- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
İşte bu benSon hafta daha heyecanlıdır eminim. Biz normali bekliyoruz şimdilik ama ne çatı muayenesi oldum, ne sancı nasıl bişey onu biliyorum ne de sezeryan istiyorum. Hepsinden hem korkuyor gibiyim hem cesaretim var gibi. Çok karmaşık duygular yaşıyorum son zamanlarda.
En hayırlı vakitte gelsin inş canım kendi isteğiyle gelince süt de hemencik gelir diye düşünüyorumHayir tarih söylenmedi canim nişan geldi bugün sabah ama bebegin kendi gelmek istedigi zaman alalim dedi dr
Hayirli ugurlu olsun insallah. Her seyin yolunda olmasi bize de cesaret veriyor. Darisi bize tabi kiKızlar meleğimle kavuştuk çok şükür bu sabah 10a dogru girmistim sezaryene.Darısı başınıza sağlıkla insallah,Allah yardimciniz olsun❤
Allah yardimcin olsun canim.. insallah su an cok rahatsindir bebisinle ..Kızlar acildeyim sabah sezeryanla alınacak. İki gündür kasilmam hiç yoktu ve hareketleri çok azaldı acile geldik 10gibi. Nst de sancı 120lerde çıktı. Dr umla görüştük telde yarın alalım bu gece yatis yapılsın dedi. Bir hafta sonra olacakti yarın kismetmis. Hersey evde kaldi. Dua edin arkadaşlar nolur. Dr önceden yarın için planlamıştı ben çok ısrar ettim haftaya olsun diye siz de nolur dinleyin Dr ujuzu. Onların dediği oluyo
Ayni durumdayim,ayni hislerdeyim..15 ekim dendi bana da bakalim acil bir durum olmaz insallah...Herkese hayırlı doğumlar olsun :) En sona ben kalacağım sanırımyalancı kasılmam bile olmadı daha hiç, Sanki doğmayacak bir dahaki kontrolüm 2 ekimde o zamana kadar çoğu kişi doğum yapmış olacak. Bakalım bizde durumlar ne olacak? Daha eksiklerimiz bitmedi sanki herşey hazır olduğu anda bebek gelecek gibi hissediyorum. O kadar yoruluyorum ki artık yürürken fln bi doğsa derken buluyorum kendimi, sonra yok daha gelişsin yazık bebeğe diye geçiriyorum içimden.
En hayırlı vakitte gelsin inş canım kendi isteğiyle gelince süt de hemencik gelir diye düşünüyorum
Canim doktorum suyun gelmesi öyle fosur diye olur dedi oylemiydi acaba seninKızlar acil size sorayım önce dedim .. gülme krizine girdim suyum mu geldi altıma mı kaçırdım anlayamadım tutamadım ama yani tuvaletim olsa tutarmıydım onu bile anlayamadım ne yapayım şimdi ben suyum geldiyse nasıl ayırt edebilirim
Idrarın kokusu belli ordan anlayabilirsin benceKızlar acil size sorayım önce dedim .. gülme krizine girdim suyum mu geldi altıma mı kaçırdım anlayamadım tutamadım ama yani tuvaletim olsa tutarmıydım onu bile anlayamadım ne yapayım şimdi ben suyum geldiyse nasıl ayırt edebilirim
Hareketlerinde değiliklik yoksa su değildirKoku yok rengide peçeteye sildim duruydu korktum ama devamı gelmedi sanırım kaçırdım resmenyine her ihtimale karşı gelen su ise ilerleyen vakitte ne olur acaba ?
Tamam ben kızımın hareketlerini takip edeyim o zaman sağol canımHareketlerinde değiliklik yoksa su değildir
Bence güldükten sonra olduysa idrardır canımTamam ben kızımın hareketlerini takip edeyim o zaman sağol canım
Hem gülüyorum hem akıyo Allahım yarabbim ya :)) bide rezil gibi eşime diyom suyum geliyo galiba bari onu demeseydim adam kaçırdımı anladı hahahah o da diyo su gelince noluyo doğum başlıyomuş dedim bi telaşe girdi çantaya koşuyo dur dedim bi bakim başka bişe de olabilir :))) ilk su sandım valla tutamayıncaBence güldükten sonra olduysa idrardır canım
Bence güzel.Kızlar batuhan ismi nasıl sizce
Gülerken falan idrar kaçırması olduğunu ve su sandıklarını duymuştum son haftalarda. Ama ben olsam hastaneye gider bir yoklardım. Az kalmış çünkü senin. Daha bir aydan fazla var bana bile doktorum su gelirse hemen hastaneye gel hiç beklemeden dedi. Ben su mu idrar mı nereden anlayacağım ki? O yüzden ıslaklık olunca hastaneye giderim hemen diye karar almıştım.Hem gülüyorum hem akıyo Allahım yarabbim ya :)) bide rezil gibi eşime diyom suyum geliyo galiba bari onu demeseydim adam kaçırdımı anladı hahahah o da diyo su gelince noluyo doğum başlıyomuş dedim bi telaşe girdi çantaya koşuyo dur dedim bi bakim başka bişe de olabilir :))) ilk su sandım valla tutamayınca
B Bir mucize evet eğer ki idrar değil de su ise Allah korusun bebek enfeksiyon kapabiliyorGülerken falan idrar kaçırması olduğunu ve su sandıklarını duymuştum son haftalarda. Ama ben olsam hastaneye gider bir yoklardım. Az kalmış çünkü senin. Daha bir aydan fazla var bana bile doktorum su gelirse hemen hastaneye gel hiç beklemeden dedi. Ben su mu idrar mı nereden anlayacağım ki? O yüzden ıslaklık olunca hastaneye giderim hemen diye karar almıştım.
Özellikle de ikinci bebeği bekleyenlere bir sorum var : Humana kimyonlu rezene Çayı aldım süt getiriyormuş.Şimdiden içmeye başlamalı mıyım ? Kullanmadan önce doktora danışmak gerekir mi ?
plojovic @pixielix yalansindunya @Nazz3416 @tinimini_hnm @kubra2553 ve diğer arkadaşlar
Gozun aydin. Cok sevindim. Her sey yolundaymis sukur.Canım arkadaşım arkadaşlar ben dün doğum yaptım. Şimdi hastanede yatıyorum. Çocuğum da ben de iyiyiz çok şükür. 36-4 te kasılma ve ağrıyla hastaneye yattım ertesi gün aldılar. İlk çocuğumda neler içtim beler süt olsun diye o dediğini de içtim fakat bunların bana kilo aldırmasından başka bi yararı olmadı. Şimdiki tavsiyem şu günde normal beslenin artı 5 litre su için sütü su yapıyor. Bana da bi arkadaş tavsiye etti gerçekten doğru. Su su su hepinize tavsiyemdir. Dualarınızı esirgemeyin. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?