- 2 Ocak 2018
- 614
- 545
- 23
- 36
İyi akşamlar kızlar sol belim bacağım çok fena ağrıyo varmı benim gibi olan çok ağırlaştım ayakta bile zor duruyorum yatıp kalkmak işkence kemiklerim acıyo sürekli uykum geliyor hiç birşey yapasım yok elim Ayağım tutmaz oldu
Aşağı baskı bence artık doğumun gerçktn yaklştığı anlamına geliyr :) yürürken merdvn çıkarken yada wcde falan. Hani bebeğin kafası kanala girdyse baya anlaşılablr bişey diye düşünyrm:) drnz ne dedi? Ne alemdeymiş bebenğnzBenim de yürürken sanki bebek aşağıya baskı yapıyor. Oturup kalkarken pelvis kemiklerim ağrıyor fazlaca. Bugün aşırı halsiz ve iştahsızdım. Sağlıkla gelseler artık. Daha ev temizlenecek vs bir sürü iş de var. Ama hiç yerimden kalkasım yok.
Aynen ya ev temizliği hiç bitmiyor zaten eşim ve oğlum sağolsun annemle ablam gelecek inşallah dip köşe temizlik yaparlar allah yardımcımız olsun zaman aksında bebilere kavuşalım sağlıkla inşallahBenim de yürürken sanki bebek aşağıya baskı yapıyor. Oturup kalkarken pelvis kemiklerim ağrıyor fazlaca. Bugün aşırı halsiz ve iştahsızdım. Sağlıkla gelseler artık. Daha ev temizlenecek vs bir sürü iş de var. Ama hiç yerimden kalkasım yok.
Aşağı baskı bence artık doğumun gerçktn yaklştığı anlamına geliyr :) yürürken merdvn çıkarken yada wcde falan. Hani bebeğin kafası kanala girdyse baya anlaşılablr bişey diye düşünyrm:) drnz ne dedi? Ne alemdeymiş bebenğnz
Aynen ya ev temizliği hiç bitmiyor zaten eşim ve oğlum sağolsun annemle ablam gelecek inşallah dip köşe temizlik yaparlar allah yardımcımız olsun zaman aksında bebilere kavuşalım sağlıkla inşallah
Oğlun kç yaşındaydı canım küçük mü? Ben de kızımla pek bir şey yapamıyorum yani elimden geldiğince vakit geçirmeye çalışıyorum ama oyunlarının büyük kısmına katılamıyorum oturup kalkmalı ya da ayakta durmalı oyunlarına. Garibim artık o kadar alışmış ki şu halime ısrar etmiyor. Sen normali mi bekliyordun doğumda? İnş hayırlısıyla geçer zaman. Çevredeki insanlar Allah kurtarsın tez vakitte denildiğinde yanlış anlaşılıyor belki ama son zamanlar iyice ağırlaştığımız için biz de artık başka bir süreci yaşamak şu durumdan çıkmak istiyoruz . Hayırlısıyla sağ salim gelsin bebişler ne yapalım az kaldı deyip katlanıyoruzKızlar bende 2.doğum ama doğumdan çok korkuyordum.dum diorum ilkimde de böyle oldu arrık zamanı geldi cidden ağırlaştım.dönemiyrm yatamıyrm.oğlum pasta iatedi tezgah önüne gittim yapamadım.onu parka çıkaramıyorum.cidden herşeuşn bir zamanı var hayırlsı ilemsağmsalim sağlıcakla artık doğum olsun istiyorum sanırım.uzun bir gebelik süreci idi.daha fazla dayanamıyrm .
Pazartesi randevum. 3 hafta önce gitmiştim en son bebek makat gelişti henüz. Döndü mü bilmiyorum, üst taraflarda büyük hareketler var ama kafası mıdır poposu mudur bilemiyorumoturduğum yerden ayağa kalkınca ilk 10-15 adımda aha doğuracağım galiba diyorum biraz yürüyünce geçiyor ama kemik ağrılarım arttı
Bende aynı sizin gibiyim alt tarafım çok ağrıyor Afedersiniz çıkacak gibi.yürümeye korkuyorum
Bence sizin bebek döndü bnm ki de geçen hafta Dönmüştü önceden maka gelişiyor. Hayirlisiyla gelsene de bitse şu zor gunler
Evet sezer beyle gorustuk. Biz onunla fiyat konusurken siz ordan gecmistiniz diye dusunuyorum. Gunlerimiz de bir gun arayla. Hayirlisi olsun hepimiz icin.Evet siyahtı üstümdeki bluz, sezer beyle mi görüştünüz? Benim doktorum hizmeti de önerdi oranın ekibi de iyi dedi, ben de sırf hastane odalar ekipman vs yeni diye burada karar kıldım . Eşimin kuzeni hizmette doğum yaptı geçen sene çok da memnun kaldı.
Benimkinin hareket ettigi yerler hep ayni. Ondan anliyorum donmedigini. Bi degisiklik hissediyorsaniz donmustur.Pazartesi randevum. 3 hafta önce gitmiştim en son bebek makat gelişti henüz. Döndü mü bilmiyorum, üst taraflarda büyük hareketler var ama kafası mıdır poposu mudur bilemiyorumoturduğum yerden ayağa kalkınca ilk 10-15 adımda aha doğuracağım galiba diyorum biraz yürüyünce geçiyor ama kemik ağrılarım arttı 2 gündür
Çok haklısınız inşallah bir sorun olmaz ve o şekilde yaparsınız.Kızlar ozellikle sezaryan olacakları ilgilendiren birşey soyleyeceğim. Ben okul oncesi öğretmeniyim malum suan kayıt zamanları. Meb anaokulu ve ilkokul kayıtlarında eylül ayını baz alıyor. Ekimin 1inde doğan 3yaşındaki cocuğumuzu anaokuluna kaydettiremiyoruz yada 5yas yasındakini anasınıfına veremiyoruz sırf ekim doğumlu diye kaç kisiyi geri cevirdik. Ben pazartesi doktora gittiğimde eğer çatı muayenemle sezaryana karar verirse mümkünse eğer bebek icin sakıncası yoksa eylül ayının sonuna gün isteyeceğim bu yüzden. Belki sizin icin onemli değil ama benim gibi calısan ve calısmayı düsünen anneler icin onemlidir bence. Artık günler gelmeye basladı 1 ekim 3 ekim diye gorunce sizle de paylaşayım dedim. Sırf ekim doğumlu diye okula bir geç gitsin istemem ben sahsen
Benim de wc deyken vajen kemiklerim çatırdıyo gibi oluyo çok kötü hissediyorum o anda.Ayrıyetten başıyla ve eliyle alt tarafı ayaklarıyla kaburgaları öyle bir itiyor ki pırt çıkacak diye korkuyorumPazartesi randevum. 3 hafta önce gitmiştim en son bebek makat gelişti henüz. Döndü mü bilmiyorum, üst taraflarda büyük hareketler var ama kafası mıdır poposu mudur bilemiyorumoturduğum yerden ayağa kalkınca ilk 10-15 adımda aha doğuracağım galiba diyorum biraz yürüyünce geçiyor ama kemik ağrılarım arttı 2 gündür
Tabi pisilerde varsa doğaldırAminnBizim de kediler olunca ev haliyle çok kirleniyor. Birkaç eşyanın yeri değiştirilecek, camlar silinecek. Onun dışındaki temizliği kendim yapabilirim de diğerleri de inşallah önümüzdeki hafta halledilir artık.
Tesadüf işte sizi beklemişiz demek ki :) evet doğum zamanımız çok yakın birbirine , inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızıEvet sezer beyle gorustuk. Biz onunla fiyat konusurken siz ordan gecmistiniz diye dusunuyorum. Gunlerimiz de bir gun arayla. Hayirlisi olsun hepimiz icin.
Ama ya benim oğlumda oyun istiyo park istiyor sıkıldım annecim diyo içim gidiyor 3,5 yasında cnm oğlum çok üzülüyorum elimden geldiğince resim vs ilgileniyorum ama çocuk işte enerji doluOğlun kç yaşındaydı canım küçük mü? Ben de kızımla pek bir şey yapamıyorum yani elimden geldiğince vakit geçirmeye çalışıyorum ama oyunlarının büyük kısmına katılamıyorum oturup kalkmalı ya da ayakta durmalı oyunlarına. Garibim artık o kadar alışmış ki şu halime ısrar etmiyor. Sen normali mi bekliyordun doğumda? İnş hayırlısıyla geçer zaman. Çevredeki insanlar Allah kurtarsın tez vakitte denildiğinde yanlış anlaşılıyor belki ama son zamanlar iyice ağırlaştığımız için biz de artık başka bir süreci yaşamak şu durumdan çıkmak istiyoruz . Hayırlısıyla sağ salim gelsin bebişler ne yapalım az kaldı deyip katlanıyoruz
Benim oğlum 3,5 yasında ocak doğumlu bu sene anaokuluna alırlar mıki acaba MEB in ? Edevletten baktım öğrenciniz yok dedi bilmiyorum da tam bilgi verirseniz sevinirim okula gitmeyi çok istiyoKızlar ozellikle sezaryan olacakları ilgilendiren birşey soyleyeceğim. Ben okul oncesi öğretmeniyim malum suan kayıt zamanları. Meb anaokulu ve ilkokul kayıtlarında eylül ayını baz alıyor. Ekimin 1inde doğan 3yaşındaki cocuğumuzu anaokuluna kaydettiremiyoruz yada 5yas yasındakini anasınıfına veremiyoruz sırf ekim doğumlu diye kaç kisiyi geri cevirdik. Ben pazartesi doktora gittiğimde eğer çatı muayenemle sezaryana karar verirse mümkünse eğer bebek icin sakıncası yoksa eylül ayının sonuna gün isteyeceğim bu yüzden. Belki sizin icin onemli değil ama benim gibi calısan ve calısmayı düsünen anneler icin onemlidir bence. Artık günler gelmeye basladı 1 ekim 3 ekim diye gorunce sizle de paylaşayım dedim. Sırf ekim doğumlu diye okula bir yıl geç gitsin istemem ben sahsen
Canim kan degerin yukselmis sanirim cok sevindim :) ablam bikac gundur bendeydi sag olsun yardima geldi. Ama onun da 3.5 yasinda minis bir kizi var. Ev savas alani gibiydi resmen benimki mutemadiyen aglama krizlerine girdielime alamadim bile telefonu. Sayfalar dolusu yazilmis ama soyle bi goz atabildim anca :)
Insallah saglikla dursun biraz daha minik hanim ^_^ pazartesi nst duzgun cikar umarim canim artik bu son viraj :) benim de pazartesi kontrolum var 35+4 oluyoruz insallah ❤ biz de dogum tarihini konusucaz bakalim cok heyecanliyim ^_^
Yaa benim yüzümde küçük kırmızı noktalar çıkmışözellikle göz kapağimda ve etrafında.. daha dün bişey yoktu sanki böyle çürük olmazda biyere sıkışınca küçük kırmızı nokta olura onun gibi.. doğum lekesimi bu geçermi sonra ((
Kızlar bende 2.doğum ama doğumdan çok korkuyordum.dum diorum ilkimde de böyle oldu arrık zamanı geldi cidden ağırlaştım.dönemiyrm yatamıyrm.oğlum pasta iatedi tezgah önüne gittim yapamadım.onu parka çıkaramıyorum.cidden herşeuşn bir zamanı var hayırlsı ilemsağmsalim sağlıcakla artık doğum olsun istiyorum sanırım.uzun bir gebelik süreci idi.daha fazla dayanamıyrm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?