2018 Ekim Anneleri

Maşallah dünyaya gelen büyüyor,Darısı başımıza inşallah

Gunaydin kizlar bende bir değişiklik yok Bebek kesin sezeryan olacak malesef
Size hic yazmamisim ama benim haftalardır kürek kemiğim agriyor bu gece hic uyumadim agrisindan bebeğin yeliymiş illa bir yerimiz agrirmis benimki dayanılmaz halde varmi sizde de böyle seyler

Son muayenede hala bi direndi ama bende direndim peki dedi en son haftaya gel sen kararlısın heh dedim çok şükür anladın :))) o mor seviyorum diye mor önlük giyer çok azimli hahaha

:))) yaaaa o kadar mi diyosunn. Allah gonlune gore versin insallah hayirlisi hangisiyse o olur. Benimkide inadina normalci. Yapabilecegine inaniyorum neden aksini dusunelim diyor.

Ha yok oyle bir sey degil benimki. Boyle kilcal damar catlamasi gibiydi cunku dunku muayenede bu sefer benide zorladi. Gerci yine 1 dk bile surmedi o muayene. Keyfini bekliyoruz bakalim :)

Cok sukur, daha nice guzel gunlere :)

Peki renk olarak pembemsi kanlı mı olur hep

Oyy kuzucuk ya mis gibi kokuyordur o
Bizde saglikla kucagimiza alsakta evimizde cennet kokusu olsa

Gunaydin canim

Bende pelvik agri var. Bi ara bacağım cekiyordu o duzeldi simdi vajina ustunde ağrı ile karisik aci var

Canim o iyice sikismis bastiriyor ondandir ne kadar kaldi hayirlisiyla?

Gunaydin, malesef demeyin hayirlisi oymus demek ki eskisi gibi degil artik sezeryanlar. Normal dogum yapipta sikintili bi surecte gecirebiliriz. Doktorunuza guveniyorsaniz kendinizi ona birakin bence. Kurek kemigi agrisi bilemedim acaba yataginiz mi rahat degil yada ters bi hareket mi yaptiniz? Bende legen kemigi agrisi geceleri saga sola donerken oluyor.

Kızlar ben kasılmalarımı takip ettim önce 7 dkkada tekrar oldu sonra 13 sonra 5 sonra 10 böyle devam ediyor yarın kontrolüm var zaten bugünden gitmeyim mi acaba ?

Kızlar ben kasılmalarımı takip ettim önce 7 dkkada tekrar oldu sonra 13 sonra 5 sonra 10 böyle devam ediyor yarın kontrolüm var zaten bugünden gitmeyim mi acaba ?

Sanciniz var mi? Benimde kasilmalarim cok sık oluyor hatta dun dr yaninda oldu. Bakalim nstde cikacak mi sancilariniz. İnsallah acilma oluyordur sizde de.

Son muayenede hala bi direndi ama bende direndim peki dedi en son haftaya gel sen kararlısın heh dedim çok şükür anladın :))) o mor seviyorum diye mor önlük giyer çok azimli hahaha
Benim doktorda öyle ya en baştan beri ilk başta fıtık ameliyatı oldum diye doktoruna sormamız lazım sezeryan olursun dedi sordum gerek yok dedi sonra bi hastam vardı 38 de fıtığı azmış yürüyemiyodu sezeryan oldu dedi yok bn çok rahatım belim de iyi dedim onuda geçti çatı muayenesi yapcm bakalm darsa olcaksın dedi en sonda plesenta da tutturdu dediğini yaptı bakalım haftaya kesinleşcel ama şimdiden zaren yüzde doksan dedi bile buda beni kesmeden rahat etmicek:)

Canim bana doktorum 10 dk. Icinde 400-50 saniye suren 3 sancin olursa gel demişti ama seninki de cok sık olmus

Selam kizlar uzun zamandir yazmiyordum buraya. Bi bebiş haberi de benden gelsin o zaman :) bu sabah 9 da sezeryan ile bebeğim dünyaya geldi teyzeleri. Kizim oldu 3250 kilosu boyu da 50 cm. Ikimizde iyiyiz. Spinal sezeryan oldum simdi uyuşukluk gectigi icin cok ağrım var ama bebegim iyi cok şükür bu ağrılarım da gecer Allahin izniyle. Darisi bekleyen arkadaşlarımın basina insallah. Sizler se sag salim alin bebislerinizi kucağınıza ❤❤❤

Allah analı babalı büyütsün canım maşallah boyu kilosu oldukça iyi inş hiçbir sorun yaşamadan da evinize gidersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…