Hayırlı olsun. Bebeğinize uzun mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorumCanım arkadaşım arkadaşlar ben dün doğum yaptım. Şimdi hastanede yatıyorum. Çocuğum da ben de iyiyiz çok şükür. 36-4 te kasılma ve ağrıyla hastaneye yattım ertesi gün aldılar. İlk çocuğumda neler içtim beler süt olsun diye o dediğini de içtim fakat bunların bana kilo aldırmasından başka bi yararı olmadı. Şimdiki tavsiyem şu günde normal beslenin artı 5 litre su için sütü su yapıyor. Bana da bi arkadaş tavsiye etti gerçekten doğru. Su su su hepinize tavsiyemdir. Dualarınızı esirgemeyin. Sevgiler
Gozun aydin. Cok sevindim. Her sey yolundaymis sukur.
Hayırlı olsun. Bebeğinize uzun mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum
Kizlar 2 gundur farkettim zeynep eskisi kadar hareket etmiyor gun içinde yeri daraldigi icin mi acaba
Nasıl yani başından beri gittiğin hastanede ücreti yukselttilermi doguma ramak kala, ya çok mantıksız geliyor bana ayrıca haksızlık..Kızlar birimde doğum tarihimiz belli oldu 08.10.18 aslında ben 10.10.18 istiyordum ama doktorum 08 daha iyi olur bebek şuanda 3 kilo seni daha fazla zorlamasın dedi. Bu arada değişen Doğum ücretleri yüzünden 35 haftada doktor ve hastane değiştirmek zorunda kaldım. Allah kısmet ederse 38+2 de doğumumuz olacak inşallah
Vnm ağız tadıyl hayırla sağlıkla büyüt kuzularını,analı babalı büyüsünler inş.zaman geçtikçe çoook dah sevimli olacaklarBeni tebrik eden, dua eden, iyi dileklerde bulunan tum arkadaslara tesekkurler. Evimize geldik biranda 4 kisilik bir aile olduk cok degisik bir duygu.bakmaya koklamaya doyamiyorum, dokunmaya kiyamiyorum yavrularimi...
Nasil bir sevgi tum gozlerden sakiniyorum kendi gozumden bile...
Allah herkese yasatsin...
Bebeklerimle evdeyiz cok sukur ama sariliklari sinirlarda hatta kizimin yukselmis düne gore.
Yarinki degere göre tekrar fototerapiye alinip alinmayacagina karar verilecek. Dualarinizi bekliyorum...
Tenrik ederim cnm rabbim sağlıkla büyğtmeyi nasip etsin.allah analı babalı büyütsün.darısı biz kalanlara ,Canım arkadaşım arkadaşlar ben dün doğum yaptım. Şimdi hastanede yatıyorum. Çocuğum da ben de iyiyiz çok şükür. 36-4 te kasılma ve ağrıyla hastaneye yattım ertesi gün aldılar. İlk çocuğumda neler içtim beler süt olsun diye o dediğini de içtim fakat bunların bana kilo aldırmasından başka bi yararı olmadı. Şimdiki tavsiyem şu günde normal beslenin artı 5 litre su için sütü su yapıyor. Bana da bi arkadaş tavsiye etti gerçekten doğru. Su su su hepinize tavsiyemdir. Dualarınızı esirgemeyin. Sevgiler
Ben de konuştum 2019da artacakmış fiyatlar. Yani eğer Kasım değil de Ocak başında olsa doğumum, fiyatları bindireceklerdi hemen. İlginç... İlk anlaştığımız gibi değil mi diye tekrar tekrar sorduk umarız bir sürpriz yapmazlar.Nasıl yani başından beri gittiğin hastanede ücreti yukselttilermi doguma ramak kala, ya çok mantıksız geliyor bana ayrıca haksızlık..
Ben konustum dedim fiyati onceden almistim benim karsima farklı bı rakamla cikilmasin sakin dedim kabul ettiler, Neyse hakkinda hayirlisi cnm sağlıkla kavuş bebeğine inşallah
Harika ya gozlerimde canlandirdim bir an yine o manzarayi ❤ masallah ikisine de ^_^ darisi bizim basimiza insallah benim oglus da oyle olur ❤
Bu arada biz de isme karar verdik yani %90 gibi: Yaman ^_^ gebeligim biraz huzunlu ve stresli gecti dedim ki guclu yaman bir adam olsun. Alper le pek uyumlu degil ama en cok icime bu sindi ❤ sizce nasil hanimlar :)
Hayirli olsun canimAllah razı olsun canım cümlemize inşallah
Tenrik ederim cnm rabbim sağlıkla büyğtmeyi nasip etsin.allah analı babalı büyütsün.darısı biz kalanlara ,
yalansindunya Allah analı abbali büyütsün canm, 36+4 temi doğum yaptin baya erken gelmis senin kuzu:)
Anladim. Bence de sor bakalim ne dicek? Ins son zamanlara kadar bekleyip suni yemeyiz. Kendiliginden gelirlerYok hayir bir sure konusmadik acikcasi cunku 29. Haftadan beri erken dogum riskim vardi. Ben bu haftalar dogum yaparim diye dusunuyodum :) sali gidisimde soracagim bende bi sure var mi diye. Cunku bekleyip bebege daha fazla kilo aldirip sezeryana donmek istemiyorum. İzinimde gidiyor bi yandan onuda dusunmek lazim.
Eger su ise bebgn harktlerinde azalma olur canim. Ona dikkat et yeter bence. En onemlisi bebegn harektleri suanKoku yok rengide peçeteye sildim duruydu korktum ama devamı gelmedi sanırım kaçırdım resmenyine her ihtimale karşı gelen su ise ilerleyen vakitte ne olur acaba ?
Ins sikintisiz atlatirsiniz. Saglicakla buyusun yavrularBeni tebrik eden, dua eden, iyi dileklerde bulunan tum arkadaslara tesekkurler. Evimize geldik biranda 4 kisilik bir aile olduk cok degisik bir duygu.bakmaya koklamaya doyamiyorum, dokunmaya kiyamiyorum yavrularima...
Nasil bir sevgi tum gozlerden sakiniyorum kendi gozumden bile...
Allah herkese yasatsin...
Bebeklerimle evdeyiz cok sukur ama sariliklari sinirlarda hatta kizimin yukselmis düne gore.
Yarinki degere göre tekrar fototerapiye alinip alinmayacagina karar verilecek. Dualarinizi bekliyorum...
Ben oyle dogum yapmistim bu sefer de oyle yaparim. Dr sormadi gerci daha ama :) herlde sorar bidahaki randevumdaKızlar epidural normal Doğum hakkında ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?