Hmm Dr dışardan diye Demekki verilen fiyat.Neyse Bebişlerimiz sağlıklı olsun da.Bir arkadaşımızın dediği gibi neye para vermiyoruz ki..Ben 2 ay once almistim zamlanmis olabilur tabiki bwn prof ozel musyenehanesine gidiyorum iki hastaneyle anladmalimis memorial ve acibadem acibadem pahali olunca memoriali sectik hastane dr. Degil benumki
Canim kan degerin yukselmis sanirim cok sevindim :) ablam bikac gundur bendeydi sag olsun yardima geldi. Ama onun da 3.5 yasinda minis bir kizi var. Ev savas alani gibiydi resmen benimki mutemadiyen aglama krizlerine girdiNormalde gitmeyecektim canim cuma dogum nasipse o gun gidecektim.
Ama dun biraz sikintili cikti nst,birakmadi doktor,bisyler yedim ictim yine girdik.Biraz daha iyi cikinca birakti ama farkli bisy hissedersen gel,pazarteside yine de gel nstye bi bakalim riske atmayalim dedi.
Ben de 2015 te ekim annesiydim yine nasip olursa 2018 ekim annesi olacağım.Selam kızlar geç kalmış bir ekim annesiydim. 2015 te de ekim annesiydim herkese hayırlı bebişler hayırlı dogumlar
Inşallah hayirlisiyla oluruzşuanda felaket bi sancım var bel kasık sizde de oldumu bu haftalardaBen de 2015 te ekim annesiydim yine nasip olursa 2018 ekim annesi olacağım.
İnş canım. Yani aralarda yoklayan ama çok da uzun devam etmeyen sancılar olmuştu ama şiddeti fazlaysa uzun sürüyorsa dr una danışabilirsin. Gerçi dr lar kanama vs olmadıkça genelde normal diyorlar.Inşallah hayirlisiyla oluruzşuanda felaket bi sancım var bel kasık sizde de oldumu bu haftalarda
En mantıklısı o ki cnm,tasartuf bu dediğin ki olmazsa olmazımdır bnm de,ama yaparım yani,oğluma kıyafetlerini indirimi bekler alır atarım ama alırım .çok da almam ama kendimce yeterince lazımı da alırım.valla cnm ben bir raf yaptım odasına,derya baykalda izlemiştim ilk ayakakbılardan süs,birEvet veriyoux tabiki gıda özellikle ama ben her konuda genelde böyleyimdir yani iyice araştırırım öyle alırım ikinci el de alırım satarım onu yenilerim bir şekilde seviyorum biraZda uğraşmayı :) var diye boşa harcAmakta bana anlamsız geliyor..
Dogad dogmaz sonra 4 gunlukken sonra 2 haftalikken. Diye gidiyor:)Gunaydinlar, dogumdan sonra bebegin ilk muayenesi icin her hastanede yapilan fix seyler nelerdir? Bu dogar dogmaz hani hemen bakiliyor sonrasinda ayrica bi muayene daha gerekli oluyor mu?
Bugun biz de ordaydik. Ayni kagidi aldik. Hatta biz konusurken birileri bekliyordu. Belki de o sizdiniz. Siyah gibi bir gomlek mi giymistiniz?Merhaba eşimle bugün bahçelievler memorial a da gittik. yeni hastane, temiz, odalar güzel , standart odalar biraz küçük ama benim doğum normal olacak gibi o yüzden bir gece için yeterli. Biz doğum için burayı tercih edeceğiz gibi görünüyor. Kendi doktorum da tavsiye etti, doğum ekibinin iyi olduğunu söyledi. Fiyat bilgisi de aldık fotoğraf olarak ekliyorum sizlere de fikir olur belki. Doktor hariç fiyatlardır.
Bnm de 29 ekim görünüyor ama bekler mi o kadar bilmem. 01.10.2018 bu tarih te güzel senin Doğum gününBenimde dogum günüm 1 ekim bende terazi isyiyorum ama bakalim.. normalde 29 ekim görünüyor çünkü bebegin doğum tarihi..
Evet siyahtı üstümdeki bluz, sezer beyle mi görüştünüz? Benim doktorum hizmeti de önerdi oranın ekibi de iyi dedi, ben de sırf hastane odalar ekipman vs yeni diye burada karar kıldım . Eşimin kuzeni hizmette doğum yaptı geçen sene çok da memnun kaldı.Bugun biz de ordaydik. Ayni kagidi aldik. Hatta biz konusurken birileri bekliyordu. Belki de o sizdiniz. Siyah gibi bir gomlek mi giymistiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?