Doktor da öyle söyledi, haftaya bir değişme olmazsa doğuma alabiliriz dedi, insan nedense her şeyi normal akışında olsun istiyor. Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize inşallahKanin az gidip gitmedigini doppler ile goruyorlar. Ama o cihaz sadece perinataloglarda mi var bilmiyorum. Benim 24. Haftada centik vardi. Tansiyonunu her gun olc kan akisi azalabilir demisti. Ama sonraki gittigimde gecmisti. Yine de her kontrolde kan akisina bakiyor. Benimk 2 hafta geri ama gelisim geriligi yok siz minyonsunuz bebek de minyon diyor. Haftasinda almasi gereken kiloyu almazsa gerekirse biz dogurturuz disarda buyur ne olacak diyor.
Kızım emdiği halde göğüslerim hemdn doluyordu semsert oluyordu öecbur sağıyırdum hemde bazen günde 2-3 sefer ..belli oluyor o zaten birde sağdıkçada çoğalıyor diyen var belkide onla alakalı kızım 8aylık flndı bıraktı memeyi 1-1,5yaşına kdr sütüm gelmeye devam etti emmediği halde ama bu çok süt ilk zmnlardı ilk 6 ay çok sağdım ..bebekler ilk 3 ay sık ve az emiyorlar ztn küçücükler bir kısmınıda çıkarıyorlar bazen:)Çok sağol cnm sütun fazla geldiğini nasıl anladın? Bebekler ilk başta az az emdiği için mi öyle yaptın?
plojovic canım kendimm doğuracak gibi heyecanlandım.Sağlıkla bebeğine kavuş inş..
Cok heyecanlandim birden hayirla saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi ins.
İyi geceler herkese. 36 artı 1 im şu anda, bugün doktor kontrolünde, doktor bebeğin fazla kilo almadığını ve bir hafta geriden geldiğini 35 ile uyumlu olduğunu söyledi. 2 hafta önceki kontrolde bebeğim 2250 gramdı. Şimdi 2500 gram olduğunu söyledi. Kafaya takılacak bir durum değil ama bir hafta sonra bir daha bakalım dedi. Belki kan az gidiyordur da dedi. Benim canım sıkıldı biraz. Evet ciddi bir durum değil ama insan gene de üzülüyor. bu durumda olanlarınız var mı, doktorunuz size ne söyledi?
Ya ben bu senede mecbur bunlardan kullancam. Uzerine bisy orturmuyor:) insaAllah seneye normale doner:) acayip hareketli o yuzden orttgm aciliyor hemencecik. Ilk iki kis bu tulumlar sayesinde kafam rahat ya cok sukur:) bu seferkini ayaklari ciplak olandan aldim. Malum artik yurudugu icin:) zaten kollu bisy hiiic giydiremem :) kisi bile oyle geciriyoruz.
plojovic masallah canim. Saglikla al kucagina insallah
Kizlar dogumum 1 ekim kuafor ağda isini ne zaman yaptirmaliyim sizce?Tesekkur ederiim,insallah canım❤cumlemiz
Kizlar dogumum 1 ekim kuafor ağda isini ne zaman yaptirmaliyim sizce?
Hadi inşaAllah. Yani burası kara kış malum. Isıtıcılar ne kadar çalışsada belli bi yükskliği geçmiyrm çnkü kuruluktan yazın bile ellerim çatlar burunlarımz hep tıkalı olur:) o zamn iyiki sevmiş benmki diyim. Yoksa zorlanırdk baya. Yine bu seferkilerde sever inş. Kundağı sevmeyen duymamıştm çnkü. Nyse yinede kötüyü düşünmiyim ben:)))Benim kiz dedigim gb hep ciplak ayak uyudu canim.Ayaksiz ince bi tulum giydirirdim sadece batyaniye niyetine.
Ustunu hic ortemedik kucukken yuzu kapanir diye,buyuyuncede o meshur ayaklari havaya dikip indirme hareketiyle acardi :) Hala yaz kış hic örtünmez.Sicagi sevmez uyurken.Tam buyume asamasinda bi kere ayaksiz tulum almistim kışın,gece kalkip ne goreyim tulumu cikartip yatmis :))))))))
Bakalim minik nasil olacak.
Koza kundak dikiyorum bu sefer ilk zamanlar icin heves ettim bakalim belki sever :)
Hemen cikmiyor ama birden bi suprix olur bebis gelmek isterse ne yaparim diye dusunuyorum boyle gitmek istemiyorum doguma cok kararsizimYani hemen cikiyor mu hamilelikte degisiyor ya ona gore dusun canim,son haftanin icinde yaptirabilirsin bence 4-5 gun onceden
Canım kan serumu dediğin nakil mi alıyosun ?Persembe son kan serumu takılacak canım.
Sonrasında kan verecem.
3 tane almis oldum simdilik.
Kendimde farkediyorum etkisi var.
Bu hafta bebis kilo almis ben vermisim :)
Cok riske atmak istemiyorum dedi doktorum,bende son hafta cok tedirgin oldugumu soyledim.39a kadar beklemeyecegiz,21 Eylul nasipse doğum :)❤
1 numara çok kullanılmıyor bana kızım küçük olmasına rağmen 150 yeterli olmuştu. Direk 3 numara olmaz tabikide. 2 numara olur sonrasında da. Ama ne kadr gider o da artık büyüme şeklind göre değişir. Ben indirim denk geldkçe 3 numaraya kadar alıyrm:) 2 numarada ne kadar kullanacağımı bilemedğm için 2 paket aldım sadece.İyi geceler kızlar ben ağrılardan ve mide yanmasından uyuyamıyorum günlerdir. Tecrübeli annelere bişey danışmak istiyorum. Prima premium care 1 numara bebek bezinden 1 paket (108 adet) almıştık malum bezlere inanılmaz zam geldi şuan eşim bir markette uygun görmüş premium care 1 no (126) ve 2 no (120) fırsat paketi ve premium care 3 no (204) varmış. Sizce hangisini almalıyız. Elimizdeki 1 no yeter mi ve bitince direk 3 noya geçebilir miyiz büyük mü gelir yoksa 1 ve 2 nolu fırsat paketini mi almak mantıklı. Bu arada bebişim biraz iri 31 haftada 2 kilogramdı.
Gozunaydin cnm allah saglik versin anali babali buyutmeyi nasip etsin ins.Kizlaarrr minigim ile ilk temasınız bolbagirmali ağlamalı geçti. Biberonla alıştığı için memeden gelen süt az geliyor beyefendiye. Yoruluyor iki emiyor uyuyor . Karni doymuyor hali ile. Memeyi emsin diye uğraşıp hep biberonla takviye yaptık sonrasında çok yorucuydu ama değdi. Minnacık yarın çıkıyor teyzeleri
Uyku tutmadı bu geceGozunaydin cnm allah saglik versin anali babali buyutmeyi nasip etsin ins.
Benimki 2 hafta geri çıkıyor genelde. Ölçümleri karsilastirdi doktor haftalık gelisimleri normal kilo alıyor sadece minyon olacak dedi bi kaç hafta ölçüm değerlerini karsilastirinca. Ekstra takviye verdi daha kaliteli kilo alsın değerleri iyi olsun diye o kadar.İyi geceler herkese. 36 artı 1 im şu anda, bugün doktor kontrolünde, doktor bebeğin fazla kilo almadığını ve bir hafta geriden geldiğini 35 ile uyumlu olduğunu söyledi. 2 hafta önceki kontrolde bebeğim 2250 gramdı. Şimdi 2500 gram olduğunu söyledi. Kafaya takılacak bir durum değil ama bir hafta sonra bir daha bakalım dedi. Belki kan az gidiyordur da dedi. Benim canım sıkıldı biraz. Evet ciddi bir durum değil ama insan gene de üzülüyor. bu durumda olanlarınız var mı, doktorunuz size ne söyledi?
Gözün aydın :) Bitti hasret artık evinizde hep yanyanasiniz sağlıkla büyüsün minik bey bundan sonra inşallah :)Kizlaarrr minigim ile ilk temasınız bolbagirmali ağlamalı geçti. Biberonla alıştığı için memeden gelen süt az geliyor beyefendiye. Yoruluyor iki emiyor uyuyor . Karni doymuyor hali ile. Memeyi emsin diye uğraşıp hep biberonla takviye yaptık sonrasında çok yorucuydu ama değdi. Minnacık yarın çıkıyor teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?