2018 Ekim Anneleri

evremina benxe üzme kendini bende kızımda yapamamıştım oda ama doğduktan 1-2 ay sonrasında yapmıştık hemen ..biraz gezmek araştırmak gerkeiyor aslında bazen çok uygunada bulunabiliyor istediğimiz ürünler ..ikea ya bakabilirsin instgramdada böyle mobilyacılae oluyor uyguna çok görmüştşm setler 2 milyae civarı flndı sanırım bazen kampanya fln olabiliyoe bir araştır istersen ..daha sonrasındada yapabilirsin bebekler anlamıyorlar evet biz sadeve kendimizi tatmin ediyoruz aslında :) ama bu swfer bende yaptım odasını herşeyini ilkinde öncesinde yapamadığım için şimdi fırsatımız varken yaptırdım..

Sen dile getir canim.Omuzuna yasla kafani boyle dinleniyorum de.Evet sikintili bi surec kimin nasil atlatabildigide bilinemiyor.Ama hep yardimci olmak sart,beklemek yerine soylemek sormak sart,artik yepyeni bir donem.

evremina Hic canini sikma,heves ayri bisy evet ama inan cocuklar o mobilyalari istemiyor bile.
Biraz arastir gelisim surecinde nasil rahatlik istediklerini gorursun canim.
Ben mesela kizimda da uyguladim simdide oyle aldim ozellikle onu acilan bi model.Cunku yapabildiginde sana ulasmasi istediginde yatagina gecmesi cocuga guven demektir.Bunun gb bircok sey var.Dolabi,masasi suan kendine gore hep.Hepsini sonradan yaptim buyudukce inan daha cok degisiyor fikrin.O yuzden hic dert etme onu anladikca arastirdikca fikrin degisecek inan bana

En fazla bi boya al odasini boya farkli sekillide olabilir tek duvarda tamamen pembede.Ikeada da yataklar biraz cikti ama bnm aldigim suan 750 mesela.En fazla bide sifonyer alirsin kucucukken asilacak esya pek olmuyor zaten.Standartlara sekillere takilma kendini uzme hic :) Yine guzellestirmek senin elinde
Artik annesin kiz sen kalk ayaga haydiiii butun cozumler sende artik :))))))))))

evremina dert etme canim nolcak ki adı üstü mobilya

Benim kaynanam hediye edecekti senelerdir söyler. Hamileliğin başından beri 2 ay sonra alalım diyor tabi alınca da hemen gelmez demişlerdi dogumuma az bisey kaldı Allah izin verirse ama almadılar. Bende söylemedim doğunca alacağım dedi geçen istemem sagol dedim konu kapandı

Yeni doğunca zaten ayrı yatak odasına gerek yok diye düşündüm. Odamıza bi beşik aldık culle besiklerden onda zaten en fazla 6 aya kadar yatıyormuş evi annemin o tarafa tasiycam şubatta iznim bitecek annem bakacak insaallah. Yeni eve tasinirken alirim nasıl olsa tasinmada yıpranacaktı.

Odamda bi şifonyer vardı 2 göz eşimin 2 göz benim bosalttik onları. Sildim bebeğin eşyalarını yıkadım utuledim oraya koydum. Asılacak bir iki biseyi vardı onu da benim tarafa astım.

Olur olur gider bunlar falan sorun değil. plojovic doğru yazmis anne olunca çözüm uretiyorsun daha da pratik olacağız insaallah :)

evremina canım İnan hiç bu kadar büyütecek bir durum değil şu aşamada oda olayı.Hem ayrı oda bu saatte seni oldukça yorar.Biz oğlumdan kalan park yatağımızı yanımıza alıyoruz,bi de 5li şifonyerimizi onun İçin boşalttık.Yetip artıyor bile hiç dert etme.Hem biraz büyüyünceye kadar tam olarak neye ihtiyacın olduğunu kestiriyorsun,fiyatlarda biraz toplar muhtemelen o zamana.Kendin bile şaşırırsın nasıl tamamlandığına

Ay yazdigim seyi duzenleyemedim. Yani ben 3 hafta da derse girecegim diyecektim. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah. Hepimiz kavusalim bebeklerimize saglik ve sihhatle.
Bizim sizinle beklenen doğum tarihimiz aynı da ondan sordum =)
3 hafta kendi istediğinizle mi çalışıyorsunuz idareniz mi istedi , benim okul idarem hem öğrencilerde öğretmen değişikliği olmasın hem de tekrar program yapmayalım diye seminerden sonra izne ayrılmamin daha iyi olacağını söyledi benim de ağrılarm artmaya başladı bu durum işime geldi açıkçası tamam dedim

Cevap veren herkese tesekkur ederim kizlar

Kizlar sarbon hastaligi sebebiyle et yiyemiyorum supheleniyorum siz ne yapiyorsunux bunun yerine? Ozellikle ankarada olanlar icin yazdim bunu cunku bi kac bolge katantinaya alindi
Güvenilir kasaplardan alıyorduk. Kurban sonrası kurban eti var dolapta biraz. Onu yiyorum. Balık da Balgat migrostan alıyorum.

Çok sevindim bir an yanlış hesap mı yaptık acaba diye düşündüm teşekkürler, inşallah sağlıkla gelir miniklerimiz

Müdürüm beni de programa dahil etmemişti ama ben Doğum sonrasına aktarabilmek için çalışacağımı söyledim ve düzenledi.Hatta bir değişiklik olmazda 16 saat ders verecek bana seçmeli,onu da 3 güne toplayacak inşallah.

Sizin doğum kasımdaymis ondan çalışmanız gerekiyor sanırım dönemi kapatmak için ben tam sınırdayım bir hafta raporla kurtarıyorum , idare ders yerine idari görev de verebilirdi size aslında müdürün öyle bir inisiyatifi var bir iki hafta için. Benim ağrılarım o kadar arttı ki taş gibi oluyor karnım herhalde çalışamazdım doğum kasımda olsaydı

Doktorum muayenehanede, rapor icin capa'ya gonderiyor. Hem onunla ugrasmak istemedim. Hem de zumrede 12 kisiyiz ve herkes sabahciligin ustune atladigi icin hakkimi yedirmemek adina basliyorum acikcasi. Mudurumuz senede bir kere program yapiyor ve sonra asla degistirmiyor. Hepimizin 22 saat civari dersi var. Simdi baslamazsam derslerimi diger arkadaslara dagitir. 2. Donem dondugumde program degismesin diye bana sadece secmelileri verir. O zaman da 2 gun sabahci 2 gun oglenci gunde 6 saat kesintisiz derse girerim. Yani bayagi organize isler. Ben yokken arkamdan is cevrilmesin diye basliyorum biraz. Simdi yerime ucretli gelecek.

Kızlar bence eksiklerimizi bşr an evvel alalım,her şey zamlanıyor.ta gebeliğimin başında çeyizcide beğendiğim loğusa pijamalarına baktım onlar bile 90 tl civarından 120-140-180 leri gçrmüş,almayacaktım,kadın dedi daha da artar,yeni gelenler bizde zamlı alıyrz dedi( ben mobşlyaları çilekten aldım kampanyalı filan olnların ikea vs den çok farkı olmuo açıkcası bşrde çilek ab standartlarına uygun,ve senelerce 8 sene kadar diğer parçaları tamamak isterseniz şirket üretio dedi bize satıcı,ful güsel bembeyaz bebek odası takımlrı azıcık pembesi olanlar filn komple.2000 tl civarı ki parça parça da alınabiliyor,şimdi onlara da zam geldi belki

Evet bende odasını ramazanda almıştım ama eve yeni getirttim iyikide almışım o zaman kampanya vardı zaten şimdi hem kampanya bitmiş hemde dövizden fiyat iyice artmıştır diye düşünüyorum .. iyikide erken diyenleri dinlemedim :)

pixielix_ Iyisinizdir insallah,birden aklima düstün sayfalati okurkenn❤
Canim benim cok tesekkur ederim ❤ iyiyiz cok sukur. Sadece son 2-3 gundur gobek deligim asagi dogru cekilmekten aciyo asagi dogru buyuyo karnim sanirim o yuzden... bu arada pixielix_ benim asil hesabimdi ama sifre isini bi turlu halledemeyince bi tane daha acmis oldum yani bu hesabi, bi karisiklik oldu :) ama beni etiketlemissindir diye ben ustume alindim hehehee :)

Bende erken aldım bir çok şeyi iyikide öyle yapmışım mobilyalarıda kokusu çıksın diye temmuz başında almıştım kıyafetleride tamamlamıştım ıvır zıvır kalmıştı onlarıda tamamladım ağırlaştım çünkü şimdi asla yapamazdım ütü bile yapamıyorum sıcaktan

Ben semineri bitirip 3 gün okula gideceğim 20 eylülde izne ayrılıyorum. Şimdilik fena değil ama bu perşembe seminer vermem gerek nasıl placak bilmiyorum
Bizim aynı tarihlerimiz burada 12forunse de bnm de 11. Peki dr un sekreteriyle konustun mu 3gün okula gidersen ne sekilde yazacak iznini.. Benim kafam karıstı ya simdi aslında 37 hafta calısabilir alınca 5haftanın eklenmesi diye yazıyor. Bize iki haftanın mı yazcaklar? Srn o üç günü de calısırsan 2hafta3 gün mü dicekler nasıl olcak? Benim dr un sekreteri dedi ki günleri cok hesaplamıyoruz. 17 Eylül de gelirsen 36. Haftada ayrıldı diye veririm 19 eylülde gelirsen 37de ayrıldı diye veririm dedi. Halbuki 17 eylülde 36+4 oluyorum. 36mı yazılması benim icin iyi yoksa 37mi

Her okul idaresi çok farklı uygulamalar yapıyor , bir birlik yok ne yazık ki , sizin okulunuz oldukça katıymış bu durumda Allah size kolaylık versin ikili öğretim ayrıca zor zaten , hele bir de bebek sahibi olunca , kolaylık sağlamaları gerekir halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…