InsaAllah kuveze gerek kalmadan saglikla kavusursunuz.Merhaba kizlar
Uzun zamandir eski tarihli sayfalari oku oku bitiremedim vallahi
Ben de olsun yazayim dedim
Kizlar safra kesesindeki enzimlerin artisindan dolayi pazartesi dogumum planlandi
Bana dua eder misiniz?
Belki yazamam diye simdiden yazayim dedim
Bu buyulu zamanlarin sonuna cok yakinim keyfini cikarin olur mu?
Insallah bebislerim kuveze girmezler cunku dr girebilirler dedi
Dualarinizi bekliyorum
Kızlar merhabalar ben dr kontrolünden geldim oğlum büyümüş 2900 gr 49 cm olmuş haftasıyla uyumlu gidiyor nst sonuçları gayet iyiydi şükür sancı falan çıkmadı doğumu teyit ettik nasipse 1 ekim görünüyor o zamana kadar tekrar kontrolüm yok bir tek perşembe buradaki dr a gidip çalışamaz raporumu alıp nst ye gireceğim doğum öncesi tahlillerim yapıldı doğum ücretini falan öğrendik 1350 tly miş. Bizde durumlar böyle zaman az kaldı heyecanlanıyorum artık hepimizin bebişleri hayırlısıyla gelsinler inş. Bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim üç yıl önce yine ekim annesi olacakken topiğimizden birçok arkadaş ağustos eylülde doğumunu yapmıştı ekime az kişi kalmıştık. Maşallah diyeyim bu yılın ekim bebişleri durabildiği kadar duruyorlar dursunlar da zaten korunaklı yerlerinde zamanları gelene kadar
Hadi bakalım, sağlıkla gelsin ikizler :)) güzel haberlerini bekliyoruz...Merhaba kizlar
Kizlar safra kesesindeki enzimlerin artisindan dolayi pazartesi dogumum planlandi
Bana dua eder misiniz?
Dualarinizi bekliyorum
Benimkinin hareket ettigi yerler hep ayni. Ondan anliyorum donmedigini. Bi degisiklik hissediyorsaniz donmustur.
Tabi pisilerde varsa doğaldırbi şekilde yapılacak bu işler kolay gelsin hepimize
Hmm yakinmis bakalim drunuz ne diyecek. Dogumdan 1-2 hafta once baslamisti bende bu haller. Tabi hepsi farkli ama aklima o zmanlarm geldi
Merhaba kizlar
Bana dua eder misiniz?
Dualarinizi bekliyorum
Sağlıkla kucağına alırsın kuvöz görmeden evinize geçersiniz hep beraber inşallah :)Merhaba kizlar
Bana dua eder misiniz?
Dualarinizi bekliyorum
Saglikla gelsinler insallah. Guzel haberlerini bekliyoruz.Merhaba kizlar
Bana dua eder misiniz?
Dualarinizi bekliyorum
Şanslısın o zaman birileri yardımcı oluyosa enerji atamıyolar yazıkBenimki de 20 ekimde 3 yaşına girecek canım şanslıyım ki bir süredir yanımda birileri var onlar götürüyor ya da birlikte götürüyoruz parka falan. Ama şu bir gerçek ki artık bu yaşta oyalanamıyorlar evde enerjiyi atamıyorlar
Merhaba kizlar
Bana dua eder misiniz?
Dualarinizi bekliyorum[/QUOTE
Allahım yardımcın olsun sağlıkla kavuş bebilerine inşsllah
Gunaydin
Yine sabaha karsi uyudum bu ameliyat korkusu mahvetti beni
Ne yapicam bilmiyorum
Onu da düşündümIcinde korkunu daha da buyutme canim.
Alabiliyorsan yardim al bu kadar vahimse durum.
Bosuna sikintiyla gecirme bu kadar zamanini
Bende genel olmuştum ilkinde korkulacak birley yok zaten aakinleştiricisde yapıyorlar öncesinde 30dk falan sürmüş benim çıkmam ama herkeste süre değşşiyor olabilir dikim ve ayılma aşaması yani o aüre..bebek hemen çıkıyor zaten 5dk içinde ..spinal olacağım bu kez sende onu deneyebilirsinOnu da düşündüm
Ben myomectomy ameliyati olmustum o 1 saat kadar surmus bogazima tup falan takmışlar ameliyatta anestezi de ona gore cok tabi kurtajda sedasyon verdiler hemen ayilmistim odaya gelmeden bu nasil oluyor bebegi hemen çıkarıyorlarmış sonrası ne kadar sürüyor ki
Onu hic yapamam canimBende genel olmuştum ilkinde korkulacak birley yok zaten aakinleştiricisde yapıyorlar öncesinde 30dk falan sürmüş benim çıkmam ama herkeste süre değşşiyor olabilir dikim ve ayılma aşaması yani o aüre..bebek hemen çıkıyor zaten 5dk içinde ..spinal olacağım bu kez sende onu deneyebilirsin
Onu da düşündüm
Ben myomectomy ameliyati olmustum o 1 saat kadar surmus bogazima tup falan takmışlar ameliyatta anestezi de ona gore cok tabi kurtajda sedasyon verdiler hemen ayilmistim odaya gelmeden bu nasil oluyor bebegi hemen çıkarıyorlarmış sonrası ne kadar sürüyor ki
Uyutmadan mi yaptılar ağrıya nasil dayandinBen kurtajı bildiğin canlı canlı olmustum canım malesef.
Ben ilkinde spinal oldum.Sana bisyler sorulurken daha,simdi bebisi gorecez diyor hemsire sen uyustum mu diye dusunurken.Basinda biri surekli seninle konusuyor ilgileniyor.Toplamda 40-45 dakika kadardir.Bebek hemen cikiyor zaten onu gordukten sonrasi aklinda bisy kalmiyor aslinda.Sonra senin islemlerin suruyor 20-25 dakika kadar.
Genel anestezide tabii senden bi fikir alamadiklari icin takibin daha farkli tüp fln hep önlem sonucta.Urkutmesin seni.
Bunda ne hissediyorsan soyluyorsun.Iyiyim diye❤ Bi sikayetin olursa ona gore mudahale ediyorlar.Hicbisy gormuyorsun ayrica biara doktorunu,genel olarakta muhabbette oldugun hemsireyi :) Sonra da bebiisss❤
plojovic nette sunu buldum bak sezeryan ameliyattan kolay yazmis insaallah oyle olur cunku ameliyatim cok zordu
Eki Görüntüle 2189542
Uyutmadan mi yaptılar ağrıya nasil dayandin
Uyamdigimda cok agrim vardi hatirliyorum
Ayin 1inde doktorumla gorusecegiz son defa ne diyecek ne söyleyecek bende merak ediyorum
Korksamda korkmasam da zeynep hanim orafan cikacak bi sekilde kurtuluşum zaten yok
Sonrasini düşünüyorum 7 yillik hasretim kucağımda Allah izin verirse
Su ameliyathaneye inerken mutlu inebilirsemMalesef dayandım.Hemde bi sonuc bile degildi sonrasinda igne vurulup 10 gun kadarda onun agrilarini cektim.Sonra da kanama sancilarini.Dış gebelik sikintili gecmisti.Gecen sene tamda bu zamanlardi,26 Eylul'de igneyi vurulmustum hastanede yattiktan sonra cikacagim gun.
An meselesi gb dusun ameliyati.Gozunde buyutme canim.Bu kez bi hayatla dolacak kucagin insallah.Herkesin hissettikleri var bizde hic tedirgin olmuyoruz sanma,insaniz sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?