- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Gebe olmak yetiyo uyuyamamaya galibaNe midem yanıyo ne bir sıkıntı var şuan yinede uyuyamıyorum ya hay Allah
Yani benim bugün çok fazla kasılmam oldu halada oluyor ama sancı olmadığı için önemsemedim şimdi o yazıyı görüncede tedirgin oldum evde doğurmayım :))))Gebe olmak yetiyo uyuyamamaya galiba
bu kasılma nasıl oluyo bnde de oluyo bişiler ama ben bebek geriniyo falan diye düşünüyorum hani biyerini dayıyo karnıma gibi öylemiYani benim bugün çok fazla kasılmam oldu halada oluyor ama sancı olmadığı için önemsemedim şimdi o yazıyı görüncede tedirgin oldum evde doğurmayım :))))
Evet canım bi yere toplanıyo sertleşiyor öylece duruyor nefesimi de kesiyor benim sanki derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum o an hemen anlıyorum karnıma bi elliyorum toplanmış yine semsertbu kasılma nasıl oluyo bnde de oluyo bişiler ama ben bebek geriniyo falan diye düşünüyorum hani biyerini dayıyo karnıma gibi öylemi
Hmm bnde de çok sık oluyo ozamanEvet canım bi yere toplanıyo sertleşiyor öylece duruyor nefesimi de kesiyor benim sanki derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum o an hemen anlıyorum karnıma bi elliyorum toplanmış yine semsert
Yok cok sukur simdilik bi zorlugu:) bulanti zamanlarim biraz sikinti oldu o da 1 ay surdu zaten. Baska bi zorlugu olmadi ben hep boyle olsun istemistim. Cok sukud olduKubra arkasim kizin 14 aylikmi peki art arda zorlandinmi bende boyle yapmayi dusunuyorum ama korkuyorum zor oldumu senin icin
Degisir muhtemelen. Ben hic sanci yasamadim suyumu patlatnca sanci baslamisti. Ama kasilmalarim duzenli sik ve son seviyedeydi. Sen nasilsin simdi. Duzenli ve kesintisiz devam mi?Kızlar kasılmalar sıklaştıktan ne zaman sonra sancılar başlar kişiden kişiye değişir mi bu da .. bugün çok fazla kasılma yaşıyorum .. sık ve peşpeşe
Ohh ne guzell saglikla kavustunuz. Rabbm huzurunuzu bozmasin insGebelik takviminin olmamasi bile ne garip geliyor :)
Sizin gobis kasilma maceralarini okudukca anilarim tazeleniyor suan :)
Zaman ne hizli.Bi cırpıda degisiyor hayat.Yarın 1 haftasi doluyor bile bebisin❤ Buyuk kizimda apayri degisti sanki gozumde❤ Bi yandan ne kadar buyudugunu daha da farkediyorum bi yandanda aslinda hala ne kadar kucucuk oldugunuda tum masumluguyla.
Daha Ekim bile baslamadi,zamaninda saglikli guzel haberlerinizi aliriz insallah❤
Yok canim yapmadim. YaZarim ben muhtemelen her firsatta:))) telim yok ondan sik giremiyrm bu ara. Esim gelince direk burda aliyrum solugu:))
Al bendende o kadr. 32 saat cok duzenli kasildim. Sonrada gittim suyumu patlattilar. Sanci basladi ve 1 saat sonrasnda epidural aldim. 45dk sonrasinda doguma basladik. 45 dk icinde de dogmustu kizim. Sanciyi sadece dogumdan once 1-2 saat cektm. Ki o da yavas yavas artmisti. Yani belki sende hic sanci cekmezsin. Herkesin ki farkli:))Hmm bu sık kasılmalar dışında bir şey yok yani şimdi bir yazıyla karşılaştıım .. ağrısız sık kasılmayla doğumu başlamış bir kadının ve ağrısız 5 cm açıklığı varmış sonra epiduralle doğuma girmiş yani hiç sancı çekmemiş maşallah .. e ben şimdi ne yapayım sürekli kasılma var baya sık bilemedim şimdi
Dk olarak kontrol ediyomusun benimki düzenli uzaktaki bi arkadaşla konuştuk sıklaşınca gidersiniz dediYani benim bugün çok fazla kasılmam oldu halada oluyor ama sancı olmadığı için önemsemedim şimdi o yazıyı görüncede tedirgin oldum evde doğurmayım :))))
Surekli bi skilde devam ediyrsa yazili olark not alin bakin derim. Araliklar iyice siklasana kadar.Tam bu akşam merak ettiğim sorunun cevabıydı bu benim pek de ağrılı olmayan 15dkda bir kasılmalarım oluyo
Aynen takipteyim bakalımSurekli bi skilde devam ediyrsa yazili olark not alin bakin derim. Araliklar iyice siklasana kadar.
Aa hurma iyi hatırlattın ya aldım dolapta duruyor bende bir de meryem ana otu var hacdan gelmişti çocuk olsun diye kullanmıştım önce şimdi de açıklık için kullanabilir mişim doğum başlayınca suya koyup okuyormuşsun inşallah işe yarar :)
Muayene sonrasi kanama normal diye biliyorum canim.Hatta sana yarari bile olabilir muayenenin aciklik acisindan.
Hurma iyi gelecektir gunluk ye bence baslamadiysan.
En guzelini soylemis doktorunda hem gununde var.Bence 39un icinde gelir minis
Iliski icin yasak varmiydi bilmiyorum ama onunda yarari olabilir :)
Bende de öyle olmustu hiç korkmayın açıklık oluştukça kanama artıyormuş dr öyle söyledi bana.. İnşallah kendi sancınız gelirde rahat bi doğum olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?