- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Dışarda gogus pedi konur veya dışarda kaplı olan giyilir. Evde penye rahatlıkMeme ucu penye olanlarda görünüyor değil mi cnm
Kitap onerileri icin ozellikle instagramda akademisyenanne ve bernamutluaytekin hesaplarina bakmani oneririm. Ilgili hashtag lerinden baya faydalaniyorum sahsen ben ^_^Ben süs olarak hiçbir şey almadım. Masraf olmasını istemedim. Ama benim de yaptığım bazı masraflarım var, bana göre elzem başkasına göre fuzuli. Misal 0-6 ay için kitap arayışındayım. Henüz istediğim gibi bulamadım. Tek eksiğim kitaplar kaldı. Şöyle zıt renklerin olduğu siyah beyaz kırmızı yoğunlukta ama öyle boş boş masa sandalye resimleri göstermesin. Ağzına aldığında parçalanmasın boyası çıkmasın. Hoşur hoşur ses çıkarsın, farklı dokuları olsun, gerçek fotoğraflar olsun. Tek bir karede bir olay örgüsü anlatsın. Çıkarımlar yaptırsın ben o kareye bakarak anlatayım. Bulamadım amaBir haftadır kitapçı dolaşıyorum çekiyorum bir sandalye 0-6 ay arası bölmeye oturup saatlerce her kitabı inceliyorum ama istediğim gibi bulamadım
Ben de sahsen ayni fikirdeyim. Hem fiziksel hem de bilissel gelisimi aydan aya fark ediyor...Ben de şahsen bir sene geç gitmesini istediğim için 1 ekimde gelsin istiyorum ilkokulda çalışıyorum yıllardır ve o senenin ocağında hatta önceki senenin ekim kasımında doğmuş çocukla aynı sınıfa gitmek zorunda kalıyor ki özellikle soyut işlemler döneminde bocalamalar yaşıyor çocukların çoğu. 30 eylül bile olsa o senenin çocuklarıyla gitmek zorunda kalıyor. Yani tabi bu benim şahsi fikrim erken göndermek isteyene neden diyemem. Okula başlarken bu muallak durum yaşanacak maalesef bu ay böyle bir ay
Allah yardimcin olsun insallah saglikla sihhatle dogar kuzucuk ve kuvoze girmeden sokulur koynuna ❤Merhaba kizlar
Uzun zamandir eski tarihli sayfalari oku oku bitiremedim vallahi
Ben de olsun yazayim dedim
Kizlar safra kesesindeki enzimlerin artisindan dolayi pazartesi dogumum planlandi
Bana dua eder misiniz?
Belki yazamam diye simdiden yazayim dedim
Bu buyulu zamanlarin sonuna cok yakinim keyfini cikarin olur mu?
Insallah bebislerim kuveze girmezler cunku dr girebilirler dedi
Dualarinizi bekliyorum
Ilk gebeligimde sag elimde hafif olmustu ve dogum sonrasi gecmisti. Bu sefer magnezyum takviyesi aliyorum sanirim o yuzden yasamadim uyusma kramp vs. Sorunu. Ablam 2. Gebeliginde ciddi ciddi sag elini kullanamaz hale gelmisti uyusmadan dolayi. Ama dogum sonrasindaki aylarda gecti. Insallah gecer dogumla sizinkiler de ^_^@geranio selamlar, ellerindeki uyuşma geçti mi? Senin sağ elinde sabahları şişme oluyordu değil mi? Kapatamıyorum elimi doktoruma soracağım demiştin. Şu an nasılsın? Benim de sol elimde baş işaret ve orta parmağımda uyuşma kaldı öyle ve sağ elime de olacak gibi hissediyorum. Atel takıyorum ama pek faydası olmadı. Gece sancı yapıyor çünkü yatınca ellerim uyuşuyor. Sırt üstü yatınca uyuşukluk geçiyor ama bu sefer de karnımda baskı oluyor yan yatmam gerekiyor. Yan yatınca da ellerim uyuşuyor... Bir kısır döngüde gibiyim. Garip...
Sabah 09:40 da kontrolum var ve nasil heyecan yaptiysam ruyamda gordum nst de sanci cikiyo 140 larda falan. Doktor hemen doguma almaliyiz oturdugun yerden dahi kalkma ayaga diyo :) 04:30 da kan ter icinde uyandim daha da uyuyamadim bakalim hayra ciksin insallah ruya :)
Hayırlı güzel haberlerle dönersin inş canım son zamanlarda artık böyle rüyalar normal sanırım zihnimiz de hazırlık yapıyor. Tabi böyle acil durumlar da gerçek hayatta yaşamayalım inş çünkü doğuma hazır olarak gitmek çok daha farklı bir duygu. Benim de doğuma 14 gün kaldı nasipse çok heyecanlanıyorum hayırlısıyla gelsin kuzucuklar sağlıklı bir şekildeSabah 09:40 da kontrolum var ve nasil heyecan yaptiysam ruyamda gordum nst de sanci cikiyo 140 larda falan. Doktor hemen doguma almaliyiz oturdugun yerden dahi kalkma ayaga diyo :) 04:30 da kan ter icinde uyandim daha da uyuyamadim bakalim hayra ciksin insallah ruya :)
Kızlar ben şimdi doğuma başka bir hastaneye gitsem kabul ederler mi bana normal doğum yaptıracak bu konuda destek olacak bir doktor ve hastane
Bu saatten sonra biraz zor hangi sehirde yasiyosun canimKızlar ben şimdi doğuma başka bir hastaneye gitsem kabul ederler mi bana normal doğum yaptıracak bu konuda destek olacak bir doktor ve hastane
Bence uyku sersemliginden kaynaklaniyor sutun gelse camasirin illaki islanirdiKizlar ozur dileyerek bisey soracagim
Gece tuvakete gitmistim afeedersiniz idrarla birlikte sicaklik hissettim fazla değil ama idrarmi yoksa su mu geldi diye tereddütte kaldim
Sabah camasirim kuruydu. Bugun aksama kadar takip edeyim ama uyku sersemi bana mi oyle geldi acaba
Kendimi bazen uvey evlat gibi hissediyorum bunu da samimiyetle soyluyorum. Herseye koşturuyorum bisey olsa yardim ediyorum ama benim ne zaman boseye ihtiyacım olsa hoooopppp kimse yok
Kaynana desen oglunun cocuklari icin canini verir alir eder durmadan onlara yapar yaptigini yillardir yatak odasi takimi alicam derdi almadi :)
Cok sukur muhtac degilim kizima yaparım elimden geleni ama bu yuzsuzluk bu ukalalık canimi sıkıyor
Konusacak nelerim varda susuyorum.
Kadın ise basladiginda cocugu bana birak dedi simdi isimlerini yazmayim ama girev yerim 3 saat uzakta. Burdan direk gidiyorum kaynana da baska ilcede yeni dogan 4 aylik bebeyi otobusle ona goturup oradan ise gidecekmisim sonra isten oraya gelip zeynepi alip eve dönecekmişim. Ya nasil getiririm cocugu dedim annem bakacak zaten dedim amannn kiskancligindan bem bakarim diyor senin o kizin sigara ictigi sürece bu eve gelemezsiniz dedim. Ben Ben 13 yil olmus sigarami bebek icin birakmisim musade edermiyim evde sigaraya????Bu konuda aynıyız canım daha fazla açmak istemiyorum. Seni çok iyi anlıyorum ama çocuk doğduktan sonra eşinle bile aran açılıyor o pis kvler yüzünden bu sefer de yalnız kalıyorsun çocuğunun sağlığı için herkesle mücadele içine giriyorsun eşin de dahil. Keşke diyorum benim eşim de ben gibi sağlıkçı olsaydı o zaman hiç sorunumuz olmazdı. Eşim o konuları bilmez bi de geri kafalıların ağzına bakar. Evladın için güçlü ol. Ben artık evladım söz konusu oldumu karşıma kim çıkarsa çemkiriyorum eşim de dahil halbuki o bitanedir ama evlat herşeyden önde . Kötü gelin oluyorum olsun umrumda değil. Hatta iyi oluyor laf demeye çekiniyorlar
Kadın ise basladiginda cocugu bana birak dedi simdi isimlerini yazmayim ama girev yerim 3 saat uzakta. Burdan direk gidiyorum kaynana da baska ilcede yeni dogan 4 aylik bebeyi otobusle ona goturup oradan ise gidecekmisim sonra isten oraya gelip zeynepi alip eve dönecekmişim. Ya nasil getiririm cocugu dedim annem bakacak zaten dedim amannn kiskancligindan bem bakarim diyor senin o kizin sigara ictigi sürece bu eve gelemezsiniz dedim. Ben Ben 13 yil olmus sigarami bebek icin birakmisim musade edermiyim evde sigaraya????
Esimdr dun diyor ki annemler gelsin 10 gun kalsin ablam iner asagida icer sigarayi diye. Gece ne yapacak dedim kadin günde 4 pakete yakin sigara iciyor durmaz ki o!...
Haa birde SaskinAnne yemek yapsınbulasik toplasin cocuk baksin okadar insana sonra beni hastaneye yatırın dedim. Annem yemek aramaz dedi ac mi oturacak dedim inan arkadaşım yaptigi yenmez yiyemiyorum yemeklerini ben. Kotuledigim icin degil yapamiyor ne yapayim???
Nolur beni kendi halimebirakin dedim. 7 yil beni her gördüğünde sunu yedin bunu ictin senin cocugun olmaz diyen kadina al senin torunun gel bana bak mi diyeyim? Arada gorumce olmasaydıda istemezdim o bahane oldu. Sevmedigimden değil ama ben cooook yara aldim. Alttan alttan laf sokuldu kalbim kirildi. Sosyal medyada bi foto paylasmistim. Yaralar derin seneler kadar... yaziyor gercekten de benim icin oyle
Benimki Allah var yedirdigini icirdigini sakinmaz ama diger torunlarini cok kayirir. Birinde bisey soylemistim eltime torunlarim var dedi bana. Yani onun çocukları var benim yokHiç kendini ve çocuğunu ezdirme. İlk oğlumda bizde kalın bakarım dedi hastaneden direkt kv ye gittik. Akşam oldu yer yatağını gösterdi ser yatın diye. Ameliyatlı ameliyatlı serdim yattık . Diğer odada kanepeyi açıp dantelli bi çarşaf serip beni yatırtmasını beklerdim nerdee. Sen sakın evinden bi yere ayrılma. Hatta görümcen siğara içerse bi da evine bile alma. Geldiğinde açma kapıyı. O zaman ne önümüze bi düzgün yemek gitirdi ne bi şey. Şimdi de İşe başlayınca bana getirin ben bakarım diye 10 dk araba mesafesi var. Bırak götürüp bakmayı haftada ziyaret ettiğimizde bile çocuğumu güvenemiyorum. Ay bi görsen çocuğumu tavuklara götürür eline yumurta verir akşama kadar yıkamaz. Oğlum ne bilecek 19 aylık gagga diye yumurtayla oynar eliniz ağzına götürür. Çıldırırım . Çocuğun yiyemeyeceği şeyler verir Kendi domatesi kabuklu yiyemez halbuki Allahım diyorum çocuğuma yapmaya çalıştığı şey onun başına gelsin inşallah. Valla annem de bakmazsa ayrılırım ücretsiz izne beslesin beni kocam para umurumda değil yeter ki evlatlarım sağ olsun. Benim annem de abimgilde hiç huzuru yok ağlatırlar ama yine de onlardan ayrılmaz. Benim ihtiyacım oldu mu gelmeyebilir parayla bakacak belki o zaman bırakmaz ama anneme güven olmaz bi bakmışın hop gitmiş. Dün koca bi helke süzülmüş yoğurt vardı dolapta biraz almak istedim yoğurdumu alma BİM’den alın dedi. Yoğurt yapıp satar benim kv. Pintiliğe bakar mısın. Duymadım bile gözü göre göre kattım . Torununu görsen öpe öpe bitiremez af edersin yalar ya o derece pislik. Bi şey aldımı da naylonlu kıyafet alır kıymetli torununa. Giydirmem çöpe atarım. Kızının çocuğu olsa ona iyisini alır ama.
Hepinize günaydın :) Daha önce normal doğum yapmış olanlara bir sorum olacak , normal doğumda hastane bir gün yatış veriyor ya hani, peki diyelim ki gece 1de doğum yaptık ertesi sabah mı taburcu ediyorlar, yoksa doğum yaptıktan sonraki gece mi kalacağız?
Insan herseyi unutuyor ama cocuk icin yedigin laflari unutamiyorsun iste bendede ayni durum bende unutamiyorum bazi seyleri.bende sigara iciyorum diye cocufun olmaz diyorladi.3 gunluk dunya diyorum simdi herseyi bosverdimKadın ise basladiginda cocugu bana birak dedi simdi isimlerini yazmayim ama girev yerim 3 saat uzakta. Burdan direk gidiyorum kaynana da baska ilcede yeni dogan 4 aylik bebeyi otobusle ona goturup oradan ise gidecekmisim sonra isten oraya gelip zeynepi alip eve dönecekmişim. Ya nasil getiririm cocugu dedim annem bakacak zaten dedim amannn kiskancligindan bem bakarim diyor senin o kizin sigara ictigi sürece bu eve gelemezsiniz dedim. Ben Ben 13 yil olmus sigarami bebek icin birakmisim musade edermiyim evde sigaraya????
Esimdr dun diyor ki annemler gelsin 10 gun kalsin ablam iner asagida icer sigarayi diye. Gece ne yapacak dedim kadin günde 4 pakete yakin sigara iciyor durmaz ki o!...
Haa birde SaskinAnne yemek yapsınbulasik toplasin cocuk baksin okadar insana sonra beni hastaneye yatırın dedim. Annem yemek aramaz dedi ac mi oturacak dedim inan arkadaşım yaptigi yenmez yiyemiyorum yemeklerini ben. Kotuledigim icin degil yapamiyor ne yapayim???
Nolur beni kendi halimebirakin dedim. 7 yil beni her gördüğünde sunu yedin bunu ictin senin cocugun olmaz diyen kadina al senin torunun gel bana bak mi diyeyim? Arada gorumce olmasaydıda istemezdim o bahane oldu. Sevmedigimden değil ama ben cooook yara aldim. Alttan alttan laf sokuldu kalbim kirildi. Sosyal medyada bi foto paylasmistim. Yaralar derin seneler kadar... yaziyor gercekten de benim icin oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?