2018 Ekim Anneleri

Hmm kızım değişik hareketler sergiliyor bazen :)) o ara oluyor bende de onun için iltihab düşünmemiştim hiç salı günü sağlık ocağı randevum var orda idrar tahlili yaparlar mı ki ?

Hmm kızım değişik hareketler sergiliyor bazen :)) o ara oluyor bende de onun için iltihab düşünmemiştim hiç salı günü sağlık ocağı randevum var orda idrar tahlili yaparlar mı ki ?

Yaparlar diye dusunuyorum cunku ben gecen hafta aile hekimimde bazi tahliller istedim dr um istiyor diye idrar da istiyorum desem onuda yaparlardi. O degisik hareketler oluyor yerler daraldikca :) dedigim gibi ben acilmayi geceleri ozellikle oradaki kemiklerde agri ve kasilma olarak hissettim ama yapi meselesi herkeste ayni olmayabilir. Ne zaman ki bicak saplanmasi gibi igne batmasi hissediyordum hemen anliyordum enfeksiyon ki gebelikte cok sık olmasi cok normalmis hemen bol su iciyordum 2 gune geciyordu

Kizlar zeynep 15 dk.dir hıçkırıyor sizde de oluyor mu
Ben geçen hafta nstye girdiğimde yaklaşık 10 dk hıçkırdı canım karnında tekmeleri hissetmek ayrı da cihazda her seferinde tak tak sesler geldikçe utandım başkalarını rahatsız edeceğim diye:)

Kızlar tahlil konusunda benim sağlık ocağı rutin takiplerinde istiyor sizin istemiyor mu acaba? Cuma günü gitmem gerekiyordu gidemedim salı giderim sanırım o zaman kan idrar bakılıyor bir de kalp atışı tansiton kilo takibi yapılıyor

Benim hiç aklımdan çıkmıyor nasıl bir korkuysa :)))) bi de doktora da artistlik yapıyorum ben normal istiyorum diye :)))
:)) dogum aninda bile esim diyodu nefes al ver diye:) sadece azarladigimi biliyorum:)) aslnda dogum kocu olcak dogumda yanimizda bize ne yapcagmizi soylicek ayy ne guzel olurdu:)))

anladim peki sut olarak ne iciyorsun? Birde yogurt? Ben AOÇ gunluk sut iciyordum ondan da supheleniyorum
Aoc günlük sut.
yoğurt olarak AOC camda -koy yoğurdu yazılı olanı alıyorum.
hayatim boyu yoğurt sevmedim sırf kalsiyum diye yiyorum. ama bu ara mide bulantım,eksime vs fazla ve istediğim gibi yeterli ölçüde yiyemiyorum..

İdrar istemedi ama bazi kan tahlilleri yapti bana
bazı doktorlar düzenli istiyormuş, benden istenmedi de.. bu ara degerler, demir vs acaba ne hiç bilmiyorum.
Yok. 20 haftalikken yapiyo benmki en son. Ihtyac halinde belki yapiliyodur
hani yetersizse bazı degerler, ek takviyeler oluyormus. Mesela bu ara diş etlerim sızlıyor acaba kalsiyum yetersiz mi. degerim vs kotu mi ki..

:)) dogum aninda bile esim diyodu nefes al ver diye:) sadece azarladigimi biliyorum:)) aslnda dogum kocu olcak dogumda yanimizda bize ne yapcagmizi soylicek ayy ne guzel olurdu:)))
Dr Anıl Aylin var instada harika bir doktor hem perine masajı yapıyor doğum sırasında hem ne yapacağını söylüyor keşke burda olsa ama Ankarada bu arada sen eşini al yanına senin koçun zaten baksana ne güzel söylüyor benimki çok rahat ay doğuruyom galiba diyorum saçmalama hayatım ya diyor hahahah daha 1 ay varmış sanki tam gününde doğacak :)))

Evet hemde cok :)
Yiyecegim isiracagim bu kizi :)

Ben geçen hafta nstye girdiğimde yaklaşık 10 dk hıçkırdı canım karnında tekmeleri hissetmek ayrı da cihazda her seferinde tak tak sesler geldikçe utandım başkalarını rahatsız edeceğim diye:)

Benimki de nst de oynuyor hep kadinin biri erkekmi diye sordu cok hareketli dedi:)

Ayy hic sorma. Esimi istiyrm yine yanimda ama kizimiza bakcak o. Yani gir cik yaparlar yanima ama sanci zamninda gormesin diye cok cok olamazlar yanimda. Bu sefer tekim bakalim:)

Bende kalsiyumu merk ediyrm ama demekki değerlerde çok hızlı değişklk olmadğı için rutinde yok. Bilemiyrm. Benm enerjim yok ve acayip yorgunum bana sadece demir verdi. Sizde rahatsızlıklarınızı söyleyn belki yapmadan verir

Doktorunun dediği benimkinin sekreterinin dediğinin aynısı ama bence dr lar sunun farkında değil biz öğretmeniz seminerimiz yeni başladı sen üç hafta gitmedin ve senin rapora üç hafta eklenmesi yazamıcak bu Yüzden. Yazsa da geçerli olamaz cünkü mem de muhasebede hata vercek üç haftadır okula gidiyor olamayacağın icin..

Bnm dr da haftan yanmasın üç gün için demişti ama bn onzmn anlamamıştım tam

Ben baslardım ama üç gün için değmez ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…