- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Canım bende aynı durumdayım kendimi çok halsiz yorgun hissediyorum yatmayıda hiç sevmem yürümemizde lazım ne olacak bilmiyorum bendeGünaydın, anne adayları nasılsınız? Ben bu hafta yıllık izin yazdım öbür haftada ıstırat raporu alacağım dinlenmem gerekiyor kendimi çok yorgun hissediyorumdün kontrole gittim 34+3 günlük olduk bebeğim 3.220 gr 50 cm boyu. Doktor gelişimi önden gidiyor her ihtimale karşı şeker ve tansiyona bakalım dedi . İkiside normal çıktı hatta tansiyonum 9/5 çıktı biraz düşük ama yüksek olmasından iyidir dedi. Bundan sonra kontrollerim her hafta olacak. Büyük ihtimalle 10-15 Ekim arası sezeryan tarihim tam netleşmiş değil haftaya netleşir inş :))
Ayyy çok güzel bi haber bu, maşallah evinize beraber gideceksiniz çok şükürKizlaarrr minigim ile ilk temasınız bolbagirmali ağlamalı geçti. Biberonla alıştığı için memeden gelen süt az geliyor beyefendiye. Yoruluyor iki emiyor uyuyor . Karni doymuyor hali ile. Memeyi emsin diye uğraşıp hep biberonla takviye yaptık sonrasında çok yorucuydu ama değdi. Minnacık yarın çıkıyor teyzeleri
Merhaba sinkarcım öncelikle kuzuna kocaman bir maşallah diyorum hayırla zamanında sağlıkla gelsin inşaallah:)Günaydın, anne adayları nasılsınız? Ben bu hafta yıllık izin yazdım öbür haftada ıstırat raporu alacağım dinlenmem gerekiyor kendimi çok yorgun hissediyorumdün kontrole gittim 34+3 günlük olduk bebeğim 3.220 gr 50 cm boyu. Doktor gelişimi önden gidiyor her ihtimale karşı şeker ve tansiyona bakalım dedi . İkiside normal çıktı hatta tansiyonum 9/5 çıktı biraz düşük ama yüksek olmasından iyidir dedi. Bundan sonra kontrollerim her hafta olacak. Büyük ihtimalle 10-15 Ekim arası sezeryan tarihim tam netleşmiş değil haftaya netleşir inş :))
Bende aynen öyleyim canım hiçbir şey yapmak istemiyor halim yok hep yatsam diyorum gerçekten son aylar zorluyor daha hastane çantam hazır değil alınacaklar var yıkanacaklar var Rabbim cümlemizin yardımcısı olsunCanım bende aynı durumdayım kendimi çok halsiz yorgun hissediyorum yatmayıda hiç sevmem yürümemizde lazım ne olacak bilmiyorum bende
Nefes darlığıda çekiyorum cnmCanım bende aynı durumdayım kendimi çok halsiz yorgun hissediyorum yatmayıda hiç sevmem yürümemizde lazım ne olacak bilmiyorum bende
Nefes darlığıda çekiyorum cnmCanım bende aynı durumdayım kendimi çok halsiz yorgun hissediyorum yatmayıda hiç sevmem yürümemizde lazım ne olacak bilmiyorum bende
Cnm ben özellikle sordum doktora tüp bebek dondurulmuş blast embriyo dedim farketmez dedi bizim için önemli olan sat dedi. Netten bakıyorum hesaplıyorum 18 Ekim çıkıyor, doktor hesaplıyor 20 Ekim diyor bir iki günlük farktan birsey olmaz diye bende çok sorgulamadım. Doktor 2 -3 hafta önde dedi ama tüp bebekle ilgisi yok genetik olabilir dedi . Ben reyap hastanesine gidiyorum beylikdüzünde doktorum mesut Karakuş. Sen hangi hastaneye gidiyorsun cnm? doktorun nasıl??Merhaba sinkarcım öncelikle kuzuna kocaman bir maşallah diyorum hayırla zamanında sağlıkla gelsin inşaallah:)
Canım sana birşey söylemek istiyorum biz biliyorsun memorialden tüpbebekliyiz.
Dr kontrollerimizde son adet tarihimize göre haftalık hesaplanıyor mesela benim dr 20. Haftadan sonra bebeğin gelişimine göre 31 Ocak olan adet tarihimi 24 ocağa geri çekti ve yinede buna rağmen hala bebeğimin kilosu 1 hafta yinede önden gidiyor yani diyeceğim o ki senin dr da böyle bir uygulama yapsaydı şu an bu kadar farklı olurmuydu bilemedim yada benim dr uygulaması mı yanlış
Bu arada sen hangi hastaneye ve dr gidiyorsun canım?
Ben Kolan Hospital Dr Murat Öztürk ‘e gidiyorum canım memnunum çok rahat relax bir dr değil biraz pimpirikli bide seninki kıymetli deyip tedbir amaçlı her önlemi alıyor bakalım inşaallah doğumumuzda hayırlısıyla sağlıkla sonuçlanırCnm ben özellikle sordum doktora tüp bebek dondurulmuş blast embriyo dedim farketmez dedi bizim için önemli olan sat dedi. Netten bakıyorum hesaplıyorum 18 Ekim çıkıyor, doktor hesaplıyor 20 Ekim diyor bir iki günlük farktan birsey olmaz diye bende çok sorgulamadım. Doktor 2 -3 hafta önde dedi ama tüp bebekle ilgisi yok genetik olabilir dedi . Ben reyap hastanesine gidiyorum beylikdüzünde doktorum mesut Karakuş. Sen hangi hastaneye gidiyorsun cnm? doktorun nasıl??
Benim de doğumum 10_15 Ekim arası olacak sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı inşBen Kolan Hospital Dr Murat Öztürk ‘e gidiyorum canım memnunum çok rahat relax bir dr değil biraz pimpirikli bide seninki kıymetli deyip tedbir amaçlı her önlemi alıyor bakalım inşaallah doğumumuzda hayırlısıyla sağlıkla sonuçlanır
Bende çok söyledim tüpbebek blast embriyo diye aynen benim dr da sat tarihine göre dedi benim Doğum 5 kadım görünüyor 1 hafta drum geri çekti sat tarihini birde sezeryan olduğu için 39. Haftada doğumu bekleriz dedi bende ekimin 20-25 inden sonra olur diye düşünüyorum daha erken olduğu için tan tarihi belli değil bu arada bende 32. Hafta çalışamaz raporumu aldım
Ben 30₺ ye aldım ilk kez korse takıcam kısmetse..standart bedenŞekerler az önce korse sipariş ettim indirme girmiş, kullanan var mı tecrübeli anneler?
Doğum öncesi tahlilleri diye geçiyor sanırım. İlaç yazdırmaya gideceğim o zaman sorayım en iyisi farketmiyorsa yaptırırım bu hafta.
Gözün aydın canım sana da bişey kalmadı :) Sağ salim kucağına alırsın inşallah.
Doğumlar başladı çok heyecanlı
Cnm ben özellikle sordum doktora tüp bebek dondurulmuş blast embriyo dedim farketmez dedi bizim için önemli olan sat dedi. Netten bakıyorum hesaplıyorum 18 Ekim çıkıyor, doktor hesaplıyor 20 Ekim diyor bir iki günlük farktan birsey olmaz diye bende çok sorgulamadım. Doktor 2 -3 hafta önde dedi ama tüp bebekle ilgisi yok genetik olabilir dedi . Ben reyap hastanesine gidiyorum beylikdüzünde doktorum mesut Karakuş. Sen hangi hastaneye gidiyorsun cnm? doktorun nasıl??
Günaydın, anne adayları nasılsınız? Ben bu hafta yıllık izin yazdım öbür haftada ıstırat raporu alacağım dinlenmem gerekiyor kendimi çok yorgun hissediyorumdün kontrole gittim 34+3 günlük olduk bebeğim 3.220 gr 50 cm boyu. Doktor gelişimi önden gidiyor her ihtimale karşı şeker ve tansiyona bakalım dedi . İkiside normal çıktı hatta tansiyonum 9/5 çıktı biraz düşük ama yüksek olmasından iyidir dedi. Bundan sonra kontrollerim her hafta olacak. Büyük ihtimalle 10-15 Ekim arası sezeryan tarihim tam netleşmiş değil haftaya netleşir inş :))
Bende bugun gittim.1ay doldu diye isteyecekti ebe.Ama hastaneden zaten oldugu icin onlari girdi bilgilere.Konustuk dogum sonrasi icin topuk kanı vs.Rutin bilgileri verdi.
Sagol canim insallah :) ❤
Sen çok uyguna almışsın, ben çok vermişim tüh, bende ilk kez inşallahBen 30₺ ye aldım ilk kez korse takıcam kısmetse..standart beden
Şen'inle haftamız gününe kadar aynı canım, kilo konusu da aynı ama bnm Doğum şekli hiç konuşulmadı şimdiye kadar, erken Doğum riskim vardı dikişliyim yani bide, bebek kilosu az olunca normal Doğum zor mu oluyormuş ki bilmiyordum, inşalalh vaktini bekler miniklerimizKızlar merhaba.. bizde 33+2 olduk.. şu 3 haftayida atlatalim inşallah.. eşim bir haftadır yurt disinda bu gece dönüyor.. o sirada bebek gelicek diye cok korktum.. bu belirsizlik cok kötü yaa.. birde benim doğum şeklimde net değil.. erken gelirse kilosu düşük diye sezeryan olucak..normal gelirse doktor normal doğumu öneriyor. Benimki tüp bebek ve ben çok kiloluyum.. bide panik atak geçmisim var tüm bunlari düşününce normal olabilirmi hiç bilmiyorum.. doktor deneriz olmazsa sezeryana döneriz diyor. Dogum yapacagim hastanede net değil.erken gelirse kent hastanesine gidicez. Orda kuvezdeki bebegi hergünn gorebiliyormuşsun... normal gelirse medicale gidicem. Off kafam çok karişik..
Benimde tüp bebek.. transfer 3 günlük embiryoyla yapildi. Ve ondan 2 gün öncesine gidip 14 gün geriye gittiler satı belirlemek için 22 ocak çikti.. yoksa benim gercek sat 8 ocak çok yaniltici olur.. sonucta normal bir bebek 14. gün yumurtanin döllenmesinden oluyo normal şartlarda..
Bu arada bende memorialden :)))Bende aynen öyleyim canım hiçbir şey yapmak istemiyor halim yok hep yatsam diyorum gerçekten son aylar zorluyor daha hastane çantam hazır değil alınacaklar var yıkanacaklar var Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun
Hadi geçmiş olsun, güle güle büyütün evinizde :))Kizlaarrr minigim ile ilk temasınız bolbagirmali ağlamalı geçti. Biberonla alıştığı için memeden gelen süt az geliyor beyefendiye. Yoruluyor iki emiyor uyuyor . Karni doymuyor hali ile. Memeyi emsin diye uğraşıp hep biberonla takviye yaptık sonrasında çok yorucuydu ama değdi. Minnacık yarın çıkıyor teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?