2018 Ekim Anneleri

Hic gerekli degil tamamen kisisel zevk bence :) Kimsede bisy diyemez acikcasi.
Ben mesela süs vb cok sevmiyorum.Evim bile bi o kadar sadedir.
Suan sadece ilk kizimda yaptim diye kapi susu yaptim,ikram konusunda da cikolata zaten alinacak diye yerine seker aldim.Baska hicbisy yok.
Bence kendi tercihin canim senin ne dusundugun ne istedigin onemli.
Bazisininda zevkidir hevesidir mesela dugun zamanlarinda da :))))

Mutlaka oyle ama yenidogan yan yatirilmaz diye bir kural mi var acaba yani saglik acisindan sakincali bir durum mu buna takildim

Tam yan yatmaz zaten canim anlarsin,hafif
Tam yan desteksiz yatmasida donerse ve anlik farkedilmezse Allah korusun o sebeple.

İnsanların bu tarz şeyleri hatırası kalsın diye yaptığını düşünüyorum düğün gibi düşünün insan hayatında kaç kez yaşıyor ki? Bazı şeyler fazladır benim için de öyle ama herkes nasıl hatırlamak istiyorsa öyle davranıyor bu konuda da. İlk çocığumda da sadece kapı süsüm vardı bunda da böyle başka da bir şey yapmıyorum ama odasınj yatağını süslemek isteyenler de yapıyorlar saygı duyuyorum

Bu sekilde bez kitaplar var canim onlar cok isini gorecektir ilk zamanlar icin.
Sonrasunda kitap tarzi bulabilirsin.
Boyle seylerde ne zamanini gecirmeyi ne de zamanindan erken yapmamaya dikkat et

Mutlaka oyle ama yenidogan yan yatirilmaz diye bir kural mi var acaba yani saglik acisindan sakincali bir durum mu buna takildim
Yan yatırılması önerilir zaten canım yenidoğan çünkü kusar genzine kaçar falan diye hatta yanında değilken yüzüstü de çok önerilmez nefes alamayabileceği için kafasını çeviremez diye yanındayken sorun yok da

aslında tamamen kendı hevesim bütün kapılar süslüyken benimki boş kalsın istemezdim

Tam yan yatmaz zaten canim anlarsin,hafif
Tam yan desteksiz yatmasida donerse ve anlik farkedilmezse Allah korusun o sebeple.

Yok yok bu yan yatirma yastigi ile nasil yattigini gormustum arkadaslarimin bebislerinden :) evet tam degil de ben dedim hani farkli bir durum mu var ama yasaya yasaya gorucez artik tesekkur ederim :)

Cnm olur mu öyle sey çok gerekli değiller tabi ben sadece kapı süsü, çikolata ve balon aldım o kadar. Almasam da olur du... Bana da birçok şey gereksiz geliyor. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap

bayb shower yapmadım canım yapmayıda düşünmedim acıkcası ama dogum için fotografcıyla anlaştım sonra sı içinde bebeği süsleyip cekicek ilerde hep bunlar ona anı kalıcak benim bebekliğimden tek bir kare fotografım yok cekmemişler hiç bu yüzden cok istiyor olabilirim

Kitap olarak ben içime sinen göremedim 0-1 yaş için. Kartlar var onlardan alacağım sanırım ay ay degisiyorlar. Aylar önce çok hoşuma giden vardı tesadüfen internette görmüştüm daha var diye almadım ismini de kaydetmedim şimdi ona bakıyorum bulabilirsem onu alıcam.

Teşekkür ederim pembe yapacaktik aslinda ama bu daha iyi oldu kirmizi gülüm kizim benim saglikla gelsin annesinin kuzusu

Sizce nasıl ? Normal anakucağımı alayım yoksa ? Bir tane ürünle birçok iş görülsün kalabalık olmasın istiyorum ne tavsiye edersiniz

Ben de hiçbir şey yapmadım. Hastaneye sadece çikolata gidecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…