plojovic nasilsin canim? Kan tahlili yaptiracaktin sanirim, nasil sonuclar? Insallah yukselmistir kan degerin??
Sagolun kizlar. Biraz dinlenince rahatladim simdi. Cocuk oynuyor masallah.
Alakasiz bir konuya gecicem simdi. Instagramda fermuarli kundaklar goruyorum. Alan kullanan var mi? Sanki cocuk kundaklamayi beceremiycem veya yardima gelenler cok sikacak cocugu diye korkuyorum da.
Yani 10 gün sonra :)) ayyy çok HeyecanlıPersembe son kan serumu takılacak canım.
Sonrasında kan verecem.
3 tane almis oldum simdilik.
Kendimde farkediyorum etkisi var.
Bu hafta bebis kilo almis ben vermisim :)
Cok riske atmak istemiyorum dedi doktorum,bende son hafta cok tedirgin oldugumu soyledim.39a kadar beklemeyecegiz,21 Eylul nasipse doğum :)❤
Gule gule kullan canim :) bizim bebek arabamiz, oto koltugumuz, mama sandalyemiz hep joie. Hepsinden son derece memnunum ^_^
Canim ben yanlis mi anladim, lansinoh u catlak icin mi sureceksin? Yalnizca gogus ucu catlaklari icin degil mi o? Bir de ben onu dogumdan bir hafta once sursem yeter diye dusunuyorum yani acikcasi haftalar oncesinden kullanmak cok mantikli gelmiyo bana :/
Benimki de minyon canim sagliklari yerinde olsun da. Benim de 34. Haftada 2.200gr. 43-44cm demisti doktor. Saglikla dogsunlar da minis olsunlar napalim. Sute asılırız biz de ^_^
Sen de sag ol canim.. bu kuzularin dunyasi hakikaten tertemiz ❤ insanin kalbi eriyo, Rabbim guzel gunlerini gostersin insallah ^_^
Biz oglumuz 1 yasini gecince baston olanlardan da aldik cidden cok hafif cok kullanisli ama ergonomisi cok dusuk. Yani diger bebek arabasinin yerini asla tutamaz. Bir de baston olanlarin oturma yeri basit bir tente, erken aylarda kullanilamiyo o yuzden.
Aramiza hos geldin canim ^_^ guzel duana kocaman bir amiiin insallah ❤
Iyi diyelim iyi olalim canim. Bel agrilarina ek olarak bir de sag dizimde agri basladi. Bu hamilelik beni benden aldi resmenSen nasilsin insallah her sey yolundadir...
Onunla gecmis olsun, Allah beterinden saklasin. Sukur ki sizde ve bebeginizde bi sey yok. Cok gecmis olsun...
Yani 10 gün sonra :)) ayyy çok Heyecanlı
Hızlıca yükselir inşallah kab değerin csnım :)
Ayyyyy ne güzelllllPersembe son kan serumu takılacak canım.
Sonrasında kan verecem.
Cok riske atmak istemiyorum dedi doktorum,bende son hafta cok tedirgin oldugumu soyledim.39a kadar beklemeyecegiz,21 Eylul nasipse doğum :)❤
neden icmiyorsunuz, doktorun onayı var mi, ben devam ediyorum...Son haftalarda bol yürüyüş yapmak gerekli ama ben birkaç gündür çabuk yoruluyorum sürekli yatmak istiyorum bütün kemiklerimde ağrıyor .. imom içiyordum bitince bir daha almadım 3 haftadır falan içmiyorum ondan mı böyle oldum acaba
kundakta cocuk daralirmis gibi gelmiyor mu, bilemedim, ben uyku tulumunu da 0 kollu almistim..Sagolun kizlar. Biraz dinlenince rahatladim simdi. Cocuk oynuyor masallah.
Alakasiz bir konuya gecicem simdi. Instagramda fermuarli kundaklar goruyorum. Alan kullanan var mi? Sanki cocuk kundaklamayi beceremiycem veya yardima gelenler cok sikacak cocugu diye korkuyorum da.
Benim gordugum boyleydi. Bunlar internette 100 liraya yakin fiyatlardan basliyor ama kubra2553 arkadasin paylastigindan 30 lira gibi fiyatlara var. Daha inceymis. Daha kullanisli dedi.instagram kullanmıyorum, acaba fotosunu atar misiniz
Ay cok az kalmis. Allah kurtarsin.Persembe son kan serumu takılacak canım.
Sonrasında kan verecem.
Cnm şimdiden başlamanın hiç bir erkisi olmaz ki siz doktorlara bakmayın ddnilene de :))bebebkler emiyor ya çekiyor ya uçlar daha yeni oluyor ya,işte yarayı yapan da o oluyor.bebeğin tükürük salgısı gibi düşünün ,lansinoh u doktora sordum, şimdiden başladım ben
Vnm ben aldım bizim oğlan içimde kıyameti koprdı ağla ağla ağla çatlicaktı.somra doltor bize dedi anne karnımda bile serbest sevmemiş bağlaöayon.kaldırdıkBen bu tarz hazır kundak kullanmştm yine aynen böyle aldım. İlk günler kendim yapıyrm sonra buna başlamştm. Bu sefer hemen başlarm muhtemelen:) fermuarlı hiç bilmyrm netten bakında onlar bana kalın geldi bilmiyorum incesi var mıdır? Bunlar ince battaniye gibi çok güzel. Ve kundak yapcaksan yüzde yüz tavsiye ederim.
Gönlünce olsun hepsi canım :)spinal mi olcaktın epidural mi ?Evet canim icim icime sigmiyor :) minigi cok merak ediyorum,buyuk kizim ne yapacak cok meraktayim :)
Insallah degerlerde iyi cikar ameliyat sonrasi cok zorlanmayiz cok takviyeye gerek kalmaz.
38 dolmus olacak nasipse.
16 Eylul'de benim dogum gunum :)
Ay o boya işi bende de var ve hala başlanmadı strese sokuyor beni artıkBugün bebişimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim yerleştirdim epey bi yoruldum ya yürüyüş mürüyüş hakketire oturduğum yerden ütü yaptm bacaklarım belim koptu bayadır hareketlerim azaldı dışarı bile çıkasım gelmiyo hep bi yatma uyuma isteği var bende de oysaki daha birsürü işim var ev boyancak temizlik yapılcak ohoooı
Yarın alıp tekrar başlamayı düşünüyorum ben canım bana doktor bıraktırmadı da kendim bıraktım niye bıraktıysam bugün sağlık ocağındaki ebe kan ve vitamine doğumdan sonrada devam edeceksin dediBende imom iciyordum dr gecen hafta biraktirdi ama bende de bi yorgunluk var bide sanki birakinca bebege olan yararinida kesmis gibi hissettim napsak 2 gunde 1 mi icsek hic yoktan
Ilk bebegimde dogumdan sonra kullandim yine de ise yaramisti. Ben pek anlam veremiyorum uzun sure oncesinden kullanmaya. Kana karisacak bi sey degil neticede sadece lokal olarak o bolgeyi yumusatiyo ve kalin bi tabaka olusturup bebek emerken tahris olmasini onluyo. Yine de herkesin kendi karari elbet ^_^lansinoh u doktora sordum, şimdiden başladım ben
Ben de oyle dusunuyorum yani bu kana falan karismiyo ki gunler-haftalar sonra etkisini gostersin. Yalnizca tahribat onleyici bir krem :)Cnm şimdiden başlamanın hiç bir erkisi olmaz ki siz doktorlara bakmayın ddnilene de :))bebebkler emiyor ya çekiyor ya uçlar daha yeni oluyor ya,işte yarayı yapan da o oluyor.bebeğin tükürük salgısı gibi düşünün ,
Her cocugun baska oluyor yani. Almiyim o zaman simdi. Battaniyeyle kundak yapmayi deneriz. Cocuk hoslanirsa aliriz.Vnm ben aldım bizim oğlan içimde kıyameti koprdı ağla ağla ağla çatlicaktı.somra doltor bize dedi anne karnımda bile serbest sevmemiş bağlaöayon.kaldırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?