Ayy bende öyle yatardım eşim dalga geçerdi nasıl ayakların havada yatıyorsun diye. Ahh ah :)Yüzüstü yatıp ellerimi yastığın altına sokmak istiyorum. Bir de ayaklarımı havaya dikiyorum genelde ben öyle yatarken. Çok özledim o şekilde yatmayı. Sanki uykumu alamıyorum öyle yatmayıncahiçbir zaman göbeksiz bir insan olmadım 45 kiloda bile ama insan o göbekçiği bile özlüyor
Çünkü bayılıyoruz kendimizi yermeye. Erkekler yüce varlık çünkü.ya isin ilginci bunu en cok kadınlar yapıyor...
Ayy bende öyle yatardım eşim dalga geçerdi nasıl ayakların havada yatıyorsun diye. Ahh ah :)
Çünkü bayılıyoruz kendimizi yermeye. Erkekler yüce varlık çünkü.
En cok ozledigim sey sabah kahvesi ile sigara icmek :) ama bir daha baslamayi dusunmuyorum o tamamen bitti artik.Yüzüstü yatıp ellerimi yastığın altına sokmak istiyorum. Bir de ayaklarımı havaya dikiyorum genelde ben öyle yatarken. Çok özledim o şekilde yatmayı. Sanki uykumu alamıyorum öyle yatmayıncahiçbir zaman göbeksiz bir insan olmadım 45 kiloda bile ama insan o göbekçiği bile özlüyor
Sağol canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahHayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah cnm güzel haberlerini bekliyoruz:) Allah yardımcın olsun..
Kesinlikle sağlıkla kucağımıza alalım da bebeklerimizi insan alışkanlıklarından da vazgeçer. Gebelik şekeri çıktığından bu yana pasta ve meyve yiyememekten dolayı çok üzülüyorum ama oğlum sağlıkla doğsun diye katlanıyorum. Başka türlü insan sabredemez herhalde, annelik delilik =)En cok ozledigim sey sabah kahvesi ile sigara icmek :) ama bir daha baslamayi dusunmuyorum o tamamen bitti artik.
Cok sukur bu zamanıma sigarasi batsin benim canim sagliklo olsun da
Canım şöyle düşün o birazda nasip kismet.
Bu seker konusundan cok risk atlatan,farkli durumlar yasayan insanlarda var.
Doktoruna daha detayli sor mesela kafani rahatlatsin
Sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim Maşallah canım :) sen ileri tarihe atmak istiyorsun ben doktor ertelemese diye geçiriyorum içimden:) çok sabırsızım ben yaaaaGünaydin:) dün muayenemiz çok şükür iyi geçti. Kilosu, suyu, rahime giden damarlardaki kan akışı iyi. Nst normal çıktı. Ve ben biraz daha beklemek istiyodum birkaç gün daha en azından ve duam kabul oldu çok şükür. Dr um haftaya alabiliriz dedi herşey normal olduğu için. Bu hafta alacaktı yoksa. Asistanı arayıp haber verecek gün icin
Cok iyi benimkide 28 ini gorurse ciger problemi olmaz dedi haftaya persembe bakicak cumaya alicak ins.Günaydin:) dün muayenemiz çok şükür iyi geçti. Kilosu, suyu, rahime giden damarlardaki kan akışı iyi. Nst normal çıktı. Ve ben biraz daha beklemek istiyodum birkaç gün daha en azından ve duam kabul oldu çok şükür. Dr um haftaya alabiliriz dedi herşey normal olduğu için. Bu hafta alacaktı yoksa. Asistanı arayıp haber verecek gün icin
Ben de kahve ve sigarayı cok ozledimEn cok ozledigim sey sabah kahvesi ile sigara icmek :) ama bir daha baslamayi dusunmuyorum o tamamen bitti artik.
Cok sukur bu zamanıma sigarasi batsin benim canim sagliklo olsun da
O caydan nasil mis kokular geliyor:) Ben de cok ozledim. Bir iki kez kacamak yaptim aksamlari yanina da biskuviBenim en çok özlediğim şey kahvaltılarda Çay içmek :) uzun zaman oldu kahvaltıda Çay içmeyeli :)
Akşamları Bisküvi ya da tatlıyla Çay kaçamağını ben de Yaptım bikaç defa :))) ancak bu kadar oluyoO caydan nasil mis kokular geliyor:) Ben de cok ozledim. Bir iki kez kacamak yaptim aksamlari yanina da biskuvibu ara en sevdigim sey
Soyle kahvaltiyi yapip ustune sabah kahvesi ohhh misss ama bir daha birakamam hem de gorumcemi bile istemiyorum sigara içtiği icin bilerek kizimi riske atamam sanirimBen de kahve ve sigarayı cok ozledimama başlayacağım ilk fırsatta doğduktan sonra senin gibi diyemiyorum
Ben iciyorum sabahlari acik bir tane canim ama tadi cikmiyor yinedeAkşamları Bisküvi ya da tatlıyla Çay kaçamağını ben de Yaptım bikaç defa :))) ancak bu kadar oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?