Arkadaşlar oda-kapı süsü olsun, takı yastığı olsun, baby shower olsun vs. bunlar sizce gerekli şeyler mi? Yani yapılmadığında çevrenizden gelen, giden kınıyor mu, yoksa heveslendiginiz için mi yapıyorsunuz? Yanlış anlamayın lütfen kınamak için söylemiyorum, sadece merak. Yoksa ben mi fazla cimriyim? Açıkçası masrafları minimumda tutup, tutumlu olmaya çalışıyorum. Para kolay kazanılmıyor ve hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor malesef. Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin
Mutlaka oyle ama yenidogan yan yatirilmaz diye bir kural mi var acaba yani saglik acisindan sakincali bir durum mu buna takildim
İnsanların bu tarz şeyleri hatırası kalsın diye yaptığını düşünüyorum düğün gibi düşünün insan hayatında kaç kez yaşıyor ki? Bazı şeyler fazladır benim için de öyle ama herkes nasıl hatırlamak istiyorsa öyle davranıyor bu konuda da. İlk çocığumda da sadece kapı süsüm vardı bunda da böyle başka da bir şey yapmıyorum ama odasınj yatağını süslemek isteyenler de yapıyorlar saygı duyuyorumArkadaşlar oda-kapı süsü olsun, takı yastığı olsun, baby shower olsun vs. bunlar sizce gerekli şeyler mi? Yani yapılmadığında çevrenizden gelen, giden kınıyor mu, yoksa heveslendiginiz için mi yapıyorsunuz? Yanlış anlamayın lütfen kınamak için söylemiyorum, sadece merak. Yoksa ben mi fazla cimriyim? Açıkçası masrafları minimumda tutup, tutumlu olmaya çalışıyorum. Para kolay kazanılmıyor ve hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor malesef. Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin
Ben süs olarak hiçbir şey almadım. Masraf olmasını istemedim. Ama benim de yaptığım bazı masraflarım var, bana göre elzem başkasına göre fuzuli. Misal 0-6 ay için kitap arayışındayım. Henüz istediğim gibi bulamadım. Tek eksiğim kitaplar kaldı. Şöyle zıt renklerin olduğu siyah beyaz kırmızı yoğunlukta ama öyle boş boş masa sandalye resimleri göstermesin. Ağzına aldığında parçalanmasın boyası çıkmasın. Hoşur hoşur ses çıkarsın, farklı dokuları olsun, gerçek fotoğraflar olsun. Tek bir karede bir olay örgüsü anlatsın. Çıkarımlar yaptırsın ben o kareye bakarak anlatayım. Bulamadım amaBir haftadır kitapçı dolaşıyorum çekiyorum bir sandalye 0-6 ay arası bölmeye oturup saatlerce her kitabı inceliyorum ama istediğim gibi bulamadım
İyiz canım hamdolsun şimdilik annemdeyiz hafta sonu evimize geçeceğiz
Yan yatırılması önerilir zaten canım yenidoğan çünkü kusar genzine kaçar falan diye hatta yanında değilken yüzüstü de çok önerilmez nefes alamayabileceği için kafasını çeviremez diye yanındayken sorun yok daMutlaka oyle ama yenidogan yan yatirilmaz diye bir kural mi var acaba yani saglik acisindan sakincali bir durum mu buna takildim
aslında tamamen kendı hevesim bütün kapılar süslüyken benimki boş kalsın istemezdimArkadaşlar oda-kapı süsü olsun, takı yastığı olsun, baby shower olsun vs. bunlar sizce gerekli şeyler mi? Yani yapılmadığında çevrenizden gelen, giden kınıyor mu, yoksa heveslendiginiz için mi yapıyorsunuz? Yanlış anlamayın lütfen kınamak için söylemiyorum, sadece merak. Yoksa ben mi fazla cimriyim? Açıkçası masrafları minimumda tutup, tutumlu olmaya çalışıyorum. Para kolay kazanılmıyor ve hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor malesef. Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin
Tam yan yatmaz zaten canim anlarsin,hafif
Tam yan desteksiz yatmasida donerse ve anlik farkedilmezse Allah korusun o sebeple.
Cnm olur mu öyle sey çok gerekli değiller tabi ben sadece kapı süsü, çikolata ve balon aldım o kadar. Almasam da olur du... Bana da birçok şey gereksiz geliyor. İçinden nasıl geliyorsa öyle yapArkadaşlar oda-kapı süsü olsun, takı yastığı olsun, baby shower olsun vs. bunlar sizce gerekli şeyler mi? Yani yapılmadığında çevrenizden gelen, giden kınıyor mu, yoksa heveslendiginiz için mi yapıyorsunuz? Yanlış anlamayın lütfen kınamak için söylemiyorum, sadece merak. Yoksa ben mi fazla cimriyim? Açıkçası masrafları minimumda tutup, tutumlu olmaya çalışıyorum. Para kolay kazanılmıyor ve hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor malesef. Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin
Bana da salı günü bağlandı şükür sancım çıkmadı :))Sağol canım öğle tatili geçince gideyim en iyisi bugün kontrolüm var çünkü onlarıda göstermiş olurum nst bağlancak bi de sancı çıkacak mı çok merak içindeyim :)
bayb shower yapmadım canım yapmayıda düşünmedim acıkcası ama dogum için fotografcıyla anlaştım sonra sı içinde bebeği süsleyip cekicek ilerde hep bunlar ona anı kalıcak benim bebekliğimden tek bir kare fotografım yok cekmemişler hiç bu yüzden cok istiyor olabilirimÇok güsller cnm bende çok seviyrm ilk doğumunda da baby showerden tut herşeyi yaptım.arkadaşlara katılıyrm,kişisel herkesşn tarzı farklı ama ben ömğrde kaç kez yaşanacak ,çok da seviyrm yaptım ettim.pişmanda değilim.büyüyünce vercem oğluma,desin annem ne özenmiş.kızıma da yaptım eksikler var tamamlıyorum.zevkli şeyler ben zevk alıyrm en azından.
İnş cnm ben de gri olanını aldım :)Mavi olanını aldık biz de..Bakalım güle güle kullanalım inşallah
Kitap olarak ben içime sinen göremedim 0-1 yaş için. Kartlar var onlardan alacağım sanırım ay ay degisiyorlar. Aylar önce çok hoşuma giden vardı tesadüfen internette görmüştüm daha var diye almadım ismini de kaydetmedim şimdi ona bakıyorum bulabilirsem onu alıcam.Ben süs olarak hiçbir şey almadım. Masraf olmasını istemedim. Ama benim de yaptığım bazı masraflarım var, bana göre elzem başkasına göre fuzuli. Misal 0-6 ay için kitap arayışındayım. Henüz istediğim gibi bulamadım. Tek eksiğim kitaplar kaldı. Şöyle zıt renklerin olduğu siyah beyaz kırmızı yoğunlukta ama öyle boş boş masa sandalye resimleri göstermesin. Ağzına aldığında parçalanmasın boyası çıkmasın. Hoşur hoşur ses çıkarsın, farklı dokuları olsun, gerçek fotoğraflar olsun. Tek bir karede bir olay örgüsü anlatsın. Çıkarımlar yaptırsın ben o kareye bakarak anlatayım. Bulamadım amaBir haftadır kitapçı dolaşıyorum çekiyorum bir sandalye 0-6 ay arası bölmeye oturup saatlerce her kitabı inceliyorum ama istediğim gibi bulamadım
Teşekkür ederim pembe yapacaktik aslinda ama bu daha iyi oldu kirmizi gülüm kizim benim saglikla gelsin annesinin kuzusuÇok güzel olmuş, el emeği ayrı bir güzel :)
Çok güzel olmuşlar. Kapı süsünüz de ayrı tatlı :)
Amin, Allah isteyen herkese nasip etsin. Tüpler güzel olmuş. Pembe yerine kırmızı da farklı olmuş açıkçası. Kızlara pembe, erkeklere mavi klişesini kırmışsınız.
Çok güzel güle güle kuklanın ,dün de bnm ki geldi Sürekli süresim geliyorBebek arabamiz ve ana kucagimiz da geldi kurarken cok duygulandim
Guzelmis buyuyuncede kullunir oturma koktugu fln begendimEki Görüntüle 2188857
Sizce nasıl ? Normal anakucağımı alayım yoksa ? Bir tane ürünle birçok iş görülsün kalabalık olmasın istiyorum ne tavsiye edersiniz
Ben de hiçbir şey yapmadım. Hastaneye sadece çikolata gidecek..Arkadaşlar oda-kapı süsü olsun, takı yastığı olsun, baby shower olsun vs. bunlar sizce gerekli şeyler mi? Yani yapılmadığında çevrenizden gelen, giden kınıyor mu, yoksa heveslendiginiz için mi yapıyorsunuz? Yanlış anlamayın lütfen kınamak için söylemiyorum, sadece merak. Yoksa ben mi fazla cimriyim? Açıkçası masrafları minimumda tutup, tutumlu olmaya çalışıyorum. Para kolay kazanılmıyor ve hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor malesef. Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?