2018 Ekim Anneleri

Tam 2 hafta var aramızda 2 hagta sonra tekrar gideceğim bakalım 3 kgyu buluruz inşallah bizde o hafta ..bizimkide ters şuan :) gerçi farketmiyor bizim için ters düz her şekilde sezaryen olacağım ..ama doktor 2 hafta içinde dönebilirde dedi

Kac beden alacagimizi nasil bilecegiz acaba
Ben aliexpressten siparis verdim normal bedenime gore aldim. Zaten sabit citcitli oldugundan bi asagi bi yukari cook farketmez gibi.
Aldigimn resmni atiyorum. Diger tarzlara bedenden dolayi guvenemedim ben. Bunu ayarlamak olay olur diye dusundum

Eklentiler

• 2CDEB0F8-7F1F-422A-AA36-615DAA169E34.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 90
Bende sikintiya gelemem ins bu sefer kullanabilirm. Gobek norml dogumdan sonra bile vardi bende. Gerci belki uzun vadede gecerdi onuda bilmiyrm. Ne gzel ya kalmamasi. Benm azcik kiloda bile cikar hemen:)) insaAllah bu seferde kalmaz sizin. Hatta kimsenin kalmasin ins

Bende 66kg falandım boyum 172 38-40 beden arasıyım normalde yani zayıf değilim ama doğum göbeği oluyorya o kalmadı bende demek istedim :) yapısal da olabilir doğumla çok alakalımı bilemedim ..zaten spor yapmayı planlıyorum doğumdan sonra evde :)) hedef 60kg

Arkadaşlar instagramda var, çoğu kişi çok memnun, kıyafetin altından belli olmuyor diyorlar kaba saba bişi değilmiş, bende almadım ama almak istersem aklımda bu var, inceleyin isterseniz. (yamunakorse)

Eklentiler

• E5C58F96-BD24-4201-A9CF-1D0C39B643E8.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 75
  • 35B24C3C-BDD9-4B80-B045-21E3DAB97D46.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 75

Yenidogani yan yatirmayin diyorlar ama yanlis mi duyduk ki acaba bende aldim reflu yatagi onun ustunde cirt cirtli yan yatirma destegi var ama sonra duydum ki yenidogan duz yatirilip kafasi her emzirmeden sonra saga yada sola cevrilmeliymis hem kustugunda bogazina kacmamasi icjn hemde kafasinin duz olmamasi icin

Ya bu reflü yastığı ve park yatak için sünger yataklarda hangi markayı almak gerek acaba.. alan varmı yada arastiran? Mesela sevi bebe reflü yastigi icin kimyasal kokuyo yaziyodu ne alaka anlamadim..

O korku ve kaygı bende de var canım ve bu çok normal bence kolay da gelmedik bizler bu günlere kızının ismi belli mi peki?

Ya bu reflü yastığı ve park yatak için sünger yataklarda hangi markayı almak gerek acaba.. alan varmı yada arastiran? Mesela sevi bebe reflü yastigi icin kimyasal kokuyo yaziyodu ne alaka anlamadim..

Sevi bebe aldik, kullanan bir arkadasim vardi sorduk ona koku falan hic olmamis onlarda zaten kilifi cikarilip yikaniyormus ama ben yikamadim bile o sekilde kullanacagim cok rahat kullanisli oldugunu soyluyorlar

Sevibebe aldım ben koku yoktu geldiğinde. Kılıfları çıkartıp yıkadım sungerde havalanmis oldu böylelikle. Birde üzerine çarşaf diktirmeyi düşünüyorum kirlenmesin diye. Hoşuma gitti benim kiraz çekirdekli olanı aldım inşallah gerek kalmaz ama uzun süre kullanırım sanırım direk yatağın içine koyucam.

O korku ve kaygı bende de var canım ve bu çok normal bence kolay da gelmedik bizler bu günlere kızının ismi belli mi peki?
Evet canım bana da çok muhalefet çıktı isim konusunda bi kafam karıştı burda da sordum isim ama yine kafamdakini koydum :) Mihrimah

Bende ayni sekilde dusunuyorum kilifini cikarip yikamissiniz ben nasilsa yepyeni diye yikamak istemedim bebek deterjani ile mi yikadiniz

Ben yamuna aldım askısız renkli olanlardan

Kızlsr ben ilkinde aldım çeşit çeşit,ne sıcaktan,ne halsizlikten ağrıdan görmek bile ietemedim.size tabsiyem illede alacaksanız normal beden alın küçüklerde gerçekten daralıyor insan

Cnm baturalp ismi şahane bir isim.hiçdüşünme koy,her kafadsn bir ses çıkar .millet sana sordu mu ?bu isim konusu renkler gibi düşün,kimi beyyaz sever kimş siyah ,vizon,mürdüm,ya da saç rengi,ya da tatil anlayışı,kimi sakin yer sever kimi kalabalık,ailenden ve çevrenden her kafadan bir ses çıkar,sen net ol ve direk koy.herhangi bir

Hmm anladim benm dogumdan sonra 55 hedefm. Kilo vermek sorun degl de toplu olsun vucudm istyrm. Spor falan da benm seneye anca. Bu sene o islere hic girmicem. Zaten bakalim korseyide ne kadar kullanablcm. Ben yinede toparladigna inaniyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…