyice artmıştır diye düşünüyorum .. iyikide erken diyenleri dinlemedim :)Kızlar bence eksiklerimizi bşr an evvel alalım,her şey zamlanıyor.ta gebeliğimin başında çeyizcide beğendiğim loğusa pijamalarına baktım onlar bile 90 tl civarından 120-140-180 leri gçrmüş,almayacaktım,kadın dedi daha da artar,yeni gelenler bizde zamlı alıyrz dedi( ben mobşlyaları çilekten aldım kampanyalı filan olnların ikea vs den çok farkı olmuo açıkcası bşrde çilek ab standartlarına uygun,ve senelerce 8 sene kadar diğer parçaları tamamak isterseniz şirket üretio dedi bize satıcı,ful güsel bembeyaz bebek odası takımlrı azıcık pembesi olanlar filn komple.2000 tl civarı ki parça parça da alınabiliyor,şimdi onlara da zam geldi belki
Canim benim cok tesekkur ederim ❤ iyiyiz cok sukur. Sadece son 2-3 gundur gobek deligim asagi dogru cekilmekten aciyopixielix_ Iyisinizdir insallah,birden aklima düstün sayfalati okurkenn❤
Bende erken aldım bir çok şeyi iyikide öyle yapmışım mobilyalarıda kokusu çıksın diye temmuz başında almıştım kıyafetleride tamamlamıştım ıvır zıvır kalmıştı onlarıda tamamladım ağırlaştım çünkü şimdi asla yapamazdım ütü bile yapamıyorum sıcaktanEvet bende odasını ramazanda almıştım ama eve yeni getirttim iyikide almışım o zaman kampanya vardı zaten şimdi hem kampanya bitmiş hemde dövizden fiyat iyice artmıştır diye düşünüyorum .. iyikide erken diyenleri dinlemedim :)
Bizim aynı tarihlerimiz burada 12forunse de bnm de 11. Peki dr un sekreteriyle konustun mu 3gün okula gidersen ne sekilde yazacak iznini.. Benim kafam karıstı ya simdi aslında 37 hafta calısabilir alınca 5haftanın eklenmesi diye yazıyor. Bize iki haftanın mı yazcaklar? Srn o üç günü de calısırsan 2hafta3 gün mü dicekler nasıl olcak? Benim dr un sekreteri dedi ki günleri cok hesaplamıyoruz. 17 Eylül de gelirsen 36. Haftada ayrıldı diye veririm 19 eylülde gelirsen 37de ayrıldı diye veririm dedi. Halbuki 17 eylülde 36+4 oluyorum. 36mı yazılması benim icin iyi yoksa 37miBen semineri bitirip 3 gün okula gideceğim 20 eylülde izne ayrılıyorum. Şimdilik fena değil ama bu perşembe seminer vermem gerek nasıl placak bilmiyorum
Doktorum muayenehanede, rapor icin capa'ya gonderiyor. Hem onunla ugrasmak istemedim. Hem de zumrede 12 kisiyiz ve herkes sabahciligin ustune atladigi icin hakkimi yedirmemek adina basliyorum acikcasi. Mudurumuz senede bir kere program yapiyor ve sonra asla degistirmiyor. Hepimizin 22 saat civari dersi var. Simdi baslamazsam derslerimi diger arkadaslara dagitir. 2. Donem dondugumde program degismesin diye bana sadece secmelileri verir. O zaman da 2 gun sabahci 2 gun oglenci gunde 6 saat kesintisiz derse girerim. Yani bayagi organize isler. Ben yokken arkamdan is cevrilmesin diye basliyorum biraz. Simdi yerime ucretli gelecek.
Her okul idaresi çok farklı uygulamalar yapıyor , bir birlik yok ne yazık ki , sizin okulunuz oldukça katıymış bu durumda Allah size kolaylık versin ikili öğretim ayrıca zor zaten , hele bir de bebek sahibi olunca , kolaylık sağlamaları gerekir halbukiDoktorum muayenehanede, rapor icin capa'ya gonderiyor. Hem onunla ugrasmak istemedim. Hem de zumrede 12 kisiyiz ve herkes sabahciligin ustune atladigi icin hakkimi yedirmemek adina basliyorum acikcasi. Mudurumuz senede bir kere program yapiyor ve sonra asla degistirmiyor. Hepimizin 22 saat civari dersi var. Simdi baslamazsam derslerimi diger arkadaslara dagitir. 2. Donem dondugumde program degismesin diye bana sadece secmelileri verir. O zaman da 2 gun sabahci 2 gun oglenci gunde 6 saat kesintisiz derse girerim. Yani bayagi organize isler. Ben yokken arkamdan is cevrilmesin diye basliyorum biraz. Simdi yerime ucretli gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?