2018 Ekim Anneleri

Benim dr surekli beni kesme pesinde cok guldum buna :) hala devam mi sezeryan israri doktorunuzun? Benim yesil onluklere alerjim var korkuyorum deyin :)

Kizlar benimde kontrol vardi bu gun bebisim 2.880 boyu 49 cm normalmi sizce 37+5 oldum

36+2 de hemen hemen sizinkine yakindi kilosu dra nasil dedigimde; normal dogum icin beklenen 3200gr dir fazlasi anneyi zorlar o ha fazlasi olur mu olur ama 3200 olsun yeter demisti.
Yediklerimi degistirmedim, 38+4 dun 3387gr di normal dedi. Zaten fazla olmasin normal istiyorsaniz.

Biz sizinle israrla bekleyenlerdeniz :) benim dr da inadina normalci. Dun ilk defa nstde sancim cikti 75 e yukseldiginde bir sey hissetmedim. Ama 2 gundur tatli tatli adet oldum olucam sancilarim var ama ara ara oluyor. Kasilmalarim cok ama. Hic duzen takibi yapmadim ama baya oluyor gun icinde. Sezeryandan bende korkanlardanim ameliyat ortami ve kontrolun dr da olsa baskasinda olmasi beni tedirgin eden. Ama dr um gidisati soyle izah etti; suan aciklik 1cm yeterli sancin yok ama rahim agzi incelmesi var. İlk amac acikligi saglamak 4cm de epidural sonrasi zaten sikintin olmucak dedi. Dun kesin bir sey soylemesini bekledim ama suni verip seni pes ettiremem suan dedi.

Benimde kasilmalarim cok sık oluyor dun mesela yarim saatte belki 5-6 kez oldu ama acilmam 1cm bu tezi curuttum mu istisna miyim simdi :) muayeneye giderken bende boyle dusundum bu kadar kasilmaya bi 3cm olmusumdur diye ama malesef

Bu gece ben de uyuyamayangillerdenim
Belim çok fazla ağrıyor kasıklarıma ağrılar giriyor. Yatar pozisyondayken daha şiddetli hissediyorum. Inşallah doğum sancısıdır da bebeğime kavuşurum artık..

Benim bir kac gundur bu sekilde sancilarim oldu ama rahatsiz edecek durumda degil. Dr artarsa geleceksin dedi.

plojovic yalansindunya teşekkürler kızlar amin
S Snglmhmt normslde önümüzdeki pazartesi yani 38+3 te yapacaktık ama nst de sürekli Sancı çıkıyor bugün de çıkarsa daha erkene alacak netleşecek 38+0 cuma der dşye düşünüyorum
B Bir mucize
ağrısız da olsa nst de çıkan sancılar Rahmi açabilir Doğumu başlatır tabiki hatta benşm bu sebepten 32+2 de erken dopum riskim olmuştu

Dun dr um dediklerini paylasayim sizinle, birkac gundur sabahlari ellerimde sisme oldugunu soyledim bu sislik gozlerinde de olursa, bas agrin ve beraberinde sersemlik hissi, bebek hareketlerinde azalma olursa hemen geliyorsun dedi. En cok merak ettigim aniden suyum gelirse ne kadar vaktim var toparlanip gelmek icin dedim, eger ki suyun berraksa idrar gibiyse 72saat icinde dogum olur eger ki suyun yesil kotu kokulu ve goruntusunde hosuna gitmeyecek boyuttaysa bebek kaka yapmistir hemen geliyorsun dedi. Olursa 40 haftayi beklersem bebek kac kg olur ve ben normal yapabilir miyim diye sordum, 4200e kadar normal dogurturum sonrasi senin icin travmaya girer. Ama suan suni verip bebegin kalp atisinda dusme riski olupta pirince giderken eldeki bulgurdan olamam dedi. Ben rjsk almjyorum kaderciyim akisina birakiyorum 39+3 te doppler ile net kilosuna bakip o sekilde konusalim dedi. Belki sizlere faydasi olur bu bilgilerin.

İnşallah olur
Çömelme hareketi yapın bide hurma yiyin
Ben faydasını gördüm sancım yok gibiyken açıklık kontrolünde 3cm açıklığım çıktı sonrasında zaten ilerliyor suni sancı ile
Allah yardımcın olsun gönlünce olur inşallah

Doğum yapan tüm arkadasların gözü aydın mimikleriyle bir ömür boyu sağlıklı mutlu huzurlu günler nasip olsun..

Doğum yapacak olan arkadasların da Allah yardımıcı olsun inşallah herşey gönüllerince olur sağlıkla kucaklarlar bebişlerini dualarımdasınız hepiniz

Her gece rüyamda bebeğimin doğduğunu görüyorum ama bebek erkek değil kız oluyor her seferinde bir de sağa sola dönerken hafif ağrılar hissediyorum sanki ama gün içinde hiç ağrı kasılma hissetmiyorum. Maşallah uykumdan da hiç olmuyorum. 2-3 gündür saat 10-10.30da uyuyakalıyorum oturduğum yerde. Sabaha kadar bir iki kere kalkıp tuvalete gitmek dışında deliksiz uyuyorum bu ara uykusuz günlerim bitmiş gibi

Ya benim o acilma 2 saat icinde olmustu. Sanciyla birlikte oldu yani. O yuzden son dk bile olablr hic dert etme. Ki ozel bisy de yapmadim:))) hee sen yine sansini dene. Bide iliski yasak degilse benm drumn en cok onerisi oydu

Degisir muhtemelen. Ben hic sanci yasamadim suyumu patlatnca sanci baslamisti. Ama kasilmalarim duzenli sik ve son seviyedeydi. Sen nasilsin simdi. Duzenli ve kesintisiz devam mi?
Bütün gece düzenliydi 1 saattir falan kasılmadım diyebilirim yarın kontrolüm var bakalım ne olmuş :) uykusuzluktan mıdır nedir bomba gibiyim çatacak yer arıyorum sürekli gerginim olur olmadık şeylere kızıyorum neyseki etrafımdakiler hamile diyip susuyolar da sorun yaşamıyoruz kimseyi pek takmıyorumda anneme patlayınca sonra iyice geliyorlar bana üzdüm diye

Hay maşallah ya ben niye 50 kere gidiyorum bu tuvalete acaba akşamları susadığım halde bazen su içmiyorum wc git yat abartısız 5 dkka sonra geri kalk normalde yaz kış su şişesiyle dolaşır yatarım gece wc değilde suya kalkarım doğurayım gece gündüz kana kana içicem diyorum :)

Ya ben bu su patlama meselesinide anlamadım onda bi acı sızı oluyormu nasıl patlatıyorlar

Benim dr surekli beni kesme pesinde cok guldum buna :) hala devam mi sezeryan israri doktorunuzun? Benim yesil onluklere alerjim var korkuyorum deyin :)
Son muayenede hala bi direndi ama bende direndim peki dedi en son haftaya gel sen kararlısın heh dedim çok şükür anladın :))) o mor seviyorum diye mor önlük giyer çok azimli hahaha

Nişan bnm ilk gebeligimde gelmisti canim.
Koyu kivamli,yumurtlama akintilarindan koyu ve az daha fazla,hafif cokca bisy boyle akinti gb degil.Mutlaka anlarsin farkli cidden.
Zamanini bekliyordur bebisin onlar herkesten daha iyi biliyor :)

Biz iyiyiz cok sukur 6.gün oldu bile :) Memeli,kakalı geciyor :))))

Ne güzel bir doktor keşkee benim olsa :))) gerçekten çok şanslısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…