Gozun aydin. Allah bir daha ayirmasin.Kizlaarrr minigim ile ilk temasınız bolbagirmali ağlamalı geçti. Biberonla alıştığı için memeden gelen süt az geliyor beyefendiye. Yoruluyor iki emiyor uyuyor . Karni doymuyor hali ile. Memeyi emsin diye uğraşıp hep biberonla takviye yaptık sonrasında çok yorucuydu ama değdi. Minnacık yarın çıkıyor teyzeleri
Canım çok sevindim sağlıkla büyütünKizlaarrr minigim ile ilk temasınız bolbagirmali ağlamalı geçti. Biberonla alıştığı için memeden gelen süt az geliyor beyefendiye. Yoruluyor iki emiyor uyuyor . Karni doymuyor hali ile. Memeyi emsin diye uğraşıp hep biberonla takviye yaptık sonrasında çok yorucuydu ama değdi. Minnacık yarın çıkıyor teyzeleri
Çoook sevindim canım hayırlısıyla çıksın inş:)Kizlaarrr minigim ile ilk temasınız bolbagirmali ağlamalı geçti. Biberonla alıştığı için memeden gelen süt az geliyor beyefendiye. Yoruluyor iki emiyor uyuyor . Karni doymuyor hali ile. Memeyi emsin diye uğraşıp hep biberonla takviye yaptık sonrasında çok yorucuydu ama değdi. Minnacık yarın çıkıyor teyzeleri
İyi geceler herkese. 36 artı 1 im şu anda, bugün doktor kontrolünde, doktor bebeğin fazla kilo almadığını ve bir hafta geriden geldiğini 35 ile uyumlu olduğunu söyledi. 2 hafta önceki kontrolde bebeğim 2250 gramdı. Şimdi 2500 gram olduğunu söyledi. Kafaya takılacak bir durum değil ama bir hafta sonra bir daha bakalım dedi. Belki kan az gidiyordur da dedi. Benim canım sıkıldı biraz. Evet ciddi bir durum değil ama insan gene de üzülüyor. bu durumda olanlarınız var mı, doktorunuz size ne söyledi?
Benim oglum da minyon ve bazen karin cevresi olcumu 1-2hafta geri cikiyo. Burda onemli nokta sebebi dogru saptamak yani kordonda mi sorun var plasentada mi.bunlarda sorun yoksa hic endise etmeyin sadece minyon bir bebis olacak demektir. Sahsi fikrim sizde muhtemelen bunlarda buyuk bir sorun yoktur cunku olsaydi bu haftaya kadar gelisimi cok daha geri kalirdi (tabii ben uzman degilim ama bu onuda cok okudum en sadece okuduklarimdan yola cikarak yorum yapiyorum en dogru teshisi mutlaka doktorunuz yapar) bir de 36. Haftayi gormussunuz cok sukur organ gelisimi cok buyuk olcude tamamlandi. Artik dogsa bile dusuk dogum kilosu nedeniyle kuvezegirme ihtimalick dusuk. Akciger gelisimi 36. Haftada gayet iyidirbence hic endise etmeyin. Kilo alimi durursa dogumu planlariz demisti benim doktorum da. 1 hafta kaldi insallah bizim de 36. Haftaya. Kilo alimi cok yavas da olsa organ gelisimi icin yine de bekletiyolar anne rahminde. Zaten kilodan daha da onemli olan sey organ gelisimi. O yuzden kafam rahat. Insallah saglikla dogup buyurler hic dert etmeyin...Doktor da öyle söyledi, haftaya bir değişme olmazsa doğuma alabiliriz dedi, insan nedense her şeyi normal akışında olsun istiyor. Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah
Gozun aydin canim saglikla buyutun insallah ❤ Alisir emer annesi hele bi memedeki anne kokusuna iyice alisin, yarin bir gun birakmak istemez ^_^Kizlaarrr minigim ile ilk temasınız bolbagirmali ağlamalı geçti. Biberonla alıştığı için memeden gelen süt az geliyor beyefendiye. Yoruluyor iki emiyor uyuyor . Karni doymuyor hali ile. Memeyi emsin diye uğraşıp hep biberonla takviye yaptık sonrasında çok yorucuydu ama değdi. Minnacık yarın çıkıyor teyzeleri
Çok sevindim cnm gözün aydın maşallah miniğineKizlaarrr minigim ile ilk temasınız bolbagirmali ağlamalı geçti. Biberonla alıştığı için memeden gelen süt az geliyor beyefendiye. Yoruluyor iki emiyor uyuyor . Karni doymuyor hali ile. Memeyi emsin diye uğraşıp hep biberonla takviye yaptık sonrasında çok yorucuydu ama değdi. Minnacık yarın çıkıyor teyzeleri
Hadi inşaAllah. Yani burası kara kış malum. Isıtıcılar ne kadar çalışsada belli bi yükskliği geçmiyrm çnkü kuruluktan yazın bile ellerim çatlar burunlarımz hep tıkalı olur:) o zamn iyiki sevmiş benmki diyim. Yoksa zorlanırdk baya. Yine bu seferkilerde sever inş. Kundağı sevmeyen duymamıştm çnkü. Nyse yinede kötüyü düşünmiyim ben:)))
Hemen cikmiyor ama birden bi suprix olur bebis gelmek isterse ne yaparim diye dusunuyorum boyle gitmek istemiyorum doguma cok kararsizim
Canım kan serumu dediğin nakil mi alıyosun ?
İyi geceler kızlar ben ağrılardan ve mide yanmasından uyuyamıyorum günlerdir. Tecrübeli annelere bişey danışmak istiyorum. Prima premium care 1 numara bebek bezinden 1 paket (108 adet) almıştık malum bezlere inanılmaz zam geldi şuan eşim bir markette uygun görmüş premium care 1 no (126) ve 2 no (120) fırsat paketi ve premium care 3 no (204) varmış. Sizce hangisini almalıyız. Elimizdeki 1 no yeter mi ve bitince direk 3 noya geçebilir miyiz büyük mü gelir yoksa 1 ve 2 nolu fırsat paketini mi almak mantıklı. Bu arada bebişim biraz iri 31 haftada 2 kilogramdı.
Kizlaarrr minigim ile ilk temasınız bolbagirmali ağlamalı geçti. Biberonla alıştığı için memeden gelen süt az geliyor beyefendiye. Yoruluyor iki emiyor uyuyor . Karni doymuyor hali ile. Memeyi emsin diye uğraşıp hep biberonla takviye yaptık sonrasında çok yorucuydu ama değdi. Minnacık yarın çıkıyor teyzeleri
Günaydın hanımlar :)
Biz bazen sıfır ağrı ile bazen ara ara kaşık ağrıları ile devam ediyoruz. Zaman geçmiyor sanki artık nasıl sabırsızlanıyorum.
Doktorum 2 hafta sonraki kontrol için tahlil istedi hangi hafta yaptırdığım farkeder mi acaba? Ilaclarim bitmek üzere sağlık ocağına yazdırmaya gideceğim yaptırsam mi 1 hafta daha beklesem mi 9. ayın içinde yaptırmak için.
Doğum öncesi tahlilleri diye geçiyor sanırım. İlaç yazdırmaya gideceğim o zaman sorayım en iyisi farketmiyorsa yaptırırım bu hafta.Aylik olarak elinde olmasi daha iyi diye biliyorum canim.Saglik ocagindaki ebeyede sorabilirsin istersen.
Eğitimde diyetisyenin söylediğine göre aptamil in içeriğinde GDO lu ürünler varmış.Diğer ülkeler dava açmış kazanmışlar ve o Ülkelere tazminat ödüyormuş bir bizim ülkeye tazminat ödemiyormuş.Ben bebelac almayı düşünüyorumGünaydın herkese bizde eşimle defacto dan bez sipariş verdik ikili olan 1 ve 2 no bugün gelir heralde iki gün oldu mamada alıp koyalım kenara 1 numara aptamil çok pahalı ama ya altın sanki mübarek
Benim oglum da minyon ve bazen karin cevresi olcumu 1-2hafta geri cikiyo. Burda onemli nokta sebebi dogru saptamak yani kordonda mi sorun var plasentada mi.bunlarda sorun yoksa hic endise etmeyin sadece minyon bir bebis olacak demektir. Sahsi fikrim sizde muhtemelen bunlarda buyuk bir sorun yoktur cunku olsaydi bu haftaya kadar gelisimi cok daha geri kalirdi (tabii ben uzman degilim ama bu onuda cok okudum en sadece okuduklarimdan yola cikarak yorum yapiyorum en dogru teshisi mutlaka doktorunuz yapar) bir de 36. Haftayi gormussunuz cok sukur organ gelisimi cok buyuk olcude tamamlandi. Artik dogsa bile dusuk dogum kilosu nedeniyle kuvezegirme ihtimalick dusuk. Akciger gelisimi 36. Haftada gayet iyidirbence hic endise etmeyin. Kilo alimi durursa dogumu planlariz demisti benim doktorum da. 1 hafta kaldi insallah bizim de 36. Haftaya. Kilo alimi cok yavas da olsa organ gelisimi icin yine de bekletiyolar anne rahminde. Zaten kilodan daha da onemli olan sey organ gelisimi. O yuzden kafam rahat. Insallah saglikla dogup buyurler hic dert etmeyin...
Çook teşekkür ederimm
Gozun aydin canim saglikla buyutun insallah ❤ Alisir emer annesi hele bi memedeki anne kokusuna iyice alisin, yarin bir gun birakmak istemez ^_^
Anladımmm az kalmış İnşallah bir an önce toparlar değerlerinYok canim kan ilaci.
Eczaneden aldim doktorun yazdigini raporla,acile gidiyorsun seruma hazirlayip oyle takiyorlar.3 gunde 1 takiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?