2018 Ekim Anneleri

Canim valla ben ctsi gidip yaptirdim agdayi ayni senin gibi hazırlıksız yakalanmaktab korkuyordum
Ya diyordum muayeneye gitsem alttan muayene etse utanctan olurdum yaptırdim valla ne kadarda olsa alinmamis halinden temiz olur diyorum

Kizlar bu arada doktorum bebek 3700gr gecerse hamileiksekeri olan bur hasta normal dogum yapamaz dedi su an bebek bas asagi ama.
Kizkardesim ebe İstanbul’da özel bir hastanede ben urfadayim,abla bir cok kadın hamilelik sekeri nedir onu bilmeden doguruyor senin dr sanki özellikle sezeryan yaomak istiyor gibi geldi bana farkli bir dr daha muayene ol bence dedi bend bu hafta ici baska bir doktora gidicem

Sende seker varmiydi canim bide normalmi yapmak istiyosun

Canim valla ben ctsi gidip yaptirdim agdayi ayni senin gibi hazırlıksız yakalanmaktab korkuyordum
Ya diyordum muayeneye gitsem alttan muayene etse utanctan olurdum yaptırdim valla ne kadarda olsa alinmamis halinden temiz olur diyorum
Dogru valla bide hazirliksiz gidince onlar jiletle aliyolarmis o daha kotu

S sinkar canım arkadaşım bebek çok oyalıyor bayadır yazamadım sana. 36. haftadasın. çok az kalmış kızına kavuşmana
ve ne ilginç di mi xra221 sen ben üçümüzün de kızı oldu :))
hayırlısı ile gelsin fıstık. çok büyük bir mutluluk Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
öpüyorum

Ne oldu canim yine mi ayni muhabbet döndü.Gorusmeden bilemezsin,zaman kaybetmeden gorusmen lazim.Bazilari aliyor
Kontrolüme var daha canım görüşmedik ama soğudum doktordan psikolojimide bozdu kendimi toparlıyorum sonra başa dönüyorum zaten zaman geçti ama iyice geçmeden başka bir yer bulsam dedim
Bu saatten sonra biraz zor hangi sehirde yasiyosun canim
Kocaeli canım

Canim son haftalar sekerde daha onemli diye biliyorum.Sadece kilolu dogum acisindan degil.
Bide sekeri olup bilmeyen bi kadin mutlaka sorun yasiyordur bence.Seker yuksekliginin durumunada baglidir.
Ama illa normal dogum olmaz demek icin erken sanki.

Kontrolüme var daha canım görüşmedik ama soğudum doktordan psikolojimide bozdu kendimi toparlıyorum sonra başa dönüyorum zaten zaman geçti ama iyice geçmeden başka bir yer bulsam dedim

Kocaeli canım

Kaydin fln varsa devlet hastanesi alit diye dusunuyorum.Bi konusmak gerekir.Yani normal bekleyeceksen onlarda zaten beklerler.Ilk sansini boyle deneyebilirsin.Diger turlu arayip arayip sorman lazim.
Hislerinede guven bence.Doktor herseyden once sana guven vermeli.

Eşim bu muayeneyide bekle yine aynı şekilde yaklaşırsa kendisini bırakacağımızı aynı hastanede normal doğuma girebilecek bir doktorla devam edeceğimizi söyleriz diyor ama 1 hafta daha geçmiş olacak bende bu yüzden çok kararsız kaldım ne yapacağım .. zaten sancım gece falan olursa bazen gelemeyebiliyomuş insanlık haliymiş miş nöbetçi dr dan yardım alıyormuş e ben hiç görmediğim bilmediğim dr la nasıl rahat edeceğim beni yeteri kadar gerdin zaten ne yapacağımı bilemedim .. bir iki hastane arayıp sorayım en iyisi en azından alıyorlar mı bilgi edinmiş olurum ..

Öyle mi?? Bize hastane hiç böyle bir paketten bahsetmedi benim bu 2. Dogumum ve sezertan olucak direk 9700 dediler.
Acibadem kayseri dr haric fiyat bu.hangi ildesin 9700 cok yuksek degilmi

Eklentiler

• 201809151006391000.webp
    28 KB · Görüntüleme: 48
H hamis ben de bugün doktora gideceğim. Bende de şeker var ve üstelik bebek henüz dönmemiş. Aile hekimliğindeki ebe makat geliş pozisyonlarından oblik duruşta olduğunu söyledi. Tam yay gibi duruyormuş yani. Bakalım benim doktorum ne diyecek. İri olursa sezeryan olur diyorlar da 4 kilo üzerinde bile normal doğum yapanlar var. Seninki dönmüş bir de. İnşallah gönlünce olur.

İnsallah canim aynen 2ay oldu bebek bas asagi dedi dr en basta normal dogumu destekliyoruz doyordu ama güvenemiyorum artik lafina

Canim son haftalar sekerde daha onemli diye biliyorum.Sadece kilolu dogum acisindan degil.
Bide sekeri olup bilmeyen bi kadin mutlaka sorun yasiyordur bence.Seker yuksekliginin durumunada baglidir.
Ama illa normal dogum olmaz demek icin erken sanki.

Evet canim 2hafta bekleyecez gelmezse sezeryan dedi bana da öyle geliyor erken karar veriyor

bence bicok doktor ya ekstra para almak icin ya planli olsun diye ya da hastane yonetiminin baskilarindan turlu turlu sebeplerle sezaryen dogumu oneriyor.ama ben inanmiyorum bu kadar cok insanin sezaryen olmasi gerektigine.sonucta dunyada en yuksek sezaryen orani turkiyedeymis.tabi ki saglikla ilgili bir endise oldugunda yapilsin ama sirf biz bilmedigimiz icin biseyler uydurup da sezaryen yapiyorlarsa da hic hos degil.sonucta doktorun soyledigine inanmak durumundayiz uzman olmadigimiz icin.bana da 37arti2deki kontrolumde bebek basasagi donmediyse sezaryen icin gun vericegini soyledi doktor.ama ben devlet hastanesine gidiyorum.gene de sormak istiyorum bi hafta daha bekleme sansimiz yok mu diye eger donmediyse.

Merhaba canım benim rutin doktorumda sezeryan önerdi bana bende normal doğumu çok kabullenemediğim için ( keşke senin kadar cesaretli olsaydı m)sorgulamadım hiç zaten çok tedbirci bir dr
Neyse bir takım testlerimi yaptırmak için devlet hastanesine gittim oradaki dr normal Doğum yapabilirsin dedi ben hiç birşey sormadan hemde

Bu karar drla senin karşılıklı alacağınız bir karar eğerki hiç gereği yoksa sen istemeden niye sezeryan olasınki bence bu konuyu açıklıkla şuanki drunla konuşmalısın ama şöyle bir şey de var tüpbebek sözkonusuysa drların çoğu risk almak istemiyor benim drumda bu düşüncede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…