2018 Ekim Anneleri

Son mesai günümden herkese mutlu bir gün diliyorum hanımlar@limonlutarcinlikek canım hadi geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inş bebeklerine en yakın zamanda kavuşacaksın hiç merak etme gönlünü ferah tut bu ayrılık çok kısa sürecek bebeklerini alıp eve gittiğinde sadece birer anı olarak kalacak. Rabbim yardımcınız olsun

Cok güzel dediniz. Öncelikle kafada bitiyor olay. Ama bir türlü ikna edemiyorum kendimi nedense hep içimde bir kuruntu ya yetmezse ya gelmezse. Cevremdekiler de iyi düşün iyi olsun diyor. Neden bu kadar taktım anlamıyorum:)

Bende şimdi kontrole gidiyorum canım sonuclari yazarim,ay son zamanlarda insan çok acayip hissediyor

Sağlıkla gelsin kuzularimiz insallahhh

Sezaryende de sonda mıdır nedir onu takıyorlar ya o var benim kabusum :))

Hic lavman yaptirdin mi bilmiyorum benim ameliyattan onceki gece yapmislardi yarim saat cikamadim tuvalatten
Ertesi sabah bi daha yapildi ama bu defa gitmedim bile. Seninde oyle olur tamamen bosaltiliyor benim bi arkadasim var o hic yapmamis dogum sırasında ama bi tanidigim da yapmis yaptigini dogurup bitince anlamis o sirada sıkıntı ile anlamadim diyor

Ayyy anlattiklarima bak b.. konusu

Gözünüz aydın, Allah analı babaşı büyütsün. Kısa zamanda kavuşun inşallah.

Teşekkürler arkadaşlar haklısınız.Aslında benim böyle bir kaygım yoktu eşimin fikri ve Baskısı bu.Bir yerlerden duymuş illa içtirecek.Ben sütüm gelmeyecek olarak şartlanmak istemiyorum eğitimde de söylemişlerdi psikolojik bir olay bu.Neyseki Doktıra danışayım da ona göre başlarım dedim de kurtuldum doktor onaylamadı dicem yoksa olur da ilk gün gelmeyecek olursa ben sana söylemiştim deyip canımı sıkmasın

İnşallah canım amin. Allah'ım gönlüne göre versin. En güzeli olsun:)

Anneli babalı buyusunler, saglikli uzun ömürleri olsun insallah... Bu bir surec ve gececek.. evinize cikacaksiniz insallah Tebrik ederim...

Ben ilkinde de dogumdan aonra denemistim.Hatta Hipp daha iyi gelmisti canim.
Bunda da once baslasam mi dedim hatta haftasi daha erken dogacak diye ama gogsumden geliyor kreme basladim sadece kiruyup kabuklanmasin diye.
Bence baslama cunku sut cidden mucizevi bisy ve birden cok olmasina gerek yok,ekstradan gogsun siserse daha cok zorlanirsin.Mastit cok acı bisy.

Sezaryende de sonda mıdır nedir onu takıyorlar ya o var benim kabusum :))
Ayy onu hiç düşünmedim, düşünmek istemiyorum

Ayy evet çok uzattım sanırım bu konuyu
Yok hiç yaptırmadım lavman, nasıl yapıldığını öğrendim sadece. O da sıkıntılı bi süreç evimden başka tuvalet kullanamıyorum ben neredeyse psikolojik galiba. Gerçi lavmanda bu mazeret olmayacak sanırım

Doğum anı onu düşünmem rahat ederim inşallah. Kısmet artık

Ben jilet işini normalde de beceremiyordym suan cok zor. Tüy dökücü krem mi kullansam acaba. Hamilelikte kullanılabiliyor mu ki?

Bikini bolgesi icin kullaniliyor ama genital bolge icin uygun degil kremler canim.

Bende şimdi kontrole gidiyorum canım sonuclari yazarim,ay son zamanlarda insan çok acayip hissediyor

Sağlıkla gelsin kuzularimiz insallahhh
Hadi güzel haberlerle gel inşallah canm :) dimi farklı bi heyecan mutluluk oluyo. Inşallah canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…