Evet liv de prof a gidiyodu.Istanbul liv hospital bildiğim tek şey bu
38.haftadayım çok şükür erken doğum sınırını aştıkdoğuma hazırlık bunlar artık
yok canım hiç kanamam olmadı çok şükür işte en baştan beri aşşağıdaydı malesef çıkmamış.. senin de ilkti değilmi günün bellimiydi seni kaçıncı haftada alcak?Canım benim de plasenta aşağıdaydı sonra yukarı çıktı 1.2.trimesterde kanaman olmuş muydu
Maşallah canım hayırlı olsunkızlar benımde buğün kontrolüm vardı 36+3 olduk bizde... Prensesim 3.400 gr 52 cm oldu... Nst de düzensiz sancılarım çıktı... Doktorda doğum tarihi verdi 11.10.2018 tarihinde Allahın izniyle bebeğimi kucağıma alıcagım inş :)
Ben de mecburen bir yolunu bulacağım canım mesafe bizim için problem yanımızda da olsun istiyorum bakalım ne yapabiliriz araştıracağımBende durdum durdum girerken aglayiverdim esimle en son vedalasirken,buyuk kizim cikmadi aklimdan bana bisy olursa diye...
Benimkide 4 yasinda canim.Dogum olduktan 1 saat sonra fln annem getirdi.Bende biraz toparlanmistim.2 gece bizimle hastanedede kaldi.Hatta sordum anneannenle evimize ya da babanla babaannene gecebilirsin istersen diye,o da burda seninle kalabilir miyim dedi olur dedim.Oyle kaldik hepberaber döndük :)
Anladım canım hayırlısıyla gelsin inş bebiş öncesinde sezeryan olması doğal olarak ilk sebep. Hayırlısı benim de 1 ekim nasipse2 sene önce sezeryanla doğum yaptım, şimdi de kasılmalarım var, iride bir bebek eğer bebek doğum kanalına girerse dikişlerim açılabilirmiş. Yoksa en erken 1 ekim diye konuşmuştuk
Canım ben her zaman sezeryan konusunda açık fikirli oldum ikimizin de doğum sürecini rahat atlatması daha önemli bence ama senin ya da sizin kararınız en önemlisi deneyebilirsin de istersen sezeryan da olabilirsin senin tam olarak ne istediğin önemli olanKızlar selam,
Bugün doktora gittim. Oğluşumun başı 11 cm olmuş. 39. Haftaya girdik. Muayenede normale zorlarız iatersen dedi doktorum ama çok aşağı inmemiş oğlum. Bu durumda istersen sezeryan için gün konuşalım. Karar senin. Doğuramayacaksın muhtemelen ama deneyelim dersen deneriz sonra olmazsa sezeryana alırız dedi. Çok kararsız bir şekilde çıktım hastaneden. Fikirlerniz nedir?
Bende de öyle olmustu hiç korkmayın açıklık oluştukça kanama artıyormuş dr öyle söyledi bana.. İnşallah kendi sancınız gelirde rahat bi doğum olurBenimde bugun kontrolum vardi, 38+3 um bebek 3387gr 51cm olmus.
Acikligim hala 1 cm ama nstde sanci cikti bu sefer yeterli duzeyde degilmis ama. Dr suni sanci ile dogumu baslatiriz ama 4cm olmadan epidural veremem 4cm olana kadarda sen pes edebilirsin bu yuzden akisina birakalim kendi sancilarini bekleyelim dedi. Kan akisina bebegin suyuna bakti normal dedi. Cumaya tekrar cagirdi. Acikliga bakarken bugun biraz zorladi sonrasinda azicik kanamam oldu basina boyle bir sey gelen oldu mu daha once?
Aynen Allaha sığındım. Rabbim inşallah sağsalim kucağıma almayı nasip eder. Bu arada hayırlı olsun. Rabbim ailesiyle sağlıklı uzun yıllar nasip etsin inşallahNe guzel soylemis canim.
Hicbirimizin hicbir an garantisi yok,Allah'a guven.Sen isini ona birak❤
Aslında benim de beklediğim oydu karar veremiyordum. Şimdi doktor öyle deyince biraz daha kararım netleştiValla ne güzel doktorun seni yönlendirmiş benim tam tersi ben doktorumu zorla yönlendirdim :))))
Ay maşallah ne güzel hayırla sağlıkla gelsin inşallah canım ..kızlar benımde buğün kontrolüm vardı 36+3 olduk bizde... Prensesim 3.400 gr 52 cm oldu... Nst de düzensiz sancılarım çıktı... Doktorda doğum tarihi verdi 11.10.2018 tarihinde Allahın izniyle bebeğimi kucağıma alıcagım inş :)
Bnde ağrıdan mide yanmasından uyuyamıyorumKizlar hetkez ayakta sanirim hicbirimizi utku tutmuyor uyuyamiyorum ben heyecandan meraktan
Ah o mide yanmasi varya 2 ayimi burnumdan getirdi havuc varsa havuc ye arkadasimBnde ağrıdan mide yanmasından uyuyamıyorum
Havuç leblebi soda şurup hiçbişey fayda etmiyo canım son zamanlarda çok aşırı olmaya başladı bütün günümü ve gecemi etkiliyo inan hiç abartmıyorum saatte bir uyandırıyo her kalktığımda saate bakıyorum:) hayırlısıyla aetık bebeğimi kucağıma almak istiyorum hamilelik beni baydı bugüne kadar çok şükür iyi geldim ama artık gücüm tükendi gibiAh o mide yanmasi varya 2 ayimi burnumdan getirdi havuc varsa havuc ye arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?