2018 Ekim Anneleri

neden kendiniz bakamıyorsunuz ki, kendinize güvenin, ailesini kaybedenler, kimsesi olmayanlar, yurtdisinda tek basına cocuk büyütenler nasıl bakıyor? kendinize güvenin..

Cnm ısıtıcıya neden karşı ki annenElbette gerek var geçiş mevsimi,banyodan sonra sudan çıkınca titriyorlar bebekler.evinde kal çok daha rahat edersin,bak bende tekim birde minik oğlum var.bebek tutmayı hiiiiiiç sorun etme,başkasının bebeği tutulmuyor ama allah gerçektrn derlerdi inanmazdım,anneye kendi bebeğini tutup korkmaması için resmen bir güven verio,anında alışırsın.bulunduğun yerde para ile 2gğn filan gelen yeni doğam hemşiresi varsa şiddetle tavsiye ederim,bnm kanka ankarada bankacı,2 gğn bir hemşire geldi meme nasıl tutulur alt nasıp açılır nasıl yıkanır gaz çıkartma sakin güzelce yaptı gitti,komşuları da takma gidip geliyormusun ki,ben karşı komşum ve 2 alt komşum var bşr tek ikisi ile görüşürüm.100 kişilik site diğerleri ile bir düğünleri cenaze vs olursa başka asla,dedikodu en gğnah şey ben de asla sevmiyrm.gıybet,sorsan sana en detaya kadar anlatırlarlar ama dediğin gibi sürekli başkalarının konuşulduğu gezmeleri asl asla sevmiyrm.

Güle güle kullan cnm çok güsel hastaneye terlik götğrcen mi sonra atarmısın kıyılmaz ya terliği evdemi giysen:)) çok şık bol foto çek cnm

cnm bende vermek istiyorum,anaokulu anasınıfı farkını bilmiyordum benKayıt tarihleri sıkıntı mı olır?yer varsa da almazlar mı?ya da mecbur değiller mi?çok iatiyoruz vermeyi
Canım temmuz döneminde kayıtlar açıldığı için çok yer doluyor insanlar temmuz ağustosta kayıt işlerini hallediyor yine göndermek istiyorsanız bence şansınızı deneyebilirsiniz. Anasınıfı dediğimiz genelde 1. Sınıftan önce gidilen sınıf kastediliyor küçük yaş grubunu almıyorlar bağımsız anaokullarında da yaşlara özel gruplar yapıldığı için alabiliyorlar. Düşünüyorsanız en kısa sürede araştırmasını yapın zaten eğitim öğretim dönemi başlıyor yarın

Güle kullan canım.Biberon ve emziği hemen mi kullanacaksın

Insallah canim.
Sen doktorunada soyle belki yardimci olabilecekleri seyler vardir.Danismakta fayda var.

Kızlar hangi deterjanı aldınız yıkadınız mı Bebişlerin kıyafetlerini tozu granül sabun tozu düşündüm ama fikirlerinizi almak istiyorum

Ben cok kararsiz kaldim.
Nuk aldim onunla bebege aldiklarimi yikadim memnun kaldim aslinda.Green Clean bebek deterjani almistim bide o var elimde daha denemedim canim.
Toz almadim.

Son düzenleme:

Evet ondanda olabilir.Ben oyle zorlanmadim ama cikti kendiliginden.Belki kustugundandirda doguma kadar bile gecer

Ayy arkadasim kim biliyor cocugu yapinca.
Otur evinde bosver.
Allah o gucu o kuvveti oyle bir veriyor ki zaten cogu sey icgudusel bence.
Aileleri yaninda olmayan nice insan var oyle dusun.Kendine guven.Kendi duzenine ne kadar cabuk alisirsan o kadar guzel inan bana.

Cnm kızın hayırlısıyla bir doğsun ona herkesten iyi sen bakacaksın kimseye ihtiyacın yok sadece ilk bir hafta ağrın olabilir o zaman annen kalsın, ama sonra kimseye minnet etme... Senin yeter ki psikolojin iyi olsun ve en önemlisi de kendine güven. Yeterki bebeklerimiz sağlıklı doğusunlar bir şekilde Allahın izniyle büyütürüz inş

Güle güle kullan cnm çok güsel hastaneye terlik götğrcen mi sonra atarmısın kıyılmaz ya terliği evdemi giysen:)) çok şık bol foto çek cnm
Sag ol canim. Götürücem inşallah. Üzerindeki süsleme sabit değil. Onu çıkarıp makineye atıp terliği yıkayabiliyorsun. Bunu ilk oğlumdayken yapmıştım. Nasip olursa şimdi de kullanıcam inşallah.

Güle kullan canım.Biberon ve emziği hemen mi kullanacaksın
Sagol canım. Biberonu ddğil belki ama emziği kullanabilirim. İlk bebeğim 33+6 da doğmuştu. Hastanede doğduğu günün akşamına emziği verdim almıştı. Sonra da uyurken veya mızmızlandığında falan kurtarıcım olmuştu

Cnm ben yaştan almazlar sanıyordum.duyunca çok üzüldğm.özel kreşler çok pahalı,bu sene imkn yok gönderemeyiz,devlete yarım gün veresim var.o bile servisi ile bir dğnya(avrupda bedava ,bizde çocupunu okula eğitime yollamak neden paralı(az da değil ki...neyse yrn ilk iş dediğini yapıp mahalledeki anaokullarına gitcez cnm

Ben cok kararsiz kaldim.
Nuk aldim onunla bebege aldiklarimi yikadim memnun kaldim aslinda.Green Clean bebek deterjani almistim bide o var elimde daha denemedim canim.
Toz almadim.
Nuk gayet güzel
Cnm ben dalin hacı şakir baby and me,elime hangisi
Geçse hangisi kampanyadaysa alıyorm zaten somra öyle oluo:))çok şükğr bir sorunda olmadı:))

Canim bu kadar sıkinti yapma benim ailemden hic kimse yok tek basimayim ailemle aramizda 18 saat var annem gelicek 1 ay sonra gidecek bir tane bile komsum yok esimden baska yani birileri gelse bile yine sen bakicaksin herkez bir yere kadar o yuzden hic stres yapma

Arkadaşm bilmeye gerek yok ki insan zaten otomatkmen herşeyi öğreniyor. Etrafndakiler böyleyse ben net tavrımı koyar kendim bakardm. Niye milletn tasasyla uğraşıyosun. İnan bunlar hep devam edecek gibi ve sonradan pişman olcaksn bence. Evinde kal kocanla bak. Aç bak netten nasıl tutulur edilir. İnan bana yalnız çok daha iyi. Bak ikinci geliyor geçen eşime yazdım hafften zorlukları olsada iyiki tekiz diye:)

SaskinAnne bebeğimi bile yıkarken ilk 2-3 yıkamada eşim yardım etti. Sonrasında ben tek yıkamayı tercih ettim mesela. Onda bile tek olmak çok güzeldi. Ben aşırı memnunum. O yüzden üzme ve kendini sıkma şimdiden. İnan daha da güzel. Keşke anneler anlayişlı olup yanımzda olsa tabi ama benden tavsiye sonradan bilmedğn şeyler yada şikaytlerini bile çok sorup söylememmek lazım. Yine olan bize oluyor çnkü.

Kızlar bu biberonu kaynatma işinin püf noktası var mı? Emziği de kaynatıyoruz dimi? Yani şöyle yapma yada yap dediğiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…