2018 Ekim Anneleri

Ya ben seviyorum öyle şeyle yapmayı ama şuan o kadar üşengeçlik var ki sipariş verebileceğim şeyler bakıyorum :))

Bu arada muayeneden çıktım kızım kilo almamış 100 gr cık almış zaten çok kilolu olmasını istemiyordum ama şaşırdım niyeyse :) 2600 kilo 49 cm boy nst bağlamadı ayın 24 ünde gel dedi o zaman hem kanala bakarız hem nst girersin dedi şimdilik herşey normal ilerliyor benim korkum dışında :)

Cimrilikle alakasi yok bence dusuncelerinizin gayet guzel her seyi planlamissiniz icinize siniyorsa kime ne ki :) hastaneye goturelecek terlik icin crocs aldim ben hem rahat hem sonrasinda da kullanabilirim diye dusundum sizde bakabilirsiniz. Hastaneye gelenlere ki 1 gece kalacagimizi dusunursek lokum ve meyve suyu harici bir sey dusunmuyorum. Saatlerce sanci cekip dogum yapan ben ve hala gelecek olanlari dusunen yine ben olamam :) dr mun dedigi gibi inan ki bebegin ihtiyaclari bunlar degil cok farkli olacak bebege ve sagligimiza odaklanmayi dusunuyorum

Benim anneannem zeynepin nenesi oluyor kendisi :) dunyanin yastigini yaptırdı ancak yasina girdikten sonra kullanir. Onlarla destekle dedi. Ya bisey daha sorcam basinin altina ne zamana kadar yastik koymayacagiz
Galiba iki yas bende tam olarak bilmyrm plojovic bu konuda bizi aydinlatir misin? :))))
Benm kizim 1 yasinda hala kullanmiyrm. Ama bazen yanima gelip yatiyor orda kullaniyr. Ama kendi yatagnda yok kesnlikle

Eki Görüntüle 2188857
Sizce nasıl ? Normal anakucağımı alayım yoksa ? Bir tane ürünle birçok iş görülsün kalabalık olmasın istiyorum ne tavsiye edersiniz

Bunlarin altina sallanma aparatida olabiliyor.
Bana mantikli gelmisti ama kullananda yok cevremde hic bilmiyorum fikir olarak :) bende daha almadim dusunursek sonradan aliriz diye.

Ya ben seviyorum öyle şeyle yapmayı ama şuan o kadar üşengeçlik var ki sipariş verebileceğim şeyler bakıyorum :))

Üşengeçlikten akşama kadar kalkıp ev temizleyemiyorum. 5 dk sonra 10 dk sonra diye diye akşam oluyor keyif sürüyorum ben de doğunca biraz zor yatarım diye

Kızlar merhaba . Güzel dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim. Minnagimizla evdeyiz. Cok şükür allahım. Uykusuzluk başıma vurmuş durumda ama bn inanılmaz mutluyum. Göğüslerim acıyor ama bn mutluyum. Annelik ilginç birşeymiş hemde çok güzel paha biçilemez. Hayırlısı ile hepiniz yavrunuza kavuşun inş. Allahım yavrularımızı bize bağışlasın.

Bunlarin altina sallanma aparatida olabiliyor.
Bana mantikli gelmisti ama kullananda yok cevremde hic bilmiyorum fikir olarak :) bende daha almadim dusunursek sonradan aliriz diye.
Öylemi onu hiç görmedim bi bakayım sallama aparatı varsa mantıklı olur sonrada koltuk olarak kullanır 4 yaşa kadar yazıyor çünkü fiyatıda uygun

Galiba iki yas bende tam olarak bilmyrm plojovic bu konuda bizi aydinlatir misin? :))))
Benm kizim 1 yasinda hala kullanmiyrm. Ama bazen yanima gelip yatiyor orda kullaniyr. Ama kendi yatagnda yok kesnlikle

Bende 2 yaş diye biliyorum canım.
Gerek duymazlarmis ve yapilari geregi rahatta uyurlarmis bize gore daha kisa oldugu icin boyun omuz mesafesi.
Benim kizimda hala yastiksiz daha rahat uyuyor.4 yasinda.

Öylemi onu hiç görmedim bi bakayım sallama aparatı varsa mantıklı olur sonrada koltuk olarak kullanır 4 yaşa kadar yazıyor çünkü fiyatıda uygun

Fasulye yatak ve besiği olarak gormustum yanlis hatirlamiyorsam canım

Ben bugun ilaci son serumla aldim kizlar bitti.
Kanim 10a cikmis o sevindirdi.
Suyum sınırda cıktı ve nst sıkıntılıydı,kalp atislari yavas biraz,birseyler yedim ictim tekrar istedi doktor o digerine nazaran daha iyi cikti ama normalde cuma dogum icin gidecektim boyle olunca pazarteside sadece nst icin cagirdi bi gorelim dedi yine de.Biraz sikintili gecti son haftalar,insallah ani bisy olmadan saglikla kavusuruz❤Dualarinizi esirgemeyin

Sikinti yapmayin icinizi ferah tutun saglikla vaktinde gelir insallah. Hem bu haftalardan sonra artik gelsede sikinti olmaz dr mun dedigine gorw

Gözün aydın :) Darısı bizim başımıza inşallah sağ salim doğum yapıp bebisle dönelim eve inşallah.
Bi bakmışsın geçmiş bitmiş kucağında minik :) Insallah hiç bi sorun çıkmadan kolayca geçecek doğumun. Iyi düşün iyi olsun son heyecanlı günler :)

Sikinti yapmayin icinizi ferah tutun saglikla vaktinde gelir insallah. Hem bu haftalardan sonra artik gelsede sikinti olmaz dr mun dedigine gorw

Evet canim doktorumda dedi,konustuk.
37 bitti cok sukur.Ani bisy olmasinda insallah❤

Iyi dusunuyorum canim gelmek isyersede vardir bi hayir,anlayamadigimiz bisy olmasinda yeter ki :)
Ilkinden de alisigim ani islere :) Kontrole gidip kucaklasmistik :)

Çok sevindim canım gözünüz aydın Darısı başımıza inşallahh

Inşallah hiçbir olumsuzluk olmaz planlanılan tarihte saplıkla gelir kuzucuk canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…