2018 Ekim Anneleri

Evet dusuk ya canim ondan takip oldu.
Saglik ocagida aylik istedi.
Ebe dedigim aynen aile hekiminin hemsiresi.Ama tek biri ilgileniyor.Bebek oluncada o ilgileniyor mesela aşısı,takibi gidiyorsan.
Insallah normal cikar herseyin❤

Bizimkiler biraz tuhaf zaten canım her seferinde değişiyor çok ilgili değiller. Sanırım burada gebeliğini sıkı takipte geçirenler azınlıkta onlarda salmislar. Kafasına göre ikinci çocuğu kesin yaparım gözüyle bakıp konuşma yapıyordu falan son gittiğimde aşı için değişikler yani :)

D

Sezaryan normal farkediyordur heralde ne zaman takmaya başlayabiliyoruz bide hangi marka onersiniz

Ikisinde de doktorun onerisi onemli durumunuza gore canim.
Kafasina gore kullanan hemen baslayan vs var,daha sonra baslanabilir diyen doktorlarda.
Ben kullanmadım.1-2 kez cikarken kullanmistim o da yaz olduğu icin kullanisli olmadi.Yuksek bel giydim dikkat ettim o kadar.
Gobek flnda kalmadi eskisinden bile daha cok süzüldüm ilk kizimdan sonra ben :) O hareketlilik bambaska cidden

Bunu eşime söyleyim ben büyük oğlumda hrp aptamil kullandık

Alp

Ilk zamanlarda kundagi sevdi o ayri canim.Ayaklar serbestti.Arkadasin gonderdigi kolsuz torba tulum icin dedim sevmedi.Yuzustude cok yatirirdim bebekken yaninda oldukca,cok rahat uyuyordu.O galiba iste elleriyle uyandirmadiklari icin.
Hmm anladim daha dun arkadasa dedim kundak yapmayi dene. Basta sevmiyo falan dedi ama deneyince ise yaramis uzun uyumus bebek:)) kundak buyuk nimet. Yani yarim kundak tabikide. Benm kizimda yuzustu yatmadi. Emekleme zamanina kadar dusun:))) ama şimdi de en güzel yatma şekli:)))

Siz beğendiyseniz çevreyi çok dinlemeyin bence, anca insanın kafasını karıştırıyorlar. Baturalp biraz zor bir isim olmuş ama içinize sindiyse iki isim gibi ayrı ayrı koyun, Batur Alp şeklinde. İkisi birden söylenmek zorunda olmaz. Kimse de tepki göstermez.

Yani soylemesi bi degisik geldi ama sizin icinize sinmesi en onemli olan.

Evet canım nasıl telaşlıydım transferden sonra bana bir rahatlama geldi :) şimdide doğum korkusu başladı onu atmaya çalışıyorum :)) inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı

Instada uyku ve bebek diye bi sayfa var kadinin adini unuttum uyku egitmeni o da kesinlikle yarim kundak yapin diyor. Belden asagisi kalca cikigina sebep olabiliyorms ben denemeyi düşünüyorum bakalim Allah izin verirse
Kadinin cok guzel videoları var

Korse alanlar resmini paylassa. Cesit çeşit korse var hangisini alacagiz

Benim doktorumda ameliyat oldugum da karnım cok sismisti korse alin rahatca yurursun dedi almamistik o kesi yerinin üstüne koca bi karin sarkti. Halen oyle duruyor

O zaman doktora devam :)))))

Gözünüz aydın çok sevindim canım
Kızlar doğduktan sonra bebeğin kafası düzleşmesin diye ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Ben kızımda yan yatma yastığı almıştım şimdi yine aldım sürekli sağ sola değiştiriyordum yerini gecede emzirmeye uyandığımda yine diğer tarafına çeviriyordum ben hep yan yatırdın kafa şekli hiç düzleşmedi

Evet zaten o bacaklari dumduz uzatmak falan eskidendi. Smdi drlar genel olarak yarim kundagi kendileri tavsye ediyolar. Yazdm hatta kendileri bana o sekilde vermislerdi kizimi:)) bende oyle devam ettim. Cnku ilk zamanlar kollaryla kendilerni cok uyandryorlar

hayirli olsun gununuz kesinlesmis demek. ben bugun 36arti2de gittim doktora.bebek ters duruyormus.haftayaki kontrolde bakicaz dedi ters duruyorsa sezaryn icin gu vericez.eger basi donduyse de doktora sorucaz normal dogumu bekleyip beklemiycegimizi dedi.kilosu icin 3050 gr dedi.

O Okkeanos bence kötü değil isim koyma çok zoe oluyor malesef ama sonrasında alışılıyor kimseye bakma bence kendini dinle illa uyması gerekmiyor batur güzel isim alp çok sevmem ben ama ikisi birlikte uyumlu olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…