2018 Ekim Anneleri

Allah yardimcin olsun canim.. insallah su an cok rahatsindir bebisinle ..

Ayni durumdayim,ayni hislerdeyim..15 ekim dendi bana da bakalim acil bir durum olmaz insallah...

Kızlar acil size sorayım önce dedim .. gülme krizine girdim suyum mu geldi altıma mı kaçırdım anlayamadım tutamadım ama yani tuvaletim olsa tutarmıydım onu bile anlayamadım ne yapayım şimdi ben suyum geldiyse nasıl ayırt edebilirim

Canim doktorum suyun gelmesi öyle fosur diye olur dedi oylemiydi acaba senin

Idrarın kokusu belli ordan anlayabilirsin bence

Koku yok rengide peçeteye sildim duruydu korktum ama devamı gelmedi sanırım kaçırdım resmen yine her ihtimale karşı gelen su ise ilerleyen vakitte ne olur acaba ?

Bence güldükten sonra olduysa idrardır canım
Hem gülüyorum hem akıyo Allahım yarabbim ya :)) bide rezil gibi eşime diyom suyum geliyo galiba bari onu demeseydim adam kaçırdımı anladı hahahah o da diyo su gelince noluyo doğum başlıyomuş dedim bi telaşe girdi çantaya koşuyo dur dedim bi bakim başka bişe de olabilir :))) ilk su sandım valla tutamayınca

Gülerken falan idrar kaçırması olduğunu ve su sandıklarını duymuştum son haftalarda. Ama ben olsam hastaneye gider bir yoklardım. Az kalmış çünkü senin. Daha bir aydan fazla var bana bile doktorum su gelirse hemen hastaneye gel hiç beklemeden dedi. Ben su mu idrar mı nereden anlayacağım ki? O yüzden ıslaklık olunca hastaneye giderim hemen diye karar almıştım.

B Bir mucize evet eğer ki idrar değil de su ise Allah korusun bebek enfeksiyon kapabiliyor

Canım arkadaşım arkadaşlar ben dün doğum yaptım. Şimdi hastanede yatıyorum. Çocuğum da ben de iyiyiz çok şükür. 36-4 te kasılma ve ağrıyla hastaneye yattım ertesi gün aldılar. İlk çocuğumda neler içtim beler süt olsun diye o dediğini de içtim fakat bunların bana kilo aldırmasından başka bi yararı olmadı. Şimdiki tavsiyem şu günde normal beslenin artı 5 litre su için sütü su yapıyor. Bana da bi arkadaş tavsiye etti gerçekten doğru. Su su su hepinize tavsiyemdir. Dualarınızı esirgemeyin. Sevgiler

Gozun aydin. Cok sevindim. Her sey yolundaymis sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…