Benim dün duştan sonra oldu. Uzandım sola yattım yarım saate geçti bi daha tekrarlamadı.Cok agrim var kizlar dus alacağım gecmiyor kesilip yenidem giriyor hastaneye gidecegiz boyle devam ederse
Her muayene öncesi çekiliyorum, henüz 2 haftada 1 gidiyorum kontrole.Arkadaşlar bu aralar her hafta Nst çekiliyor mu ?
Şu bulantı tüm hamileliğim boyunca bir kere bile bana denk gelmedi. Söyleyince ne güzel işte diyorlar ama hiç de güzel değil. Bulantı vb. bir rahatsızlık olmayınca iştahım inanılmaz açık oluyor. Normalde böyle yemezdim. Kendime şaşırıyorum. Resmen karnım gurulduyor. Kahvaltıda yedim de yedim öğleni zor bekliyorum gurul gurul midem. Öğle yemeğinden az sonra yine acıkma belirtileri başlıyor. İştahıma biri dur desin. Tam 15 kilo aldım. Sabah yürüyüş yaptım, öğlen yüzmeye gittim dönüşte yine yürüdüm. Tam bugün güzel geçti derken karnım guruldamaya başladı yine masayı donattım. Şu son 1 ayı kilo almadan atlatsam bari
Merhaba kizlar bugun kontrol vardi 37.haftadayiz ama 38 de gelisimi dedi.boy yaklasik 50cm olmus kilosuda 3300 dedi malesef sezeryana yatkin gidiyor su ansiz ne alemdesiniz nasilsiniz babam ameliyat oldu 4 gündür hastaneye gidip geliyorduk yazamadim hic
Arkadaşlar bu aralar her hafta Nst çekiliyor mu ?
Canim hareket ediyor su anda arada pazartesi kontrol var.Canim ne kadarliksim bilmiyorum ama hic etmediyse kontrole gitmelisin.
Bende olmadı hic.
Eki Görüntüle 2189194 Eki Görüntüle 2189195
Kızlar benimde fideler geldi süslemeye başladı ablam onun evine kargolatmıştım :) sukulent küçük bu biraz daha dallı budaklı iyi durur dedik ama resimdekinden farklı geldi fazla dallanıp budaklanmış :) yinede fena olmadı he :)
Canim hareket ediyor su anda arada pazartesi kontrol var.
Bu gun sabah karnimin dahada sistogini farkettim ablama sordum yeri daralmistir o yuzden fazla hareket edemiyot dedi bakalim artikO zaman arada olabilir daha az :)
Sıkıstıkcada farkediyor.Genelde hafta devredince bi farklilik geliyor :)
Cnm önemli olan sağlıklı olması. İnş sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırızBu arada muayeneden çıktım kızım kilo almamış 100 gr cık almış zaten çok kilolu olmasını istemiyordum ama şaşırdım niyeyse :) 2600 kilo 49 cm boy nst bağlamadı ayın 24 ünde gel dedi o zaman hem kanala bakarız hem nst girersin dedi şimdilik herşey normal ilerliyor benim korkum dışında :)
Amiinn inşallah canım sen nasılsın kontrolün ne zamanCnm önemli olan sağlıklı olması. İnş sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız
Sende bu azim varken dogurursun valla:) anlatilan kadar kotu bisy degil. Bazilari abartir ya. Gerci belki onlarin kotu tecrubesi olmustur. Ama ne annemden ne de dogran arkadaslarmdan kotu hikaye dinlemedm. Onemli olan kisa surmesi. Uzamaz ins. Soyle hemencecik cikiversinler.Sen tecrübelisin tabi rahatsın :) anlatsana biraz öyle korkuttukları gibi dayanılmaz bir şey mi normalde adet sancısı çok çektim hamilelikten beridir unuttum gerçi bi rahatım :) ama kıvranırdım yatak yorgan öyle bir şey ise tamam sorun değil doğururum benhahahaha
Artiyor ve siklasiyor. Ama o seviyeye ulasinca dogum hemen hemen oluyor artik.Günaydın kızlar.. doğum ücretlerinden bahsetmişsiniz.. bizimki doktor dışardan gidicek diye heralde medical 5500 veya kent olursa 7500.. çokmuş yaa sizinkilerle arada baya fark var.. zaten bizim herseyimiz böyle pahali denk gelir.. ne güzel doktor hastanenin doktoruydu özel muayenehane acip ayrildi şansımiza.. neyse hayırlısıyla atlatalalimda gerisini düşünmüyorum..
Benim doktorumda tüp bebek olmasina rağmen normal doğum istiyo anladigim kadariyla.. bugüne kadar detayli konuşmadik duruma göre bakariz, deneriz olmazs sezeryana döneriz şeklinde.. zaten çoğunlukla normal doğurtuyor.. ben kendimi bir tarafa şartlandırmak istemiyorum.. hayırlısı nasılsa öyle olsun.. birtek ben adet sancısı çekmezdim normalde.. öyle olunca kaldırabilirmiyim hayal edemiyorum.. birde bu sancı şiddeti doğuma yaklaştikca artiyormu yoksa şiddeti ayni da sıklaşıyormu?
Benimde olmuyor bilmiyorum normalmidir doktora gitmekte fayda var bencedeCok agrim var kizlar dus alacağım gecmiyor kesilip yenidem giriyor hastaneye gidecegiz boyle devam ederse
Doğururum dimi :))) şimdi kk den pozitif doğum hikayeleri okuyup kendimi gaza getiriyordum bende :))) inşallah kısa ve kolay olur bende oraya yazarım hikayemi .. sağol canımSende bu azim varken dogurursun valla:) anlatilan kadar kotu bisy degil. Bazilari abartir ya. Gerci belki onlarin kotu tecrubesi olmustur. Ama ne annemden ne de dogran arkadaslarmdan kotu hikaye dinlemedm. Onemli olan kisa surmesi. Uzamaz ins. Soyle hemencecik cikiversinler.
Sanci uzun surmuyo yani geliyo 10 sn mesela sonra 20 sn gayet normlsin esimle konusuydm mesela. Sanci gelincede adetn siddetlisi Gibi oluyor
1 yas cok buyuk olablr canim ya. 6 aylik falan olsaydi keske. Daha kucukkende bunu giydrmek bence cok zor olablr sen bilirsin. Benm bitane boyle alip hic giydrmedgm var. guya 9-12 aldim ama o sirada yaza denk gelmisti meselaEki Görüntüle 2189142
Kızlar eşim illada kozmonot almak istiyor şimdi bakıyorum fiyatı çok uygun geldi ama hep 1 2 3 yaş kozmonotlarda aylık olmuyor mu 1 yaş işimi görür mü ?
Annem beni dogrurken dru sezeryan diye tuttrmus ki dusun dogum baslamis:)) kadin annemi oylece masasa birakp gitmis. Yasadgmz sehirde en iyi kadin doktorudr hala ama kesmek istiyo kadin:))) arkadaslarda yazmis belkide bazilarinin kolayna geliyor bilemedm. Ki annem sonra diger iki cocugnuda norml dogrma mesela. Sennkide seviyo demkki:))Bana sordu doğum hakkında ne düşünüyorsun diye bende herşey normal ilerliyorsa normal düşünüyorum dedim tüp bebek zahmet çektim zaten sezaryen dersen yaparım dedi yok dedim demiyorum bi daha ki kontrolde tekrar dedi sen çok korkuyon sezaryen dicen diye yok demiyorum dedim yine en son muayenede yine söyledi bende yineledim korkuyo olabilirim ama normal istiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı sonuçta aksi bi durum yok neden sezaryen olayım ki
Oluyor bende artik agrilari. Ve gitgide eskiye gore daha cok arttiAdet agriniz oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?