2018 Ekim Anneleri

plojovic nasilsin canim? Kan tahlili yaptiracaktin sanirim, nasil sonuclar? Insallah yukselmistir kan degerin??

Persembe son kan serumu takılacak canım.
Sonrasında kan verecem.
3 tane almis oldum simdilik.
Kendimde farkediyorum etkisi var.
Bu hafta bebis kilo almis ben vermisim :)
Cok riske atmak istemiyorum dedi doktorum,bende son hafta cok tedirgin oldugumu soyledim.39a kadar beklemeyecegiz,21 Eylul nasipse doğum :)❤

Canim uyurken ellerini kollarini tuttur yeter zaten,oyle basli basina tum vucut kundak yapmayin.O hazir kundaklarda o sekilde

Yani 10 gün sonra :)) ayyy çok Heyecanlı
Hızlıca yükselir inşallah kab değerin csnım :)

Bende iyiyim canım sagolasin agrilarim var belim agriyor 2gundur benimde
İzne ayrildim babam katarakt ameliyatı oldu dün,bugün tekrar yatış vermiş dr onun yanina gidicem haftasinu bebegimin kiyafetlerini yikadik teyzesi ütüledi ama daha cantayi hazirlamadik

Yani 10 gün sonra :)) ayyy çok Heyecanlı
Hızlıca yükselir inşallah kab değerin csnım :)

Evet canim icim icime sigmiyor :) minigi cok merak ediyorum,buyuk kizim ne yapacak cok meraktayim :)
Insallah degerlerde iyi cikar ameliyat sonrasi cok zorlanmayiz cok takviyeye gerek kalmaz.
38 dolmus olacak nasipse.
16 Eylul'de benim dogum gunum :)

Ayyyyy ne güzelllll rabbim sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin çok Heycanlandmm

Kizlar iyi aksamlar :) ben adet olacakmış gibi hissediyorum belim ve kasıklarim.agriyo 36+2 normal mi sizce ? Bide kilo konusu konuşulmuş ben hiç takmiyorum cunku ben çok küçük ve erken dogan bir bebegim 700 gram dogmusum cöp gibiymis parmaklarim aralarina pamuk koymuşlar o yuzden takilmayin derim ♡ :)

neden icmiyorsunuz, doktorun onayı var mi, ben devam ediyorum...

Son düzenleme:
instagram kullanmıyorum, acaba fotosunu atar misiniz
Benim gordugum boyleydi. Bunlar internette 100 liraya yakin fiyatlardan basliyor ama kubra2553 arkadasin paylastigindan 30 lira gibi fiyatlara var. Daha inceymis. Daha kullanisli dedi.

Eklentiler

• Screenshot_2018-09-11-19-58-36-1.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 46
Ay cok az kalmis. Allah kurtarsin.

Vnm ben aldım bizim oğlan içimde kıyameti koprdı ağla ağla ağla çatlicaktı.somra doltor bize dedi anne karnımda bile serbest sevmemiş bağlaöayon.kaldırdık

Evet canim icim icime sigmiyor :) minigi cok merak ediyorum,buyuk kizim ne yapacak cok meraktayim :)
Insallah degerlerde iyi cikar ameliyat sonrasi cok zorlanmayiz cok takviyeye gerek kalmaz.
38 dolmus olacak nasipse.
16 Eylul'de benim dogum gunum :)
Gönlünce olsun hepsi canım :)spinal mi olcaktın epidural mi ?

Ay o boya işi bende de var ve hala başlanmadı strese sokuyor beni artık

Bende imom iciyordum dr gecen hafta biraktirdi ama bende de bi yorgunluk var bide sanki birakinca bebege olan yararinida kesmis gibi hissettim napsak 2 gunde 1 mi icsek hic yoktan
Yarın alıp tekrar başlamayı düşünüyorum ben canım bana doktor bıraktırmadı da kendim bıraktım niye bıraktıysam bugün sağlık ocağındaki ebe kan ve vitamine doğumdan sonrada devam edeceksin dedi

lansinoh u doktora sordum, şimdiden başladım ben
Ilk bebegimde dogumdan sonra kullandim yine de ise yaramisti. Ben pek anlam veremiyorum uzun sure oncesinden kullanmaya. Kana karisacak bi sey degil neticede sadece lokal olarak o bolgeyi yumusatiyo ve kalin bi tabaka olusturup bebek emerken tahris olmasini onluyo. Yine de herkesin kendi karari elbet ^_^

Ben de oyle dusunuyorum yani bu kana falan karismiyo ki gunler-haftalar sonra etkisini gostersin. Yalnizca tahribat onleyici bir krem :)

Vnm ben aldım bizim oğlan içimde kıyameti koprdı ağla ağla ağla çatlicaktı.somra doltor bize dedi anne karnımda bile serbest sevmemiş bağlaöayon.kaldırdık
Her cocugun baska oluyor yani. Almiyim o zaman simdi. Battaniyeyle kundak yapmayi deneriz. Cocuk hoslanirsa aliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…