2018 Ekim Anneleri

Ohh cok guzel canim Allah sifa versin ^_^ Minik kuzuya da masallah ona yarasin sifa olsun insallah ❤
Tarih de belli olmus ne guzel yaa cok heyecanli ^_^ Hadi bakalim saglikla kavusun insallah canim ❤

kundakta cocuk daralirmis gibi gelmiyor mu, bilemedim, ben uyku tulumunu da 0 kollu almistim..
http://www2.hm.com/tr_tr/productpag...1546!&ef_id=W5f0iAAABGbHp5I8:20180911165952:s

Ilk zamanlarda anne karni hissi verebilirmis canim ve eliyle kendini korkutmamasi acisindan iyi oluyor.
Mesela hic sarmadan kucaginda daha fazla uyur o da yine kendini uyandirmadigindan.En uzun uyku anne kucagi yine de :)
Bide gece uykusu icin rutin gb yapilabilir.
Ama herseyden once bebegin sevip sevmemeside onemli :)
Bu senin gonderdiginide benim kizim sevmedi mesela cunku hep yalın ayak uyudu ve bunda kapali kalinca daha huzursuz oldu

Ohh cok guzel canim Allah sifa versin ^_^ Minik kuzuya da masallah ona yarasin sifa olsun insallah ❤
Tarih de belli olmus ne guzel yaa cok heyecanli ^_^ Hadi bakalim saglikla kavusun insallah canim ❤

Insallah sağol canım❤Aminn

Her cocugun baska oluyor yani. Almiyim o zaman simdi. Battaniyeyle kundak yapmayi deneriz. Cocuk hoslanirsa aliriz.
Wvet evet cnm ,bebeklerinde bir huyu bir tarzı var yaradolıştan gelen,cidden bak,kimi bebek sevio mışıl mışıl uyuyo ,ama bizimkisi inannki kriz geçiriodu.çatlicak gibi bağırıp ağlardı ,çıkardık sarmadık.sende önce denrrsin üçgen bezle,kimi bebek yarım kumdakda sevio ,kollar değilde sadece bacak ama bizimkisi hareket ettirmek istiodu,hala da çooook hareketli

Cok heyecanlandim birden hayirla saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi ins.

Vnm ben aldım bizim oğlan içimde kıyameti koprdı ağla ağla ağla çatlicaktı.somra doltor bize dedi anne karnımda bile serbest sevmemiş bağlaöayon.kaldırdık
Demkki faydasini gormeyenlerde varmis sizin gibi. Bende dogumdan once hic dusunmemistim. Dogunca hemn zibin ve kundaga sardilad bizde oyle alistik gittik. Dr bile muayene icin acip tekrar kundakladi hep. Benmde cok hosuma gitmisti. Hem uzerine ne ortcm derdi de olmamisti.

Ayni mantik aslinda. Bunlar da guzelmis. Arastirayim bunlari.
Yani istersen evdekilerle denersin sonra severse alirsin. Ben ilk kizimda almamstim hic dusunmedm bile. Ama tracy hog mesela tavsye eder. Okudugm kitaplarda desteklynce hosuma gitmisti. Bide elle yaptiklarimizi gaz cikarmada falan acilablyr. Bana arkadsm vermisti evde vardi denedm kullanmadi. Benm kizim da cok harketli surekli elleri cikardi tabi ama ben asiri memnunum smdi 3 tane aldim hatta:)) hemen onu kullanicam bu sefer. Ayaklar ortulu ama ozgur kaliyor bunlarin icinde. Sadece kollari baglamis oluyorz. Bide ortmus oluyorz iste

Çok sağol cnm sütun fazla geldiğini nasıl anladın? Bebekler ilk başta az az emdiği için mi öyle yaptın?

kundakta cocuk daralirmis gibi gelmiyor mu, bilemedim, ben uyku tulumunu da 0 kollu almistim..
http://www2.hm.com/tr_tr/productpag...1546!&ef_id=W5f0iAAABGbHp5I8:20180911165952:s
Bu linktekini aldiysan bence 10 numara. 4 aydan sonra kullandim ben. Yok usudu yok terledi. Hic oyle derdimiz olmadi. Yine ayni dusunyrm 4 aydan sonra kizimdan kalani kullanirim. Bahara dogruda bunlarin incesi var ona gecerim mis:))) yazin zaten oyle dusuncemiz olmaz kafalar rahat

İyi geceler herkese. 36 artı 1 im şu anda, bugün doktor kontrolünde, doktor bebeğin fazla kilo almadığını ve bir hafta geriden geldiğini 35 ile uyumlu olduğunu söyledi. 2 hafta önceki kontrolde bebeğim 2250 gramdı. Şimdi 2500 gram olduğunu söyledi. Kafaya takılacak bir durum değil ama bir hafta sonra bir daha bakalım dedi. Belki kan az gidiyordur da dedi. Benim canım sıkıldı biraz. Evet ciddi bir durum değil ama insan gene de üzülüyor. bu durumda olanlarınız var mı, doktorunuz size ne söyledi?

Ya ben bu senede mecbur bunlardan kullancam. Uzerine bisy orturmuyor:) insaAllah seneye normale doner:) acayip hareketli o yuzden orttgm aciliyor hemencecik. Ilk iki kis bu tulumlar sayesinde kafam rahat ya cok sukur:) bu seferkini ayaklari ciplak olandan aldim. Malum artik yurudugu icin:) zaten kollu bisy hiiic giydiremem :) kisi bile oyle geciriyoruz.

Kanin az gidip gitmedigini doppler ile goruyorlar. Ama o cihaz sadece perinataloglarda mi var bilmiyorum. Benim 24. Haftada centik vardi. Tansiyonunu her gun olc kan akisi azalabilir demisti. Ama sonraki gittigimde gecmisti. Yine de her kontrolde kan akisina bakiyor. Benimk 2 hafta geri ama gelisim geriligi yok siz minyonsunuz bebek de minyon diyor. Haftasinda almasi gereken kiloyu almazsa gerekirse biz dogurturuz disarda buyur ne olacak diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…