- 2 Ocak 2018
- 614
- 545
- 23
- 36
Herşey etiket değişti ki cnm gıda beslenme ihtiyaç al atçıyımnben;oğluma da sezon sonu bütçemiz uygunsa mutlaka alırım ,kendşme de öyle inanılmaz iyi oluyor.Evet bende odasını ramazanda almıştım ama eve yeni getirttim iyikide almışım o zaman kampanya vardı zaten şimdi hem kampanya bitmiş hemde dövizden fiyat iyice artmıştır diye düşünüyorum .. iyikide erken diyenleri dinlemedim :)
Normal çamaşır makinesinde deviri düşürerek sıktırsan olmaz mı ki? Ben elde yıkadığım şeyleri genelde makinenin sıkma programında çalıştırıyorum. Aksi halde ne kadar elimde sıksam da kurumuyor.
Yıkadım elde hatta eşimle ikimiz sıktık battaniyelrti falan suyu iyice çıksın diye 1 gün oldu hala damlıyor neredeyse.Makinanın yün programı varsa onda yıkayabilirsin ben öyle yapıyorum yünlüleri hafif ıslak çıkıyor ertesi gğn kuruyır ama ..kurutmaya atma bence çeker muhtemelen
Hala damlıyorsa bi sıkmaya atayım en iyisi. Sonra odaya bırakırım yine artık ne zaman kurursa.Canim benim bebekliğimden kalma el orgusu vardi birde anneannemiz cesit cesit yeniden ördü makinanin hassas yikamasinda yikadim. Elde yikama pek haz etmem ben beceremem de
Kurutma makinasi bozar. Makinenin devri dusuk olan 600 olabilir sikmasina al sıksın
Sorma ders programi Allah'in emri gibi katiyyetle degistirmiyor. Sizinle programini degistiren arkadasiniz olursa degistirin diyor. Izin istiyorsun dersinize girecek birini bulursaniz gidin diyor. Rapor alayim o zaman dersen hasta degilsiniz sizi de doktoru da sikayet ederim diyor. Bir ilginc yani. Tek olumlu yani okulum eve 10 dk. Yurume mesafesinde.Her okul idaresi çok farklı uygulamalar yapıyor , bir birlik yok ne yazık ki , sizin okulunuz oldukça katıymış bu durumda Allah size kolaylık versin ikili öğretim ayrıca zor zaten , hele bir de bebek sahibi olunca , kolaylık sağlamaları gerekir halbuki
Canim benim cok tesekkur ederim ❤ iyiyiz cok sukur. Sadece son 2-3 gundur gobek deligim asagi dogru cekilmekten aciyoasagi dogru buyuyo karnim sanirim o yuzden... bu arada pixielix_ benim asil hesabimdi ama sifre isini bi turlu halledemeyince bi tane daha acmis oldum yani bu hesabi, bi karisiklik oldu :) ama beni etiketlemissindir diye ben ustume alindim hehehee :)
Amiin canim insallah hepimiz hayirlisiyla saglikla atlatalim su son viraji da :) saglikla kavusalim minislerimize ❤ sen nasilsin, kizin nasil? Bu aralar benim oglan baya "kardes" kelimesini zikrediyo cok hosuma gidiyo ^_^ "kardesim olunca yanimda yatsin" "bu kiyfet (kiyafet : ) kuculmus anne bunu kardesime verelim o giysin" "kucuk bebegimiz bal yiycek mi anne ben ona bal yidiriiim mi" :) ilk baslarda cok mesafeliydi kardes fikrine ama cok sukur alisiyo gibi. Gerci bebek eve gelince asil tepkisi nasil olacak cok merak ediyorum ^_^ kiz cocuklari daha anac daha merhametlu oluyo sanki kardes konusunda ❤ ablamin kizi her telefonda konustugumuzda"teyzee bebek geldi mii? Ben sevmeye gelicem" der :) hepsi ayri tatli hepsi ayri minnos bunlarin ❤Iyi yapmissin seni merak etmistim :)
Evet gobisler artik iyice agir.Allah yardimcin olsun.
Herkes kendine baksa ne güzel olur dünya yaşanacak hale gelir. Ben de 6yil önce kapandigimda herkes laf söyledi kendi ailem hiç destek olmadı eşimin ailesi karşı çıkmıştı ama ben pes etmedim kapandim iyiki de öyle yapmışım. Artık tokalasmiyorum diye eşimin kardeşleri tavır koydu, babası da onlardan özür diletmisti o zamanlar çok ayırıma gitse de özür dilemiştim sanki kötü bişey yapmışım gibiBen tesettürlğ depilim ,namaz kılarım,çocuklupunçmdan beri herkes hanım hanımcık giyindipimi söyler:giyinirim cnm ,gebelikte de bol uzun gebelikler giydim,kolsuz değil ama yarım kol dirsek kol,kot keten dizin hemen altı etek giyerim,keşke herkes ne giyeceğine kendi karar verse,kimse kimsenn,yol göstericşsş olmasa,isteyen uzun isteyen kısa,mini neyse,gebelikler çok rahat,ne giysende göbek görünüo bir zahmet millette bakmasın artık iyice süzmesin...bana da eşim bazan bir iki sçylendi de gebelikte tayt giyom diye de tavrımı koydum,evde ,markette uzuntunik tayt çok gşydşm çok rahat çünkü,bakmasınlar bşr zahmet baş çevşrsşbler,aynada nasıl beğenşrsem öyle yapıyrım:))sanki eleştirenler piri pak dört dörtlğk müslğman:))orasını rabbim bilir
Benmki 10 senedir hep uzakta. Bide kendide soguk bi insandir:) onlarda etken olabilir tabi.Esin ne güzel izin veriyorsa cnm öyle yap tabi. Bizimki de hiç ilgilenmedikleri sormadiklari halde herşeyi bildiriyo.
Amiin canim insallah hepimiz hayirlisiyla saglikla atlatalim su son viraji da :) saglikla kavusalim minislerimize ❤ sen nasilsin, kizin nasil? Bu aralar benim oglan baya "kardes" kelimesini zikrediyo cok hosuma gidiyo ^_^ "kardesim olunca yanimda yatsin" "bu kiyfet (kiyafet : ) kuculmus anne bunu kardesime verelim o giysin" "kucuk bebegimiz bal yiycek mi anne ben ona bal yidiriiim mi" :) ilk baslarda cok mesafeliydi kardes fikrine ama cok sukur alisiyo gibi. Gerci bebek eve gelince asil tepkisi nasil olacak cok merak ediyorum ^_^ kiz cocuklari daha anac daha merhametlu oluyo sanki kardes konusunda ❤ ablamin kizi her telefonda konustugumuzda"teyzee bebek geldi mii? Ben sevmeye gelicem" der :) hepsi ayri tatli hepsi ayri minnos bunlarin ❤
Bu açılma sonradan kapanan bişey mi acaba yoksa açılmaya başladığında hep öyle kalıyor mu bende bunu merak ediyorum.35 haftalık hamilelikte vajina ağrısı rahim ağzının açılmaya başladığının işareti olabilir ama bu doğum sancılarının başladığı anlamına gelmez. Açılma doğum sancılarından haftalar önce de başlayabilir. 35 haftalık gebelikte vajinaya baskı hissedilmesinin sebebi rahim ağzı açılması olabilir. Bu tür bir açılma sırasında vajinada şiddetli ve bıçak saplanması gibi bir ağrı ve baskı hissedebilirsin. Gebeliğin son dönemlerinde vajinada ağrı olması genelde kaygılanacak bir durum değildir. Ama yine de doktoruna bahsetmende fayda olabilir.
Kızlar vajinamda çok kötü bıçak saplanıyor gibi bişe oluyor bazen açılma mı var acaba çok merak ediyorum neyseki perşembe muayenem var paniğim artıyor git gidebiri beni sakinleştirsin :))
Yok. 20 haftalikken yapiyo benmki en son. Ihtyac halinde belki yapiliyodurbu donemde doktorlarınız kan-idrar tahlili istedi mi arkadaslar?
Her yetişkinin kendi krarıdır,saygı duymak gerek,o zaman saygı nerde?ben de eşim kapanmamı istedi kıyameti kopardım.türban olgun gösterioHerkes kendine baksa ne güzel olur dünya yaşanacak hale gelir. Ben de 6yil önce kapandigimda herkes laf söyledi kendi ailem hiç destek olmadı eşimin ailesi karşı çıkmıştı ama ben pes etmedim kapandim iyiki de öyle yapmışım. Artık tokalasmiyorum diye eşimin kardeşleri tavır koydu, babası da onlardan özür diletmisti o zamanlar çok ayırıma gitse de özür dilemiştim sanki kötü bişey yapmışım gibi
Bende merakla persembeyi bekliyrm. Sanci kasilma olmayinca insan unutuyo dogurcagini:) arada hatirlatmalar guzel olup heyecani artiriyo:)35 haftalık hamilelikte vajina ağrısı rahim ağzının açılmaya başladığının işareti olabilir ama bu doğum sancılarının başladığı anlamına gelmez. Açılma doğum sancılarından haftalar önce de başlayabilir. 35 haftalık gebelikte vajinaya baskı hissedilmesinin sebebi rahim ağzı açılması olabilir. Bu tür bir açılma sırasında vajinada şiddetli ve bıçak saplanması gibi bir ağrı ve baskı hissedebilirsin. Gebeliğin son dönemlerinde vajinada ağrı olması genelde kaygılanacak bir durum değildir. Ama yine de doktoruna bahsetmende fayda olabilir.
Kızlar vajinamda çok kötü bıçak saplanıyor gibi bişe oluyor bazen açılma mı var acaba çok merak ediyorum neyseki perşembe muayenem var paniğim artıyor git gidebiri beni sakinleştirsin :))
Vallahi ben öyle panik oluyorum ki hemen başlıyorum nefea al nefes ver hahaha amma korkağım ya :)Bende merakla persembeyi bekliyrm. Sanci kasilma olmayinca insan unutuyo dogurcagini:) arada hatirlatmalar guzel olup heyecani artiriyo:)
Haha valla mı? :))) benm aklima gelmiyo ya onlar:) valla bak o an nefes al ver muhabbetini unutyrm hepVallahi ben öyle panik oluyorum ki hemen başlıyorum nefea al nefes ver hahaha amma korkağım ya :)
anladim peki sut olarak ne iciyorsun? Birde yogurt? Ben AOÇ gunluk sut iciyordum ondan da supheleniyorumGüvenilir kasaplardan alıyorduk. Kurban sonrası kurban eti var dolapta biraz. Onu yiyorum. Balık da Balgat migrostan alıyorum.
bu donemde doktorlarınız kan-idrar tahlili istedi mi arkadaslar?
35 haftalık hamilelikte vajina ağrısı rahim ağzının açılmaya başladığının işareti olabilir ama bu doğum sancılarının başladığı anlamına gelmez. Açılma doğum sancılarından haftalar önce de başlayabilir. 35 haftalık gebelikte vajinaya baskı hissedilmesinin sebebi rahim ağzı açılması olabilir. Bu tür bir açılma sırasında vajinada şiddetli ve bıçak saplanması gibi bir ağrı ve baskı hissedebilirsin. Gebeliğin son dönemlerinde vajinada ağrı olması genelde kaygılanacak bir durum değildir. Ama yine de doktoruna bahsetmende fayda olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?