2018 Ekim Anneleri

Kızlar bu biberonu kaynatma işinin püf noktası var mı? Emziği de kaynatıyoruz dimi? Yani şöyle yapma yada yap dediğiniz ?

Kaynatmak zararlı olmaz mı acaba? Sonuçta plastik parçaları var. 100 dereceye plastik bir şeyler koymak mantıklı gelmiyor bana. Kaynamış hafif ılımış suya atıp biraz bekletmek daha iyi olmaz mı ki?

Aynen katılıyorum canım ben de kızım 11 günlükken yalnız kalmıştım eşimle ikimiz büyüttük. Hatta iyi ki yanımda kimse kalmadı demiştim lohusalık haliyle zaten her kafadan bir ses çıkınca insanın canı sıkılıyor. Bu doğumda da aslında fazla insan istemiyorum ama taşınma durumumuz olabilir bir de kızımın da ilgiye ihtiyacı olduğunu düşününce olabilir kalabilirler biraz diyorum zaten onlar gidince bakıcıyla devam edeceğim. Allah hepimize sağlık sıhhat versin de üstesinden gelemeyeceğimiz şey yok kendimize güvenmemiz en önemlisi belki de çünkü böylelikle zihnimize ben yapabilirim üstesinden gelebilirim mesajını gönderiyoruz

Nuk gayet güzel
Cnm ben dalin hacı şakir baby and me,elime hangisi
Geçse hangisi kampanyadaysa alıyorm zaten somra öyle oluo:))çok şükğr bir sorunda olmadı:))

Evet Nuk cidden guzel.
Dalin denemedim sevmiyorum kendisini :) Bide cogu bebek deterjanida olsa iceriklerinde istemedigimiz bazi seyler var.
Baska hicbisy denemedim.
Bi Dalan Roxy kullandim ilk kizimda o kadar.Green Clean cogu urununu seviyorum bebek deterjanini yeni deneyecegim.

Ben de hep dalan roxy kullanmistim. Yine onlarla yikadim. Memnunum da. Senjn az kaldi di mi canim?

Aynen. Youtube da herşey var. Bebek yıkama vs anlatılıyor. Herkes nasıl öğreniyorsa biz de öyle öğreneceğiz.. Yoksa beklenti=hayal kırıklığı ve mutsuzluk

geranio selamlar, ellerindeki uyuşma geçti mi? Senin sağ elinde sabahları şişme oluyordu değil mi? Kapatamıyorum elimi doktoruma soracağım demiştin. Şu an nasılsın? Benim de sol elimde baş işaret ve orta parmağımda uyuşma kaldı öyle ve sağ elime de olacak gibi hissediyorum. Atel takıyorum ama pek faydası olmadı. Gece sancı yapıyor çünkü yatınca ellerim uyuşuyor. Sırt üstü yatınca uyuşukluk geçiyor ama bu sefer de karnımda baskı oluyor yan yatmam gerekiyor. Yan yatınca da ellerim uyuşuyor... Bir kısır döngüde gibiyim. Garip...

neden kendiniz bakamıyorsunuz ki, kendinize güvenin, ailesini kaybedenler, kimsesi olmayanlar, yurtdisinda tek basına cocuk büyütenler nasıl bakıyor? kendinize güvenin..

Kendimi bazen uvey evlat gibi hissediyorum bunu da samimiyetle soyluyorum. Herseye koşturuyorum bisey olsa yardim ediyorum ama benim ne zaman boseye ihtiyacım olsa hoooopppp kimse yok
Kaynana desen oglunun cocuklari icin canini verir alir eder durmadan onlara yapar yaptigini yillardir yatak odasi takimi alicam derdi almadi :)
Cok sukur muhtac degilim kizima yaparım elimden geleni ama bu yuzsuzluk bu ukalalık canimi sıkıyor
Konusacak nelerim varda susuyorum.

Canim bu saatten sonra her seyi bir kenara birakip bebisini dusun sen istedigin kadar uzul elde var sifir bebegin dogdugunda o guzel anlari dusun canim

Allah kolaylık versin cnm hayırlı, sağlıklı doğumun olsun inşallah sağlıkla al yavrularını kucağına. Küveze girmezler inşallah. Genel anestezi mı olacaksin?

Evet devam ediyor. Sağ elimde oluyor daha çok bazı parmaklarım kilitleniyor açılmıyor hatta. Uyandıktan sonra 1 saate oldukça azalıyor ama.
Doktora sordum kontrole gidince avucuna elma koyarsın ya yumruk yaparken anca o kadar kapatabiliyorum sabahları dedim. Son aylarda ödem artar ve gündüz hareket halindeyiz ve ayaktayız diye ayak ve vücudun alt kısmında toplanirmis. Yatarken yukarı çıkarmış ödem yüzde ve ellerde şişlikler gorunurmus benim yüzümde çok şişiyor sabahları. Bazı hamilelerde olmaz bazılarında aşırı olur normaldir dedi.
Benim anneminde böyle olurmuş hamileliginde, hatta şimdide ellerinde sinir sıkışması var ilgisi var mı bilmiyorum ama bence yatkınlık olabilir gibi geliyor.

Hadi ya desene bu sinir sıkışması başımıza kalacak. Buz koyunca rahatlatıyor ama hiç denedin mi? Bir süre rahatlatıyor tabi geçici. Ama o süre bile nasıl değerli devamlı uyuşukluk insanın sinirlerini bozuyor. Ben ellerimi kapatıyorum ama iç güdüsel gibi bildiğin hissetmiyorum sol parmaklarımı, serçe parmak hariç. Doğumdan sonra geçecek diyorlar ama inşallah geçer
Bu arada bende ödem bariz var 15 kilo aldım zaten toplamda. Ayakkabılarım zor oluyor kimisi hiç olmuyor. Yüzüm falan da şişti, bacaklarım da öyle. Sen toplamda kaç kilo aldın? Acaba kilo da mı etkili ki?

Bakıp da sonradan söylenecek varsa hiç bakmasın bence. O yüzden dedim kendinize güvenin. Mis gibi bakarsınız.. Beklenti sadece kırgınlık ve hayalkırıklığı oluyor inanın bu herkes için geçerli. Kendinize guvenin. Allah sağlık versin yeter ki gül gibi bakarız hepimiz

Canim Allah bi kolayligini verir. Icini ferah tutmaya calis. Ben normalde her seyi kafama takip uzulen bir insanim. Onun icin seni cok iyi anliyorum. Eminim cocuguna cok iyi bakacaksin.

Biz sizinle ayniyiz demek ki. Bugun fotograf cektirdim. Resmen gozlerim gozukmuyor. Sadece 39 numara spor ayakkabi giyebildigim icin corap giymistim. Coraplarin izi cikmis hep. Mor gibi olmus hatta lastik yeri. Normalde 36ydi ayaklarim. Insallah eskiye doner. Herkesin yarisi kadar yiyorum. Herkesin iki katiyim.

Benim uyanınca uyuşukluk 1 saate tamamen geçmiş oluyor neredeyse ama parmaklarımın eklemlerinde hafif ağrı kalıyor gün boyu. Buz denemedim çok zorladiginda denerim aklıma gelirse o an tabi :) Şişlik komple var 10 kilo aldım toplamda ama daha fazla almış gibi duruyorum sanki. Bi süre görmeyenler almışsın bayağı diyor artık :/ Ayakkabılar sıkıyor oradan anlıyorum ayaklarımın sistigini. Bol gelenler bile sıkıyor artık :/

Ben inanıyorum ya doğumdan sonra ödem kalmayacak yoksa yandık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…