Evet dusuk ya canim ondan takip oldu.
Saglik ocagida aylik istedi.
Ebe dedigim aynen aile hekiminin hemsiresi.Ama tek biri ilgileniyor.Bebek oluncada o ilgileniyor mesela aşısı,takibi gidiyorsan.
Insallah normal cikar herseyin❤
D
Sezaryan normal farkediyordur heralde ne zaman takmaya başlayabiliyoruz bide hangi marka onersiniz
Bunu eşime söyleyim ben büyük oğlumda hrp aptamil kullandıkEğitimde diyetisyenin söylediğine göre aptamil in içeriğinde GDO lu ürünler varmış.Diğer ülkeler dava açmış kazanmışlar ve o Ülkelere tazminat ödüyormuş bir bizim ülkeye tazminat ödemiyormuş.Ben bebelac almayı düşünüyorum
AlpRuyamda gordum ogluma sesleniyordum baturalp oglum diye uyandigimda hala sesleniyordum.esimde duydu onun icine sindi ruyanda gordun koyalim diyor.ama ben sanirim biraz da disaridaki yorumlardan etkilendim bir turlu icime sinmiyor.Ismini de ben koyacagim bocaladim kaldim
Hmm anladim daha dun arkadasa dedim kundak yapmayi dene. Basta sevmiyo falan dedi ama deneyince ise yaramis uzun uyumus bebek:)) kundak buyuk nimet. Yani yarim kundak tabikide. Benm kizimda yuzustu yatmadi. Emekleme zamanina kadar dusun:))) ama şimdi de en güzel yatma şekli:)))Ilk zamanlarda kundagi sevdi o ayri canim.Ayaklar serbestti.Arkadasin gonderdigi kolsuz torba tulum icin dedim sevmedi.Yuzustude cok yatirirdim bebekken yaninda oldukca,cok rahat uyuyordu.O galiba iste elleriyle uyandirmadiklari icin.
Merhaba arkadaslar konu burasi midir bilemedim ama sormak istiyorum.Bende ekimde insallah ilk bebegimi kucagima alacagim Allah nasip ederse.isim olarak cok kararsizim sizce BATURALP ismi nasil kulaga nasil geliyor ? Icime sinmiyor herkes batirik demeye benziyor gibi yorumlar yapiyor oyle mi sizce de
Kullanmamistm ama bu sefer bende kullancam:))) dr faydasida zarari da yok dedi. Bende bu sefer denemk istedimŞekerler az önce korse sipariş ettim indirme girmiş, kullanan var mı tecrübeli anneler?
Iki tarafada donuk yatirmak lazim. Dr da zaten size soyler mutlaka. Tek tarafa yatirirsak duzlesirKızlar doğduktan sonra bebeğin kafası düzleşmesin diye ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Yani soylemesi bi degisik geldi ama sizin icinize sinmesi en onemli olan.Merhaba arkadaslar konu burasi midir bilemedim ama sormak istiyorum.Bende ekimde insallah ilk bebegimi kucagima alacagim Allah nasip ederse.isim olarak cok kararsizim sizce BATURALP ismi nasil kulaga nasil geliyor ? Icime sinmiyor herkes batirik demeye benziyor gibi yorumlar yapiyor oyle mi sizce de
Evet o da var. birinin surekli sarmasi lazim. Ben kendi kendime yapamamistim:)))Bir kadin dogum doktorunu takip ediyorum. Kendisi iki cocugunda da carsafla sardigini paylasmisti. Yani belki dar giymek yetiyordur.
Evet canım nasıl telaşlıydım transferden sonra bana bir rahatlama geldi :) şimdide doğum korkusu başladı onu atmaya çalışıyorum :)) inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızıEvet canım o dönem arka arkaya çok güzel haberler vermiştik çok verimli bir dönemdi :))
senin tedavinin başında o ilk telaşlı halini hatırlıyorumda , hamileliğini biraz daha sakin geçiriyorsun dimi canım
rabbim sağlıkla kavuştursun kızına inşaallah:))
Ben e-bebekten babyjemin düz kafa yastığını aldım ama bu konuda tecrübeli anneler bizlere daha bilgiler verebilir
Instada uyku ve bebek diye bi sayfa var kadinin adini unuttum uyku egitmeni o da kesinlikle yarim kundak yapin diyor. Belden asagisi kalca cikigina sebep olabiliyorms ben denemeyi düşünüyorum bakalim Allah izin verirseHmm anladim daha dun arkadasa dedim kundak yapmayi dene. Basta sevmiyo falan dedi ama deneyince ise yaramis uzun uyumus bebek:)) kundak buyuk nimet. Yani yarim kundak tabikide. Benm kizimda yuzustu yatmadi. Emekleme zamanina kadar dusun:))) ama şimdi de en güzel yatma şekli:)))
Kac beden alacagimizi nasil bilecegiz acabaBen 30₺ ye aldım ilk kez korse takıcam kısmetse..standart beden
Bizimkiler biraz tuhaf zaten canım her seferinde değişiyor çok ilgili değiller. Sanırım burada gebeliğini sıkı takipte geçirenler azınlıkta onlarda salmislar. Kafasına göre ikinci çocuğu kesin yaparım gözüyle bakıp konuşma yapıyordu falan son gittiğimde aşı için değişikler yani :)
Gözünüz aydın çok sevindim canımKizlaarrr minigim ile ilk temasınız bolbagirmali ağlamalı geçti. Biberonla alıştığı için memeden gelen süt az geliyor beyefendiye. Yoruluyor iki emiyor uyuyor . Karni doymuyor hali ile. Memeyi emsin diye uğraşıp hep biberonla takviye yaptık sonrasında çok yorucuydu ama değdi. Minnacık yarın çıkıyor teyzeleri
Ben kızımda yan yatma yastığı almıştım şimdi yine aldım sürekli sağ sola değiştiriyordum yerini gecede emzirmeye uyandığımda yine diğer tarafına çeviriyordum ben hep yan yatırdın kafa şekli hiç düzleşmediKızlar doğduktan sonra bebeğin kafası düzleşmesin diye ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Evet zaten o bacaklari dumduz uzatmak falan eskidendi. Smdi drlar genel olarak yarim kundagi kendileri tavsye ediyolar. Yazdm hatta kendileri bana o sekilde vermislerdi kizimi:)) bende oyle devam ettim. Cnku ilk zamanlar kollaryla kendilerni cok uyandryorlarInstada uyku ve bebek diye bi sayfa var kadinin adini unuttum uyku egitmeni o da kesinlikle yarim kundak yapin diyor. Belden asagisi kalca cikigina sebep olabiliyorms ben denemeyi düşünüyorum bakalim Allah izin verirse
Kadinin cok guzel videoları var
hayirli olsun gununuz kesinlesmis demek. ben bugun 36arti2de gittim doktora.bebek ters duruyormus.haftayaki kontrolde bakicaz dedi ters duruyorsa sezaryn icin gu vericez.eger basi donduyse de doktora sorucaz normal dogumu bekleyip beklemiycegimizi dedi.kilosu icin 3050 gr dedi.Bizimde bugün kontrolümüz vardı34+2 olduk günümüz kesinleşti 10 ekim2600gr 48 cm olmuşuz ,nstyede girdim hiç sancı kasılma çıkmadı çok şükür herşey yolunda şimdilik son 4 haftamız kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?