2018 Ekim Anneleri

Cok agrim var kizlar dus alacağım gecmiyor kesilip yenidem giriyor hastaneye gidecegiz boyle devam ederse
Benim dün duştan sonra oldu. Uzandım sola yattım yarım saate geçti bi daha tekrarlamadı.
Dinlen geçmezse görünürsün doktora.
Arkadaşlar bu aralar her hafta Nst çekiliyor mu ?
Her muayene öncesi çekiliyorum, henüz 2 haftada 1 gidiyorum kontrole.

Canim sporda aciktirir bence.
Bide ilaclarinda etkisi oluyor.
O yuzden senin sucun gb dusunme :)

Masallah minisine canim.
Babanada gecmis olsun Allah acil sifalar versin insallah.
Bizde durum sakin,cumayi beklemedeyiz,son nst kontrolum var pazartesi.Bu kadar :)

Arkadaşlar bu aralar her hafta Nst çekiliyor mu ?

Kontrolune bagli canim.
Once 2 hafta arayla idi o zaman muayrne oncesi cekildi.
Her haftaya döndük bunlarda da muayene oncesi nst oluyor.
Hatta sonuncuda sikinti ciktigi icin pazartesi tekrar sadece nst icin cagirdi beni.

Cnm önemli olan sağlıklı olması. İnş sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız

Sende bu azim varken dogurursun valla:) anlatilan kadar kotu bisy degil. Bazilari abartir ya. Gerci belki onlarin kotu tecrubesi olmustur. Ama ne annemden ne de dogran arkadaslarmdan kotu hikaye dinlemedm. Onemli olan kisa surmesi. Uzamaz ins. Soyle hemencecik cikiversinler.
Sanci uzun surmuyo yani geliyo 10 sn mesela sonra 20 sn gayet normlsin esimle konusuydm mesela. Sanci gelincede adetn siddetlisi Gibi oluyor

Artiyor ve siklasiyor. Ama o seviyeye ulasinca dogum hemen hemen oluyor artik.

Doğururum dimi :))) şimdi kk den pozitif doğum hikayeleri okuyup kendimi gaza getiriyordum bende :))) inşallah kısa ve kolay olur bende oraya yazarım hikayemi .. sağol canım

Eki Görüntüle 2189142
Kızlar eşim illada kozmonot almak istiyor şimdi bakıyorum fiyatı çok uygun geldi ama hep 1 2 3 yaş kozmonotlarda aylık olmuyor mu 1 yaş işimi görür mü ?
1 yas cok buyuk olablr canim ya. 6 aylik falan olsaydi keske. Daha kucukkende bunu giydrmek bence cok zor olablr sen bilirsin. Benm bitane boyle alip hic giydrmedgm var. guya 9-12 aldim ama o sirada yaza denk gelmisti mesela

Annem beni dogrurken dru sezeryan diye tuttrmus ki dusun dogum baslamis:)) kadin annemi oylece masasa birakp gitmis. Yasadgmz sehirde en iyi kadin doktorudr hala ama kesmek istiyo kadin:))) arkadaslarda yazmis belkide bazilarinin kolayna geliyor bilemedm. Ki annem sonra diger iki cocugnuda norml dogrma mesela. Sennkide seviyo demkki:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…