Ben olsam beklerdim neden doğuramayacakmışsınız madem son dkka sezaryene alabilir bekleyin bence yapamazsanız sezaryene dönersiniz .. mesela benim doktorum sürekli beni kesme peşinde :) ama ben bekliyorum son dkka yapamazsam o zaman epidural düşünüyorum
Kizlar benimde kontrol vardi bu gun bebisim 2.880 boyu 49 cm normalmi sizce 37+5 oldum
Bende yanıma destek arıyorum normal doğuran :) hayırlısı olsun inşallah canım .. ara ara bi sancı geliyo çok fena o değil diyorlar diyorum bu hafif olanıysa doğum sancısı nasıl olacak :) hem korkuyorum hem illa normal doğurma peşindeyim çünkü sezaryenden daha çok korkuyorum Allahım ikisinden de korkuyorum ya güç kuvvet versin yardım etsin hepimize inşallah
Hmm bu sık kasılmalar dışında bir şey yok yani şimdi bir yazıyla karşılaştıım .. ağrısız sık kasılmayla doğumu başlamış bir kadının ve ağrısız 5 cm açıklığı varmış sonra epiduralle doğuma girmiş yani hiç sancı çekmemiş maşallah .. e ben şimdi ne yapayım sürekli kasılma var baya sık bilemedim şimdi
Bu gece ben de uyuyamayangillerdenim
Belim çok fazla ağrıyor kasıklarıma ağrılar giriyor. Yatar pozisyondayken daha şiddetli hissediyorum. Inşallah doğum sancısıdır da bebeğime kavuşurum artık..
İnşallah olurİnsallah, aciklik olmazsa mecbur sezeryan olursa diye uzuluyorum acikcasi. Cok tatli adet sancilarim arada oluyor ama iste yeterli degilmis. Bakalim ilk gebelikte once kagit gibi incelme olurmus rahim agzinda sonra hizlica acilirmis bende incelme suan mecvut ama aciklik 1cm ve sanci az.
Hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inş cnmAy maşallah ne güzel hayırla sağlıkla gelsin inşallah canım ..
Ya benim o acilma 2 saat icinde olmustu. Sanciyla birlikte oldu yani. O yuzden son dk bile olablr hic dert etme. Ki ozel bisy de yapmadim:))) hee sen yine sansini dene. Bide iliski yasak degilse benm drumn en cok onerisi oyduİnsallah, aciklik olmazsa mecbur sezeryan olursa diye uzuluyorum acikcasi. Cok tatli adet sancilarim arada oluyor ama iste yeterli degilmis. Bakalim ilk gebelikte once kagit gibi incelme olurmus rahim agzinda sonra hizlica acilirmis bende incelme suan mecvut ama aciklik 1cm ve sanci az.
Bütün gece düzenliydi 1 saattir falan kasılmadım diyebilirim yarın kontrolüm var bakalım ne olmuş :) uykusuzluktan mıdır nedir bomba gibiyim çatacak yer arıyorum sürekli gerginim olur olmadık şeylere kızıyorum neyseki etrafımdakiler hamile diyip susuyolar da sorun yaşamıyoruz kimseyi pek takmıyorumda anneme patlayınca sonra iyice geliyorlar bana üzdüm diyeDegisir muhtemelen. Ben hic sanci yasamadim suyumu patlatnca sanci baslamisti. Ama kasilmalarim duzenli sik ve son seviyedeydi. Sen nasilsin simdi. Duzenli ve kesintisiz devam mi?
Sağlıkla alalım kucağımıza inşallahAnladım canım hayırlısıyla gelsin inş bebiş öncesinde sezeryan olması doğal olarak ilk sebep. Hayırlısı benim de 1 ekim nasipse
Hay maşallah ya ben niye 50 kere gidiyorum bu tuvalete acaba akşamları susadığım halde bazen su içmiyorum wc git yat abartısız 5 dkka sonra geri kalk normalde yaz kış su şişesiyle dolaşır yatarım gece wc değilde suya kalkarım doğurayım gece gündüz kana kana içicem diyorum :)Her gece rüyamda bebeğimin doğduğunu görüyorum ama bebek erkek değil kız oluyor her seferindebir de sağa sola dönerken hafif ağrılar hissediyorum sanki ama gün içinde hiç ağrı kasılma hissetmiyorum. Maşallah uykumdan da hiç olmuyorum. 2-3 gündür saat 10-10.30da uyuyakalıyorum oturduğum yerde. Sabaha kadar bir iki kere kalkıp tuvalete gitmek dışında deliksiz uyuyorum bu ara uykusuz günlerim bitmiş gibi
Ya ben bu su patlama meselesinide anlamadım onda bi acı sızı oluyormu nasıl patlatıyorlarAl bendende o kadr. 32 saat cok duzenli kasildim. Sonrada gittim suyumu patlattilar. Sanci basladi ve 1 saat sonrasnda epidural aldim. 45dk sonrasinda doguma basladik. 45 dk icinde de dogmustu kizim. Sanciyi sadece dogumdan once 1-2 saat cektm. Ki o da yavas yavas artmisti. Yani belki sende hic sanci cekmezsin. Herkesin ki farkli:))
Son muayenede hala bi direndi ama bende direndim peki dedi en son haftaya gel sen kararlısın heh dedim çok şükür anladın :))) o mor seviyorum diye mor önlük giyer çok azimli hahahaBenim dr surekli beni kesme pesinde cok guldum buna :) hala devam mi sezeryan israri doktorunuzun? Benim yesil onluklere alerjim var korkuyorum deyin :)
Bir rahatsızlık hissi var ama ritmik bir sancı falan yok. Çok yoruldum artıkBenim bir kac gundur bu sekilde sancilarim oldu ama rahatsiz edecek durumda degil. Dr artarsa geleceksin dedi.
Kanama seklinde degilde silince cok acik bir renk ip kadar ince ve silik geldi geceden beri acaba nisan mi diyede tereddut ettim ama nisan daha koyu kivamda olmasi gerek saniyorum. Hurma gunluk 5 tane yemeye basladim bu hafta. İliski icin yasak hic yoktu ozellikle soyledi yapabilirsiniz korunmasiz yarari olacaktir diye. Sancilarim ve acikligim yeterli duzeyde olmasini bekliyoruz hayirlisiyla :) sizde durumlar ne atlattiniz cok sukur :)
Ne güzel bir doktor keşkee benim olsa :))) gerçekten çok şanslısınBiz sizinle israrla bekleyenlerdeniz :) benim dr da inadina normalci. Dun ilk defa nstde sancim cikti 75 e yukseldiginde bir sey hissetmedim. Ama 2 gundur tatli tatli adet oldum olucam sancilarim var ama ara ara oluyor. Kasilmalarim cok ama. Hic duzen takibi yapmadim ama baya oluyor gun icinde. Sezeryandan bende korkanlardanim ameliyat ortami ve kontrolun dr da olsa baskasinda olmasi beni tedirgin eden. Ama dr um gidisati soyle izah etti; suan aciklik 1cm yeterli sancin yok ama rahim agzi incelmesi var. İlk amac acikligi saglamak 4cm de epidural sonrasi zaten sikintin olmucak dedi. Dun kesin bir sey soylemesini bekledim ama suni verip seni pes ettiremem suan dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?