2018 Ekim Anneleri

yalansindunya canim hastane yarin tasiniyormus sali gunu tam tasinmis olacakmis biz yeni hastane de dogum yapacağız insaallah senin dogum sekli ve gunu belli oldu mu

Hayırlısı ile cnm,bir an evvel bebekler doğsun da işte diğerlerine de zaman ayıralım ,onlarda çok ufak sonuçta...

Gunaydin
Yine sabaha karsi uyudum bu ameliyat korkusu mahvetti beni
Ne yapicam bilmiyorum
Canım korkularınla baş etmene yardımcı olacak birileriyle mi görüşmeyi deneseydin acaba? Panik atak geçmişin de vardı galiba yanlış mı hatırlıyorum? Bir uzman belki rahatlatırdı

Evet muallak ay. Ama bnmki kısmetsi bnmle beraber en az iki yıl anaokulunda olacak üçüncü yıl ilkolkula başlasın isterim. Üç yıl anaokuluna gidince üçüncü yıl çekilmez oluyor cocuklar için

Benim oğlum

Benim oğlum 3,5 yasında ocak doğumlu bu sene anaokuluna alırlar mıki acaba MEB in ? Edevletten baktım öğrenciniz yok dedi bilmiyorum da tam bilgi verirseniz sevinirim okula gitmeyi çok istiyo
Anasınıfına almazlar ama 3yas sınıfı varsa anaokuluna alırlar yer varsa .Kayıt iicn biraz geç kalmıssınız

Saga sola donerken karin agrisi mi desem sancisi mi desem oyle seyler oldu ilk kez. Olmuyordu ne guzel oyle seyler. Bende galiba agrili tayfaya katildim artik:)) inş devam etmez ne diyim.

Kızlar hangi deterjanı aldınız yıkadınız mı Bebişlerin kıyafetlerini tozu granül sabun tozu düşündüm ama fikirlerinizi almak istiyorum

Kızlar hangi deterjanı aldınız yıkadınız mı Bebişlerin kıyafetlerini tozu granül sabun tozu düşündüm ama fikirlerinizi almak istiyorum
Baby & me sıvı deterjanla yıkadım ben. KEndimiz de toz deterjan kullanmıyoruz diye bebeğinkilere de sıvı alıp kullandık.

Merhaba kızlar.. bende her gece uyanip 1 saat öyle uyuyamadan bekliyorum.. zaten uyuduğum zamanlarda yanlarım ağrıdığı için sürekli dönüyorum.. iki gündür yine kusma başladı.. zaten bebeğim çok aşağida ıkınırken bişey olcak diye korkuyorum

İnşallah canim .. şimdilik cok küçük tesadüfen gördüm ama devamı gelirse belli olur.. göz kapağimda bile var.. bir yerde kusunca zorlanınca damarların çatlaması diye demiş bi doktor hamileye.. bende dün kusmuştum çok.. ondanmı oldu bilemedim..

@limonlutarcinlikek canım Allah sağlıkla kolaylıkla kucağina almayı nasip etsin bebeklerini..

dalan granul zeytinyağlı sabunla yıkadım erime sorunu falan olmadı ilk çamaşırlar leke falan olmadığı için tabii memmun kaldım lekeler başlayınca nasıl olur bilemem o yüzden küçük boy almıştım ..

Beth18 canım hayırla sağlıkla yavrularını kucağına almayı nasip etsin Allah birlikte çıkar evinize dönersiniz inşallah sağlık sıhhatle ..

Cok sinirlerim bozuk.
Birimcisi oturdugum apartmanda kimseyi sevmiyorum herkes bi tuhaf dedikoducu tip evi tasimayi dusunuyoruz ama ikinci doneme artik.

Ikincisi annem babami kardeslerimi birakip bende kalmiyor

Ayni sehirdeyiz ama aramizda 40 dk. Mesafe var araba ike 20 dk. Sen bende kal dedi hadi tamam dedik. Herseye itiraz biktim ya. Simdiki mevzuda isiticiya gerek yok dedi. Banyo yaptirinca üşür dedim üşümez dedi hasta olur dedim kendin bak o zaman dedi. Kaynanami istemiyorum gorumcem manyak gibi sigara icer durmaz gece bile uyanir icer yatar. Yaptigini yiyemem elinden su icemem temizlik titizlik hak getire...

Sabahtan beri aglaya aglaya sinirlerim bozuldu. Esimde soyleniyor bu defa. Keske güçlü bi insan olsaydim kendi basima bakardim ama daha cocuk tutmayi bile bilmiyorum

Pentiden kaplı emzirme atleti alan var mı Allah aşkına 50 tane yere baktım yok en son kapsızlardan aldım çıktım .. yok bizde diyor hangi şubesine baktıysam ..

Kizlar srlam. Hepiniz gibi benim de agrilarim var. Hele dun adim atamiyordum. Gece zaten uyku yok dogru duzgun. Gunduz de oglum uyursa ancak o zaman birax uyuyabiliyorum. Son bi kac eksigim vardi hafta ici tamamladim. Onlari da yikayip utuleyip cantaya ekledim. Biberonu falan kaynattim. Bi tek bez ve emzik eksigimiz kaldi. Kapi süsünü yapmaya devam ediyorum. Magnetlere basliycam. Bakin bu da terlik ve tacim.

Beth18 saglikla kucagina al insallah canim. SaskinAnne canim ben de ilkinde sezeryan olmustum. O zaman pek korkmamistim bilmedigimden. Simdi bende de bi tedirginlik var. Ama cok takma. Ben lokalde uyusmadigim icin genele cevirmislerdi. Ama ameliyathaneden odaya gidilen anı koridoru kesik kesik hatirliyorum. Sonra da kendime gelmem uzun surmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…