- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Bence kullanışlı gelmedi bu ürün. İleriki aşamada hareketlenince vs Allah korusun düşebilir gibi geldi bana. Ben de tiny Love var. Bi bakın isterseniz..Daha kullanışlı olur diye düşündüm. Ikınci elinde fiyatlar da gayet uygun.Eki Görüntüle 2188857
Sizce nasıl ? Normal anakucağımı alayım yoksa ? Bir tane ürünle birçok iş görülsün kalabalık olmasın istiyorum ne tavsiye edersiniz
Evet bunu görüp beğenmiştim bende aklımda ama yine de bakıyorum modellere karar veremedimBence kullanışlı gelmedi bu ürün. İleriki aşamada hareketlenince vs Allah korusun düşebilir gibi geldi bana. Ben de tiny Love var. Bi bakın isterseniz..Daha kullanışlı olur diye düşündüm. Ikınci elinde fiyatlar da gayet uygun.
https://urun.n11.com/ev-tipi-ana-ku...ViOR3Ch2PZQJ5EAQYASABEgI8OvD_BwE&gclsrc=aw.ds
Bende yastik kullandim valla. Herseyi almaya gerek yok diye dusunuyrm. Hatta va hatta kizim dogdktan snra almstk sonra gotrp geri verdik:) bi emzirmeden sonra saga cevirip sol tarafna yastk koydum bidahakine tam tersi. Kucuk yastik kullanmstm. Zaten o bile cook uuzn surmedi:)O zamann 100 puanlik soru geliyor :)
Anneannem yanlarina yastik koyup yatirirsin dedi aslinda ben yan yatis yastigi alacaktim. Alsam normal yastiktan daha iyi olur degil mi
Cnm bnm babyshıwerı en yakın arkadaşlarım yapmıştı .zaten hep görüştüklerim.gül gül ölcektik.inanılmaz keyşf aldıkbayb shower yapmadım canım yapmayıda düşünmedim acıkcası ama dogum için fotografcıyla anlaştım sonra sı içinde bebeği süsleyip cekicek ilerde hep bunlar ona anı kalıcak benim bebekliğimden tek bir kare fotografım yok cekmemişler hiç bu yüzden cok istiyor olabilirim
:) hicbiriyle isim olmadi hatta dogum sonrasi mevludu bile mevlut diye yapmadm Kuran okutcam diye cagirdim ki hediye gelmesin. Malum getirenlerde mecburen getiriyor zaten cok yakinlar her turlu getirmis oluyor. Ama yapanlara da destegim ben. Insan neyi nasil istyrsa oyle yapmali ve icinde kalmamali. Bazen bazi seyler gerksz gozukebilir ama evlenirken de boyleydi. Ben zerre bisy yapmam ama kardesim de hersyi yapar.Arkadaşlar oda-kapı süsü olsun, takı yastığı olsun, baby shower olsun vs. bunlar sizce gerekli şeyler mi? Yani yapılmadığında çevrenizden gelen, giden kınıyor mu, yoksa heveslendiginiz için mi yapıyorsunuz? Yanlış anlamayın lütfen kınamak için söylemiyorum, sadece merak. Yoksa ben mi fazla cimriyim? Açıkçası masrafları minimumda tutup, tutumlu olmaya çalışıyorum. Para kolay kazanılmıyor ve hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor malesef. Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin
Ya bak benmde smdi aklma geldi kizimi hep duz yatiriyolardi. Annemde hep yan yatir diyodu. Hakikaten neden acaba? Ben annemi dinlemistim ama:)))) genelde hafif egilimli yatirdimMutlaka oyle ama yenidogan yan yatirilmaz diye bir kural mi var acaba yani saglik acisindan sakincali bir durum mu buna takildim
Eki Görüntüle 2188748
Bizim hediyeliğimizin biri de bu :)
Fide sipariş verdim bir de o da akşam kargolanacakmış süsünü kendimiz yapacağız ..
Ay sizden görünce benim de canım çekti:)kız kardeşim yaptı amatör şekilde ama hoşumuza gitti:)Eki Görüntüle 2188764
Arkadaşlar oda-kapı süsü olsun, takı yastığı olsun, baby shower olsun vs. bunlar sizce gerekli şeyler mi? Yani yapılmadığında çevrenizden gelen, giden kınıyor mu, yoksa heveslendiginiz için mi yapıyorsunuz? Yanlış anlamayın lütfen kınamak için söylemiyorum, sadece merak. Yoksa ben mi fazla cimriyim? Açıkçası masrafları minimumda tutup, tutumlu olmaya çalışıyorum. Para kolay kazanılmıyor ve hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor malesef. Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin
Ahh ahhh en sinir oldugum konu bu benim. Kiz diye hersy pembe gelir yada magazalarda hersy pembe olur. Inadina pembe disinda almaya gayret ediyrm:))))Bu kıza pembe erkeğe mavi klişesini bende sevmiyorum elimden geldiğince pembe bir şey almamaya çalışıyorum :) mor gri yapıyorum bende hastane odasını :)
Bende tavsye ve cok satan diye bunu almayi dusunmustm ama sonra dedmki hemde sallansin ki daha cok ise yarasin diye sallananlardan almistim. Ama gazli bebekler icin bunu inanilmaz tavsye ediyorlar. Tamamen senin tercihin.Eki Görüntüle 2188857
Sizce nasıl ? Normal anakucağımı alayım yoksa ? Bir tane ürünle birçok iş görülsün kalabalık olmasın istiyorum ne tavsiye edersiniz
Tesekkurler bilgi icin. Biz o zaman annemle baya konusmustuk:)) hafif meyilli yapiyrdm artik orta yoldan.E exelanss ani bebek ölümü diye birşey varmış. Onu önlemek için sırt üstü yatırılmalı diyor uzmanlar.
"Sağlıklı süt çocukları doğumdan itibaren sırtüstü yatırılmalıdır. Yan yatış pozisyonu tercih ediliyor ise, yüzüstü pozisyona dönüş olasılığını azaltmak için altta kalan kol öne getirilmelidir (daha iyisi, yan yatış pozisyonu tercih edilmemelidir).
Amerikan pediatri akademisi 1992 yılında açıkladığı sağlık politikasında; sağlıklı bebeklerin uyku sırasında sırtüstü yatırılmasını önermiş ve bu şekilde 4 yıl içinde Amerika’da “ani bebek ölümü sendromu” sıklığı % 40 azaltılmıştır." (alıntı)
Nasıl yaptınız fotoları varmı?
Benim anneannem zeynepin nenesi oluyor kendisi :) dunyanin yastigini yaptırdı ancak yasina girdikten sonra kullanir. Onlarla destekle dedi. Ya bisey daha sorcam basinin altina ne zamana kadar yastik koymayacagizBende yastik kullandim valla. Herseyi almaya gerek yok diye dusunuyrm. Hatta va hatta kizim dogdktan snra almstk sonra gotrp geri verdik:) bi emzirmeden sonra saga cevirip sol tarafna yastk koydum bidahakine tam tersi. Kucuk yastik kullanmstm. Zaten o bile cook uuzn surmedi:)
Evet canım mum .. atılıp giden bir şey olmasın istedim çünkü bende evde ıvır zıvır pek sevmiyorum fide gördüm hoşuma gitti :)Fide güzel bir fikir. İnsanlar bahçelerine balkonlarına dikebilir. Kavanozlardaki ne peki, mum mu?
El emeği göz nuru sonuçta =)
Ben para verip almazdım sanırım, kendim yapabildiğim için yapmaya çalıştım birşeyler. Para harcayarak yapana, yaptırana saygım sonsuz. Başkaları için değil kendilerine hatıra kalsın diye yapıldığını düşünüyorum. Çok abartılı olmadığı sürece hastane odasını süsleyenleri hiç yadırgamıyorum. Ama kendim oda süslemeye karşıyım. Ben orda saatlerce sancı çekip veya sezeryan olduktan sonra insanları tamamen süslü bir odada karşılamak istemem. Hastanede yemeleri içmeleri de sevmem açıkçası. Baby shower aslında orijinalinde güzel fikir. Bebeğe hediyeler geliyor, ailenin masrafları azaltılıyor. Ama ülkemizde sadece eğlence amaçlı gibi görülüyor sanki.
Ben bunu kızımın doğumundan sonraya bırakayım o zaman duruma göre alırım teşekkür ettim canımBende tavsye ve cok satan diye bunu almayi dusunmustm ama sonra dedmki hemde sallansin ki daha cok ise yarasin diye sallananlardan almistim. Ama gazli bebekler icin bunu inanilmaz tavsye ediyorlar. Tamamen senin tercihin.
Yastıksız yatırınca boynu şekillenmez dşye duydum birilerinden ne kadar doğru bilmiyorumBenim anneannem zeynepin nenesi oluyor kendisi :) dunyanin yastigini yaptırdı ancak yasina girdikten sonra kullanir. Onlarla destekle dedi. Ya bisey daha sorcam basinin altina ne zamana kadar yastik koymayacagiz
Evet canım mum .. atılıp giden bir şey olmasın istedim çünkü bende evde ıvır zıvır pek sevmiyorum fide gördüm hoşuma gitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?