2018 Ekim Anneleri

Çok sevindim kavuşmanıza. Sağlıkla büyüsün inşallah.

Benimde erken doğum riskim var serviks kisaldi en son 12 mm di.. evde yatiyorum..bebek haftası ve kilosu düşükse riske girmemek için normal doğum olmuyor dediler. Çunku doğum bebek içinde zor bir yolculuk..

Vallahi bilemiyorum cnm benim 5. Gün naturel transfer oldu yane transfer esnasında hiç ilaç kullanmadım sadece garanti olsun diye çatlatma iğnesi vuruldum o kadar o yüzden bende çok farketmez diye düşünüyorum

Ben 33+4 üm şimdi. Dayanamadım 33te gittim kendi doktorum izinde olunca başka doktora ağırlığına 2300 dedi doktor. Yüzünü de göstermedi yavrum. 34te kendi doktoruma gideceğim. Haftasonu yatağını aldık. Biraz da kıyafet. Şimdilik aldıklarımız bu kadar. Bugün evde odalarda biraz temizlik yaptım. İçimde büyüsün en az bi 4 haftayı daha atlatayım istiyorum ben. 2 hafta daha çalışıcam sonra 1 ekimde de doğum iznine ayrılıcam.

Merhaba arkadaslar konu burasi midir bilemedim ama sormak istiyorum.Bende ekimde insallah ilk bebegimi kucagima alacagim Allah nasip ederse.isim olarak cok kararsizim sizce BATURALP ismi nasil kulaga nasil geliyor ? Icime sinmiyor herkes batirik demeye benziyor gibi yorumlar yapiyor oyle mi sizce de

Bende pek beğenmedim sizin de içinize sinmemiş neden bu ismi tercih ettiniz ?

Bende pek beğenmedim sizin de içinize sinmemiş neden bu ismi tercih ettiniz ?
Ruyamda gordum ogluma sesleniyordum baturalp oglum diye uyandigimda hala sesleniyordum.esimde duydu onun icine sindi ruyanda gordun koyalim diyor.ama ben sanirim biraz da disaridaki yorumlardan etkilendim bir turlu icime sinmiyor.Ismini de ben koyacagim bocaladim kaldim

Bu arada bende memorialden :)))
Evet canım o dönem arka arkaya çok güzel haberler vermiştik çok verimli bir dönemdi :))
senin tedavinin başında o ilk telaşlı halini hatırlıyorumda , hamileliğini biraz daha sakin geçiriyorsun dimi canım
rabbim sağlıkla kavuştursun kızına inşaallah:))
Kızlar doğduktan sonra bebeğin kafası düzleşmesin diye ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Ben e-bebekten babyjemin düz kafa yastığını aldım ama bu konuda tecrübeli anneler bizlere daha bilgiler verebilir

Şekerler az önce korse sipariş ettim indirme girmiş, kullanan var mı tecrübeli anneler?

Canim cok sıkı kullanilmiyor zaten ama her zaman takilmasida onerilmiyor.Karin kaslarida calissin diye.

Evet dusuk ya canim ondan takip oldu.
Saglik ocagida aylik istedi.
Ebe dedigim aynen aile hekiminin hemsiresi.Ama tek biri ilgileniyor.Bebek oluncada o ilgileniyor mesela aşısı,takibi gidiyorsan.
Insallah normal cikar herseyin❤

Allah kucaginiza saglikla almayi nasip etsin. Icinize sinmediyse sadece batur veya sadece alp koysaniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…