Çok güzel bir isim ben beğendim.Harika ya gozlerimde canlandirdim bir an yine o manzarayi ❤ masallah ikisine de ^_^ darisi bizim basimiza insallah benim oglus da oyle olur ❤
Bu arada biz de isme karar verdik yani %90 gibi: Yaman ^_^ gebeligim biraz huzunlu ve stresli gecti dedim ki guclu yaman bir adam olsun. Alper le pek uyumlu degil ama en cok icime bu sindi ❤ sizce nasil hanimlar :)
Allah hayirlisini sagliklisini nasip etsin canim❤
Drun verdigi sinir bi sure var mi? Mesela benm 41e kadar beklerm ilk gebelgn oldgu icin demsti kizima. Bunda ne kadar bekler gidince sorcam bendeDogum yapan arkadaslarimiza saglik diliyorum tez zamanda bebisleriyle hayirlisiyla evlerine donsunler :)
Darisi biz bekleyenlere diyelim artik. Sali muayenem benimde. Sancim hic cikmiyor ama acilmam olmus mudur merakta ediyorum. 38+0 im bugun. Normal doguma musait olupta 40 a kadar bekleyip suni alir miyim diye dusunuyorum bu ara.
Bizimde yaman olacak ismi :) bende çok sevdim ismiHarika ya gozlerimde canlandirdim bir an yine o manzarayi ❤ masallah ikisine de ^_^ darisi bizim basimiza insallah benim oglus da oyle olur ❤
Bu arada biz de isme karar verdik yani %90 gibi: Yaman ^_^ gebeligim biraz huzunlu ve stresli gecti dedim ki guclu yaman bir adam olsun. Alper le pek uyumlu degil ama en cok icime bu sindi ❤ sizce nasil hanimlar :)
Bu şekilde bir tanıdığımızı doktorlar uyarmıştı. Ama anne ısrarla normal doğurcam deyince doktoru da mecbur kalmıştı ve maalesef bebeğin bir kolu doğum esnasında hasar gördü. Bebek büyüdü şimdi kocaman kız oldu şu an nasıl iyileşti mi bilmiyorum ama çocukken o kolunu zor kullanıyordu tedavi görüyordu devamlı. Doktorlara güvenmek gerekiyor yeminleri var. Sizin için en iyisi neyse onu söylerler. Ben de normal isterim ama sezeryan olmalısın derse elbet kabul edeceğim.
Harika ya gozlerimde canlandirdim bir an yine o manzarayi ❤ masallah ikisine de ^_^ darisi bizim basimiza insallah benim oglus da oyle olur ❤
Kizlar hepinize tek tek tesekkur ederiimm❤
Allah razi olsun iyi dualariniz dilekleriniz icin.
Rabbim yardimciniz olsun hepinizin tek tek.Darisi basiniza saglikla sihatle insallah.
Demekki benimkide 2 hafta sonra ölçmücek artik.. zaten dün fitilleri bıraktirdi.. hayırlısı bakalım..
Drun verdigi sinir bi sure var mi? Mesela benm 41e kadar beklerm ilk gebelgn oldgu icin demsti kizima. Bunda ne kadar bekler gidince sorcam bende
Evet benim bir öğrencim de ayni şekilde olmuş sol kolu iptal H hamis canım Sıkma canını her şeyde var bir hayır sağlıklı gelsin ds kuzuş.Bu arada sen benden bir gün erkensin sanırım ben 1 Ekimde olcam kısmetse sana tarih söylendi miBu şekilde bir tanıdığımızı doktorlar uyarmıştı. Ama anne ısrarla normal doğurcam deyince doktoru da mecbur kalmıştı ve maalesef bebeğin bir kolu doğum esnasında hasar gördü. Bebek büyüdü şimdi kocaman kız oldu şu an nasıl iyileşti mi bilmiyorum ama çocukken o kolunu zor kullanıyordu tedavi görüyordu devamlı. Doktorlara güvenmek gerekiyor yeminleri var. Sizin için en iyisi neyse onu söylerler. Ben de normal isterim ama sezeryan olmalısın derse elbet kabul edeceğim.
Bende pazartesi gidicem kontrole durumua gore sezeryan gunu vericek cok heyecanliyim son 1 haftamDogum yapan arkadaslarimiza saglik diliyorum tez zamanda bebisleriyle hayirlisiyla evlerine donsunler :)
Darisi biz bekleyenlere diyelim artik. Sali muayenem benimde. Sancim hic cikmiyor ama acilmam olmus mudur merakta ediyorum. 38+0 im bugun. Normal doguma musait olupta 40 a kadar bekleyip suni alir miyim diye dusunuyorum bu ara.
Nekadar çoğaldı doğumlar ve günü belli olanlar ne güZell hepinize hayırlı olsun kızlarsanki ben hiç doğurmycakmışım gibi gelio sanki hamile olarak doğmuşum hep hamile olarak kalcakmışım gibi bazen sıkılıyorum eski halimi özlüyorum sonra pişman oluyorum öyle hissettiğime bin şükür diyorum çok istedim bu bebeği çünkü çok ağladım çok dua ettim nankörlük etmişim gibi geliyo sonra hemen bugün doğsun istiyorum sonra yok daha hazır değilim diyorum en ufak bişey olsada bi bahane bulup ağlıyorum garip bişey bu hamilelik sağ salim hayırlısıyla vaktinde sona ersin ozamana kadar da ruh halim düzelsin inşallah amin
Sizede az kalmis bana 1 hafta gecmiyor sizin 20-25 gununuz var genelde on gun once dogumlar basliyorNekadar çoğaldı doğumlar ve günü belli olanlar ne güZell hepinize hayırlı olsun kızlarsanki ben hiç doğurmycakmışım gibi gelio sanki hamile olarak doğmuşum hep hamile olarak kalcakmışım gibi bazen sıkılıyorum eski halimi özlüyorum sonra pişman oluyorum öyle hissettiğime bin şükür diyorum çok istedim bu bebeği çünkü çok ağladım çok dua ettim nankörlük etmişim gibi geliyo sonra hemen bugün doğsun istiyorum sonra yok daha hazır değilim diyorum en ufak bişey olsada bi bahane bulup ağlıyorum garip bişey bu hamilelik sağ salim hayırlısıyla vaktinde sona ersin ozamana kadar da ruh halim düzelsin inşallah amin
Bende gecen hafta oyleydim dr haftaya gel sanci acilma yok cigeri gelissin deyip gonderiyordu nihayet pazartesi sezeryan gunu verecek son haftam gecmiyorHerkese hayırlı doğumlar olsun :) En sona ben kalacağım sanırımyalancı kasılmam bile olmadı daha hiç, Sanki doğmayacak bir dahaki kontrolüm 2 ekimde o zamana kadar çoğu kişi doğum yapmış olacak. Bakalım bizde durumlar ne olacak? Daha eksiklerimiz bitmedi sanki herşey hazır olduğu anda bebek gelecek gibi hissediyorum. O kadar yoruluyorum ki artık yürürken fln bi doğsa derken buluyorum kendimi, sonra yok daha gelişsin yazık bebeğe diye geçiriyorum içimden.
Bende gecen hafta oyleydim dr haftaya gel sanci acilma yok cigeri gelissin deyip gonderiyordu nihayet pazartesi sezeryan gunu verecek son haftam gecmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?