canim sonucta iki doktora gitmissin ikisi de ayni seyi soylemis. sonucta bizim bi bilgimiz yok bu konuda.doktora guvenmeliyiz. sen israr etsen ve bebisine en ufak bisey olsa yillarca kendini suclarsin ne gerek var.normal dogurdun diye hersey harika olmayacak kimse madalya takmayacak. icin rahat olsun hem sezaryenle dogurmak da kotu bisey degil ki.insanlar keyfi olarak bile sezaryen istiyor.kaldi ki sana bi zorunluluktan bahsetmisler.icini ferah tut.Allah hakkinda hayirlisini versin.
Canım keyfi isteyerek sezaryen olmuyorsun ki bebeğini düşünmek zorundasın onun sağlığı için .. Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin üzülme ..
Hayırlısı olsun canım bir yerden sonra bebeğin ve senin sağlığın daha önemli oluyor normal doğum tabi ki de en doğalı olması gerekeni ama başka bir dr da aynısını söylediyse hiç riske atma doğum sonrası toparlanmada çok büyük farkı olmuyor inan ikisinin de. Seninle günlerimiz aynı ama seninki erken gelmek istemiş hayırlısıyla gelsin inş dünyayaKizlar merhabalar sabah nişanım geldi sanci filan yok açılma da yok kontrol etti dr bebek 3800 olmus basi çıksa bile normal doğumda omuzları takilip,kolu tutmayabilirmiş bebegi riske atma ben senij normal dogurmak istemeni saygiyla karsiliyorum ama bebeginide dusun dedi
Ogleden sonra farkli bir doktora muayene oldum oda ayni şeyi söyledi doktorun dogru söylemiş bana gelirsen bende yardımcı olurum ama doktoruna guven dedi böyle iste kizlar nirmal doğurmak nasip olmayacak
Hayırlısı olsun canım bir yerden sonra bebeğin ve senin sağlığın daha önemli oluyor normal doğum tabi ki de en doğalı olması gerekeni ama başka bir dr da aynısını söylediyse hiç riske atma doğum sonrası toparlanmada çok büyük farkı olmuyor inan ikisinin de. Seninle günlerimiz aynı ama seninki erken gelmek istemiş hayırlısıyla gelsin inş dünyaya
:))) hepsi de geceleri güzel güzel uyuyup tezi çürütsünler inşallahMerhaba kızlar bizde bugün 9. aya girdik.. 34+5 iz kilomuz 2400gr boy 47 cm olmuş şükür.. rahim ağzı 17 mm çıktı.. düşmemiş Allahtan.. nst de sancı çikmiyor.. simdilik 8 ekime kadar dursa yeter dedi doktor.. kafası baya aşağida yüzü felan hiç görünmüyor artık.. alttan rahim ağzı ölçumu yaparken resmen kafa ordaymış.. ben bilmediğim için bebek aşağidamı dedim.. "aşağida tabi" dedi doktor korktum..
Hadi yaa bizimki gececi.. gece 12 de bi coşuyo bide 4 5 gibi..
Benimde orda bi şişlik.. midem heralde.. çunku bebeğin poposu daha aşağida..
Bu farkı bende merak ettim.. bizim rahim ağzı 17 mm bebegin kafasida hemen orda..
plojovic canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı uzun ömürlü olsun..
@Semabuse canım herhalde bu saate kadar doğmuştur.. seninkide sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah..
Hayirlisi olsun. Saglikla gelsin de.İnsallah canim bakalim ne zaman gelecek minik adamim
Cnm sen diyorsun nasip değil neden canını sıkıyorsun ,benm de normal doğumla başladı,su geldi açılma olmadı suni sancıyla bile olmadı ,başı geldi dayandı vajen girişine ama yok çıkmıyor sıpa,acil be acil sezeryna aldılar oksijensiz kalamaz die,sezeryanla doğdu birKizlar merhabalar sabah nişanım geldi sanci filan yok açılma da yok kontrol etti dr bebek 3800 olmus basi çıksa bile normal doğumda omuzları takilip,kolu tutmayabilirmiş bebegi riske atma ben senij normal dogurmak istemeni saygiyla karsiliyorum ama bebeginide dusun dedi
Ogleden sonra farkli bir doktora muayene oldum oda ayni şeyi söyledi doktorun dogru söylemiş bana gelirsen bende yardımcı olurum ama doktoruna guven dedi böyle iste kizlar nirmal doğurmak nasip olmayacak
Benimde yavaşlamaya başladı canım sanırım büyüdükleri ve yerleri daraldığı içindirKizlar 2 gundur farkettim zeynep eskisi kadar hareket etmiyor gun içinde yeri daraldigi icin mi acaba
Gozunuz aydin canim ^_^ saglikla buyusun guzel gunler gorsun insallah ❤ iyi olmaniza cok sevindim. Buyuk kizinin tepkisi nasil oldu cok merak ediyorum ❤
@Semabuse canim Allah saglikla kavustursun insallah guzel haberini bekliyoruz...
Bu şekilde bir tanıdığımızı doktorlar uyarmıştı. Ama anne ısrarla normal doğurcam deyince doktoru da mecbur kalmıştı ve maalesef bebeğin bir kolu doğum esnasında hasar gördü. Bebek büyüdü şimdi kocaman kız oldu şu an nasıl iyileşti mi bilmiyorum ama çocukken o kolunu zor kullanıyordu tedavi görüyordu devamlı. Doktorlara güvenmek gerekiyor yeminleri var. Sizin için en iyisi neyse onu söylerler. Ben de normal isterim ama sezeryan olmalısın derse elbet kabul edeceğim.Kizlar merhabalar sabah nişanım geldi sanci filan yok açılma da yok kontrol etti dr bebek 3800 olmus basi çıksa bile normal doğumda omuzları takilip,kolu tutmayabilirmiş bebegi riske atma ben senij normal dogurmak istemeni saygiyla karsiliyorum ama bebeginide dusun dedi
Kizlar 2 gundur farkettim zeynep eskisi kadar hareket etmiyor gun içinde yeri daraldigi icin mi acaba
Benimde yavaşlamaya başladı canım sanırım büyüdükleri ve yerleri daraldığı içindir
Kizlar merhabalar sabah nişanım geldi sanci filan yok açılma da yok kontrol etti dr bebek 3800 olmus basi çıksa bile normal doğumda omuzları takilip,kolu tutmayabilirmiş bebegi riske atma ben senij normal dogurmak istemeni saygiyla karsiliyorum ama bebeginide dusun dedi
Harika ya gozlerimde canlandirdim bir an yine o manzarayi ❤ masallah ikisine de ^_^ darisi bizim basimiza insallah benim oglus da oyle olur ❤Iyiydi canim cok sukur.Guzel heyecanli karsiladi.O da bizimle kaliyor :) Simdilik iyi cok sukur
Benim de ellerimde ödem ve uyuşma var ve normalde hiç tuzlu yemem. Hele gebelikte hiç atmıyorum tuz ama yine aynı geçmiyor. Bol su içiyorum. Her gün yürüyüş ve yüzmeye gidiyorum. Gebeliğin başından beri çok dikkat ediyorum ama yine de engel olamadım yapacak bir şey yok. Doğumdan sonra geçecek o zamana kadar çekeceğiz. Bazılarında böyle olurmuş piyango bize vurduEllerimdeki ödemden dolayı tuzsuz yiyorum bu seferde tansiyonum düştü dün dr da 10 çıkmıştı bugünde 8 olmuş aşırı halsiz kaldım tuzlu ayranda içemiyorum ne yapsam acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?