- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
Hayırlısı ile cnm,bir an evvel bebekler doğsun da işte diğerlerine de zaman ayıralım ,onlarda çok ufak sonuçta...Aynen,4 yasinda benimkide.Laflari zaten icime icime oturuyor.Bazen kiyamiyor bide daha da icleniyor insan.Kendi isimden istegimden geri kalmak degilde iste onlara karai olan seyleri dusununce insan cok aciz hissediyor desigin gb.Caresizlik oluyor.
insallah bol bol acisini cikaracaz olsun :)
Evet canım ilçesindeyim ben doğum çorumda olacak nasipseCanım sen Amasya daydın değil mi hangi hastane de Doğum yapacaksın
Canım korkularınla baş etmene yardımcı olacak birileriyle mi görüşmeyi deneseydin acaba? Panik atak geçmişin de vardı galiba yanlış mı hatırlıyorum? Bir uzman belki rahatlatırdıGunaydin
Yine sabaha karsi uyudum bu ameliyat korkusu mahvetti beni
Ne yapicam bilmiyorum
Evet muallak ay. Ama bnmki kısmetsi bnmle beraber en az iki yıl anaokulunda olacak üçüncü yıl ilkolkula başlasın isterim. Üç yıl anaokuluna gidince üçüncü yıl çekilmez oluyor cocuklar içinBen de şahsen bir sene geç gitmesini istediğim için 1 ekimde gelsin istiyorum ilkokulda çalışıyorum yıllardır ve o senenin ocağında hatta önceki senenin ekim kasımında doğmuş çocukla aynı sınıfa gitmek zorunda kalıyor ki özellikle soyut işlemler döneminde bocalamalar yaşıyor çocukların çoğu. 30 eylül bile olsa o senenin çocuklarıyla gitmek zorunda kalıyor. Yani tabi bu benim şahsi fikrim erken göndermek isteyene neden diyemem. Okula başlarken bu muallak durum yaşanacak maalesef bu ay böyle bir ay
Anasınıfına almazlar ama 3yas sınıfı varsa anaokuluna alırlar yer varsa .Kayıt iicn biraz geç kalmıssınızBenim oğlum
Benim oğlum 3,5 yasında ocak doğumlu bu sene anaokuluna alırlar mıki acaba MEB in ? Edevletten baktım öğrenciniz yok dedi bilmiyorum da tam bilgi verirseniz sevinirim okula gitmeyi çok istiyo
Ben baby&me granul sabunla yikadim. Cok cok koymadim zaten. Bi arkadas erimedigini soylemisti ama bende sorun olmadi.Kızlar hangi deterjanı aldınız yıkadınız mı Bebişlerin kıyafetlerinitozu granül sabun tozu düşündüm ama fikirlerinizi almak istiyorum
Baby & me sıvı deterjanla yıkadım ben. KEndimiz de toz deterjan kullanmıyoruz diye bebeğinkilere de sıvı alıp kullandık.Kızlar hangi deterjanı aldınız yıkadınız mı Bebişlerin kıyafetlerinitozu granül sabun tozu düşündüm ama fikirlerinizi almak istiyorum
Canim benimde cenemde ve gogus kismimda var yani boynumun hemen altinda kolye kisminda,kirmizi nokta nokta.
ayni dedigin gb.
sonradan cikti 2-3 haftadir daha belirgin.
Ilk kizimda renk degisikligi olmustu o gecmisti dogumdan sonra,insallah bunlarda gecer.
dalan granul zeytinyağlı sabunla yıkadım erime sorunu falan olmadı ilk çamaşırlar leke falan olmadığı için tabii memmun kaldım lekeler başlayınca nasıl olur bilemem o yüzden küçük boy almıştım ..Kızlar hangi deterjanı aldınız yıkadınız mı Bebişlerin kıyafetlerinitozu granül sabun tozu düşündüm ama fikirlerinizi almak istiyorum
Allah yardımcın olsun sağ salim kucağına alıp evinize gitmek nasip olsunYazan yazamayan tum arkadaslara tesekkur ederim. Allahim tum dogacak bebeklere ardindan da benim yavrularima saglik sihhat versin insallah hepinizi kocaman opuyorum
https://www.e-bebek.com/baby-me-sivi-bebek-camasir-deterjani-2000-ml-p-bae-20050/Kızlar hangi deterjanı aldınız yıkadınız mı Bebişlerin kıyafetlerinitozu granül sabun tozu düşündüm ama fikirlerinizi almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?