2018 Ekim Anneleri

Ben de şahsen bir sene geç gitmesini istediğim için 1 ekimde gelsin istiyorum ilkokulda çalışıyorum yıllardır ve o senenin ocağında hatta önceki senenin ekim kasımında doğmuş çocukla aynı sınıfa gitmek zorunda kalıyor ki özellikle soyut işlemler döneminde bocalamalar yaşıyor çocukların çoğu. 30 eylül bile olsa o senenin çocuklarıyla gitmek zorunda kalıyor. Yani tabi bu benim şahsi fikrim erken göndermek isteyene neden diyemem. Okula başlarken bu muallak durum yaşanacak maalesef bu ay böyle bir ay

Benimki de 20 ekimde 3 yaşına girecek canım şanslıyım ki bir süredir yanımda birileri var onlar götürüyor ya da birlikte götürüyoruz parka falan. Ama şu bir gerçek ki artık bu yaşta oyalanamıyorlar evde enerjiyi atamıyorlar

Cnm oğlum 3 buçuk yaşında,beraber pasta kurabiye yapmayo parkta vakit geçirmeyi çoook sever,kışın bile babası bir saatt bile olaa çıkarırdık.2 haftadır anında yoruluyorm,bebek kasıklarımda,eline telefon veriyrm çooook vicdan azabı duyuyorum( babası iş çıkışı götürüyor ama şimdi akşam olunca eşimden de evle ilgili isteklerim oluyo sağoşsjn yapıyor,bir sürü kardeşim yeğenim var ama birinden bile rica edemiyrm,gene eşime geçiyor hatrım ricam( doğuma gelirler tahatsız etmeyim diorum kimse de demio zaten varmı bir ihtiyacın,temizliğime haftalık kadın alıyrm epeydir,nazım birde parama geçio.insan abla da olsa diemiyor gel temizliğime(maddi olarak evet zorluo ama minik oğlum çooook bozup kirletio,ütümüz bir ton.ancak kadın işte,her hafta kimi çağırcam(çok yzdım sıktım kızlar kusura bakmayın,bugün minik oğluma pasta yapamayınca rabbim aciziyet vermesin dedim,dua ettim,namazda kılamıyom aylardır...hayırlısı ile bitse artık tez vakitte cnm evet

Çocuklar eline atıştırmalık bişiöistiuor cnm tam yeme zamanları yaşları dolabı açıo gezinio,kreştendr aldım ,evdeyim die de ,abur cuburdansa,kek yaşpasta evde yapıyrm ,fanısum var öutfağımda bu hafta hep boştu(normalde boş tutmam,ev keki cevizli tarçın havuç,kış gelio yaparım .bayılır çok sevio.çoculara yararda.hayırlıs ile bebekleri de doğuralım,oyunlara filn kattırırız onları da hava gğElse parka yürüyüşe çıkartırız.sağ selamet hepimiz kurtulalım cnm.

Sezeryan cnm,oğlum normal başladı açılmadı aldılar kecbur

Hmm yakinmis bakalim drunuz ne diyecek. Dogumdan 1-2 hafta once baslamisti bende bu haller. Tabi hepsi farkli ama aklima o zmanlarm geldi

Allah sağlık sıhhat versin de canım hepsi geç de olsa yapılabilecek şeyler benzer şeyleri yaşıyoruz aslında ben de kızım bir şey istediğinde kırmak istemiyorum ama gerçeklerimiz de bunlar. Doğum sonrasına motive edici şeyler olsun bunlar inş acısını çıkaracağız yeter ki hem bedenen hem ruhen iyi olalım önemli olan o. Yakınlara gelince 4 hafta önce kız kardeşimi çağırdım çocuk gelişimi okuyor o baya kızımla ilgilendi o gelmeden önce de bakıcım var onu çağırıyordum hiç değilse kızımla ilgileniyor ya da ben kızımla ilgilenirken o işlere yardım ediyor sağolsun. 2 hafta önce de kayınvalidem geldi elinden geleni yapıyor o da. Aslında bana kalsa çağırmazdım ama eşim illa gelsin deyince çağırdık. Birilerinin destek olması yardıma gelmesi önemli canım ya çocuklarımız çok büyük değiller hem ev işlerinde hem çocuk bakımında ihtiyaç duyuluyor yanımızda birilerine

Merhaba kizlar
Uzun zamandir eski tarihli sayfalari oku oku bitiremedim vallahi
Ben de olsun yazayim dedim

Kizlar safra kesesindeki enzimlerin artisindan dolayi pazartesi dogumum planlandi
Bana dua eder misiniz?
Belki yazamam diye simdiden yazayim dedim
Bu buyulu zamanlarin sonuna cok yakinim keyfini cikarin olur mu?
Insallah bebislerim kuveze girmezler cunku dr girebilirler dedi
Dualarinizi bekliyorum

Allah sifa versin. Kolaylik nasip etsin. Hemencik alip eve goturun insallah. Saglikla sihhatle gelsinler.

Hasi bakalım cok az kalmis saglikla donun evinize insallah

Aynen,4 yasinda benimkide.Laflari zaten icime icime oturuyor.Bazen kiyamiyor bide daha da icleniyor insan.Kendi isimden istegimden geri kalmak degilde iste onlara karai olan seyleri dusununce insan cok aciz hissediyor desigin gb.Caresizlik oluyor.
insallah bol bol acisini cikaracaz olsun :)

Hayirlisiyla saglikla gelsinler insallah❤
Masallah canim bayaa ilerlediniz yine de.Insallah sikintida olmaz cabucak toparlanirsiniz❤ Allah yardimcin olsunn

Hadi bakalım hakkınızda hayırlısı olsun canım sağ salüm kavuş bebişlerine inşallah herşey yolunda gider ay çok heyecanlı ya dualarımız seninle

Allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla gelsin minnaklar çok heyecanlı ya:) inş girmezler küvöze içini ferah tut dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…