Şekerler az önce korse sipariş ettim indirme girmiş, kullanan var mı tecrübeli anneler?
Kizlaarrr minigim ile ilk temasınız bolbagirmali ağlamalı geçti. Biberonla alıştığı için memeden gelen süt az geliyor beyefendiye. Yoruluyor iki emiyor uyuyor . Karni doymuyor hali ile. Memeyi emsin diye uğraşıp hep biberonla takviye yaptık sonrasında çok yorucuydu ama değdi. Minnacık yarın çıkıyor teyzeleri
Şekerler az önce korse sipariş ettim indirme girmiş, kullanan var mı tecrübeli anneler?
. Nerden aldınız kızlar bende bi bakayım almayı düşünüyorum ama daha hiç biyere bakmadımBen 30₺ ye aldım ilk kez korse takıcam kısmetse..standart beden
Benimde erken doğum riskim var serviks kisaldi en son 12 mm di.. evde yatiyorum..bebek haftası ve kilosu düşükse riske girmemek için normal doğum olmuyor dediler. Çunku doğum bebek içinde zor bir yolculuk..Şen'inle haftamız gününe kadar aynı canım, kilo konusu da aynı ama bnm Doğum şekli hiç konuşulmadı şimdiye kadar, erken Doğum riskim vardı dikişliyim yani bide, bebek kilosu az olunca normal Doğum zor mu oluyormuş ki bilmiyordum, inşalalh vaktini bekler miniklerimiz
Vallahi bilemiyorum cnm benim 5. Gün naturel transfer oldu yane transfer esnasında hiç ilaç kullanmadım sadece garanti olsun diye çatlatma iğnesi vuruldum o kadar o yüzden bende çok farketmez diye düşünüyorumKızlar merhaba.. bizde 33+2 olduk.. şu 3 haftayida atlatalim inşallah.. eşim bir haftadır yurt disinda bu gece dönüyor.. o sirada bebek gelicek diye cok korktum.. bu belirsizlik cok kötü yaa.. birde benim doğum şeklimde net değil.. erken gelirse kilosu düşük diye sezeryan olucak..normal gelirse doktor normal doğumu öneriyor. Benimki tüp bebek ve ben çok kiloluyum.. bide panik atak geçmisim var tüm bunlari düşününce normal olabilirmi hiç bilmiyorum.. doktor deneriz olmazsa sezeryana döneriz diyor. Dogum yapacagim hastanede net değil.erken gelirse kent hastanesine gidicez. Orda kuvezdeki bebegi hergünn gorebiliyormuşsun... normal gelirse medicale gidicem. Off kafam çok karişik..
Benimde tüp bebek.. transfer 3 günlük embiryoyla yapildi. Ve ondan 2 gün öncesine gidip 14 gün geriye gittiler satı belirlemek için 22 ocak çikti.. yoksa benim gercek sat 8 ocak çok yaniltici olur.. sonucta normal bir bebek 14. gün yumurtanin döllenmesinden oluyo normal şartlarda..
Aynen cnm heyecan dorukta :))Masallah minişine canım❤
Hadi hayırlısı insallah :) Haberler heyecanlandiriyor artik.
uzun aradan sonra bizde bugun doktorumuza gittik. 34+1 iz. ama bir hafta önden gidiyormuş. 2487 gr 48 cm dedi. eşim tarafı çok uzun olduğu için hep korkum vardı ya iri olursa normal doğum yapmazsam diye. sezeryandan korkuyorum. bir fizyoterapist olarak karın kaslarımın kesilmesini istemiyorum. ilk defa nst ye de alındık.sanırım artık doğum gerçekten yaklaştı. çantamızı odamızı hazırlamalıyız. bi yandan sanki hep hamile kalacakmışım gibi geliyor :) bi yandan da doğumdan sonra napacam üstesinden gelebilecek miyim korkusu var
Bende pek beğenmedim sizin de içinize sinmemiş neden bu ismi tercih ettiniz ?Merhaba arkadaslar konu burasi midir bilemedim ama sormak istiyorum.Bende ekimde insallah ilk bebegimi kucagima alacagim Allah nasip ederse.isim olarak cok kararsizim sizce BATURALP ismi nasil kulaga nasil geliyor ? Icime sinmiyor herkes batirik demeye benziyor gibi yorumlar yapiyor oyle mi sizce de
Ruyamda gordum ogluma sesleniyordum baturalp oglum diye uyandigimda hala sesleniyordum.esimde duydu onun icine sindi ruyanda gordun koyalim diyor.ama ben sanirim biraz da disaridaki yorumlardan etkilendim bir turlu icime sinmiyor.Ismini de ben koyacagim bocaladim kaldimBende pek beğenmedim sizin de içinize sinmemiş neden bu ismi tercih ettiniz ?
Evet canım o dönem arka arkaya çok güzel haberler vermiştik çok verimli bir dönemdi :))Bu arada bende memorialden :)))
Ben e-bebekten babyjemin düz kafa yastığını aldım ama bu konuda tecrübeli anneler bizlere daha bilgiler verebilirKızlar doğduktan sonra bebeğin kafası düzleşmesin diye ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Ben Ortadoğu'nun karşısındaki Medical malzemeler satan bir dükkandan aldım csnım. Nerden aldınız kızlar bende bi bakayım almayı düşünüyorum ama daha hiç biyere bakmadım
Senin düzenli baktıklar değerlerine sanırım. Benden doktorum daha önce istemedi ilk takibe başlamam dışında. Birde bi kaç ay evvel sağlık ocağında yaptırmıştım o kadar.
Geçende arayıp sordular sadece sıkıntı var mı devam mı diye onu girdi sisteme ama tahlil sormadı. Gidince sorayım isterler muhtemelen :)
Ben hiç ebe görmedim sağlık ocağında oradaki hemşirelerden biri ilgileniyor kim müsaitse ya da o sırada kim bakıyorsa.
Kızlar doğduktan sonra bebeğin kafası düzleşmesin diye ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Ben de aynı. Giymek istiyorum da hiç araştırmadım ne marka almalı. Ne zaman korse takabiliyoruz falan hiç bilgim yok. Nerden aldınız kızlar bende bi bakayım almayı düşünüyorum ama daha hiç biyere bakmadım
Sezaryan normal farkediyordur heralde ne zaman takmaya başlayabiliyoruz bide hangi marka onersinizCanim cok sıkı kullanilmiyor zaten ama her zaman takilmasida onerilmiyor.Karin kaslarida calissin diye.
Allah kucaginiza saglikla almayi nasip etsin. Icinize sinmediyse sadece batur veya sadece alp koysaniz?Merhaba arkadaslar konu burasi midir bilemedim ama sormak istiyorum.Bende ekimde insallah ilk bebegimi kucagima alacagim Allah nasip ederse.isim olarak cok kararsizim sizce BATURALP ismi nasil kulaga nasil geliyor ? Icime sinmiyor herkes batirik demeye benziyor gibi yorumlar yapiyor oyle mi sizce de
Bir kadin dogum doktorunu takip ediyorum. Kendisi iki cocugunda da carsafla sardigini paylasmisti. Yani belki dar giymek yetiyordur.Ben de aynı. Giymek istiyorum da hiç araştırmadım ne marka almalı. Ne zaman korse takabiliyoruz falan hiç bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?