2018 Ekim Anneleri

İnşallah cnm amin 8 sene oldu. Eşim beni özel Dr a bile görürse bir araba dolusu laf ediyor babasi. Herşeye ama herşeye konusuyorlar. Eş destegi çok önemli cnm evdeki huzur hicbirseye benzemiyo

Kendi ailem öyle diyo cnm beni hiç tanımıyorlar mis gibi.

Bizimki de bir dogursaydin deyip duruyor. Akrabalar da anneme doğursun da kurtulursun diyo . Evlat böyle bişey mi kurtulunacak kadar mı diyorum kendi kendime. Cevap versem onlara annem ayıp der. Annemin emeği çok büyük bende benle ağladı sabahladi hastalığımda hamileligimde Allah razı olsun. Sen de kıymetini bil cnm ablanın.

Canım üzülme Allah'im evladına sana sağlık versin. İki yaşında istediğin takımı alırsın bekle istersen. Zaten şimdi anlamıyorlar odadan. Benim de ev küçük alamadım hem maddiyat da zorluyor 4.500e beğenmiştim ben de erteledim. Boşver cnm sen sağlıkla kucağına al da. Odası sonra da olur

Yani aynen. Bazen insanlar ne tepki verecegni bilemiyor. Ama bende doguma giderken kimseye haber vermicem:) oyle hincimi alcam valla:) simdi istedkleri kadar dusunsunler bi kere icten kirildi kalbim. Uzatmadm ama kaldi yani biyerlerde
Esin ne güzel izin veriyorsa cnm öyle yap tabi. Bizimki de hiç ilgilenmedikleri sormadiklari halde herşeyi bildiriyo.

Allah bin kere razı olsun cnm evlatlarını sana bağışlasın. Çok güzel bağlar kuruldu burda. Eşim de insallah Buğra dan sonra aile kavramının ben kendisi ve oğlu olduğunu anlar.

Tşkr ederim canım, biraz da almamamızın sebebi erken Doğum riskim vardı yatarak geçirdik çok şükür,gerçekten herşey aşırı pahalandı, 30 lü haftalara gelelim de alırız dedik çok Şüküt geldik ama zam da geldiAllah herkesin yardımcısı olsun, iptal ettirdik dünkü aldıklarımızı, annemler de kıyafete vereceğimiz parayı vereceğiz istediğinizi alın dediler, eşiminkşlerde öyle çok şükür

Evet aynen öyle canım, sağlıkla kavuşalım da önemli olan o, hastaneden kucağı boş çıkmak zor, Allah kimseye yaşatmasın

Bu hafta danisacagim Dr a cnm çünkü gebe kalmadan önce içmem gereken ilaçlar var. Ablam biraz kendi istediği olsun ister mudahaleci şekilde.

Valla çok zor bu yaşadıklarınız.. burası benim evim ve ben böyle istiyorum diye daha sert mi tepki vermek gerekiyor acaba. Bugün nevresim seremiyorsanız yarın başka bir şey olacak..
Sert tepki versem annem babam tavır alır babam kötü konuşur bu sefer daha çok üzülürüm cnm. İdare ediyorum edebildiğimce. Ablam da kavgacı yapısı ve üste çıkma durumu var baskindir

Ayyy çok tşkr ederim, inşallah anne olmak nasip olsun, bende zaten olmamasından Ziyade olmasa da olurdu , Almaya acele ettik ve eşine alalım dedim diye de kendime kızmıştım, bide merak ettiğim bişey var, yorumlarını okuyorum da , sen psikolog falan mısın yoksa

Amin canım sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah

Hanımlar bişey soracağım.

Dün el örgüsü hırkalar yelekler vs vardı onları yıkadım elde. Sıktım ama ıslak kaldı astım hem odada hem balkonda bekledi 1.5 gün oldu kurumadı hala su gibi

Kurutma makinasina atsam mı? Çeker, yapısını bozar diye korkuyorum ama bi türlü kurumadilar ya.

Normal çamaşır makinesinde deviri düşürerek sıktırsan olmaz mı ki? Ben elde yıkadığım şeyleri genelde makinenin sıkma programında çalıştırıyorum. Aksi halde ne kadar elimde sıksam da kurumuyor.

Makinanın yün programı varsa onda yıkayabilirsin ben öyle yapıyorum yünlüleri hafif ıslak çıkıyor ertesi gğn kuruyır ama ..kurutmaya atma bence çeker muhtemelen

Bugün kına gecemde ve düğünde kullandığımız sepetin dış kaplamasını söküp evdeki malzemelerde kapladım. Eve gelenlere dağıtmak için hazırladığım lavanta keselerini koymak için sepet yaptım. Verecek birilerini bulamayınca atmak için kenara koymuştum, işe yaradı 10 tlye aldığım havlu terliklere de kurdeleden fiyonk yapıp yapıştırdım, ev için terliğim olmuş oldu. Malzemeleri nerdeyse 3-4 senelik bir zaman içinde toplayınca herşey çok hesaplı oldu (atanmadan önce evde nikah, bebek şekeri yapıp satıyordum)

Canım o işi direkt dr a sordum 17 eylülde ayrılayım diyordum hiç okula başlamadan dr dedi ki yine ayrılmak istersen sen bilirsin ama üç gün gidebiliyorsan git perşembe ayrıl çünkü biz sisteme gün üzerinden değil hafta üzerinden giriyoruz haftan yanmasın dedi ben gün üzerinden düşünmüştüm sistem karışıyor p zaman dedi ben de 20 sinde ayrılmaya karar verdim tam 37 de. Doğum da 38+4 te olacak zaten ekleme yaparken onu nasıl yapacaklar şu kafayla inan çözemedim beynim durmuş gibi neden böyle olduysa. Bu hafta okulla konuşacağım işte ne diyecekler bakalım

Canim benim bebekliğimden kalma el orgusu vardi birde anneannemiz cesit cesit yeniden ördü makinanin hassas yikamasinda yikadim. Elde yikama pek haz etmem ben beceremem de
Kurutma makinasi bozar. Makinenin devri dusuk olan 600 olabilir sikmasina al sıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…