2018 Ekim Anneleri

Canım bende aynı durumdayım kendimi çok halsiz yorgun hissediyorum yatmayıda hiç sevmem yürümemizde lazım ne olacak bilmiyorum bende

Ayyy çok güzel bi haber bu, maşallah evinize beraber gideceksiniz çok şükür

Merhaba sinkarcım öncelikle kuzuna kocaman bir maşallah diyorum hayırla zamanında sağlıkla gelsin inşaallah:)

Canım sana birşey söylemek istiyorum biz biliyorsun memorialden tüpbebekliyiz.
Dr kontrollerimizde son adet tarihimize göre haftalık hesaplanıyor mesela benim dr 20. Haftadan sonra bebeğin gelişimine göre 31 Ocak olan adet tarihimi 24 ocağa geri çekti ve yinede buna rağmen hala bebeğimin kilosu 1 hafta yinede önden gidiyor yani diyeceğim o ki senin dr da böyle bir uygulama yapsaydı şu an bu kadar farklı olurmuydu bilemedim yada benim dr uygulaması mı yanlış

Bu arada sen hangi hastaneye ve dr gidiyorsun canım?

Canım bende aynı durumdayım kendimi çok halsiz yorgun hissediyorum yatmayıda hiç sevmem yürümemizde lazım ne olacak bilmiyorum bende
Bende aynen öyleyim canım hiçbir şey yapmak istemiyor halim yok hep yatsam diyorum gerçekten son aylar zorluyor daha hastane çantam hazır değil alınacaklar var yıkanacaklar var Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun

Nefes darlığıda çekiyorum cnm sabah bie odadan bir odaya giderken nefes nefese kalıyorum neyse az kaldı sağ salim kucağımıza alalım da geçicek buğünler de inş

Nefes darlığıda çekiyorum cnm sabah bie odadan bir odaya giderken nefes nefese kalıyorum neyse az kaldı sağ salim kucağımıza alalım da geçicek buğünler de inş

Cnm ben özellikle sordum doktora tüp bebek dondurulmuş blast embriyo dedim farketmez dedi bizim için önemli olan sat dedi. Netten bakıyorum hesaplıyorum 18 Ekim çıkıyor, doktor hesaplıyor 20 Ekim diyor bir iki günlük farktan birsey olmaz diye bende çok sorgulamadım. Doktor 2 -3 hafta önde dedi ama tüp bebekle ilgisi yok genetik olabilir dedi . Ben reyap hastanesine gidiyorum beylikdüzünde doktorum mesut Karakuş. Sen hangi hastaneye gidiyorsun cnm? doktorun nasıl??

Ben Kolan Hospital Dr Murat Öztürk ‘e gidiyorum canım memnunum çok rahat relax bir dr değil biraz pimpirikli bide seninki kıymetli deyip tedbir amaçlı her önlemi alıyor bakalım inşaallah doğumumuzda hayırlısıyla sağlıkla sonuçlanır
Bende çok söyledim tüpbebek blast embriyo diye aynen benim dr da sat tarihine göre dedi benim Doğum 5 kadım görünüyor 1 hafta drum geri çekti sat tarihini birde sezeryan olduğu için 39. Haftada doğumu bekleriz dedi bende ekimin 20-25 inden sonra olur diye düşünüyorum daha erken olduğu için tan tarihi belli değil bu arada bende 32. Hafta çalışamaz raporumu aldım

Benim de doğumum 10_15 Ekim arası olacak sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı inş

Bende bugun gittim.1ay doldu diye isteyecekti ebe.Ama hastaneden zaten oldugu icin onlari girdi bilgilere.Konustuk dogum sonrasi icin topuk kanı vs.Rutin bilgileri verdi.
Sagol canim insallah :) ❤

Kızlar merhaba.. bizde 33+2 olduk.. şu 3 haftayida atlatalim inşallah.. eşim bir haftadır yurt disinda bu gece dönüyor.. o sirada bebek gelicek diye cok korktum.. bu belirsizlik cok kötü yaa.. birde benim doğum şeklimde net değil.. erken gelirse kilosu düşük diye sezeryan olucak..normal gelirse doktor normal doğumu öneriyor. Benimki tüp bebek ve ben çok kiloluyum.. bide panik atak geçmisim var tüm bunlari düşününce normal olabilirmi hiç bilmiyorum.. doktor deneriz olmazsa sezeryana döneriz diyor. Dogum yapacagim hastanede net değil.erken gelirse kent hastanesine gidicez. Orda kuvezdeki bebegi hergünn gorebiliyormuşsun... normal gelirse medicale gidicem. Off kafam çok karişik..

Benimde tüp bebek.. transfer 3 günlük embiryoyla yapildi. Ve ondan 2 gün öncesine gidip 14 gün geriye gittiler satı belirlemek için 22 ocak çikti.. yoksa benim gercek sat 8 ocak çok yaniltici olur.. sonucta normal bir bebek 14. gün yumurtanin döllenmesinden oluyo normal şartlarda..

Masallah minişine canım❤
Hadi hayırlısı insallah :) Haberler heyecanlandiriyor artik.

Bende bugun gittim.1ay doldu diye isteyecekti ebe.Ama hastaneden zaten oldugu icin onlari girdi bilgilere.Konustuk dogum sonrasi icin topuk kanı vs.Rutin bilgileri verdi.
Sagol canim insallah :) ❤

Senin düzenli baktıklar değerlerine sanırım. Benden doktorum daha önce istemedi ilk takibe başlamam dışında. Birde bi kaç ay evvel sağlık ocağında yaptırmıştım o kadar.

Geçende arayıp sordular sadece sıkıntı var mı devam mı diye onu girdi sisteme ama tahlil sormadı. Gidince sorayım isterler muhtemelen :)

Ben hiç ebe görmedim sağlık ocağında oradaki hemşirelerden biri ilgileniyor kim müsaitse ya da o sırada kim bakıyorsa.

Şen'inle haftamız gününe kadar aynı canım, kilo konusu da aynı ama bnm Doğum şekli hiç konuşulmadı şimdiye kadar, erken Doğum riskim vardı dikişliyim yani bide, bebek kilosu az olunca normal Doğum zor mu oluyormuş ki bilmiyordum, inşalalh vaktini bekler miniklerimiz

Hadi geçmiş olsun, güle güle büyütün evinizde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…