2018 Ekim Anneleri

Hayırlı olsun. Bebeğinize uzun mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum

Gozun aydin. Cok sevindim. Her sey yolundaymis sukur.

Teşekkürler arkadaşım darısı sizlerin başına Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin . O kadar sıkıntı çektik olsun çok şükür sonu güzel oldu. Rabbime hamdolsun . Bu bebeğimde meme başım old için sütüm çabuk geldi ama yeterli değil mama takviye ediyoruz. Kan uyuşmazlığı ikinci bebekte daha fazla sarılık yapıyormuş . Bol besleyip sarılığı atmaya çalışıyoruz. Gerçekten bir anda yükseldi çok şaşırdım ama bu günlerde geçsin inşallah. Rabbim cümlemizin evlatlarını anne babalarına bağışların.

Kizlar 2 gundur farkettim zeynep eskisi kadar hareket etmiyor gun içinde yeri daraldigi icin mi acaba

Büyük ihtimal yeri daraldigindandir ama son gittiğimde doktorum bebegin hareketlerinde azalma hissedersen çık gel bekleme demisti,artik son günler çok dikkatli olmamız lazim

Beni tebrik eden, dua eden, iyi dileklerde bulunan tum arkadaslara tesekkurler. Evimize geldik biranda 4 kisilik bir aile olduk cok degisik bir duygu.bakmaya koklamaya doyamiyorum, dokunmaya kiyamiyorum yavrularima...
Nasil bir sevgi tum gozlerden sakiniyorum kendi gozumden bile...
Allah herkese yasatsin...
Bebeklerimle evdeyiz cok sukur ama sariliklari sinirlarda hatta kizimin yukselmis düne gore.
Yarinki degere göre tekrar fototerapiye alinip alinmayacagina karar verilecek. Dualarinizi bekliyorum...

Nasıl yani başından beri gittiğin hastanede ücreti yukselttilermi doguma ramak kala, ya çok mantıksız geliyor bana ayrıca haksızlık..

Ben konustum dedim fiyati onceden almistim benim karsima farklı bı rakamla cikilmasin sakin dedim kabul ettiler, Neyse hakkinda hayirlisi cnm sağlıkla kavuş bebeğine inşallah

Vnm ağız tadıyl hayırla sağlıkla büyüt kuzularını,analı babalı büyüsünler inş.zaman geçtikçe çoook dah sevimli olacaklar

Tenrik ederim cnm rabbim sağlıkla büyğtmeyi nasip etsin.allah analı babalı büyütsün.darısı biz kalanlara ,

Ben de konuştum 2019da artacakmış fiyatlar. Yani eğer Kasım değil de Ocak başında olsa doğumum, fiyatları bindireceklerdi hemen. İlginç... İlk anlaştığımız gibi değil mi diye tekrar tekrar sorduk umarız bir sürpriz yapmazlar.

Insallah canim.Cok baskaymis,yuregini onune koyup ikiye bolmek...Allah saglikli gunlerini gostersin hep insallah
Darisi basiniza❤

Anladim. Bence de sor bakalim ne dicek? Ins son zamanlara kadar bekleyip suni yemeyiz. Kendiliginden gelirler

Ins sikintisiz atlatirsiniz. Saglicakla buyusun yavrular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…