Nişan bnm ilk gebeligimde gelmisti canim.
Koyu kivamli,yumurtlama akintilarindan koyu ve az daha fazla,hafif cokca bisy boyle akinti gb degil.Mutlaka anlarsin farkli cidden.
Zamanini bekliyordur bebisin onlar herkesten daha iyi biliyor :)
Biz iyiyiz cok sukur 6.gün oldu bile :) Memeli,kakalı geciyor :))))
Son muayenede hala bi direndi ama bende direndim peki dedi en son haftaya gel sen kararlısın heh dedim çok şükür anladın :))) o mor seviyorum diye mor önlük giyer çok azimli hahaha
Bir rahatsızlık hissi var ama ritmik bir sancı falan yok. Çok yoruldum artık
Nişan bnm ilk gebeligimde gelmisti canim.
Koyu kivamli,yumurtlama akintilarindan koyu ve az daha fazla,hafif cokca bisy boyle akinti gb degil.Mutlaka anlarsin farkli cidden.
Ne güzel bir doktor keşkee benim olsa :))) gerçekten çok şanslısın
Peki renk olarak pembemsi kanlı mı olur hepNişan bnm ilk gebeligimde gelmisti canim.
Oyy kuzucuk ya mis gibi kokuyordur oNişan bnm ilk gebeligimde gelmisti canim.
Gunaydin canimGunaydin kizlar bende bir değişiklik yok Bebek kesin sezeryan olacak malesef
Size hic yazmamisim ama benim haftalardır kürek kemiğim agriyorbu gece hic uyumadim agrisindan bebeğin yeliymiş illa bir yerimiz agrirmis benimki dayanılmaz halde varmi sizde de böyle seyler
Canim o iyice sikismis bastiriyor ondandir ne kadar kaldi hayirlisiyla?Havuç leblebi soda şurup hiçbişey fayda etmiyo canım son zamanlarda çok aşırı olmaya başladı bütün günümü ve gecemi etkiliyo inan hiç abartmıyorum saatte bir uyandırıyo her kalktığımda saate bakıyorum:) hayırlısıyla aetık bebeğimi kucağıma almak istiyorum hamilelik beni baydı bugüne kadar çok şükür iyi geldim ama artık gücüm tükendi gibi
Gunaydin kizlar bende bir değişiklik yok Bebek kesin sezeryan olacak malesef
Size hic yazmamisim ama benim haftalardır kürek kemiğim agriyorbu gece hic uyumadim agrisindan bebeğin yeliymiş illa bir yerimiz agrirmis benimki dayanılmaz halde varmi sizde de böyle seyler
Kızlar ben kasılmalarımı takip ettim önce 7 dkkada tekrar oldu sonra 13 sonra 5 sonra 10 böyle devam ediyor yarın kontrolüm var zaten bugünden gitmeyim mi acaba ?
Benim doktorda öyle ya en baştan beri ilk başta fıtık ameliyatı oldum diye doktoruna sormamız lazım sezeryan olursun dedi sordum gerek yok dedi sonra bi hastam vardı 38 de fıtığı azmış yürüyemiyodu sezeryan oldu dedi yok bn çok rahatım belim de iyi dedim onuda geçti çatı muayenesi yapcm bakalm darsa olcaksın dedi en sonda plesenta da tutturdu dediğini yaptı bakalım haftaya kesinleşcel ama şimdiden zaren yüzde doksan dedi bile buda beni kesmeden rahat etmicek:)Son muayenede hala bi direndi ama bende direndim peki dedi en son haftaya gel sen kararlısın heh dedim çok şükür anladın :))) o mor seviyorum diye mor önlük giyer çok azimli hahaha
Normalde 4 hafta var ama Sanırım seZeryan olacam 3 yada 2 hafta sonra bakalım doktor hanıma bağlıCanim o iyice sikismis bastiriyor ondandir ne kadar kaldi hayirlisiyla?
Canim bana doktorum 10 dk. Icinde 400-50 saniye suren 3 sancin olursa gel demişti ama seninki de cok sık olmusKızlar ben kasılmalarımı takip ettim önce 7 dkkada tekrar oldu sonra 13 sonra 5 sonra 10 böyle devam ediyor yarın kontrolüm var zaten bugünden gitmeyim mi acaba ?
Allah analı babalı büyütsün canım maşallah boyu kilosu oldukça iyi inş hiçbir sorun yaşamadan da evinize gidersinizSelam kizlar uzun zamandir yazmiyordum buraya. Bi bebiş haberi de benden gelsin o zaman :) bu sabah 9 da sezeryan ile bebeğim dünyaya geldi teyzeleri. Kizim oldu 3250 kilosu boyu da 50 cm. Ikimizde iyiyiz. Spinal sezeryan oldum simdi uyuşukluk gectigi icin cok ağrım var ama bebegim iyi cok şükür bu ağrılarım da gecer Allahin izniyle. Darisi bekleyen arkadaşlarımın basina insallah. Sizler se sag salim alin bebislerinizi kucağınıza ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?